costastsak Δημοσιεύτηκε July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 16, 2007 Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο παρόμοιο θέμα αλλά είναι τόσα πολλά πλέον που είναι αδύνατον να τα βρει κάποιος. Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποιο από όλα αυτά τα προγράμματα που υπάρχουν για djs (Traktor DJ, PCDJ, κλπ) υπάρχει η δυνατότητα να του βάλεις ένα playlist από ένα φάκελο και αυτό να μπορεί να μετρήσει τα bpm και να του ορίσεις οτι για παράδειγμα θα ξεκινήσει να παίζει από τα χαμηλότερα και όσο πάει να ανεβαίνει. Και βέβαια μιξάροντάς τα. Έχει κανείς καμοιά πρόταση; Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο παρόμοιο θέμα αλλά είναι τόσα πολλά πλέον που είναι αδύνατον να τα βρει κάποιος. Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποιο από όλα αυτά τα προγράμματα που υπάρχουν για djs (Traktor DJ, PCDJ, κλπ) υπάρχει η δυνατότητα να του βάλεις ένα playlist από ένα φάκελο και αυτό να μπορεί να μετρήσει τα bpm και να του ορίσεις οτι για παράδειγμα θα ξεκινήσει να παίζει από τα χαμηλότερα και όσο πάει να ανεβαίνει. Και βέβαια μιξάροντάς τα. Έχει κανείς καμοιά πρόταση; κι' εσυ τι θα κανεις?:p Δεν εχω ασχοληθει και πολυ αλλα δεν νομιζω να μπορουν να μιξαρουν μονα τους οπως λες σε real time.. Αυτα τα κανεις με το nero ας πουμε και μετα το βαζεις να παιζει.. Ολα αυτα με καθε επιφυλαξη!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. July 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 κι' εσυ τι θα κανεις?:p Δεν εχω ασχοληθει και πολυ αλλα δεν νομιζω να μπορουν να μιξαρουν μονα τους οπως λες σε real time.. Αυτα τα κανεις με το nero ας πουμε και μετα το βαζεις να παιζει.. Ολα αυτα με καθε επιφυλαξη!:cool: Θα το κοιτάω μπας και το ματιάσουνε!!!!...Δηλαδή τι ερώτηση είναι αυτή δεν σε καταλαβαίνω....Για αυτό λοιπόν ας απαντήσει κάποιος ο οποίος είναι πιο σχετικός από σένα και καταλαβαίνει ακριβώς τι ρωτάω... Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Θα το κοιτάω μπας και το ματιάσουνε!!!!...Δηλαδή τι ερώτηση είναι αυτή δεν σε καταλαβαίνω....Για αυτό λοιπόν ας απαντήσει κάποιος ο οποίος είναι πιο σχετικός από σένα και καταλαβαίνει ακριβώς τι ρωτάω... Ok.. θα σου εξηγησω! Για να κατσει καποιος να χρησιμοποιησει προγραμματα οπως το Traktor, το Ableton Live, το Virtual Dj κλπ σημαινει οτι ασχολειται η θελει να ασχοληθει με το Djing! Για να θελει καποιος να λεγεται Dj πρεπει να ξερει και να εφαρμοζει καπια πραγματα οπως μιξη, εφε, συγχρονισμο (ειτε με το αυτι ειτε με τα bmp) και παει λεγοντας.. Αμα εσυ θελεις ενα προγραμμα να σου μιξαρει-συνδεει τα κομματια μεσω του bmp ξεκινοντας απο τα λιγοτερα bmp και ανεβαινοντας δεν ζητας προγραμμα Djing!!Ζητας προγραμμα οπως το nero mix(δεν θυμαμαι ακριβως πως το λενε).. Καταλαβες τι σου λεω η να στο κανω πιο λιανα? ΥΓ:Οταν ειπα oτι δεν εχω ασχοληθει εννουσα να ψαχτω και να βρω αν αυτα τα προγραμματα μπορουν να κανουν αυτα που ζητας!Και οχι οτι δεν ασχολουμαι με djing.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο παρόμοιο θέμα αλλά είναι τόσα πολλά πλέον που είναι αδύνατον να τα βρει κάποιος. Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποιο από όλα αυτά τα προγράμματα που υπάρχουν για djs (Traktor DJ, PCDJ, κλπ) υπάρχει η δυνατότητα να του βάλεις ένα playlist από ένα φάκελο και αυτό να μπορεί να μετρήσει τα bpm και να του ορίσεις οτι για παράδειγμα θα ξεκινήσει να παίζει από τα χαμηλότερα και όσο πάει να ανεβαίνει. Και βέβαια μιξάροντάς τα. Έχει κανείς καμοιά πρόταση; Ξεφεύγω λίγο απ' την ερώτησή σου, όμως αξίζει τον κόπο να το δείς. Έτυχε να το έχει γνωστός μου και κάνει αυτά ακριβώς που ζητάς + πολλά ακόμα... Με την προϋπόθεση ότι έχεις το ψώνιο:) http://www.mixvibes.com/new/pageeng/page.php?x=dac3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. July 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Λοιπόν επειδή κοντεύω να παρεξηγηθώ στο τέλος να πω τα εξής. Καταρχήν Samoapark χίλια ευχαριστώ πάντα άμεσος στις απαντήσεις σου. Όσον αφορά το αν είμαι έμπειρος ή οχι να πω οτι τυγχάνει να είμαι πρών jockey πριν ακόμα εμφανιστούν τα cd. Έμαθα να παίζω με πικάπ και προς το τέλος της "καριέρας"μου έμαθα να παίζω και με τα cd τα οποία σου διευκολύνουν την ζωή. Και ναι θέλω ένα τέτοιο πρόγραμμα έτσι γιατί γουστάρω όταν έρχονται φίλοι στο σπίτι να παίζει έτσι μουσική non stop. Όχι γιατί έχει διαφορά στην ηλικία μου πλέον αλλά γιατί έτσι γουστάρω. Όπως και να΄χει ευχαριστώ... Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Επειδή έχω χρησιμοποιήσει κάποια από τα προγράμματα που ανέφερες, όπως το tractor κ το virtual dj είτε στο σπίτι είτε σε κάποια μαγαζιά. Νομίζω ότι το virtual θα σε βοηθήσει σε αυτό που θες να κάνεις. Στα δεξιά του προγράμματος έχει μια λίστα όπου ''ρίχνεις'' τα κομμάτια που θες κ μετά το βάζεις να μιξάρει από μόνο του. Όσο για το να τα κατηγοριοποιεί ανάλογα με το bpm δε νομίζω ότι μπορεί να στο κάνει. Απ την άλλη αν θυμάμαι το tractor είχε μια τέτοια επιλογή, αλλά έχω καιρό να το δουλέψω κ δε θυμάμαι να σου πώ ακριβώς. Η άποψη μου είναι ότι δε χρειάζεται κ τόσο πολύ η κατηγοριοποίηση ανα bpm, μιας κ όπως είπες ήσουν jockey πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις μια λίστα απο τα πιο χαλαρά κομμάτια στα πιο γρήγορα απο μόνος σου κ να το αφήσεις να τα μιξάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 paidia mporei kapoios na mou pei poio einai to kalitero prog gia DjIng??? Epeisis to virtual dj poia einai i teleutaia tou version??? Egw exw mia palia 5.3:(:(:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 install_virtualdj_v5.0 εγω αυτο έχω σαν ποιο καινούργιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 i teleutaia ekdosi einai (version 5.0.7) Kai to exw xrisimopoiisei perissotero apo ola... sympathitiko einai... idika an exeis k tin konsola pu dinei mazi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 virtual dj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 virtual dj Δεν πρέπει να είναι τόσο διαδεδομένο. Αλλά έχω MixVibes PRO από την έκδοση 4 μέχρί και τη σημερινή. Απλά άπαιχτο... Προσεγμένο με πλούσια εφέ και ένα σωρό λειτουργίες. Δύσκολο στη χρήση, αλλά αν ασχοληθείς κάνεις θαύματα... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_any Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 gnwrizei kaneis to pcdj giati exw ena problhma me auto an kserei na mou to lysei.. Παράθεση http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Ποιο PCDJ έχεις και τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts