Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολα τα firmware που κυκλοφορουν θα τα βρεις στο mygreatphone.com. Κλειδωμενα και μη

Πολυ ενδιαφερον.! ;) Δεν το γνωριζα, ουτε το ειχα ακουσει ξανα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγώ πρώτη φορά το ακούω. Πάντως η σελίδα αναφέρεται πολύ τον τελευταίο καιρό και μάλλον υπάρχουν πολλα πράγματα εκεί πέρα!!!

edit: φίλε srx4, αν μπορείς σε παρακαλώ να μας γραψει την διαδικασία έτσι ώστε οι νέοι χρήστες να τα βρίσκουν ευκολα. Και εμείς!!! Αν μπορείς βέβαια

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Για σας παιδια σκευτομαι πολυ σοβαρα να παω να παρω το viewty μιας και απο αυτα που εχω διαβασει απο αυτα που λετε προκιτε για μια πολυ καλη σησκευη κ εκτος αυτον δεν ειναι και πολυ ακριβη(230 ευρο)

Εχω ομως 3 αποριες και θα ηθελα να μου απαντισετε αν μπορειτε.

1. Το 3g λειτουργει κανονικα?Δηλαδη εγω που εχω cosmote μολις το παρω μπορω να κανω βιντεο κλησεις?

2. Υπαρχει οριο στα εισερχομενα sms?Μιας και το se w810 που εχω χοραει το πολυ 100-150 και ειναι πολυ εκνευριστικο να διαγραφω ολη την ωρα

3. Εχω διαβασει οτι πρεπει να κανω διαφορα πραγματα για να βαλω νεα θεματα οπως π.χ. να αλλαξω filmware και αλλα, ειναι δυσκολα ολες αυτες οι ''αναβαθμισεις'' η θα υπαρχει προβλημα μιας και ειμαι ασχετος???

Ευχαριστω

Όπως είπε και ο big όλα τα Firmware θα τα βρείς στο mygreatphone.com.

Άλλωστε είναι γύρω στο 90ΜΒ. ..

Το Flash γίνεται με το εργαλείο LGMDP.

Μήπως εννοείς το Clean Nyx ? :O Πάντως χαίρομαι που απολαμβάνεις την συσκευή σου :) To backup το έκανες πριν περάσεις το νέο firmware?

Ναι το Clean Nyx

Έκανα ένα backup πριν και ένα αμέσως μετά.

φίλε srx4, αν μπορείς σε παρακαλώ να μας γραψει την διαδικασία έτσι ώστε οι νέοι χρήστες να τα βρίσκουν ευκολα. Και εμείς!!! Αν μπορείς βέβαια
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Για σας παιδια σκευτομαι πολυ σοβαρα να παω να παρω το viewty μιας και απο αυτα που εχω διαβασει απο αυτα που λετε προκιτε για μια πολυ καλη σησκευη κ εκτος αυτον δεν ειναι και πολυ ακριβη(230 ευρο)

Εχω ομως 3 αποριες και θα ηθελα να μου απαντισετε αν μπορειτε.

1. Το 3g λειτουργει κανονικα?Δηλαδη εγω που εχω cosmote μολις το παρω μπορω να κανω βιντεο κλησεις?

2. Υπαρχει οριο στα εισερχομενα sms?Μιας και το se w810 που εχω χοραει το πολυ 100-150 και ειναι πολυ εκνευριστικο να διαγραφω ολη την ωρα

3. Εχω διαβασει οτι πρεπει να κανω διαφορα πραγματα για να βαλω νεα θεματα οπως π.χ. να αλλαξω filmware και αλλα, ειναι δυσκολα ολες αυτες οι ''αναβαθμισεις'' η θα υπαρχει προβλημα μιας και ειμαι ασχετος???

Ευχαριστω

1. To 3G λειτουργεί κανονικότατα

2. Max 300 SMS

3. Το να βάλεις νέα θέματα δεν απαιτεί φυσικά αλλαγή firmware απλά μια διαδικασία "εγγραφής" στα αρχεία της συσκευής κάποιων τρίτων αρχείων με τη χρήση ενός εργαλείου που λέγεται EFS. Δεν είναι κάτι ιδιέταιρα δύσκολο αλλά απαιτεί προσοχή εμπειρία και να ξέρεις ακριβώς τι κάνεις γιατί αν κάτι πάει στραβά.....ίσως χάσεις το viewty σου.

1. To 3G λειτουργεί κανονικότατα

2. Max 300 SMS

3. Το να βάλεις νέα θέματα δεν απαιτεί φυσικά αλλαγή firmware απλά μια διαδικασία "εγγραφής" στα αρχεία της συσκευής κάποιων τρίτων αρχείων με τη χρήση ενός εργαλείου που λέγεται EFS. Δεν είναι κάτι ιδιέταιρα δύσκολο αλλά απαιτεί προσοχή εμπειρία και να ξέρεις ακριβώς τι κάνεις γιατί αν κάτι πάει στραβά.....ίσως χάσεις το viewty σου.

:X ok το αφηνω.Μονο 300 ε?Καλα αυτο δεν μου χαλαει την συνολικη εικονα.

φίλε srx4, αν μπορείς σε παρακαλώ να μας γραψει την διαδικασία έτσι ώστε οι νέοι χρήστες να τα βρίσκουν ευκολα. Και εμείς!!! Αν μπορείς βέβαια

Μόλις βρω λίγο χρόνο...θα τη γράψω.... ;)

Μια απορία ρε παιδιά.Στο κουτί του viewty λευκού χρώματος,γράφει Made in Korea οr Made in China?

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Έκανα ένα backup πριν και ένα αμέσως μετά.

Φίλε μου θα χρειαστώ τα αρχειάκια πριν αλλάξεις firmware :D Θέλω να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση και να τα ξαναλλάξω όλα από την αρχή :lol:

Μια απορία ρε παιδιά.Στο κουτί του viewty λευκού χρώματος,γράφει Made in Korea οr Made in China?

Ε και που είναι το κακό αν είναι made in china ???

Μην σε απασχολεί αυτό.Το μόνο που αλλάζει είναι η τοποθεσία της συναρμολόγησης...τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο το κινητό παραμένουν τα ίδια

Tέσπα,πρόκειται για ενός φίλου το κινητό και μου έκανε εντύπωση,γτ εμένα και άλλων κατόχων έγραφε πάνω made in Korea.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

anyways παιδια δε νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα αν ειναι φτιαγμενο στην κορεα η στην κινα... χθες το πηρα εγω και εχω να σας κανω μια ερωτηση, τα μενου συντομευσεων, αλλαζουν???? γιατι ας πουμε εργοστασιακα εχει και τον browser ας πουμε που εμενα δε μου χρειαζεται καθολου, δε μπορω να το αντικαταστησω με κατι αλλο? επισης, αυτη η λειτουργια πχ των nokia που κλειδωνει το πληκτρολογιο με κωδικο δεν υπαρχει??? το μονο που βρηκα ειναι στις ρυθμισεις ασφαλειας εκει που λεει αμεσο κλειδωμα τηλεφωνου, αλλα δε πολυβολευει.... plz help :(

Φίλε μου θα χρειαστώ τα αρχειάκια πριν αλλάξεις firmware :D Θέλω να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση και να τα ξαναλλάξω όλα από την αρχή :lol:

Ευχαρίστως να σου τα δώσω. Είναι γύρω στα 90ΜΒ. Που να τα ανεβάσω???

Αλλά btw για πιο λόγο τα χρειάζεσαι όλα??? Τι αλλαγές έχεις κάνει και θες να το επαναφέρεις...

Οι αλλαγές τόσο για τον Theme Manager όσο και η\για το NYX γίνονται στον φάκελο LGAPP/Media/swf. Να σου στείλω αυτόν που είναι 1.5ΜΒ?

Για να βοηθήσω το λέω...

Ευχαρίστως να σου τα δώσω. Είναι γύρω στα 90ΜΒ. Που να τα ανεβάσω???

Αλλά btw για πιο λόγο τα χρειάζεσαι όλα??? Τι αλλαγές έχεις κάνει και θες να το επαναφέρεις...Για να βοηθήσω το λέω...

Αν μπορείς rapidshare θα ήταν ότι καλύτερο :) Οταν δοκίμαζα στην αρχή να αλλάξω θέμα πείραξα όλα τα αρχεία του κινητού :p και από το να αλλάξω firmware προτιμώ να αντικαταστήσω όλα τα αρχεία του κινητού μου με τα δικά σου :)

paidia opoios 8elei voh8eia gia na perasei themes kai alla sto viewty as bei sto blog mou pou exw oles tis odigies pou xreiazontai:http://www.gatopardosforever.blogspot.com

Αλλη μια ερωτηση πριν παρω το viewty

Mπορω απο την αρχη χωρις να εχω κανει τιποτα να στειλω απο αλλα κινητα παιχνιδια java και να παιξουν κανονικα?Π.χ. αν στειλω απο καποιο se το buble buble θα παιζει μιας και δε εχει κουμπια το viewty η παιζει μονο συγκεκριμενα java games?

@ fakewolf Μπορείς να το παίξεις, σου εμφανίζει κουμπιά κάτω κάτω στην οθόνη.

Μια ερωτησούλα κι από εμένα,πώς μπορώ να κάνω τα μενού πιο γρήγορα, κάπου είχα δεί ότι κάνεις εγκατάσταση ένα πρόγραμμα, όποιος ξέρει κατι παραπάνω ας μου κάνει μια ενημερωση.

@ fakewolf Μπορείς να το παίξεις, σου εμφανίζει κουμπιά κάτω κάτω στην οθόνη.

Μια ερωτησούλα κι από εμένα,πώς μπορώ να κάνω τα μενού πιο γρήγορα, κάπου είχα δεί ότι κάνεις εγκατάσταση ένα πρόγραμμα, όποιος ξέρει κατι παραπάνω ας μου κάνει μια ενημερωση.

Κατεβασε αυτο και συνδεσε το κινητο σου στο pc με λειτουργια υπηρεσια δεδομενων (πρεπει να εχεις εγκαταστησει τους drivers της lg) και κατεβασε αυτο και περνα το στο lgapp-media-themes(oxi theme) και κανεις paste το αρχειο

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Α και κατι αλλο,ξερω σας εχω σπασει τα νευρα αλλα θελω να ξερω καποια πραγματα πριν το παρω.Η θηρα για τα hansfree ειναι η ιδια και για την φορτηση του κινητου?

Α και κατι αλλο,ξερω σας εχω σπασει τα νευρα αλλα θελω να ξερω καποια πραγματα πριν το παρω.Η θηρα για τα hansfree ειναι η ιδια και για την φορτηση του κινητου?

Ακριβώς.:)

Ace of Hearts..

Είσαι σίγουρος οτι υθπάρχει φάκελος themes μέσα στο media?? Τον theme τον βρήκα, αλλά τον themes όχι

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ themes ΜΕΣΑ ΣΤΟ media??????

Να κάνω μια απλή ερώτηση...Θέλω να βάλω φοόντο μια φωτο στο κινητό αλλά δεν μπορώ γιατί γράφει το μέγεθος είναι μεγάλο.Είναι σε μορφή JPEG 1.7 MB μέγεθος.Την έκαν convert σε JPG και μέγεθος 447 ΚΒ αλλά πάλι τίποτα....Help please