geo1994 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ok to elisa to provlima...to site tis wind dn exei rithmiseis gia browser alla piga se ena katastima wind kai eipa tn ari8mo mou kai mou esteilan mnm me tis rithmiseis oi opoies pairnoun automata sto kinhto.opoios tis 8elei as mou pei na tis steilw....AAAAAAAAA,3erei kaneis ti paizei me to wind plus non-stop????(xrewseis kai ta loipa).. Gia na peraseis 8emata prepei na exeis to EFS MEDIA BUILDER(An 8es boreis na mou dwseis to mail sou na sto steilw)egw apo auto to site exw katevasei kai exw perasei sto kinhto m polla 8emata...pare ena link me ena video....""http://www.metacafe.com/watch/1041969/how_to_change_theme_on_viewty_lg_ku990_to_iphone_or_else/""egw ekana oti akrivws kanei autos o tipos kai petixe....sto simeio opou vazeis to diko sou 8ema prepei na to exeis onomasei etsi""theme_bg2.swf""wste na pai3ei...akolou8ise tis odigies mou kai 8a petixei....AAA exw kai ena theme manager pou periexei polla 8emata gia tin kinhtara mas... to site pou exw katevasei kai exw perasei sto kinhto mou polla 8emata einai to""www.mygreatphone.com"" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris87 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 παιδια μπορει καποιος να ανεβασει μια photo που εχει τραβηξει με το lg?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 http://www.gsmarena.com/lg_celebrate_5_million_viewty_phones_sold_around_the_world-news-719.php Για δείτε κάτι εδώ!!! 5 εκατομύρια LG Viewty έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FEVIHL Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 παιδια αν μπορει κανεις να μου στειλει το efs media builder σε email fevihl@yahoo.gr η να το ανεβασει σε rapid? γιατι δεν το εχω βρει πουθενα και στο limeware εχει ιους. τον τελευταιο μηνα επαθε blackout το lg μου. α) μου κλεινει πολυ συχνα λεγοντας μου οτι δεν εχει μπαταρια,ενω το εχω φορτισει ποιο πριν β) καποιες φορες ενω παω να το φορτωσω απο το pc με usb ανοιγοκλεινει συνεχεια-βγαζει lg και κλεινει και παλι απο την αρχη. παραγγειλα μια μπαταρια απο νετ (ιδια ακριβως με 5 ευρουλακια) να δω τι θα κανω τελικα? ειναι μπαταρια η κατι αλλο? Παράθεση Founder of PiaggioX10.gr Member of hyundaicoupe.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 http://www.gsmarena.com/lg_celebrate_5_million_viewty_phones_sold_around_the_world-news-719.php Για δείτε κάτι εδώ!!! 5 εκατομύρια LG Viewty έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο! να το γραψεις στο blog σου!:D:):D Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Οκ ίσως το γράψω. Ελπίζω να το διαβάζεις το blog μου , αλλιώς ... :p :lol: :p :lol: Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Οκ ίσως το γράψω. Ελπίζω να το διαβάζεις το blog μου , αλλιώς ... :p :lol: :p :lol: To διαβαζω ... :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 καλησπερα! να ρωτησω κατι. εχει αγορασε κανεις screen protector απο το eshop. αν ναι θελω να μου πει αν το αυτο screen protector κολλαει καλα στην οθονη και αν εχει τισ απαρετητες τρυπες π.χ. για τη camera 3G οπως εχει αυτο που παρεχεται μαζι με το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FEVIHL Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Γιατι δεν παιρνεις απο ebay εχει τα παντα!! εγω πηρα μπαταρια αυθεντικη lg με 5 ευρω Παράθεση Founder of PiaggioX10.gr Member of hyundaicoupe.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melen Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Τ9 στο viewty δεν παίζει ε? http://www.gsmarena.com/lg_celebrate...d-news-719.php Για δείτε κάτι εδώ!!! 5 εκατομύρια LG Viewty έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο! Τα ωραία χρωματάκια που φάινονται στο link αυτό γτ δεν έρχονται στην ελλάδα? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Ναι όντως. Αν ερχόταν Ελλάδα και Κύπρο πιστεύω θα είχε περισσότερες πωλήσεις. Πάντως είναι πολύ ωραίο σε άλλα χρώματα!!! κι εγώ το διαβάζω χεχε !! Έχεις κοινόο hehe!!! :cool::superman::thanks: Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Απ αυτά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα πάντως πιστεύω πως το άσπρο είναι το πιο ωραίο. Πάντως αυτό το κινητό έπιασε πολύ. Τόσο η καλή τιμή του όσο και οι καλές δυνατότητες του τράβηξαν αρκετό κόσμο. Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαρηστιμένος. Τόσο η κάμερα του όσο και το βίντεο του είναι πολύ καλά, Επίσης του έχω περάσει αρκετά παιχνίδια μέσω και το έχω λιώσει :) χεχε Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω το παραπάνω τηλ σαν δεύτερο. Μπορεί κάποιος να μου πεί τι προβλήματα έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα? Έχω ακούσει κάτι για την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omastoras Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 καλησπερα! να ρωτησω κατι. εχει αγορασε κανεις screen protector απο το eshop. αν ναι θελω να μου πει αν το αυτο screen protector κολλαει καλα στην οθονη και αν εχει τισ απαρετητες τρυπες π.χ. για τη camera 3G οπως εχει αυτο που παρεχεται μαζι με το κινητο... Φίλε καλησπέρα το αγόρασα εγώ απο το ίδιο κατάστημα και ήταν οκ. Λοιπον μιας και ειδα το post σου φιλε μαστορα λεω να δωσω ενα χερακι βοηθειας. Λοιπον: a) καταρχας θα ανοιξεις το γακελο τηεμεσ που εβαλες στην καρτα μνημης η στο κινητο και τον οποιο και εκανες κρυφο β) εκει θα βαλεις το φακελο τον οποιο θα εμπεριεχει ολα τα αρχεια του theme σου γ) θα εντοπισεις και θα ανοιξεις το αρχειο themelist.txt οπου και θα απαιτηθει να γινει λιγη περαιτερω σουλιτσα πριν να εχεις ετοιμο το theme σου δ) θα πλοηγηθεις στο τελευταιο entry πριν απο το viewtyx οπου και θα αφησεις κενο ε) θα πας στη γραμμη ακριβως κατω απο το τελευταιο θεμα <frogs ThemeName="frogs" Location="0" FolderName="frogs" FileName="theme_bg2.swf" /> <africa ThemeName="africa" Location="0" FolderName="africa" FileName="theme_bg2.swf" /> <apple_watch ThemeName="apple watch" Location="0" FolderName="apple watch" FileName="theme_bg2.swf" /> <bug's_life ThemeName="bug's life" Location="0" FolderName="bug's life" FileName="theme_bg2.swf" /> <cats ThemeName="cats" Location="0" FolderName="cats" FileName="theme_bg2.swf" /> <frogy ThemeName="frogy" Location="0" FolderName="frogy" FileName="theme_bg2.swf" /> <Best_Wallpapers ThemeName="Best Wallpapers" Location="0" FolderName="Best Wallpapers" FileName="theme_bg2.swf" /> <digit ThemeName="digit" Location="0" FolderName="digit" FileName="theme_bg2.swf" /> <slideshow ThemeName="slideshow" Location="0" FolderName="slideshow" FileName="slideshow.swf" /> <Cube3D ThemeName="Cube3D" Location="0" FolderName="Cube3D" FileName="Cube3D" /> <ViewtyX ThemeName="Viewty X" NYX="1" FileName="nyx_viewtyx.swf" /> <DefaultNYX ThemeName="Default NYX" NYX="0" FileName="CHANGE TO DEFAULT NYX FILE NAME, AND CHANGE NYX 0 TO 1"/> και θα πραξεις οπως στο παραδειγμα και αναλογα με το που ειναι ο φακελος themes που εγκατεστησες θα γραψεις διπλα στο location="1"(κινητο) "0"(καρτα μνημης) ζ) σωζεις το αρχειο Tip: Ολα αυτα που θα χρειαστεις να γραψεις να ειναι σε στοιχηση με τα υπολοιπα Ευχαριστώ πολύ big αλλά δεν τα καταφέρα να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FEVIHL Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 παιδια αν μπορει κανεις να μου στειλει το efs media builder σε email fevihl@yahoo.gr η να το ανεβασει σε rapid? γιατι δεν το εχω βρει πουθενα και στο limeware εχει ιους. τον τελευταιο μηνα επαθε blackout το lg μου. α) μου κλεινει πολυ συχνα λεγοντας μου οτι δεν εχει μπαταρια,ενω το εχω φορτισει ποιο πριν β) καποιες φορες ενω παω να το φορτωσω απο το pc με usb ανοιγοκλεινει συνεχεια-βγαζει lg και κλεινει και παλι απο την αρχη. παραγγειλα μια μπαταρια απο νετ (ιδια ακριβως με 5 ευρουλακια) να δω τι θα κανω τελικα? ειναι μπαταρια η κατι αλλο? κανενα νεο παιδια?? το εχει κανεις η να βαλει λινκ? Παράθεση Founder of PiaggioX10.gr Member of hyundaicoupe.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con7 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 απο οτι διαβασα σε προηγουμενα posts τo viewty δεχεται καρτα μνημης 4Gb. επισης ειδα οτι σε αρκετα site κυριως ξενα δινουν μαζι με το κινητο καρτα 4Gb. τελικα μπορει καποιος με σιγουρια να πει οτι δεχετε τετοια καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Ναι δέχεται μέχρι 4GB αλλά όχι Micro SDHC. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Ευχαριστώ πολύ big αλλά δεν τα καταφέρα να το κάνω. που κολησες φιλε μαστορα. Θα ηθελα επισης να πω πως στη σελιδα 153 αναφερεται ενας αλλος τροπος προσθηκης θεματων, με τον οποιο μπορειτε να περασετε μονο ενα θεμα καθε φορα. ο τροπος που μεχρι τωρα μιλαω ειναι με την προυποθεση οτι εχει εγκατασταθει ο theme manager 3.2 Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FEVIHL Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 παιδια το viewty μου ταπαιξε:wacko: πριν απο 2 εβδομαδες ετρωγε την μπαταρια κα8ε 1 ωρα...εκει που μιλαγα εκλεινε και ας το ειχα ολη την ημερα στην μπριζα. λεω παει η μπαταρια,παιρνω απο το net μια καινουργια και τωρα δεν φορτιζει καν. σε usb στο pc κανει το μπιπ οταν φορτιζει και τραβαει επανεκκινησεις (μεχρι το logo lg παει). οταν το βαζω σε μπριζα κλειστο (αφου εχει κλεισει απο δυναμη η μπαταρια) λεει "εισαγεται μπαταρια" ?!?!:wacko: και ΑΝ ανοιξει τελικα και παω να το φωρτωσω με πριζα δεν φορτιζει.....ΟΕΟ?? κατι πρεπει να εχουν οι επαφες........ ειχε κανενας σας καμμια τετοια εμπειρια?? σημ το αγορασα 31/12/08 ενα χρονο ακριβως. Παράθεση Founder of PiaggioX10.gr Member of hyundaicoupe.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melen Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Εμένα αυτό μου είχε τύχει με το samsung u600. Το πήγα για service αλλά μου είπαν ότι δεν φταίει η μπαταρία αλλά έχει "χαλάσει το ηλεκτρονικό σύστημα και δεν είναι στην εγγύηση". Ένας θεος ξέρει τώρα τι να πιστέψει! Καλή τύχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
srx4 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Το πήρα και εγώ (τελικά σε μαύρο) παραμονή Χριστουγέννων. Πρώτες εντυπώσεις: ΑΨΟΓΟ!!! Πανεύκολο και λειτουργικό μενου, (πρίν είχα Nokia και SE), κορυφαίος τηλεφωνικός κατάλογος, πολύ καλή κάμερα..... και όλα όσα θετικά έχουν αναφερθεί παραπάνω......Τα αρνητικά (ελάχιστα) τα αφήνω για αργότερα. Μετά από δυο μέρες στην κατοχή μου, του έκανα Backup με το EFS και έπειτα έβαλα τον Theme Manager 3.2 με σωρό θέματα. Πανεύκολα, χωρίς κανένα πρόβλημα. (οπότε τα περιορισμένα θέματα δεν είναι πια πρόβλημα). Κάρτα του έβαλα μια 4GB SDHC 6x (η πιο γρήγορη που κυκλοφορεί σήμερα) και λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ (εδώ θα πρέπει να πω πως κάρτες μεγαλύτερες από 2GB θα πρέπει να τις γεμίζετε με αρχεία ώστε ο διαθέσιμος ελεύθερος χώρος να μην είναι πάνω από 2GB για να μην έχετε προβλήματα) Το μοναδικό "σοβαρό" πρόβλημα που αντιμετώπιζα ωστόσο ήταν τα δικαιώματα των εφαρμογών java (certifications) ώστε να είναι σε θέση να χειρίζονται το σύστημα αρχείων. Συγκεκριμένα η Cosmote έχει κλειδώσει τα δικαιώματα αυτά με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν εφαρμογές όπως Moby Explorer, GMaps, KDPlayer και πολλές άλλες. Αφού το πρόβλημα δεν λύθηκε με επέμβαση στα αρχεία *.pol έδωσα την πιο ριζική λύση: Αναβάθμιση Firmware από την έκδοση v10a της Cosmote σε v10g OPEN. Αποτέλεσμα το κινητό μου να γίνει πιο γρήγορο σε πολλές λειτουργίες του και να μπορώ να εγκαταστήσω οποιδήποτε εφαρμογή Java χωρίς κανένα πρόβλημα. Τέλος έβαλα το Clear NYX, και έκανα τελείως μαύρο το φόντο στο Black Theme τo οποίο απογείωσε τις επιδόσεις και αύξησε τη διάρκεια της μπαταρίας!!!!! Και όλα αυτά μια εβδομάδα από την απόκτηση του κινητού μου. Πάντως αντικειμενικά η συσκευή είναι άψογη για τα λεφτά της και την θεωρώ την καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ. Οτιδήποτε θέλετε είμαι στη διάθεσή σας. :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Το πήρα και εγώ (τελικά σε μαύρο) παραμονή Χριστουγέννων. Πρώτες εντυπώσεις: ΑΨΟΓΟ!!! Πανεύκολο και λειτουργικό μενου, (πρίν είχα Nokia και SE), κορυφαίος τηλεφωνικός κατάλογος, πολύ καλή κάμερα..... και όλα όσα θετικά έχουν αναφερθεί παραπάνω......Τα αρνητικά (ελάχιστα) τα αφήνω για αργότερα. Μετά από δυο μέρες στην κατοχή μου, του έκανα Backup με το EFS και έπειτα έβαλα τον Theme Manager 3.2 με σωρό θέματα. Πανεύκολα, χωρίς κανένα πρόβλημα. (οπότε τα περιορισμένα θέματα δεν είναι πια πρόβλημα). Κάρτα του έβαλα μια 4GB SDHC 6x (η πιο γρήγορη που κυκλοφορεί σήμερα) και λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ (εδώ θα πρέπει να πω πως κάρτες μεγαλύτερες από 2GB θα πρέπει να τις γεμίζετε με αρχεία ώστε ο διαθέσιμος ελεύθερος χώρος να μην είναι πάνω από 2GB για να μην έχετε προβλήματα) Το μοναδικό "σοβαρό" πρόβλημα που αντιμετώπιζα ωστόσο ήταν τα δικαιώματα των εφαρμογών java (certifications) ώστε να είναι σε θέση να χειρίζονται το σύστημα αρχείων. Συγκεκριμένα η Cosmote έχει κλειδώσει τα δικαιώματα αυτά με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν εφαρμογές όπως Moby Explorer, GMaps, KDPlayer και πολλές άλλες. Αφού το πρόβλημα δεν λύθηκε με επέμβαση στα αρχεία *.pol έδωσα την πιο ριζική λύση: Αναβάθμιση Firmware από την έκδοση v10a της Cosmote σε v10g OPEN. Αποτέλεσμα το κινητό μου να γίνει πιο γρήγορο σε πολλές λειτουργίες του και να μπορώ να εγκαταστήσω οποιδήποτε εφαρμογή Java χωρίς κανένα πρόβλημα. Τέλος έβαλα το Clear NYX, και έκανα τελείως μαύρο το φόντο στο Black Theme τo οποίο απογείωσε τις επιδόσεις και αύξησε τη διάρκεια της μπαταρίας!!!!! Και όλα αυτά μια εβδομάδα από την απόκτηση του κινητού μου. Mπραβο..?! Καλοριζικο κιολας. Θα το ευχαρηστηθεις και με το παραπανω.. φαινεται! ;) Αληθεια, Πού & Πώς βρήκες και πέρασες αλλο firmware στο κινητο?? (Απο V10a >> V10g)(?) Πάντως αντικειμενικά η συσκευή είναι άψογη για τα λεφτά της και την θεωρώ την καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ. Οτιδήποτε θέλετε είμαι στη διάθεσή σας. :):):):):) Ειδικα τωρα πια, αναμφισβητητα.! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Τέλος έβαλα το Clear NYX, και έκανα τελείως μαύρο το φόντο στο Black Theme τo οποίο απογείωσε τις επιδόσεις και αύξησε τη διάρκεια της μπαταρίας!!!!! Μήπως εννοείς το Clean Nyx ? :O Πάντως χαίρομαι που απολαμβάνεις την συσκευή σου :) To backup το έκανες πριν περάσεις το νέο firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Mπραβο..?! Καλοριζικο κιολας. Θα το ευχαρηστηθεις και με το παραπανω.. φαινεται! ;) Αληθεια, Πού & Πώς βρήκες και πέρασες αλλο firmware στο κινητο?? (Απο V10a >> V10g)(?) Ολα τα firmware που κυκλοφορουν θα τα βρεις στο mygreatphone.com. Κλειδωμενα και μη Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FEVIHL Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 για κοιταξτε εδω. http://www.mobilefun.co.uk/product/15641.htm λεει οτι η μπαταρια του viewty ειναι ιδια με του renoir + οτι ειναι και 1000αρα οποτε παραπανω ενεργεια παρτε και το cable tv-out http://www.mobilefun.co.uk/product/16277.htm Ολα τα firmware που κυκλοφορουν θα τα βρεις στο mygreatphone.com. Κλειδωμενα και μη μηπως αν μπορεις να μας κανεις ενα λινκ για την αναβαθμιση του viewty Παράθεση Founder of PiaggioX10.gr Member of hyundaicoupe.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts