Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό το βρήκα στο πλαίσιο 239.Από μαγαζί για απευθείας αγορά και όχι μέσω διαδυκτίου,έχει βρει κάποιος καλύτερη τιμή?:shifty:
Hip Hop.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχει στην Στουρνάρη κοντά στο Πολυτεχενείο. Αλλά μπορείς να το παραγείλεις να ρθει και στο σπίτι σου.

Επίσης δές εδώ http://www.skroutz.gr/s/30768/LG-KU990.html?keyphrase=viewty όλοι γύρω στα 230 το έχουν

έχει στην Στουρνάρη κοντά στο Πολυτεχενείο. Αλλά μπορείς να το παραγείλεις να ρθει και στο σπίτι σου.

Επίσης δές εδώ http://www.skroutz.gr/s/30768/LG-KU990.html?keyphrase=viewty όλοι γύρω στα 230 το έχουν

Μάλλον το πρώτο θα επιλέξω γιατί δεν παίζει πιστοτική για αγορά μέσω internet...;)

Ευχαριστώ πάντως!!!!;):)

ααα και στο site του e-shop που κοίταξα δε το βρήκα...μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει το ανάλογο site?

Hip Hop.

Καλημέρα. Καταρχάς παιδία συγχαρητήρια για την καλή σας δουλειά.:)

Αγόρασα το lg ku 990v. Θέλω να βάλω κάποια θέματα ξέρει κανείς που

μπορώ να βρώ ???.

Ευχαριστώ.

Άντε καλή επιτυχία!! :p :lol:

70 ευρω παει τελικα η ταριφα για καινουργια οθονη....πολλα λεφτα αλλα δεν γινοταν αλλιως.να δω μονο ποτε θα μου το φερουν πισω.....

Σχετικά καλά είναι. Άλλες οθόνες (αφής) όταν σπάσουν θέλουν 100+
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

είναι πολύ καλή η τιμή της οθόνης. μην το συζητάς καθόλου!! Του qtek 9000 μου, που έσπασε ήθελε πάνω από 200 ευρώ για οθόνη + τοποθέτηση.

Μα αυτό λέω και εγώ. Ή τα HTC πάλι άκουσα είναι ακριβά , εννοώ η αλλαγή οθόνης.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Καλημέρα. Καταρχάς παιδία συγχαρητήρια για την καλή σας δουλειά.:)

Αγόρασα το lg ku 990v. Θέλω να βάλω κάποια θέματα ξέρει κανείς που

μπορώ να βρώ ???.

Ευχαριστώ.

Το καλυτερο forum για να βρεις θεματα ειναι το mygreatphone.com μπες και γινε μελος. Εκει μπορεις να ζητησεις βοηθεια αν δεν τα καταφερεις μονος σου να εγκαταστησεις. Υπαρχουν πολυ απλα tutorials που σε βοηθουν να εγκαταστησεις τα θεματα

Υ.Γ: Θα ζητουσα αν δεν επιτρεπεται η υποδειξη αλλων forum να γινει διαγραφη της λεξης

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

παιδια θεματα και παιχνιδια βρισκετε ευκολα??μπαινουν ευκολα στο κινητο η χρειαζεται hackarisma??

παιδια θεματα και παιχνιδια βρισκετε ευκολα??μπαινουν ευκολα στο κινητο η χρειαζεται hackarisma??

Παιχνίδια είναι εύκολο να βρείς αλλά υποστηρίζουν θέματα τα LG;:worry:

Mα το viewty παιρνει ολα τα παιχνιδια που παιρνουν και τα υπολοιπα τηλεφωνα, μαλιστα αρκετα απο αυτα δινουν τη δυνατοτητα χειρισμου τους χωρις τη χρηση των εικονικων πληκτρων στα menu!!! Για games δες mobiles24.com και για θεματα κοιτα το post που εχω κανει πιο πανω
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

ακριβως βεβαια οταν πατησεις το παιχνιδι θα σου πει να κατεβασεις καποιο αρχειο. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ απλα θα κανει εγκατασταση και θα παρει τα απαραιτητα αρχεια (download) απο το java που θα του εχεις περασει. Mετα μεσα απο το φακελο των παιχνιδιων μπορεις να αλλαξεις και το που αποθηκευεται η εφαρμογη/παιχνιδι

Κατέβασα ένα θέμα από το σάιτ που είπε ο Big ξερεί κανείς πως θα το περάσω?

Και επίσης αν θα λειτουργεί το Ελληνικό μενού?

Ευχαριστώ.

Σχετικά καλά είναι. Άλλες οθόνες (αφής) όταν σπάσουν θέλουν 100+

Ε ενταξει δεν διαφωνω..Ομως ειναι κριμα που μου εσπασε και δεν καταλαβα και πως...τσαμπα λεφτα.Γιαυτο και σκεφτομαι τωρα να αγορασω καμια θηκη να το βαζω.Εχετε καμια προταση??

Πιο είναι το τελευταίο firmware για το KU990?Μπορώ να το στείλω με bluetooth στο κινητό και να το κάνω install από εκεί?

καλη χρονια σε ολους.

Εχω το κινητο εδω κ ενα χρονο, αγορασμενο απο Γερμανια. Χρησημοποιω Vodafone sim με συμβολαιο. Εχω παει σε 7 καταστηματα voda κ εχω παρει 15 φορες τηλ στο 13830 για να μου δωσουν τις ρυθμησεις για τα μμς αλλα κανενας αχρηστος δεν το εκανε! ρε τι σμσ μου στειλανε τι φαχ με ρυθμησεις, τιποτα. Παρακαλω αν καποιος εχει τη διαθεση, ας γραψει τις ρυθμησεις τις voda, να το κανω χειροκινητα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Κατέβασα ένα θέμα από το σάιτ που είπε ο Big ξερεί κανείς πως θα το περάσω?

Και επίσης αν θα λειτουργεί το Ελληνικό μενού?

Ευχαριστώ.

Λοιπον μιας και ειδα το post σου φιλε μαστορα λεω να δωσω ενα χερακι βοηθειας. Λοιπον:

a) καταρχας θα ανοιξεις το γακελο τηεμεσ που εβαλες στην καρτα μνημης η στο κινητο και τον οποιο και εκανες κρυφο

β) εκει θα βαλεις το φακελο τον οποιο θα εμπεριεχει ολα τα αρχεια του theme σου

γ) θα εντοπισεις και θα ανοιξεις το αρχειο themelist.txt οπου και θα απαιτηθει να γινει λιγη περαιτερω σουλιτσα πριν να εχεις ετοιμο το theme σου

δ) θα πλοηγηθεις στο τελευταιο entry πριν απο το viewtyx οπου και θα αφησεις κενο

ε) θα πας στη γραμμη ακριβως κατω απο το τελευταιο θεμα

<frogs                       ThemeName="frogs"             Location="0"    FolderName="frogs"            FileName="theme_bg2.swf"    />
   <africa                       ThemeName="africa"             Location="0"    FolderName="africa"            FileName="theme_bg2.swf"    />
   <apple_watch           ThemeName="apple watch"             Location="0"    FolderName="apple watch"     FileName="theme_bg2.swf"    />
   <bug's_life           ThemeName="bug's life"             Location="0"    FolderName="bug's life"            FileName="theme_bg2.swf"    />
   <cats                       ThemeName="cats"             Location="0"    FolderName="cats"            FileName="theme_bg2.swf"    />

<frogy                      ThemeName="frogy"                  Location="0"    FolderName="frogy"            FileName="theme_bg2.swf"    />
   <Best_Wallpapers         ThemeName="Best Wallpapers"   Location="0"    FolderName="Best Wallpapers"    FileName="theme_bg2.swf"    />
   <digit                             ThemeName="digit"                  Location="0"    FolderName="digit"            FileName="theme_bg2.swf"    />
   <slideshow                  ThemeName="slideshow"        Location="0"   FolderName="slideshow"    FileName="slideshow.swf"        />
   <Cube3D                      ThemeName="Cube3D"               Location="0"     FolderName="Cube3D"          FileName="Cube3D"                     />

<ViewtyX                    ThemeName="Viewty X"          NYX="1"        FileName="nyx_viewtyx.swf"        />
   <DefaultNYX             ThemeName="Default NYX"     NYX="0"   FileName="CHANGE TO DEFAULT NYX FILE NAME, AND CHANGE NYX 0 TO 1"/>

και θα πραξεις οπως στο παραδειγμα και αναλογα με το που ειναι ο φακελος themes που εγκατεστησες θα γραψεις διπλα στο location="1"(κινητο) "0"(καρτα μνημης)

ζ) σωζεις το αρχειο

Tip: Ολα αυτα που θα χρειαστεις να γραψεις να ειναι σε στοιχηση με τα υπολοιπα