Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα. ευχαριστώ για τη υπομονή σου ,όντως φαίνεται εύκολο αλλά το πρόβλημα είναι ότι η σελίδα με τον theme manager λέει , error , μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο?

Θα τα ανεβασω στο rapidshare, τον theme manager κ το efs.

Aξίζει η ολη διαδικασια , το viewty γίνεται αγνώριστο..

Κ το κρίμα είναι οτι το κινητο εχει τοσες δυνατοτητες στον τομεα των themes κ η lg δεν μπηκε στον κοπο να ασχοληθει.

http://rapidshare.com/files/172921323/thememanager3.2.rar.html

Ace of Hearts..

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας!

Βρε παιδιά θέλω να πάρω το κινητό από vodafone και μου λένε πως δεν υπάρχει ξέρει κάποιος κάτι? επίσης με την επιδότηση μπορώ να πάω σε κάποιο μαγαζί γερμανό να πάω να το πάρω από εκεί αν γίνετε?

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

@Spidey thanks για το προγραμμα.

@blamis δεν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο εννοεις?Παντως η αληθεια ειναι οτι δεν το εχουν και στο site τους.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Ρώτησα και αν θα το φέρουν αλλά μου είπαν όχι!!γι αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος αν μπορώ με την επιδότηση να το πάρω από κάποιο άλλο μαγαζί π.χ. πλαίσιο Γερμανό!

;)

Κάτι που ξέχασα να σας αναφέρω και είναι πολύ σημαντικό (εμένα δεν μου το είπε κανένας και έκανα ώρες να το ανακαλύψω) είναι ότι για να λειτουργήσει το EFS θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το antivirus σας! Αλλιώς το αναγνωρίζει ως ιό και το blockarei αυτόματα χωρίς να βγάλει προηδοποιητικό μήνυμα(μιλάω για το Kaspersky που έχω εγώ). Αυτά για τώρα :)

P.s : Μόλις πέρασα το νέο Nyx_menu από http://www.mygreatphone.com/forum/themes-wallpapers/11281-new-nyx-menu-clean-v1-7-a.html και παιδιά ειλικρινά η ταχύτητα του μενού και γενικότερα του κινητού έχει ανέβει ακόμα περισσότερο από την τελευταία version

Κάτι που ξέχασα να σας αναφέρω και είναι πολύ σημαντικό (εμένα δεν μου το είπε κανένας και έκανα ώρες να το ανακαλύψω) είναι ότι για να λειτουργήσει το EFS θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το antivirus σας! Αλλιώς το αναγνωρίζει ως ιό και το blockarei αυτόματα χωρίς να βγάλει προηδοποιητικό μήνυμα(μιλάω για το Kaspersky που έχω εγώ). Αυτά για τώρα :)

P.s : Μόλις πέρασα το νέο Nyx_menu από http://www.mygreatphone.com/forum/themes-wallpapers/11281-new-nyx-menu-clean-v1-7-a.html και παιδιά ειλικρινά η ταχύτητα του μενού και γενικότερα του κινητού έχει ανέβει ακόμα περισσότερο από την τελευταία version

Έτσι ειναι , το βλέπει ως ιό.Κατεβαστε απο εδώ το efs , ειναι μια χαρα, δε θα τη δει ως ιό, δεν χρειαζεται να απενεργοποιήσετε τίποτα.:)

http://rapidshare.com/files/172960532/LG_KU990_EFSTOOL_By_Yoshihiro_RC2.rar.html

Ace of Hearts..

BTW μήπως έχει κρατήσει κανένας το αρχικό black theme? Γιατί εγώ τα έσβησα όλα και τώρα ψάχνω να τα ξαναβρώ για να κάνω κάποιες αλλαγές

Hi σε ολους.Μολις σημερα αγορασα το VIEWTY και θελω να ρωτησω μεροικα πραγματα.Δεν μπορω να βρω πως αλλαζω το φακελο αποθηκευσης των απεσταλμενων αρχειων μεσω BT.Και επεισης επειδη εχω ακουσει οτι κυκλοφορουν πολλα για το τηλ. θα ηθελα να μου δωσετε καποια site που θα μπορεσω να βρω τετοιου ειδους προσθετα.

Ευχαριστω

εχει προστατευτικο καμερας??

οταν το γυριζεις σε οριζντια θεση η εικονα κινειται και αυτη αναλογα.εχει αισθητηρα κινησης για τα παιχνιδια και γενικα??

Δεν έχει προστατευτικό κάμερας και δεν έχει ούτε αισθητήρα κίνησης ...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ναι αναπαραγει mp3 κανονικοτατα αλλα στην συσκεβασια δεν περιεχεται καρτα μνημης οποτε πρεπει να αγοραστει μια αναγκαια γιατι η συσκευη διαθετει μονο 100mb μνημης.

FAQ

F*cking Annoying Questions

Γεια σας!

Βρε παιδιά θέλω να πάρω το κινητό από vodafone και μου λένε πως δεν υπάρχει ξέρει κάποιος κάτι? επίσης με την επιδότηση μπορώ να πάω σε κάποιο μαγαζί γερμανό να πάω να το πάρω από εκεί αν γίνετε?

εχεις επιδοτηση και θες απο βοντα ντε και καλα; αν ναι..πηγαινε παρτο απο το πλαισιο..μπορεις πια με επιδοτηση να παρεις κι απο εκει..εγω ετσι τα κανονισα για την κοπελα μου και πηρε και το λευκο viewty που ειχε το πλαισιο ;)

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

εχεις επιδοτηση και θες απο βοντα ντε και καλα; αν ναι..πηγαινε παρτο απο το πλαισιο..μπορεις πια με επιδοτηση να παρεις κι απο εκει..εγω ετσι τα κανονισα για την κοπελα μου και πηρε και το λευκο viewty που ειχε το πλαισιο ;)

Μπορεί επίσης να το πάρει απο εμπορικό αντιπρόσωπο της vodafone όπως έκανα και εγώ....γτ όπως και να το κάνουμε το συγκεκριμένο μοντέλο είναι λίγο παλιό και η τιμή του έχει πέσει κατακόρυφα οπότε δεν συμφέρει την vodafone και κάθε vodafone να την έχει στις βιτρίνες της :X Ισα ισα που σε κανένα εμπορικό αντιπρόσωπο θα μπορέσει να κάνει και καμία ανταλλαγή της παλιάς του συσκευής και σε συνδιασμό με την επιδότηση να μην χρειαστεί να πληρώσει τίποτα :D

Γιατί όπως και να το κάνουμε το τσαμπέ είναι πάντα καλύτερο ! hehe

Παίδες άμα βγάλει κανένας άκρη με το πως να τακτοποιούμε τις εικόνες και λοιπά αρχεία σε φακέλλους (ενώ είναι αποθηκευμένα στη κάρτα μνήμης) έτσι ώστε να τα βλέπω σε φακέλλους όταν κοιτάζω τα "αρχεία" (χωρίς να χρειάζεται να τα αποθηκεύσω στην εσωτερική μνήμη)....ας πει και σε εμένα τον τρόπο :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

παιδιά ευχαριστώ πολύ!Ωραία θα πάω αύριο αν γίνετε να το πάρω απο plaisio! σε ποιο χρώμα πιστεύετε πως είναι ποιο ωραίο άσπρο η μαύρο?

;)

παιδιά ευχαριστώ πολύ!Ωραία θα πάω αύριο αν γίνετε να το πάρω απο plaisio! σε ποιο χρώμα πιστεύετε πως είναι ποιο ωραίο άσπρο η μαύρο?

Φίλε μου είναι θέμα γούστου αυτό.:) Εγώ πάντως το έχω σε μαύρο (φοβόμουν μην λερώνεται εύκολα) αλλά άμα το ξανα-έπερνα,θα έπερνα μάλλον το άσπρο ! Είναι άλλη φάση το άσπρο....δείχνει το κινητό εντελώς πρωτοποριακό και σαν νέο μοντέλο.Οκ...ίσως υπερέβαλα λίγο αλλά έτσι το βλέπω εγώ :p

Σκεφτειται το καλα το χρωματακι,γτ το ασπρο ειναι πολυ ωραιο και δειχνει αλλο κινητο,ενω το μαυρο ειναι συνηθισμενο και το εχουμε ολοι.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Γεια σας!

Εψαξα διαφορα κινητα και γενικά δεν με ικανοποιούσε κανένα ιδιαίτερα παρά μονο μερικά της LG. Moυ αρεσει που εχει στυλ σαν PDA. Ημουν ανάμεσα σε διαφορα οπως KF700 και αυτο εδώ KU990. Βέβαια το 700 δε μου άρεσε η οθόνη του που έχει μικρό πλάτος σχετικά και φαίνεται κάπως άσχημο... Θέλω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις για αυτο το κινητό εδώ...

-Υπάρχει κάτι αντιστοιχο στον ανταγωνισμό σε αυτη τη τιμή;Εγω δεν βρηκά κάτι όλα πάνω απο 500 ευρώ

-Διαβάζει καλά τα pdf ;

-Εχουν βγει updates η μένει το ίδιο πάντα το λειτουργικό του;

-Υπάρχει θηκη για το κινητό και πόσο κοστίζει;

-Τα μηνυματα τα γραφετε με γραφιδα η με το χέρι;

Αυτα προς το παρών..

Γεια σας!

Εψαξα διαφορα κινητα και γενικά δεν με ικανοποιούσε κανένα ιδιαίτερα παρά μονο μερικά της LG. Moυ αρεσει που εχει στυλ σαν PDA. Ημουν ανάμεσα σε διαφορα οπως KF700 και αυτο εδώ KU990. Βέβαια το 700 δε μου άρεσε η οθόνη του που έχει μικρό πλάτος σχετικά και φαίνεται κάπως άσχημο... Θέλω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις για αυτο το κινητό εδώ...

-Υπάρχει κάτι αντιστοιχο στον ανταγωνισμό σε αυτη τη τιμή;Εγω δεν βρηκά κάτι όλα πάνω απο 500 ευρώ

-Διαβάζει καλά τα pdf ;

-Εχουν βγει updates η μένει το ίδιο πάντα το λειτουργικό του;

-Υπάρχει θηκη για το κινητό και πόσο κοστίζει;

-Τα μηνυματα τα γραφετε με γραφιδα η με το χέρι;

Αυτα προς το παρών..

Στην τιμή αυτή ΟΧΙ δεν υπάρχει κάτι καλίτερο.

Αναβαθμίσεις ΔΕΝ υπάρχουν

Θήκη καλή καιι φτηνή μόνο από το e-bay ( με 2-3 ευρώ παίρνεις θήκη , προστ. οθόνης κλπ)

τα μηνύματα γράονται όπως σε βολεύει.εγώ τα γράφω χωρίς γραφίδα.

Για το pdf δεν ξέρω , γιατί δεν το χρησιμοποιώ.

γενικώς με την τιμή αυτή είναι μία ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ επιλογή.

Το άσπρο σε Γερμανό τουλάχιστον δεν είναι διαθέσιμο (ούτε στην αποθήκη) και αναμένεται από 17-1-2009 (έτσι είπαν τα κεντρικά τους) .... :-(

Διαθέσιμα είναι μόνο ελάχιστα κομμάτια ασημί και το μαύρο.

Ασημί δεν έχω δει από κοντά... Για βοηθήστε όσοι το έχετε (αν και απ'ότι διάβασα σε πολλούς από εσάς δεν άρεσε...)

Φίλε Psyhiatros,αμα αποφασίσεις να πάρεις τώρα το κινητό,θα έχει μέσα το τελευταίο λογισμικό (που κυκλοφορεί) οπότε δεν παίζει να έχεις κανένα πρόβλημα αλλά και από την στιγμή που άρχισε να κυκλοφορεί επισήμως η νέα έκδοση (ασπρη)...θέλω να πιστεύω ότι θα αξιοθεί η LG να βγάλει και κανένα updated firmware (στα ελληνικά,γτ σε άλλες γλώσσες νομίζω έχει βγάλει) :p ! Αμα κάνω λάθος διορθώστε με :)

P.s : Το screen protector έχει 4 euro από το e-shop :) http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003811 <--- H εφαρμογή του πάνω στο κινητό είναι πολύ καλή

Επειδή είχα ρωτήσει και παλαιότερα για το κινητό και μου είχαν π-ει πως είναι παλιό και ότι η οθόνη του είναι κάπως αργή.... εγώ που πήγα σήμερα πλαίσιο και το είδα ήταν πάρα πολύ καλή και το ηχείο ήταν καλό όχι πολύ καλό και η κάμερα μια χαρά πολύ μου άρεσε και σε αυτή την τιμή παιδιά είναι τέλειο!!!:)

;)

Επειδή είχα ρωτήσει και παλαιότερα για το κινητό και μου είχαν π-ει πως είναι παλιό και ότι η οθόνη του είναι κάπως αργή.... εγώ που πήγα σήμερα πλαίσιο και το είδα ήταν πάρα πολύ καλή και το ηχείο ήταν καλό όχι πολύ καλό και η κάμερα μια χαρά πολύ μου άρεσε και σε αυτή την τιμή παιδιά είναι τέλειο!!!:)

Φίλε μου μην πιστεύεις τα ζώα-πωλητές (υπάρχουν εξεραίσεις)...γτ:

1ον ) Οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι τους γίνεται σε σχέση με τις συσκευές

2ον ) Εχουν εντολές να προσπαθούν να πουλήσουν πάντα τις ακριβές συσκευές

3ον ) Δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ καμία από τις συσκευές!

Αυτά μου τα είπε φίλος που ακόμα δουλεύει σε κατάστημα Γερμανό...είναι όλα μία καλοστημένη κομπίνα για να πουλάνε :)

Και κάτι για την οθόνη...άμα σου άρεσε η ανταπόκριση της οθόνης,θα ξετρελαθείς αμα το πάρεις γιατί με διάφορες ρυθμισούλες και hackeries ανεβαίνει κατακόρυφα η απόδοση της!Για την camera δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε μιας και τα 5mgplx μιλάνε από μόνα τους

Φίλε αυτά μου τα είχαν πει κάποια παιδιά εδώ την γνώμη τους είπαν και εγώ απλά τους είπα την δικιά μου τώρα που το είδα!! αν και δεν διαφωνώ καθόλου με αυτά που λες μα καθόλου όμως!!

;)