Jump to content

_PaTeRaS_r

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by _PaTeRaS_r

  1. καλημερα σε ολους :) χθες μου εδωσαν ενα viewty smart και προσπαθω να το κανω upgrade σε v10d. ανοιγει το lgmobile support και μου βγαζει να κανω 9 βηματα για να περαστουν τα drivers για flash utilities τα κανω ολα μια χαρα αλλα το κουμπι next παραμενει ανενεργο (γκρι). καμια βοηθεια ?' τελικα τα κατεφερα με την 1η σε xp κατι παιζει με τα 7
  2. ξερω το γιατι δεν δουλευει :) απλα μου φανηκε περιεργο το update μιας και δεν αλλαξε σε σχεση με τον φορεα...
  3. χθες δεχτικα carrier settings update σε cosmote καρτοσυμβολαιο.. Κανενας αλλος που δεχτικε το update ? επεισης πλεων δεν δουλεβει και το λογοτυπο της cosmote
  4. αν δεν γινεται η διαδικασια του blackra1n κλειστε απο τον task manager-processes (2η καρτελα) τα itunes.exe ituneshelper.exe και ξεκινιστε το blackra1n χωρις να εχεται το iphone συνδεμενο και βαλτε το οταν σας ζητηθεί (waiting for phone)
  5. πηρα ενα 5800 κ το χρησιμοποιω με cosmote what's up προσπαθω να βρω ποιες ρυθμησεις χρειαζομαι (φανταζομαι δημιοργεια access point κλπ) για να μπαινω msn k facebook μεσω 3g αλλα το search και τα 2 τεραστια thread δεν βοηθεισαν ιδιεταιρα.
  6. γιατι για να βρει σημα πρεπει να εισαι στον δρομο και οχι στο σπιτι σου. δοκιμασε το καθ΄οδον καποια στιγμη :)
  7. Σε τι ακριβος χρειαζεσαι βοηθεια ? :S
  8. εγω πρωσοπικα προτειμω το bluetooth απο το να κραταω το κινητο μιας και μιλαω για δουλειες και συνηθος κραταει πολυ ωρα η κληση :) ας σου προτεινουν εδω ενα καλο bt και εισαι μια χαρα :)
  9. μετα το carrier update δεν δουλεβει το logo της cosmote για κανενα λογο :/ καμια ιδεα κανεις ???
  10. Νομιζω πως αυτη ειναι η τελεια επιλογη για μενα http://www.goincase.com/products/detail/slider-case-cl59056/2 ξερει κανεις αν πεζει σε καποιο ελληνικο store/eshop ?
  11. ναι οντως usd ειναι σορρυ. τεσπα ωραια προταση αλλα οχι αυτο που ψαχνω εγω :)
  12. 80 ευρο ειναι πολλα νομιζω και δεν θελω να καλυπτει την οθονη ευχαριστω παντως για την προταση :)
  13. ξερει κανεις καμια καλη λευκη θηκη για 3g ? αν ηταν ευκολο καπιο λινκ στην προταση θα το εκτιμουσα πολυ ευχαρηστω :) κατι τετοιο ας πουμε http://store.apple.com/us/product/TS435ZM/A?fnode=MTY1NDA0NA&mco=MjE1NTIyOA&p=4&s=topSellers
  14. Εγώ εβαλα χθες τα Navigon κ iDA και στα 2 ειχα προβλημα.... στο navigon δεν συνδεεται το gps για κανενα λογο δεν ξερω αν φτεει που δεν ειναι αγορασμενο δοκιμασα αρκετες εκδοσεις αλλα τιποτα.... και στο iDA δεν μπορω να περασω ελληνικους χαρτες μολις παω να τους κανω install κλεινει το σαπιο το cydia :/ αν ξερει κανενας τιποτα ας δωσει ενα χερι βοηθειας... Ωστοσο αποσο μπορεσα να δω το navigon εχει πιο ωραιο μενου ισως κ γραφικα στο navigation αλλα το iDA εχει πιο πολλες επιλογες και ειναι πιο ευκολο στη χρηση.
  15. Δεν νομιζω οτι θα αλλαζε καποιος το iphone για pre..... περα απο hardware/software η οτιδηποτε, το pre ειναι απλα ενα απο τα πιο ασχιμα κινητα. εχει σχημα 2κροκου αβγου, τρυπα για το ηχειο σε στυλ τρανσιστορακι του παπου απο εποχες 1850+ εν αντιθεση το Iphone ειναι ενα οραιο κινητο για μερικους ισως και οχι αλλα σιγουρα ξεπερναει το pre. και οπως και να το κανουμε την υποστηριξη της apple δυσκολα να την δεις. Για να μην αναφερο οτι ολο το ακουμε κ δεν το βλεπουμε εδω και αρκετο καιρο...
  16. για να περαστουν τα αρχεια πρεπει να επιλεξεις απο το itunes πια να συνγχρονιστουν υπαρχει παραπανω λινκ για να παρεις μια ιδεα :)
  17. Winamp παιζει τα παντα και με μονο codec divx7 :P και μια δυο ρυθμησεις οπως επισης και το powerDVD αν εχεις την τελευταια εκδοση του
  18. χωρις παρεξηγηση αλλα αν ενα κινητο εχει οθονη 4 ιντσων τοτε πραγματικα χανεται η μπαλα :) εννοω οτι είδη τα κινητα των 3ων ειναι αρκετα μεγαλα σαν συσκεβες. Δεν λεω ειναι πλαιονεκτημα να εχεις μια οθονη touch 3ων ιντσων για web browsing κλπ αλλα μη το παρακανουμε. ιδη αναπολω τις μερες με το nokia 6510 που ηταν απλα μικρο κ ομορφο.
  19. Nokia 6510 μακραν οτι καλύτερο σε εμφανιση μικροτερο απο την παλαμη ευχρηστα πληκτρα μπλε φωτισμος.......
  20. Ναι αναπαραγει mp3 κανονικοτατα αλλα στην συσκεβασια δεν περιεχεται καρτα μνημης οποτε πρεπει να αγοραστει μια αναγκαια γιατι η συσκευη διαθετει μονο 100mb μνημης.
  21. Αντικατασταση δεν θα γινει για κανενα λογο :) το μονο που μπορει να κανουν ειναι να σου κανουν φορματ το κινιτο (ολικο απο αυτα που κανει ι νοκια οταν η συσκευη δεν ανοιγει λογο λογισμικου) και να σου βαλουν μια παλαιοτερη εξελινισμενη εκδοση :) μπορει και να σου πουν να πληρωσεις απο τη στιγμη που πατησες το κουμπι κ δεν νομιζω η εγγυηση να καληπτει την αλλαγη γλωσσας μετα απο αναβαθμιση μιας και δεν στιριζονται καθολου σε παραεισαγωγες.
  22. Downgrade απο οσο ξερω δεν γινεται ουτε σε νοκια σοπ :) Το firmware μιας και ρωτησα στην νοκια ειναι αγνωστο ποτε θα βγει για ελληνικο προντακτ κοντ. Εχουν κυκλοφορήσει τα παιχνιδια του n-gage 2 στα γνωστα μαγαζακια (βλεπε apps thread) οστόσο ακομη και google search να κάνεις θα βρεις :)
  23. Αρκετες φορες το ν81 εχει bug στο οποιο ο web browser κολαει σε ενα συγκεκριμενο δικτυο. Δοκιμασε να ανοιξεις την Περιηγηση ιστου > ρυθμοισεις > γενικες > Σημειο προσβασης. και επιλεξε Ερώτηση πάντα.
  24. και εγώ θα 'ρθω να απογοητεύσω τους μέλλοντες κατόχους του Ν81 :P Ν81: Σε περιβάλλον με φως δωματίου http://img504.imageshack.us/img504/5521/385zo5.jpg Σε σκοτεινό περιβάλλον (συναυλία Φοίβου Δελιβοριά) http://img337.imageshack.us/img337/6843/foivosdelivoriasliveotrfe5.jpg Και μία σε φωτεινό περιβάλλον (ναι εγώ είμαι ο βλάκας στην φώτο) http://img253.imageshack.us/img253/956/214fh4.jpg N91: http://img521.imageshack.us/img521/5750/aristarchosob4.jpg Σαφώς καλύτερο το Ν91 αν και τα 2 κινητά έχουν 2mp κάμερα και το Ν81 ειναι πιο καινούργιο και με καλύτερη οθόνη αλλά δυστυχώς χειρότερη κάμερα ίσως χειρότερη και από το 1.3mp του 6230i κρίνεται και μόνοι σας. 6230i: Δυστηχός θα δείτε πάλι τα μούτρα μου αλλά δεν μου έχει μήνει άλλη φώτο απο αυτή την συσκευή :) http://img98.imageshack.us/img98/672/pateras000mo8.jpg αυτά πέρασαν από τα χέρια μου και έχω να σας δείξω Και παρεμπιπτόντως ωραίο και πρωτότυπο θέμα Videos από Ν81 http://www.youtube.com/watch?v=uzCGRfmCByU http://www.youtube.com/watch?v=xJYrXRdmlWk
×
×
  • Create New...