Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nα ρωτησω και εγω κατι ασχετο τωρα , ποιο λογισμικο (open εννοειται) χρησιμοποιητε ? Πειτε μου και ποσο γρηγορο ειναι , γιατι εγω εβαλα το "KU990i-DZ-V10b-MAR-12-2009-OPN-EU.dz" και σερνετε σε καποιες λειτουργιες το κινιτακι μου :(

Για να το δειτε καλεστε τον αριθμο "3845#*990#" πηγαινετε "Version Info" και μετα "SW Version Info".

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω δεν εχω πλεον το κινητο στην κατοχη μου. Ειχα βαλει ενα λογισμικο που προτεινε ενας φιλος και το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν V10j open europe! Λιγο που το δουλεψα με αυτο το λογισμικο ετρεχε μια χαρα σε ολα...

Παιδια το λογισμικο v10j για το KU990i δεν υπαρχει , ειναι μονο για το LG KU990

Πω πω τι επαθα , ειχα το πενακι και παω να επιλεξω κατι στο μενου και μου γρατσουνισε την οθονη , γινετε να παω και να τους πω οτι χαλασε και να μου δωσουν αλλο ? Γιατι ειναι χαλια η οθονη ... Ενα ειναι που με προβληματιζει , πως θα μπορουσα να το χαλασω και να μην φτιαχνετε , ουτε να φαινετε ?

αν πας στο τοπικ για το ku990 και διαβασεις ή ρωτησεις θα σου πουν...εγω που το διαβασα το τοπικ καπου το πηρε το ματι μου αλλα δνε θυμαμαι...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

To μόνο που μπορώ να σου πώ είναι πώς για να το αναβαθμίσεις πρέπει να κατεβάσεις αυτό.

Οδηγίες να σου πουν τα άλλα παιδιά, έχω ξανακάνει αναβάθμιση σε LG, μόνο σε SE:(

Έχει όμως το πρόγραμμα step-by-step οδηγίες:)

πρεπει να βαλεις το MOBYEXPLORER μια εφαρμογη java και μετα να πας και να κανεις μετονομασια τα αρχεια ηχου καμερας στο κινητο ωστε αυτο να μην μπορει να τα εντοπησει πχ tone.mid-->tone.dat

πολλοι εχουν προβλημα με το email (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ GOOGLE )που εχει το lg στο tab μηνηματα .. εγω βρηκα την λυση με μια απλη εγγραφη στο aim.com mail και απο την κανονικη μου account απο gmail κανω tranfer με filters οσα εγω θελω να με ειδοποιει το kinhto mou χωρις χρεωση απλα αν εχω συνδεση με ιντερνετ.. εδω http://mobile.aol.com/aolproducts/mobile-email εχει τισ ρυθμισεις γιατι θα βαλετε στο καθε κουτακι....

μολις τελειωσετε .. θα ρυθμισετε το email app να κοιταει καθε ποτε εσεις ορισετε και να σας ειδοποιει για καινουρια... ειναι cool και σωνει οσους θελουν να εχουν παντα το email μαζι τους χωρις να χρειαζετε να μπαινουν να το κοιτανε μεσω broswer ...

ελπιζω να σας βοηθησα με την σειρα μου

επισης μπορειτε να κανετε και συγχρονισμο μεσω κινητου σας και aim mail account για να εχετε καθε εμαιλ στο δικο τοθ φακελο

ακομα κατι που ξεχασα ειναι ... οταν κανετε add new email account στο κινητο σας εκει που θα συμπλιρωσετε τα στοιχεια που λεει το λινκ ποθ ποσταρα παραπανω να βαλετε και ακομα το auto retrieve στο ον

3 games.

Πιανο : http://myfairmissy.com/download/file.php?id=77

Κιθαρα : http://myfairmissy.com/download/file.php?id=78

Drums : http://myfairmissy.com/download/file.php?id=79

Υ.Γ. Τα περνατε στην MC και εγκατασταση.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Εγώ τα έβαλα στο κινητό και μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν τα υποστηρίζει μου βγάζει (μη υποστηριζόμενος τύπος αρχείου)τι να κάνω

Εγώ τα έβαλα στο κινητό και μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν τα υποστηρίζει μου βγάζει (μη υποστηριζόμενος τύπος αρχείου)τι να κάνω

κανε τον καθε φακελο unrar και ξαναπερασε τα .στο renoir λειτουργουν.

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Υπαρχει κανενα προγραμμα για να βελπουμε χαρτες στο ku990 χωρις να δουλευει ως gps με εξωτερικη επιπλεον κεραια???

δηλαδη ρωταω εαν γινεται και πώς να περασω καποιους χαρτες στο κινητο και να μπορω να βλεπω τους δρομους και τα ονοματα αυτων(να προσανατολιζομαι ;)

THANX :D

Δοκίμασες το Google Maps;

αυτο που εχει μεσα ενσωματωμενο το κινητο????

βασικα θελω καποιο προγραμμα που να βαλω εγω καποιους χαρτες μεσα(SD_card) και να μπορωμετα να τους δω χωρις να χρειαζεται να συνδεθω στο δικτυο(3G) ή να χρησιμοποιήσω gps....

βασικα ειχα διαβασει καπου οτι γινοταν με καποιες εφαρμογες java.....αλλα δεν μπορω να βρω ποιες ειναι και τι πρεπει να κανω για να το κανω να δουλεψει.

εαν μπορει καποιος να βοηθησει....

thanx in advance guys!!!!!:rolleyes:

Παιδες καλησπερα.Ηρθε ενας ξαδερφος απο Γερμανια κ εχει τ i-phone τ καινουριο.Η αποκριση της οθονης δν παιζεται.Δυστυχως τ viewty ειναι κατα μακραν χειροτερο.Ειδικα τωρα π ειχα κ μια εμπειρια με ενα αλλο touch phone,μπορω να πω οτι το viewty ειναι επιεικως μετριο.Ουτε με τ arena δν συγκρινεται η οθονη t iphone.

Η οθόνη του Viewty είναι Resistive ενώ του iPhone και του Arena capacitive. Διαφορετική τεχνολογία βλέπεις. Του Arena είναι πολύ καλή δεν τι λες άσχημη αλλά του iPhone η καλύτερη (είναι και μεγάλη)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ενταξει αλλα θελει ακομα δρομο για να φτασει στ i-phone.Δν πειραζει,προσωπικα μια χαρα ειναι για μενα τ viewty.

θελω να παρω ενα bluetooth handsfree και δεν ξερω ποιο να παρω.

υπαρχουν απο πολλες εταιριες..ΝΟΚΙΑ MOTOROLA... παιζει ρολο ?

υπαρχει κανενα προβλημα συμβατοτητας ????

θελω να παρω ενα bluetooth handsfree και δεν ξερω ποιο να παρω.

υπαρχουν απο πολλες εταιριες..ΝΟΚΙΑ MOTOROLA... παιζει ρολο ?

υπαρχει κανενα προβλημα συμβατοτητας ????

Λογικά όχι, σίγουρα με i-tech δεν θα έχεις πρόβλημα, γιατί χρησιμοποιώ.

Ace of Hearts..

παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω για 2ο κινητο μιας και ειναι ομορφο και εχει και καλη καμερα(εχει?) στο οποιο υστερει το 5800,ηθελα να ρωτησω, το KU990 k KU990i ειναι ιδια?αν οχι τι διαφορες εχουν?

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα οι διαφορες ειναι λιγες..Η γνωμη μου ειναι να παρεις το KU990 επειδη πλεον με το KU990i σου δινουν εναν φορτιστη μονο..ουτε ακουστικα ουτε πενακι ουτε καλωδιο usb(εμενα παντως δεν τα ειχε..)

Που μπορω να βρω ακουστικα για το Βιούτι μου?

Εγω για ακουστικα ειχα ρωτησει στ γερμανο και μ ειπαν 25 euro.Νομιζω και του arena τα ακουστικα κανουν.

Δεν κάνουν τα ακουστικά του Arena, αυτό έχει άλλη υποδοχή που είναι διαφορετική από του viewty και δεν κάνουν. Μην τα πάρετε και πάνε τα λεφτά σας άδικα.

παιδια επειδη σκεφτομαι να το παρω για 2ο κινητο μιας και ειναι ομορφο και εχει και καλη καμερα(εχει?) στο οποιο υστερει το 5800,ηθελα να ρωτησω, το KU990 k KU990i ειναι ιδια?αν οχι τι διαφορες εχουν?

Ναι έχει καλή κάμερα, δεν είναι η καλύτερη αλλά είναι καλύτερη από του 5800 που έχεις. Το KU990i δεν έχει μέσα ακουστικά και USB ενώ το KU990 έχει! ;)

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

παιδια εβαλα στο κινητο μια φωτογραφια με τον χαρτη της Θεσσαλονικης καποθ στα 6 ΜΒ(4300Χ3200) και δεν μου το ανοιγε το κινητο...παιζει καποιο προβλημα με την αναλυση ή με το μεγεθος του αρχειου ????