Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μαλλον παω για αγορα καινουριου τηλεφωνου και σε μεγαλο βαθμο παιζει το ku990.

εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι αν αγοραστει απο αγγλια γινεται να ρυθμισω γλωσσα και λοιπες λειτουργιες στα ελληνικα ,μιας και τα αγγλικα μου ειναι καπως.

για μενα αυτο παιζει σημαντικο ρολο στην αγορα του.

αν ναι πως?

αν υπαρχει κανενα λινκ ευπροσδεκτο.

ευχαριστω.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια μαλλον παω για αγορα καινουριου τηλεφωνου και σε μεγαλο βαθμο παιζει το ku990.

εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι αν αγοραστει απο αγγλια γινεται να ρυθμισω γλωσσα και λοιπες λειτουργιες στα ελληνικα ,μιας και τα αγγλικα μου ειναι καπως.

για μενα αυτο παιζει σημαντικο ρολο στην αγορα του.

αν ναι πως?

αν υπαρχει κανενα λινκ ευπροσδεκτο.

ευχαριστω.

Εγω εχω το cookie(kp500)και ειναι φοβερο εκτος καμερας(ειναι χαλια) και μου εχει 39(!)γλωσσες για επιλογη(μυνηματα+μενου)...τωρα δεν ξερω αν εχει τοσες το viewty αλλα λογικα θα εχει πολλες...Θα σου προτεινα να παρεις αυτο γιατι,εμενα προσωπικα,μου αρεσει πιο πολυ απο το viewty και εχει πολυ ποιο ομορφο μενου και αλλες λειτουργειες που δεν εχει το viewty...αν ομως χρειαζεσαι μια καλη καμερα τοτε παρε το viewty...τελεια αναλυση...εχω μενει παρα παρα πολυ ευχαριστημενος.

Γειας σασ παιδια εγς με το κινητο ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα θελς να ρωτισω εχω την εκδοση ku990_v10a μπορω να κατεβασω την τελευταια εκδοση????

Γειας σασ παιδια εγς με το κινητο ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα θελς να ρωτισω εχω την εκδοση ku990_v10a μπορω να κατεβασω την τελευταια εκδοση????

Ναι....http://uk.lgmobile.com/web/web.support.softWareUpdateRF.laf ...ψαξε στην λιστα...5ο ειναι

:)

καλησπερα και απιο μενα και καλη Ανασταση , σημερα πηρα και εγω το τηλεφωνακι , αυτο που δεν μπορω να καταφερω και μου εχει σπασει λιγο τα νευρα ειναι να παιξει ταινειες που εχω κατεβασμενες , π.χ. Walled.In.DVDRip.Xvid.TFE [GTRD-Movies].avi και αρκετες ακομη σε καταληξη avi , κανω κατι λαθος ? μηπως θελουν καποια μετατροπη ? :(

καλησπερα και απιο μενα και καλη Ανασταση , σημερα πηρα και εγω το τηλεφωνακι , αυτο που δεν μπορω να καταφερω και μου εχει σπασει λιγο τα νευρα ειναι να παιξει ταινειες που εχω κατεβασμενες , π.χ. Walled.In.DVDRip.Xvid.TFE [GTRD-Movies].avi και αρκετες ακομη σε καταληξη avi , κανω κατι λαθος ? μηπως θελουν καποια μετατροπη ?

Δεν παίζει .avi θέλουν μετατροπή

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

λοιπον πριν απο λιγο τελειωσε η μετατροπη σε μια ταινεια και την παιζει πολυ καλα , μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω για να την δειξει σε πληρη οθονη ?

το προγραμμα που εχει μεσα το cd για να κανεις μετατροπες μου φενετε πολυ αργο και βαρυ , υπαρχει κανενα καλυτερο ?

Ενα καλο προγραμμα για μετατροπη video ειναι ο super converter και μαλιστα ειναι και δωρεαν. Εχει επιλογη για να μετατρεψεις σε οτι αναλυση θελεις και σχεδον σε οτι μορφη video υπαρχει. Εμεις διαλεγουμε .avi, divx και αναλυση 400x240.

Oι ταινιες που κατεβαζουμε απο τα torrent sites δεν παιζουν γιατι οι περισσοτερες εκτος απ' οτι ειναι σε μεγαλη αναλυση ειναι και h.264.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Ξέρει κανείς πώς κάνω φορμάτ στο Viewty!!

Το ανοίγω αλλά δεν μπουτάρει.

Μένει μόνο στο λογότυπο LG!!

Ναι....http://uk.lgmobile.com/web/web.support.softWareUpdateRF.laf ...ψαξε στην λιστα...5ο ειναι

:)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΗΚΟΥ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ VIEWTY!!!

ΠΟΙΟ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΚΔΩΣΗ???

KU990iGO V10a_05

KU990i V10b_02

KU990i V10c_02

KU990iGO V10c_02

http://gr.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf

KU990i VODAFONE

KU990i COSMOTE

KU990i EUROPE OPEN

ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ V10b

παιδια το κινητο δεν εχει χρονομετρο η αντιστροφη μρτρηση σωστα?/ μπορω να βρω κανενα προγραμμα να το εγκαταστησω για να εχς χρονομετρο?/

skeftomai k egw na t parw san antikatastath tu n73 mu ... tha einai oso kalo oso to n73??genika einai anthektiko kinhto se pesimata ktl ?? fovamai thn othonh t mhpws einai polu eyaisthith... osoi t exun kairo parakalw as m pune apopseis gt akouw polla provlhmata me thn othonh , me tis mnhmes kai oti einai argo k exei fovithei to mati m...

ps : sygnwmh gia ta greeklish alla stelnw apo linux k dn exw kataferei na valw ellhnika akoma :(

Μάλλον έχουν πρόβλημα κάποιες συσκευές viewty γιατί έχει αναφερθεί και από άλλους. Και μένα το πάθαινε συχνά όταν το είχα και ήταν πολύ σπαστικό. Δεν ήξερα τι να κάνω το έριχνα πάνω στο κρεβάτι, το χτυπούσα, πίεζα την οθόνη και στο τέλος δούλευε! :p :p :lol: (δεν το συστήνω όμως αυτό)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Πιο απλη και ανωδυνη λυση ειναι να το πας στο service της LG. :p Ισως να το καλυπτει η εγγυηση αλλα οπως και να'χει θα το φτιαξεις οποτε μην το σκεφτεσαι.

paidia exw to kinhto edw k 6 mhnes peripou....mou parousiase ena problhma molis shmera....den antapokrinetai h o8onh....ka8olou omws.....mhpws exei tuxei k se kanena allo??? mou to kalubei h egkuhsh?????

Eίναι πολύ ευαίσθητη η οθόνη του και εάν του έχεις κάνει λίγο ¨άγρια¨ χρήση,τότε πάνε στο service να δείς τι θα σου πούνε.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

βασικα του εχω κανει λιγο αγρια χρηση αλλα το κολλημα της οθονης δεν προερχεται απο χτυπημα η απο οτιδηποτε αλλο... απο την τσεπη μου το εβγαλα κ το επαθε... πηρα τηλ στην lg κ θ περασουν να τον παρουν να το φτιαξουν... ελπιζω να μην μου πουν καμια μαμακια οτι δεν το καλυβει η εγγυηση κ να χρειαστει να πληρωσω....

να ενημερώσω ότι αν δεν απενεργοποιήσετε την προταση που κανει να αποθηκεύσετε έναν άγνωστο αριθμό το κινητό σας θα κολλάει ειδικά αν ταυτόχρονα είναι συνδεδεμένο με handsfree bluetooth..
angeldust

Παιδιά έχω δύο θήκες για το viewty που μου ήρθαν διπλές και τις ξεφορτώνομαι.Μόνο για Σέρρες ή Θεσσαλονίκη(για το Σαβ/κο),χέρι με χέρι,βαριέμαι να τις στέλνω.Τιμή:ένας καφές.Στην ανάγκη χαρίζονται κιόλας.
Zoom-Zoom

Γεια σας παιδια,

Λοιπον, πριν μια βδομαδα πηρα και εγω το κινητο καινουριο αφου επεσε τοσο η τιμη του. Ειμαι πολυ απογοητευμενος.

Το βασικο μου κινητο ειναι το SE K850 και παρολα τα προβληματα του ειναι λειτουργικο.

Ισως να ειναι θεμα συνηθειας η κατι δεν κανω καλα...

Παραπονα που εχω:

Το scrolling ειναι επειικως απαραδεκτο. Μα ειναι δυνατον να θελω να κανω σκρολ στο μενου και να μου επιλεγει την πρωτη επιλογη που θα πατησω?Εχω δοκιμασει να το πατησω ελαφρα και να συρω, και με δυναμη. Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι θα κανει σκρολ, πολλες φορες επιλεγει αυτο που αγγιζεις.

Εχω συνηθισει βεβαια με ipod touch αλλα δεν απαιτουσα τετοια ποιοτητα απο το veiwty. Αλλα και αυτο το χαλι δεν το περιμενα.

Για να μην παρεξηγηθω ολα αυτα τα λεω με επιφυλαξη καθως το εχω μονο μια βδομαδα. Παντως σκρολ κανω αγγιζοντας το τελευταιο στοιχειο και σερνοντας.

Επισης στη συνταξη μηνυματων ειναι τραγικο. Σου δειχνει μονο ενα πολυ μικρο τμημα του μηνυματος και αν θες να δεις τι ειχες γραψει πιο πριν πρεπει παλι να κανεις σκρολ...δηλαδη Οδυσσεια...

Τα χρωματα της οθονης απλα δε συγκρινονται με το Κ850. Τραβας φωτο στο Viewty και φαινεται χαλια, ατονη, χρωματα χωρις ζωη, και στελνεις την ιδια φωτο στο 850 και φαινεται τελεια.

Το Software για το pc επισης απαραδεκτο. Ακομα και της ερικσον καλυτερο ειναι.

Αν κανω κατι λαθος πραγματικα πειτε μου.

Προς το παρον χαιρομαι που το πηρα τωρα σε τοσο χαμηλη τιμη γιατι αν ειχα δωσει 500 θα τα'κλαιγα σιγουρα. Μου εχει κανει κακιστη εντυπωση. Ελπιζω να αλλαξει...