Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει κανεις παρατηρησει σε μερικες επαφες του, οτι καλωντας τες. να ακουγεται διπλος ήχος? δηλαδη ν ακουγεται διπλά το τουτ-τουτ (οχι δεν ειχα πιει ) δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα με λεξεις.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει κανεις παρατηρησει σε μερικες επαφες του, οτι καλωντας τες. να ακουγεται διπλος ήχος? δηλαδη ν ακουγεται διπλά το τουτ-τουτ (οχι δεν ειχα πιει ) δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα με λεξεις.

Αυτο παιζει να οφειλεται στο δυκτυο και στο σημα που εχεις οταν κανεις κληση

Παίδες παρατήρησα κάτι στο κινητό μου.Οταν είναι κλειδωμένο και σε αναμονή(έχει μαύρη οθόνη) άμα πατήσω οποιοδήποτε κουμπί -για ούτε ένα δευτερόλεπτο- μου δείχνει την ώρα από την τελευταία φορά που είχα χρησιμοποιήσει το κινητό και μετά μου δείχνει την πραγματική ώρα.Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό ή μόνο το δικό μου το κάνει?:p

Παίδες παρατήρησα κάτι στο κινητό μου.Οταν είναι κλειδωμένο και σε αναμονή(έχει μαύρη οθόνη) άμα πατήσω οποιοδήποτε κουμπί -για ούτε ένα δευτερόλεπτο- μου δείχνει την ώρα από την τελευταία φορά που είχα χρησιμοποιήσει το κινητό και μετά μου δείχνει την πραγματική ώρα.Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό ή μόνο το δικό μου το κάνει?:p

Το ίδιο κάνει κ στο ρενουάρ.:)

Ace of Hearts..

Λοιπον ειπα να πειραματιστω λιγο σημερα και να δοκιμασω αν παιζει 8GB μνημη στο viewty.

Ετσι πηγα και αγορασα μια trancend 8GB microSDHC class 6 απο το πλαισιο με 25ε (ειχε και usb adaptor στην συσκευασια), την εβαλα πρωτα στο pc περασα μερικα mp3 και μετα την εβαλα στο κινητο, την καρτα την ειδε κανονικα (λεμε τωρα), τα mp3 ηταν στο φακελο οι ηχοι μου και επαιζαν κανονικα.

Μετα ομως παρατηρησα μερικα προβληματακια:

1)Η καμερα και η video ληψη δεν σε αφηνουν να αποθηκευσεις στην καρτα μνημης αν δεν εχεις τουλαχιστον 2GB αποθηκευμενα αρχεια, προβλημα το οποιο ευκολα διορθωνεται, εβαλα 3GB mp3 και τελος.

2)Ταχυτητα, το κινητο σε καποια σημεια καθυστερει υπερβολικα και χωρις λογο, αργει να συνελθει οταν βγαζεις το καλωδιο usb(ενταξει δεν μαμαμιεται ποσες φορες θα το κανεις), αργει οταν πας να βγεις απο την καμερα/βιντεο ληψη(ενταξει 2sec παραπανω δεν ειναι τραγικο), ομως αυτο που μου την εδωσε ειναι στην αναπαραγωγη video, μπαινει στο φακελο γρηγορα, κανει τα video preview γρηγορα, ανοιγει ενα video σχετικα normal αλλα αν πας να βγεις απο το προγραμμα ή να αλλαξεις video κλαφτα, κανει 2 ωρες, δεν πα να εχεις και 2 videakia τραβηγμενα απο το ιδιο το κινητο παλι αργει και πολυ μαλιστα (δυστηχως αυτο δεν παλευεται).

Το παρηγορο ειναι οτι ακομα και με 1000 mp3 δεν αργει καθολου ουτε να αλλαξει τραγουδι, ουτε να βγει απο το προγραμμα.

Καπου μεσα στο κινητο εχει ενα μενου που φορμαρει την καρτα μνημης, με αυτην την επιλογη λυνονται τα παραπανω προβληματα, ομως η καρτα φορμαρεται σε fat16 και φαινεται σαν 2GB και στο κινητο και στο pc.

Καπου μεσα στο κινητο εχει ενα μενου που φορμαρει την καρτα μνημης, με αυτην την επιλογη λυνονται τα παραπανω προβληματα, ομως η καρτα φορμαρεται σε fat16 και φαινεται σαν 2GB και στο κινητο και στο pc.

Δωρον αδωρον λοιπον. Παιρνεις μια 2GB και δεν εχεις κανενα απο αυτα τα προβληματα. Στο βιντεο ηδη καθυστερει να μπει με τη 2αρα φαντασου με την 8αρα ποσο θα κανει..!

Προσωπικα δεν χρειαζομαι τοσο χωρο στο κινητο και τα 4GB πολλα μου φαινονται.

Ευχαριστουμε παντως για τις πληροφοριες! :)

A και αν θελετε να τρεχουν πιο γρηγορα οι καρτες σας διαμορφωστε τις σε FAT32 μεσω pc. Μικρη διαφορα αλλα κατι ειναι κι αυτο.

Δωρον αδωρον λοιπον. Παιρνεις μια 2GB και δεν εχεις κανενα απο αυτα τα προβληματα. Στο βιντεο ηδη καθυστερει να μπει με τη 2αρα φαντασου με την 8αρα ποσο θα κανει..!

Προσωπικα δεν χρειαζομαι τοσο χωρο στο κινητο και τα 4GB πολλα μου φαινονται.

Ευχαριστουμε παντως για τις πληροφοριες! :)

A και αν θελετε να τρεχουν πιο γρηγορα οι καρτες σας διαμορφωστε τις σε FAT32 μεσω pc. Μικρη διαφορα αλλα κατι ειναι κι αυτο.

Λοιπον το εψαξα λιγο ακομα και μπορω να πω οτι πετυχα ικανοποιητικα αποτελεσματα, εχω γυρω στα 5,5GB αρχεια στην καρτα και παει πολυ πιο γρηγορα πλεον.

Τα windows απο default διαμορφωνουν την καρτα με πολυ μικρο allocation unit size κατι που ναι μεν διαχειριζεται καλυτερα τον χωρο της καρτας, αλλα απο οτι καταλαβα κοβει παρα πολυ σε ταχυτητα, το default ειναι 4096bytes, εγω το ανεβασα στα 32Kbytes και η ταχυτητα ανεβηκε δραματικα, εχω στον φακελο πολλα video και η μεταβαση πλεον απο το ενα στο αλλο δεν παιρνει πανω απο 3sec, εκει που εκανε 20sec! Απο τον player βγαινει γρηγορα πλεον και κανει γρηγορα preview οπως πριν. Στα mp3 δεν υπαρχει κανενα προβλημα, οπως και στις φωτο, απλα χανεις σε ταχυτητα σε πολυ μικρες φωτο, κατω απο 50ΚΒ, στις μεγαλες ειναι καλυτερη σαφως καλυτερη η κατασταση.

Πρακτικα εχω πλεον 8GB στο viewty και μπορω να τα δουλεψω ικανοποιητικα χωρις να χανω δραματικα σε ταχυτητα.

Ενδιαφερον. Λες να εχει και στη 2αρα διαφορα αν το κανω 32 kbytes? Οχι οτι εχω προβλημα με την ταχυτητα αλλα λεμε τωρα...

Πωπω τοσο πολυ εχει πεσει η τιμη του (210€ στο you.gr)..:blink::w00t:

Πραγματικα συμφερει πολυ σε αυτη την τιμη..κι αν δν κανω λαθος εχει και xenon φλας..ετσι δν ειναι??

Μλλν θ'αρχισω σιγα-σιγα να σκεφτομαι την αγορα του..:)

Αληθεια το εχει παρει κανεις σε λευκο..??γτ σκεφτομαι να το παρω σε αυτο το χρωμα..:p

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Ναι το έχει πάρει νομίζω ο Τάσος από το xblog (tasosvel)και κάποιοι άλλοι εδώ. Είναι πολύ ωραίο χρώμα το άσπρο αλλά και το μαύρο μια χαρά είναι. Και ναι έχει και xenon flash αλλά μην φανταστείς κάτι το σπουδαίο, είναι απλά λίγο καλύτερο από τα LED.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Λετε μεχρι το καλοκαιρι να εχει σταματησει η κυκλοφορια του..υπαρχει τετοια περιπτωση????:worry:

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Λοιπον το εψαξα λιγο ακομα και μπορω να πω οτι πετυχα ικανοποιητικα αποτελεσματα, εχω γυρω στα 5,5GB αρχεια στην καρτα και παει πολυ πιο γρηγορα πλεον.

Τα windows απο default διαμορφωνουν την καρτα με πολυ μικρο allocation unit size κατι που ναι μεν διαχειριζεται καλυτερα τον χωρο της καρτας, αλλα απο οτι καταλαβα κοβει παρα πολυ σε ταχυτητα, το default ειναι 4096bytes, εγω το ανεβασα στα 32Kbytes και η ταχυτητα ανεβηκε δραματικα, εχω στον φακελο πολλα video και η μεταβαση πλεον απο το ενα στο αλλο δεν παιρνει πανω απο 3sec, εκει που εκανε 20sec! Απο τον player βγαινει γρηγορα πλεον και κανει γρηγορα preview οπως πριν. Στα mp3 δεν υπαρχει κανενα προβλημα, οπως και στις φωτο, απλα χανεις σε ταχυτητα σε πολυ μικρες φωτο, κατω απο 50ΚΒ, στις μεγαλες ειναι καλυτερη σαφως καλυτερη η κατασταση.

Πρακτικα εχω πλεον 8GB στο viewty και μπορω να τα δουλεψω ικανοποιητικα χωρις να χανω δραματικα σε ταχυτητα.

φιλε μου σκευτομαι να παρω μια 4αρα kingston (class 4) http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1024361&HYKARTAMNIMISTYPOSMNIMIS=microSD+Card&category=69980815&catalog=22

διαβασα απο εναν φιλο που ειχε την 2αρα kingston οτι ειχε προβληματα με την εγγραφη κ την αναπαραγωγη βιντεο....

λες να εχω κ γω με την 4αρα?

κ αυτα που λες τα κολπα στην διαμορφωση...πως τα ρυθμιζεις???

σε ευχαριστω πολυ!!!!

Εγω λεω οχι Kingston. Προτιμησε Sandisk η Lexar στα 4gb. Την 2η την ειχα στο KC550 και δουλευε αψογα νομιζω και στο Viewty θα κανει εξισου καλη δουλεια αρκει να γεμισεις απο την αρχη τα 2gb με αρχεια.

φιλε μου σκευτομαι να παρω μια 4αρα kingston (class 4) http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1024361&HYKARTAMNIMISTYPOSMNIMIS=microSD+Card&category=69980815&catalog=22

διαβασα απο εναν φιλο που ειχε την 2αρα kingston οτι ειχε προβληματα με την εγγραφη κ την αναπαραγωγη βιντεο....

λες να εχω κ γω με την 4αρα?

κ αυτα που λες τα κολπα στην διαμορφωση...πως τα ρυθμιζεις???

σε ευχαριστω πολυ!!!!

Δεν μπορω να ξερω για τις kingston, η transcend δουλευει κανονικα, τουλαχιστον δεν με πεταξε απο την καμερα ή το video, ουτε δημιουργει corrupted αρχεια και οτι αρχεια εχω περασει απο το pc, παιζουν κανονικα.

Οποτε γιατι δεν παιρνες αυτη που ειναι και πιο φθηνη και class 6 (πιο γρηγορη)?

H ρυθμισεις για το allocation unit size ειναι στο μενου διαμορφωση, πας o υπολογιστης μου -> αριστερο κλικ πανω στην καρτα μνημης -> διαμορφωση(format) και επιλεγεις απο την λιστα 16KBytes.

Υ.Γ. Mην κανεις την καρτα διαμορφωση απο το κινητο, μετα θα την βλεπει ως 2GB και στο pc, για να την ξανακανεις 4GB θα χρειαστεις προγραμμα για Disk partitioning ή εστω το cd των windows. :!:

Εγω λεω οχι Kingston. Προτιμησε Sandisk η Lexar στα 4gb. Την 2η την ειχα στο KC550 και δουλευε αψογα νομιζω και στο Viewty θα κανει εξισου καλη δουλεια αρκει να γεμισεις απο την αρχη τα 2gb με αρχεια.

Δεν μπορω να ξερω για τις kingston, η transcend δουλευει κανονικα, τουλαχιστον δεν με πεταξε απο την καμερα ή το video, ουτε δημιουργει corrupted αρχεια και οτι αρχεια εχω περασει απο το pc, παιζουν κανονικα.

Οποτε γιατι δεν παιρνες αυτη που ειναι και πιο φθηνη και class 6 (πιο γρηγορη)?

H ρυθμισεις για το allocation unit size ειναι στο μενου διαμορφωση, πας o υπολογιστης μου -> αριστερο κλικ πανω στην καρτα μνημης -> διαμορφωση(format) και επιλεγεις απο την λιστα 16KBytes.

Υ.Γ. Mην κανεις την καρτα διαμορφωση απο το κινητο, μετα θα την βλεπει ως 2GB και στο pc, για να την ξανακανεις 4GB θα χρειαστεις προγραμμα για Disk partitioning ή εστω το cd των windows. :!:

ευχαριστο πολυ για την αμεση απαντηση

θα παρω αυριο η μεθαυριο μαλλον την Transcend 4GB MicroSDHC Card (Class 6)

κ θα σας πω τι εγινε

να στε καλα!!!!

α και κατι ακομα

για να κανω φορματ στη μνημη πρεπει να εχω card reader???

η γινεται κ μεσω της συσκευης(συνδεοντας την στον υπολογιστη) ???

Παιδια εχω ενα προβλημα με ku990....το κινητο βασικα το εχω ενα χρονο αλλα σχεδον ποτε δεν το ειχα χρησιμοποιησει γιατι δεν με βολευε αρχικα στα μηνυματα.Οταν πριν απο 2 βδομαδες το ανοιξα για να το φορτισω η μπαταρια τελειωσε μεσα σε 2 ωρες ενω το φορτιζα σχεδον ενα απογευμα:cry:Αυτο το εκανα πολλες φορες αλλα παντα το κινητο κλεινει μετα απο 2-2.5 ωρες.Αγορασα καινουργια μπαταρια απο ebay(παλι καλα γιατι εδω μου την εδιναν 35 ευρω)αλλα και παλι το ιδιο.Τι μπορει να φταιει?Θα το πηγαινα στο service της lg αλλα οπως ειπα πιο πανω το εχω ενα χρονο και εχει τελειωσει η εγγυηση:wacko:

Παιδια εχω ενα προβλημα με ku990....το κινητο βασικα το εχω ενα χρονο αλλα σχεδον ποτε δεν το ειχα χρησιμοποιησει γιατι δεν με βολευε αρχικα στα μηνυματα.Οταν πριν απο 2 βδομαδες το ανοιξα για να το φορτισω η μπαταρια τελειωσε μεσα σε 2 ωρες ενω το φορτιζα σχεδον ενα απογευμα:cry:Αυτο το εκανα πολλες φορες αλλα παντα το κινητο κλεινει μετα απο 2-2.5 ωρες.Αγορασα καινουργια μπαταρια απο ebay(παλι καλα γιατι εδω μου την εδιναν 35 ευρω)αλλα και παλι το ιδιο.Τι μπορει να φταιει?Θα το πηγαινα στο service της lg αλλα οπως ειπα πιο πανω το εχω ενα χρονο και εχει τελειωσει η εγγυηση:wacko:

Φιλε μου τα κινητα εχουν ΟΛΑ 24 μήνες εγγύηση.Οποτε εισαι εντος.:)

Ace of Hearts..

Φιλε μου τα κινητα εχουν ΟΛΑ 24 μήνες εγγύηση.Οποτε εισαι εντος.:)

Αληθεια?Δεν το γωριζα αυτο,νομιζα οτι εχει 1 χρονο!!Ευχαριστω τοτε θα το παω:D

Παιδες ξερει κανεις που μπορω να βρω πισω καπακι για το viewty? Το χτυπησα καπου και ξεβαψε σ'ενα σημειο..φαινεται ασχημα! :(

Καλησπερα παιδια!Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.Εχω το τηλεφωνο με μια καρτα 2 GB της Kingston!Το τηλεφωνο λειτουργει χωρις καποιο προβλημα,εχω βαλει να αποθηκευει τις φωτογραφιες και τα video στην καρτα μνημης και τα αποθηκευει κανονικα.Ομως μετα απο καποιες ωρες,οταν παω να δω τα αρχεια που εχω αποθηκευσει μεσα στην καρτα δεν υπαρχει τιποτα και μου δειχνει οτι δεν υπαρχει καθολου εξωτερικη μνημη!Αν κλεισω το τηλεφωνο και βγαλω την καρτα και μετα την ξαναβαλω και το ανοιξω την βλεπει ξανα κανονικα με ολα τα αποθηκευμενα αρχεια που εχω μεσα!Ελεγα μηπως ηθελε format,αλλα της εχω κανει 2-3 φορες,αλλα συνεχιζει και το κανει!Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?Ειναι προβλημα του τηλεφωνου ή της καρτας?Εχω διαβασει απο εδω μεσα οτι η καλυτερη καρτα ειναι της Sandisk class 6!Με μια τετοια καρτα θα λυθει το προβλημα?

Ευχαριστω πολυ...

Και εγώ είχα το πρόβλημα... Ίσως από κάνα χτύπημα να το έπαθε.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Εχω διαβασει ξανα σε αυτο το θεμα για την Kingston οτι δημιουργει τετοιο προβλημα αρα η λογικη μου λεει οτι η συγκεκριμενη καρτα δεν "συνεργαζεται" σωστα με το κινητο. Lexar και Sandisk που δοκιμασα εγω δουλευουν μια χαρα!

Και εγώ είχα το πρόβλημα... Ίσως από κάνα χτύπημα να το έπαθε.

Απο χτυπημα να χαλασε η καρτα ή το τηλεφωνο?

Θα μπορουσες να μου πεις αν γινεται πως το ελυσες?Προφανως με καινουργια καρτα....

Παιδες ξερει κανεις που μπορω να βρω πισω καπακι για το viewty? Το χτυπησα καπου και ξεβαψε σ'ενα σημειο..φαινεται ασχημα! :(

Η εστω καποιο αυτοκολλητακι που να μην ξεφτιζει για να καλυψω τη ζημια! Πειτε καμια ιδεα γιατι το βλεπω και στεναχωριεμαι...

Οσο για την καρτα παιδες απλα αγοραστε μια Sandisk Mobile Premier 2gb. Στο MediaMarkt κοστιζει μολις 7 ευρω και θα λυθουν ολα τα προβληματα εγγυημενα!

:D