dimri Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 ευχαριστω πολυ παιδια!! ελπιζω να μου βγει καλο... αντε να περιμενω αλλες 2 βδομαδες... αλλα αξιζει!! φιλε isidore δηλαδη παλι καλα που δεν μου φερανε το viewty και προλαβα να αλλαξω τα χαρτια εε?:) να'ναι καλα και ο spidey που ποσταρε την τιμη του αλλιως δεν θα εκανα αυτην την κινηση... thx παντως και παλι!!:happy: Πραγματι πρεπει να ειναι το απολυτο της LG αυτη τη στιγμη. Τελικα εψησα τον πατερα μου να του δωσω το KC550 για να παρω εγω το Viewty! Καλα δεν εκανα; Νομιζω οτι ειναι καλυτερο..αυριο θα το διαπιστωσω κιολας... ;) πολυ καλα εκανες!!δεν θα το μετανιωσεις!! θα το ευχαρηστηθεις!!;):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Παιδια μπορει καποιος να μου πει πως θα περασω τις επαφες απο S.E. σε LG? Καπου ειχα διαβασει οτι γινεται μεσω Outlook αλλα δεν εχω δουλεψει ποτε αυτο το προγραμμα. Ελπιζω να ειναι ευκολο... Δοκιμασε μεσω bluetooth.Ετσι τις περασα και εγω.:) Ποσο εχω μισησει το Γερμανο και το Πλαισιο:mad:...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1186698&MOBKINITIANALISIKAMERA=5.0+Megapixels&Manufacturer=LG&category=69978004&catalog=22&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEEF60278A122B5EF184323364EF215E107C2846D24FEE508AEEA0108511E451B1333F657416617A8726749423571D33AA0C3CF1E1339BD0E113DCB02CD685C3D1990ABB59B01B6CE6FA4924754C42D117137FFB097FA8C161A60049458E4BA684EB4CBBFE6C37DCC49A34DD8DD993AE08D9B3F91C4489C30A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Σημερα το πρωι πηρα κι εγω το Viewty και σας παραθετω μερικες εντυπωσεις απο την πρωτη επαφη. Η οθονη μου αρεσει πολυ καθως και η καμερα με τη χρηση του touchscreen που ειναι απιστευτα λειτουργικη. Νομιζω οτι βγαζει παρα πολυ καλες φωτογραφιες και απορω γιατι γκρινιαζουν καποιοι. Ακομα και οι βραδινες με το φλας ειναι ικανοποιητικες. Το βιντεο ειναι τελειο χωρις πολλα λογια. Ενα αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι το qwerty πληκτρολογιο που αν το συνηθισεις γραφεις πολυ πιο ανετα μηνυμα απ'οτι με τον κλασσικο τροπο. Με χαλασε που η αναφορα ερχεται σαν εισερχομενο και πρεπει να πας να την σβησεις. Επισης θελει υπομονη για να συνηθισει καποιος το touchscreen που δεν ανταποκρινεται παντα με την πρωτη. Κατα τ'αλλα ειναι μια ευχαριστη αλλαγη. Στα αρχεια της μνημης του τηλεφωνου γινεται ενα μπαχαλο ολα χυμα στο κυμα και μονο στην καρτα συμμαζευονται καπως τα πραγματα. Επισης κατι οχι και τοσο σημαντικο αλλα μου αρεσει πολυ που βλεπω αναλογικο ρολογακι στην οθονη του κινητου μου και ψηφιακο οταν κλειδωνει. Παρεπιπτοντως εχει το πιο βολικο κλειδωμα-ξεκλειδωμα με το πλαϊνο κουμπι. Δεν ξερω τι αλλο να γραψω.. μαλλον οτι αξιζει χαλαρα για τη 200ρα που θα δωσει καποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Άλλος ένας κάτοχος του viewty που έμεινε ικανοποιημένος. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelnDisguise Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Το έχει ο πατέρας μου. Ειναι απίστευτο απο τα καλυτερα που εχω δει! Παράθεση (^'(οο)'^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Σημερα το πρωι πηρα κι εγω το Viewty και σας παραθετω μερικες εντυπωσεις απο την πρωτη επαφη. Η οθονη μου αρεσει πολυ καθως και η καμερα με τη χρηση του touchscreen που ειναι απιστευτα λειτουργικη. Νομιζω οτι βγαζει παρα πολυ καλες φωτογραφιες και απορω γιατι γκρινιαζουν καποιοι. Ακομα και οι βραδινες με το φλας ειναι ικανοποιητικες. Το βιντεο ειναι τελειο χωρις πολλα λογια. Ενα αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι το qwerty πληκτρολογιο που αν το συνηθισεις γραφεις πολυ πιο ανετα μηνυμα απ'οτι με τον κλασσικο τροπο. Με χαλασε που η αναφορα ερχεται σαν εισερχομενο και πρεπει να πας να την σβησεις. Επισης θελει υπομονη για να συνηθισει καποιος το touchscreen που δεν ανταποκρινεται παντα με την πρωτη. Κατα τ'αλλα ειναι μια ευχαριστη αλλαγη. Στα αρχεια της μνημης του τηλεφωνου γινεται ενα μπαχαλο ολα χυμα στο κυμα και μονο στην καρτα συμμαζευονται καπως τα πραγματα. Επισης κατι οχι και τοσο σημαντικο αλλα μου αρεσει πολυ που βλεπω αναλογικο ρολογακι στην οθονη του κινητου μου και ψηφιακο οταν κλειδωνει. Παρεπιπτοντως εχει το πιο βολικο κλειδωμα-ξεκλειδωμα με το πλαϊνο κουμπι. Δεν ξερω τι αλλο να γραψω.. μαλλον οτι αξιζει χαλαρα για τη 200ρα που θα δωσει καποιος! με γεια σου!!:) κ μενα μ αρεσει παρα πολυ αυτο το κινητο!!σε τετοια τιμη ειναι αχτυπητο!! ελπιζω να γραφει τουλαχιστον στην ιδια ποιοτητα βιντεο το renoir... αυτο με τις φωτογραφιες που λες συμφωνω απολυτως!!βγαζει παρα πολυ ωραιες! αξιζει πολυ παιδες!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Kαλό χρυσό και για μένα,το έχω ήδη 5 μήνες,αλλά σκέφτομαι να το αντικαταστήσω όπου ναι ναι με το renoir γτ το άλλο έχει wi-fi και 8αρα κάμερα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Φιλε Nagata αφου το εχεις λιγο καιρο θα σου προτεινα να το κρατησεις. Εκτος και αν χρειαζεσαι το wi-fi. Αλλιως μη βιαστεις γιατι θα πεσει κι αλλο η τιμη του renoir. Σκεψου οτι ετοιμαζεται και το Viewty 2 που μαλλον θα στειλει πολλους αδιαβαστους! Και δεν ειναι η 8ρα καμερα που κανει τη διαφορα αλλα ο φακος. Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το Viewty στον τομεα της καμερας. Ειναι καλυτερο απο το KC550 που ειχα. Εξαλλου αν θες κατι παραπανω παιρνεις ψηφιακη! Η συνεχομενη χρηση της καμερας στο κινητο τρωει πολλη μπαταρια. Anyway ποια ειναι η τελευταια version του λογισμικου στο Viewty; Εμενα εχει την 10d. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Παιδες εχει αγορασει κανεις αυτη τη μπαταρια; Αξιζει να την παρω η θα γινει πολυ γκουμουτσα το κινητο; Γιατι βλεπω οτι ειναι πιο μεγαλη.. http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=171033 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 1600 mAh?Καλά θα ξεχνάς να το φορτίζεις αν βάλεις τέτοια μπαταρία,αλλά φίλε μου θα γίνει πολύ άβολο το κινητό λόγω μεγέθους. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Αυτή είχα προτείνει στο Γιάννη πιο παλιά που είχε το viewty :p :p Για αστείο βέβαια. Αν κυκλοφορείς με τέτοιο κινητό δεν νομίζω να σε πάρουν στα σοβαρά. Δεν του πάει καθόλου μιλάμε. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Παιδια το φουλ σημα ειναι 4 γραμμες; Γιατι δεν εχω δει να πιανει περισσοτερο. Παντως γενικα εχει καλη ληψη και ακουω καθαρα τον συνομιλητη μου. Καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει και τροπος για να απενεργοποιω τον ηχο της καμερας αλλα νομιζω οτι χρειαζεται να "πειραξω" το λογισμικο και δεν θα ηθελα να κανω καμια μαμακια. Αν το εχει κανει καποιος ας πει τον τροπο και ποσο ασφαλες ειναι. Παντως οσο αφορα τη μπαταρια υπαρχουν τροποι για να κραταει περισσοτερο. Εγω εβαλα φωτεινοτητα οθονης 40% με σβησιμο στα 10" και απενεργοποιησα τη δονηση με το αγγιγμα. Η εξοικονομηση ενεργειας δεν αξιζει γιατι κανει πολυ σκοτεινη την οθονη και χανεται ευκολα το σημα. Ειναι μονο για ωρα αναγκης αν εισαι εξω και ξεμενεις απο μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Παιδια το φουλ σημα ειναι 4 γραμμες; Γιατι δεν εχω δει να πιανει περισσοτερο. Παντως γενικα εχει καλη ληψη και ακουω καθαρα τον συνομιλητη μου. Καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει και τροπος για να απενεργοποιω τον ηχο της καμερας αλλα νομιζω οτι χρειαζεται να "πειραξω" το λογισμικο και δεν θα ηθελα να κανω καμια μαμακια. Αν το εχει κανει καποιος ας πει τον τροπο και ποσο ασφαλες ειναι. Παντως οσο αφορα τη μπαταρια υπαρχουν τροποι για να κραταει περισσοτερο. Εγω εβαλα φωτεινοτητα οθονης 40% με σβησιμο στα 10" και απενεργοποιησα τη δονηση με το αγγιγμα. Η εξοικονομηση ενεργειας δεν αξιζει γιατι κανει πολυ σκοτεινη την οθονη και χανεται ευκολα το σημα. Ειναι μονο για ωρα αναγκης αν εισαι εξω και ξεμενεις απο μπαταρια. http://www.pspmyspace.com/techstuffs/2008/07/viewty-battery.html οποιος εχει προβλημα με την μπαταρια του!!(το ειχα ξαναποσταρει);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BadSectorGR Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Καλημέρα. Απο email υποστηρίζει μόνο smtp/pop3? Exchange δεν υποστηρίζει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Ηθελα κι εγω να ρωτησω για το Gmail το Google Maps και τον Opera που κατεβασα. Τι ρυθμισεις χρειαζεται για να δουλεψουν αυτα; Γιατι στο Wind Plus μπαινω κανονικα αλλα μονο εκει. Βρηκα κι ενα παλιο post που γραφει τα εξης: Ενταξει,μεχρι εδώ οκ.Τωρα θα πρεπει να βαλεις καποιες ρυθμισεις ώστε ο οπερα να βλεπει ιντερνετ.Λοιπον παμε:μενου και στο υπομενου «παιχνιδια & εφαρμογες»,μεσα εκει πατας ρυθμισεις και μετα επιλογες (κατω αριστερα) πατας ΄΄προσθηκη νεου΄΄ και θα βγει μια φορμα. Ονομα υπηρεσιας: WIND η ότι θελεις Τροπος συνδεσης: TCP με proxy Διεύθυνση IP: 192.168.200.10 Θυρα proxy server : 9401 Σημεια προσβασης: WIND PLUS Τελος κανεις αποθηκευση και στο αρχικο μενου ΄΄ρυθμισεις΄΄πατας ενεργοποιηση. Τρεχεις τον οπερα και …!!! Ωστοσο δεν εβγαλα ακρη αφου δεν βρισκω πουθενα ρυθμισεις μεσα στα παιχνιδια & εφαρμογες! Τι να κανω; Ουφ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_basilis Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Kαλημερα. Προσφατα αποκτησε ενας φιλος ενα KU 990 .Δυστηχως δεν εχει το Cd εγκαταστασης για συνδεση με υπολογιστη.Ειναι ευκολο να το στελει καποιος? Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Παιδια σας εχει κανει κανενα restart η συσκευη; Εμενα μου εκανε σημερα αν και δεν το θεωρω πολυ ανησυχητικο αφου και στο KC550 που ειχα εκανε μια στο τοσο. Οχι σε φασεις που μιλαω βεβαια η στελνω μηνυμα αλλα σε ανοιγμα φωτογραφιων,καμερας κλπ. Μαλλον φορτωνει πολυ η ram του κινητου μερικες φορες και γι'αυτο το κανει. Βρηκα και κατι ωραια gif για το ανοιγμα/κλεισιμο του κινητου μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 το εχει ενας γνωστος μου το συγκεκριμενο κινητο και το εψαξα λιγο! μου αρεσε παρα πολυ και ειναι και οικονομικο τηλ (τωρα). αλλα συγκριτικο που εκανα αναμεσα σε αυτο και στο nokia 5800 το δευτερο ειναι σαφώς καλυτερο οποτε λεω να καταληξω εκει!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Το 5800 ειναι ενα καλο τηλεφωνο με πολυ ωραια οθονη καλυτερη απο του Viewty. Ωστοσο ειναι ακομα νεο και εχει αρκετα bugs το λογισμικο του που θα διορθωθουν τους επομενους μηνες με αναβαθμισεις. Καλυτερα να περιμενεις λοιπον αν θελεις αυτο. Παντως στην καμερα υστερει απο το Viewty και ειδικα στο βιντεο ειναι μεγαλη η διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Παιδια σας εχει κανει κανενα restart η συσκευη; Εμενα μου εκανε σημερα αν και δεν το θεωρω πολυ ανησυχητικο αφου και στο KC550 που ειχα εκανε μια στο τοσο. Οχι σε φασεις που μιλαω βεβαια η στελνω μηνυμα αλλα σε ανοιγμα φωτογραφιων,καμερας κλπ. Μαλλον φορτωνει πολυ η ram του κινητου μερικες φορες και γι'αυτο το κανει. Βρηκα και κατι ωραια gif για το ανοιγμα/κλεισιμο του κινητου μας.. To LG όντως κάνει κάποια restart μερικές φορές. Εμένα μου το έκανε και στα MP3. Δεν με ενοχλούσε φτάνει να μην το κάνει κάποια στιγμή που θέλω να ακούσω ένα τραγουδάκι επειγόντως ή να δω μια φωτογραφία. Εκεί νευρίαζα όντως Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες που βρήκες! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Αρα ειναι προβλημα του λογισμικου. Δεν ειναι και τοσο ενοχλητικο αρκει να μη μου το κανει εκει που μιλαω η στελνω μηνυμα γιατι θα το δαγκωσω! :p Εχω βρει αρκετες φωτογραφιες σε αναλυση 240x400 και αν ενδιαφερεστε πειτε μου για να ποσταρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 από μπαταρία πως τα πάει?γιατί το καλοβλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Σχετικά καλά. Εμένα μου κράταγε περίπου 2-5 με 3 μέρες. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 όταν λες 2-5 με 3 μέρες τι εννοείς? επειδή έχω συνηθίσει στις καλές μπαταρίες των SE γιαυτό ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Η μπαταρια κραταει 2-3 μερες χωρις πολλη χρηση της καμερας. Αν βγαζεις συνεχεια φωτο και τραβας βιντεο μεσα στη μερα θα θελει φορτισμα! Παιζουν βεβαια και αλλα ρολο οπως η φωτεινοτητα της οθονης και η δονηση με το αγγιγμα. Παντως δε νομιζω να σε προβληματισει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts