Starenios Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 O τρόπος φλασαρίσματος είναι ίδιος,τα αρχεία αλλάζουν και πρέπει να είναι τα σωστά:) -Αν σου φαίνεται δύσκολο και μη ασφαλές, καλύτερα να το δώσεις στο service να το κάνουν δωρεάν λόγω εγγύησης,αρκεί να τους πεις ότι κολλάει κλπ. -Αν θες να βγάλεις το Vodafone λογισμικό ,με ~25ευρώ θα σου βάλουν το κανονικό λογισμικό ,σχεδόν αμέσως και εγγυημένα σε ιδιωτικό κατάστημα που κάνει service και αναβαθμίσεις,και συνήθως έχεις δωρεάν αναβαθμίσεις στο ίδιο κατάστημα για να σ'εχει πελάτη. (για καταστήματα κάνε αναζήτιση εδώ μέσα στο forum είναι γνωστά).Στην δεύτερη περίπτωση χάνεις την εγγύηση,αλλά σε τυχόν βλάβη έχουν τα καταστήματα αυτά τις διασυνδέσεις να στο φτιάξουν με την εγγύηση ή έστω να σου ξαναβάλουν το αρχικό λογισμικό να το πας σε επίσημο σερβις. Ρωτας και επιλέγεις τι σε συμφέρει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATHARMA_100 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Γεια σας παιδιά!!Μία ερώτηση θέλω να κάνω-Όταν παίρνω τηλέφωνο για να μιλήσω αναγκάζομαι συνέχεια να χρησιμοποιώ ανοιχτή ακρόαση..Σε περίπτωση που δεν βάλλω τον άλλο δεν τον ακούω καθόλου ή τον ακούω πολύ μακριά.Ξέρετε μήπως γιατί?Έχω πατήσει τίποτα κατά λάθος ή έχει πάθει κάτι το κινητό?Αν μπορεί κανείς ας με βοηθήσει..Ευχαριστώ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 λοιπον, μια ερωτηση, μπορω να κανω φορματ+αναβαθμηση λογισμικου απο το pc μου? η πρεπει να τρεχω στο service της LG? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analwsimos Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Γεια σας παιδιά!!Μία ερώτηση θέλω να κάνω-Όταν παίρνω τηλέφωνο για να μιλήσω αναγκάζομαι συνέχεια να χρησιμοποιώ ανοιχτή ακρόαση..Σε περίπτωση που δεν βάλλω τον άλλο δεν τον ακούω καθόλου ή τον ακούω πολύ μακριά.Ξέρετε μήπως γιατί?Έχω πατήσει τίποτα κατά λάθος ή έχει πάθει κάτι το κινητό?Αν μπορεί κανείς ας με βοηθήσει..Ευχαριστώ!!!:) προσπάθησε να γυρίσεις το κυκλικό διακόπτη της κάμερας καθώς μιλάς...έτσι αυξομειώνεις την ένταση... Παράθεση LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Παιδιά, έχω διαβάσει ήδη 2 φορές το θέμα για το 990i και ακόμη έχω απορίες... - το συγκεκριμένο τηλέφωνο μου είπαν οτι όταν πας να γράψεις μύνημα με το πενάκι, οχι απο τα πληκτρα αλλα όπως θα έγραφες αν κρατούσες στυλό, δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες (οπως το cookie) μόνο αγγλικούς. Κάποιος που το έχει ας μου πει... - Τελικά αφού η συσκευασία δεν έχει σχεδόν τίποτα μέσα, αξίζει τον κόπο να το παρει κανεις ή να καταλήξω στο cookie??? - Καπου διάβασα οτι το pc suite 3 δεν λειτουργεί σε vista...Ισχυει??? - Υπάρχει κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονικη που να πουλαει όλα τα εξτρα εξαρτήματα??? Συγνωμη για τις πολλες ερωτήσεις αλλα μεχρι αυριο πρεπει να αποφασισω ποιο θα παρω και εχω αγχωθει...την βοηθεια σας...Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Παιδιά, έχω διαβάσει ήδη 2 φορές το θέμα για το 990i και ακόμη έχω απορίες... α)- το συγκεκριμένο τηλέφωνο μου είπαν οτι όταν πας να γράψεις μύνημα με το πενάκι, οχι απο τα πληκτρα αλλα όπως θα έγραφες αν κρατούσες στυλό, δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες (οπως το cookie) μόνο αγγλικούς. Κάποιος που το έχει ας μου πει... β)- Τελικά αφού η συσκευασία δεν έχει σχεδόν τίποτα μέσα, αξίζει τον κόπο να το παρει κανεις ή να καταλήξω στο cookie??? γ)- Καπου διάβασα οτι το pc suite 3 δεν λειτουργεί σε vista...Ισχυει??? δ)- Υπάρχει κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονικη που να πουλαει όλα τα εξτρα εξαρτήματα??? Συγνωμη για τις πολλες ερωτήσεις αλλα μεχρι αυριο πρεπει να αποφασισω ποιο θα παρω και εχω αγχωθει...την βοηθεια σας...Ευχαριστώ:) α)Δεν ισχύει. Και το Cookie και το Viewty αναγνωρίζουν ελληνικά. β)Προτείνω Viewty. Μπορείς να το χακάρεις και να του βάλεις θέματα. Όπως λες και εσύ δεν έχει σχεδόν τίποτα μέσα αλλά τι να κάνουμε; γ)Δεν ισχύει. Και στα 7 λειτουργεί. Γενικά, σε όλα τα Windows από XP και πάνω σίγουρα. δ)Δεν γνωρίζω. Μπορείς να βρεις σε online καταστήματα. Καλύτερα να βάζεις γράμματα ή αριθμούς, είναι καλύτερα για τον άλλον που απαντάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Ευχαριστώ Ισίδωρε, νομίζω οτι θα καταλήξω στο viewty... Και κάτι ακομη... 1. Aν δεν έχεις καλώδιο usb μπορείς να μεταφέρεις αρχείο .jar με bluetooth? 2. (Κάτι λίγο χαζό...) Εχω ενα καλώδιο USB απο ένα κλασικό παλιό LG (τριετίας), υπάρχει περίπτωση να κάνει για το viewty...μαλλον όχι ε???:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Ευχαριστώ Ισίδωρε, νομίζω οτι θα καταλήξω στο viewty... Και κάτι ακομη... 1. Aν δεν έχεις καλώδιο usb μπορείς να μεταφέρεις αρχείο .jar με bluetooth? 2. (Κάτι λίγο χαζό...) Εχω ενα καλώδιο USB απο ένα κλασικό παλιό LG (τριετίας), υπάρχει περίπτωση να κάνει για το viewty...μαλλον όχι ε???:X 1) Φυσικά. Πολλές φορές έχω στείλει. 2) Και αυτό το κινητό 3 ετών είναι. Μπορεί να κάνει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Αν είναι έτσι...τότε ολα καλα!!! Απλα μου είπανε οτι αν το κινητό είναι branded μόνο με το καλώδιο γίνεται....και εμένα ειναι απο την vodafone.... και στο τοπικ που λεει για ''java παιχνίδια, εφαρμογές και hacks'' ξεκινώντας λεει οτι για εγκατάσταση παιχνιδιού χρειάζεται καλώδιο usb και εξωτερική μνήμη:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATHARMA_100 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 προσπάθησε να γυρίσεις το κυκλικό διακόπτη της κάμερας καθώς μιλάς...έτσι αυξομειώνεις την ένταση... Τhnx!!!Θα το δω και θα σας πω..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analwsimos Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Αν είναι έτσι...τότε ολα καλα!!! Απλα μου είπανε οτι αν το κινητό είναι branded μόνο με το καλώδιο γίνεται....και εμένα ειναι απο την vodafone.... και στο τοπικ που λεει για ''java παιχνίδια, εφαρμογές και hacks'' ξεκινώντας λεει οτι για εγκατάσταση παιχνιδιού χρειάζεται καλώδιο usb και εξωτερική μνήμη:worry: ελπίζω να σου κάνει το παλιό γιατι καινούριο έχει 10ευρώ το USB καλώδιο επίσης τα .jar μπορείς να τα μεταφέρεις χωρις πρόβλημα με bluetooth αλλά για να κάνεις εγκατάσταση τα themes(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ καμια 100αρια ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ!)θες οπωςδήποτε USB cable :) Παράθεση LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolle Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Τελικά το καλωδιο δεν κάνει, το αλλο μου lg ειναι αρκετά παλιο τελικά.... Eυτυχως μεσα στην δική μου συσκευασία(LG KU990i) είχε εκτός απο φορτιστή και καλώδιο usb αλλα και handsfree, μόνο έλειπε το cd και το πενάκι. Το τηλέφωνο τελικά είναι όμορφο σαν συσκευή (το πήρα σε ασπρο) αλλα η κάμερα του δεν είναι η αναμενόμενη για 5mp:(. Ειδικά το βράδυ ... με απογοήτευσε!!! Στο φως της ημέρας για τα δικά μου στανταρ ήταν καλά αλλά διαπίστωσα οτι το παλιο μου SE 980 με οθονη 3.2mp την ημέρα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες..:confused: Θέματα ακόμη δεν προσπάθησα να βάλω γιατί δεν πρόλαβα να πάρω κάρτα μνήμης...αργότερα αυτό... Εγκατάστησα το lg pc suite 2 που το βρήκα εδω http://vsuites.blogspot.com/ το οποίο λειτουργεί μια χαρά και μέσω bluetooth εγκατέστησα μερικά παιχνίδια. Με τη μπαταρία εγώ δεν είχα πρόβλημα προς το παρον...δεν θα πω οτι απο μπαταρία είναι το καλύτερο τηλέφωνο αλλά έμεινα ικανοποιημένη γιατί έτσι κι αλλιώς μέρα παρα μέρα το βάζω να φορτίζει. Είναι ωραίο τηλέφωνο, δεν μετανιώνω που το πήρα, αν και επειδή είναι το πρώτο μου τηλ με οθονη αφής δυσκολέυομαι λιγάκι αλλά ξέρω οτι αργότερα δεν θα έχω πρόβλημα. Μειονέκτημα βρήκα στο οτι σε κάποια μενού του τηλεφώνου (αλλα και οταν μπαινω στο ιντερνετ) η κύλιση πάνω ή κάτω δεν λειτουργεί με την αφή αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις το κουμπί της κάμερας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, το οποίο κατα τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου λειτουργικό.:wacko: Και όταν πας να γράψεις μήνυμα με το πενάκι, να το χρησιμοποιήσεις σαν στυλό δηλαδή, δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες, μόνο αγγλικούς (σε αντίθεση με το cookie που τους αναγνωρίζει!):( Κατα τ΄αλλα μου άρεσε το τηλεφωνάκι μου!!!:happy: ...Αν δεν βρω στο μέλλον κάτι αλλο ενοχλητικό, γιατί ακόμη το ψάχνω... Μια ερώτηση μόνο...έχω την έκδοση λογισμικού ku990i_v10d. Αυτή ειναι η τελευταία? και αν έχει βγει κάποια άλλη ποιες βελτιώσεις έχει??? Να μερικές φωτο απο το lg μου την ημέρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markyramone Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 παιδια εγω αγορασα τις προαλλες το εν λογω κινητο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...οντως η καμερα δεν ''πληρει'' τα 5mg pixels αλλα δεν παυει να ειναι ΠΟΛΥ καλη...το ηχειο του εχει πολυ καλο ηχο...γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος... 2 μειονεκτιματα ομως! 1)τ playback στο media player 8 επρεπε να εχει ενα κουμπι για να σταματαει η μουσικη κατευθειαν και οχι να 3αναπιγενουμε στο media player(βλεπε nokia xpress music series) 2)τα 2gb που περιοριζεται η εξωτερικη μνημη:(:(:( Συνοψίζοντας, το LG Ku990 ειναι ενα πολυ καλο κινητο και το συνιστω για καποιον που δεν αλλαζει κινητο συχνα:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 2)τα 2gb που περιοριζεται η εξωτερικη μνημη:(:(:( Αυτό τελικά αληθεύει; Το είδα στο site της LG και δεν το πίστευα!! Καλά ρε παιδιά, είναι δυνατόν; Το Cookie παίρνει μέχρι 8 και αυτό που υποτίθεται ότι είναι ανώτερο, μόνο μέχρι 2; Αυτό μάλλον θα είναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος να μετανιώσω την αγορά του και να στραφώ στο πολύ ασχημότερο (ναι, με ενδιαφέρει το design) GT505 αλλά το οποίο με 80 ευρώ παραπάνω μου προσφέρει 8GB εξωτερική μνήμη, WiFi και GPS. Κρίμα γιατί είναι τόσο όμορφο το KU990i, ειδικά στο άσπρο χρώμα... :( Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Αυτό τελικά αληθεύει; Το είδα στο site της LG και δεν το πίστευα!! Καλά ρε παιδιά, είναι δυνατόν; Το Cookie παίρνει μέχρι 8 και αυτό που υποτίθεται ότι είναι ανώτερο, μόνο μέχρι 2; Αυτό μάλλον θα είναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος να μετανιώσω την αγορά του και να στραφώ στο πολύ ασχημότερο (ναι, με ενδιαφέρει το design) GT505 αλλά το οποίο με 80 ευρώ παραπάνω μου προσφέρει 8GB εξωτερική μνήμη, WiFi και GPS. Κρίμα γιατί είναι τόσο όμορφο το KU990i, ειδικά στο άσπρο χρώμα... :( Αληθεύει και είναι κάπως λογικό. Ρε παιδιά το Viewty είναι 2-3 ετών! Πόσο να ήταν τότε το μέγιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα το πρωί πήρε ο κολλητός μο το 990, αλλά δεν λέει να συνδεθεί με τον υπολογιστή. κατεβάσαμε και drivers και το LG PC SUITE, αλλά το βγαζει σαν άγνωστη συσκευή. Σε windows 7 και σε XP Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Αληθεύει και είναι κάπως λογικό. Ρε παιδιά το Viewty είναι 2-3 ετών! Πόσο να ήταν τότε το μέγιστο; Δεκτό αυτό που λες και έχεις δίκιο.. Το KU990 είναι μοντέλο 2007. Γιατί όμως στο KU990i (το οποίο χωρίς να γνωρίζω, λογικά είναι πολύ πιο πρόσφατο) δεν έδωσαν ένα energy kick yeah mother****er να πάει λίγο πιο ψηλά; :lol::lol::lol::lol: Κρίμα είναι... Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Δεκτό αυτό που λες και έχεις δίκιο.. Το KU990 είναι μοντέλο 2007. Γιατί όμως στο KU990i (το οποίο χωρίς να γνωρίζω, λογικά είναι πολύ πιο πρόσφατο) δεν έδωσαν ένα energy kick yeah mother****er να πάει λίγο πιο ψηλά; :lol::lol::lol::lol: Κρίμα είναι... Ίσως να μην τα "αντέχει" ο επεξεργαστής.;) Και το Cookie και το GT505 αργούν να φορτώσουν τα αρχεία.;):( (κάτοχος και των δύο). (Στο Cookie δεν συνέχισα την συζήτηση για ήταν ανούσια;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ίσως να μην τα "αντέχει" ο επεξεργαστής.;) Και το Cookie και το GT505 αργούν να φορτώσουν τα αρχεία.;):( (κάτοχος και των δύο). (Στο Cookie δεν συνέχισα την συζήτηση για ήταν ανούσια;)) Για το GT505 δε γνωρίζω (σκέφτομαι σοβαρά την απόκτησή του και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το KU990i) αλλά το δικό μου Cookie με 8-άρα κάρτα τίγκα (ζήτημα να είχε 10 MB ελεύθερα) mp3, videoclips και ταινίες ολόκληρες (σε mp4), πήγαινε ΣΦΕΝΤΟΝΑ!! :superman: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Για το GT505 δε γνωρίζω (σκέφτομαι σοβαρά την απόκτησή του και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το KU990i) αλλά το δικό μου Cookie με 8-άρα κάρτα τίγκα (ζήτημα να είχε 10 MB ελεύθερα) mp3, videoclips και ταινίες ολόκληρες (σε mp4), πήγαινε ΣΦΕΝΤΟΝΑ!! :superman: Θα μας τα σβήσει ο Spidey αυτά τα μηνύματα.;) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Εγώ στο Cookie είχα 8 GB (microSDHC) και είχε πολύ χώρο αλλά κολλούσε όταν πήγαινα κάπου. πχ να ανοίξω τις εικόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Θα μας τα σβήσει ο Spidey αυτά τα μηνύματα.;) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Εγώ στο Cookie είχα 8 GB (microSDHC) και είχε πολύ χώρο αλλά κολλούσε όταν πήγαινα κάπου. πχ να ανοίξω τις εικόνες. Σας αφήνω επειδή είναι γιορτές..:) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Παιδια μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει :wacko: :wacko:...το KU990i ποτε κυκλοφορησε στην ελλαδα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Παιδια μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει :wacko: :wacko:...το KU990i ποτε κυκλοφορησε στην ελλαδα??? Αν πας μια βόλτα στην πρώτη σελίδα του topic θα δεις... :blink: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178219 Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Αν πας μια βόλτα στην πρώτη σελίδα του topic θα δεις... :blink: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178219 Για το KU990i ρώτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Για το KU990i ρώτησε. Ναι, έχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα. Καλά, εδώ δε γνωρίζουμε τις διαφορές τους, θα γνωρίζουμε πότε ήρθε στην Ελλάδα; Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts