Jump to content

LG Viewty (KU990)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χαλάμε τις καρδιές μας για μια λειτουργία.:)

Εξάλλου είναι και υποκειμενικό στο καθένα τι αρέσει,είναι και τι χρήση του κάνουμε,αλλά και θέμα συνήθειας.

Το τηλέφωνο είναι ακόμα από τα καλύτερα της αγοράς ειδικά στις φωτογραφικές δυνατότητες ,πλέον με φθηνότερη τιμή και με επιλογές χρωμάτων (σήμερα το είδα σε ροζ) .Βέβαια ξανατονίζω κανένα κινητό δεν υποκαθιστά μια κανονική ψηφιακή φωτ.μηχανή (ειδικά όταν πλέον εχουν πέσει πολύ οι τιμές και εκεί.)

Απλά η λήψη φωτό είναι αξεσουάρ ενός τηλεφώνου σαν ευκολία μια στιγμής.

Αν το πακέτο ήταν τώρα πιο πλήρες (35 ευρώ κοστίζουν τα συνοδευτικά,δηλ. ελάχιστα σε μαζική παραγωγή),και αν υπήρχε διαφήμιση να τονίζει τις βελτιώσεις,δεν θα υπήρχαν οι όποιες αμφιβολίες.Αλλά όταν οι εταιρίες θέλουν κάθε 3μηνο να βγάζουν νέα μοντέλα,δεν ασχολούνται για μοντέλα 2ετίας που έκαναν λιφτινκ...:p

Driver

http://rapidshare.com/files/145394002/KU990_USBdriver.rar.html

pc suite

http://rapidshare.com/files/239048800/LG_PC_Suite_III___Ver_3.1.25.200904420.rar

EDIT : To pc suite περιλαμβάνει και driver,όποιος από τους δύο drivers δουλέψει στον ΗΥ σου καλύτερα.

οκ το βρήκα ευχαριστώ.

Η αρετή έχει πολούς δασκάλους και λίγους αγωνιστές

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά με τους υπότιτλους στις ταινίες τι γίνεται ακριβώς...?όλοι λένε οτι παίζει κανονικά τους srt υποτίτλους όταν βρίσκονται μέσα στον ίδιο φάκελο με την ταινία....

σε εμένα ακόμα και αν χρησιμοποίησα ενα προγραμματάκι που λέει πως μετατρέπει τους srt σε "συμβατούς" αλλά πάλι πάπαλα....

εαν ξέρει κάποιος κάτι τον παρακαλώ να με βοηθήσει

LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3

παιδια εγω τις προαλες πηγα στο mall σε ενα καταστημα (δεν λεμε οοματα):lol: και εκει που τα δοκειμαζεις ειχαν το KU990 παροτι λενε οτι πουλανε το KU990i αλλα τελος παντων ....:lol:

θελω να πω πως εκανα μια σηγριση το δικομου που ειναι το ku990i με το ku990 και θελω να πω πως το ku990i εχει κατα την γνωμη μου πειο ωραια χρωματα και εχουν ακριβως την ιδια αναληση αλλα βεβαια του λειπει ο σταθεροποιητης...:O

Οτι KU990 υπάρχει από αρχές 2009 και μετά,είναι από υπόλοιπα στοκ.Το τηλέφωνο πλέον βγαίνει σαν 990i.-Για τις διαφορές,έχουμε αναφερθεί λίγα ποστ παραπάνω.

παιδιά με τους υπότιτλους στις ταινίες τι γίνεται ακριβώς...?όλοι λένε οτι παίζει κανονικά τους srt υποτίτλους όταν βρίσκονται μέσα στον ίδιο φάκελο με την ταινία....

σε εμένα ακόμα και αν χρησιμοποίησα ενα προγραμματάκι που λέει πως μετατρέπει τους srt σε "συμβατούς" αλλά πάλι πάπαλα....

εαν ξέρει κάποιος κάτι τον παρακαλώ να με βοηθήσει

Kάτι δεν κάνεις σωστά.:X

EDIT : Μπορείς να τους βάλεις όμως και ενσωματωμένους στην ταινία με ένα εύκολο προγραμμα που θα βρείς μ'αναζήτιση...

Γεια σας (είμαι καινούργιος). θέλω να βάλω θέμα όπως τα iphone και να έχω στο Ku990i μενού οπως αυτο κτλπ. (όπως το έχουν κάνει πολλοι έξω, πχ. τα videakia sto youtube.)

αμα ξέρετε πως η άμα το έχει κάνει κανείς θέλω βοήθεια. και άμα έχεις κάποιο σίτε άμα γίνεται στα ελληνικά , ευχαριστώ πολύ! (άμα μπορείτε η άμα υπάρχει ήδη εδώ στείλτε μου μύνημα!

Απαιτείται σύνδεση USB για την αλλαγή/προσθήκη system αρχείων αλλά και το σωστό copy-paste θεμάτων στη κάρτα μνήμης. Νομίζω πως καλό θα ήταν εφόσον ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο αλλά και για μελλοντική χρήση, να αγόραζες ένα καλώδιο.

ευχαριστώ αλλά ξέρετε άμα γίνεται να τα βάλω με bluetooth γιατι δεν εχω Usb.

θέλεις απαραίτητα usb καλώδιο...και γω γιαυτό το αγόρασα το καλώδιο...έχω καμιά 100 θέματα τώρα στο κινητό----->φοβερά είναι

για tutorial για τα θέματα στο Viewty τσέκαρε εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=7Qt__rwqr5c

είναι το καλύτερο+απλούστερο που βρήκα..απλά ακολούθησε το κατά γράμμα

αν δεν τα καταφέρνεις στείλε pm να σε καθοδηγήσω( Guru :D)+ να ανεβάσω κάπου τα themes που έχω

@Starenios εσένα σου παίζουν κανονικά φίλε?...εγώ αναγκάζομαι να κάνω μετατροπή το .avi με ένα πρόγραμμα σε divX που είναι συμβατό διότι δεν τα παίζει όοολα τα avi..

...ενώ επίσης υπότιτλους ΟΤΙ και να κάνω δεν τους εμφανίζει..μήπως η SD κάρτα μου έχει πρόβλημα ασυμβατότητας....?? τη μάρκα SD έχεις..και πόσα GB? (2? ή γίνεται και πιο πολλά?)

LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3

Nα σου πώ δεν πολυασχολούμαι...

Οσο έχω τσεκαρει οι ταινίες από το Ιντερνετ είναι συνήθως φορματ διαφορα και ας τελειώνουν σε avi,οπότε θέλουν μετατροπή.Αλλα αρχεία υπότιτλων παιζουν άλλα όχι.Οπότε βάλε τους ενσωματομένους και ησύχασες.

Είναι ευκολο και συντομο

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=174164

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=40267

Για την κάρτα μνήμης ,προτείνονται από ότι έχω διαβάσει sandisk ή Τrancend 1-4GB, με φορματ απο την συσκευη.Εγώ έχω μια 1 GB,αν δεν την έκανα φορματ δεν δουλευε σωστα.

Nα σου πώ δεν πολυασχολούμαι...

Οσο έχω τσεκαρει οι ταινίες από το Ιντερνετ είναι συνήθως φορματ διαφορα και ας τελειώνουν σε avi,οπότε θέλουν μετατροπή.Αλλα αρχεία υπότιτλων παιζουν άλλα όχι.Οπότε βάλε τους ενσωματομένους και ησύχασες.

Είναι ευκολο και συντομο

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=174164

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=40267

Για την κάρτα μνήμης ,προτείνονται από ότι έχω διαβάσει sandisk ή Τrancend 1-4GB, με φορματ απο την συσκευη.Εγώ έχω μια 1 GB,αν δεν την έκανα φορματ δεν δουλευε σωστα.

αυτό ξεκίνησα και γώ..ενσωμάτωση με το gordian knote και τελείωσε..παίρνει βέβαια καμιά ωρίτσα να το κάνει...αλλά εντάξει

4GB???ρε παιδιά εγώ ξέρω οτι παίρνει μόνο 2GB....μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει πόσα GB SD παίρνει??

τώρα εντωμεταξύ κατάφερα να βγάζει τους .srt υπότιτιλους αλλά τους βγάζει "κινέζικα"...ξέρει κανένας τι πρέπει να κάνω έτσι ώστε να είναι πλήρως συμβατοί με το Viewty???

Επίσημα, εργοστασιακά, το κινητό σηκώνει μέχρι 2gb.Παίρνει και 4gb, αλλά θα πρέπει η κάρτα να έχει πάνω από 2gb αρχεία, ειδάλλως την 4αρα την βλέπει ως 2άρα.Επιπλέον, έχει αναφερθεί οτι το κινητό αργεί πολύ στην ανάγνωση των αρχείων,ειδικά στις εικόνες, με την 4άρα.Ο πάνω φίλος ας σχολιάσει αυτό, μιας και έχει 4άρα.
Ace of Hearts..

Tην τρέχει την 4άρα αλλά αφού γεμίσει αρκετά,2gb και κάτι.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Νομίζω εχω διαβάσει σε προηγούμενα για το 990 (ή μπορεί και αλλού δεν θυμάμαι ακριβώς), ότι λειτουργεί και με 8αρα με το ίδιο κόλπο δηλ. αν εχει γεμισει εν μέρη,αλλά αργεί το διαβασμα όπως αναφέρθηκε.

ε εντάξει ρε παιδιά...ας βάλουμε όλοι μια οχτάρα....εαν έχουμε λίγα δεδομένα ας την βλέπει ως 2gb...εαν την γεμίζουμε ας την βλέπει σαν 8...το PC ούτως η άλλως θα την βλέπει 8gb

τι μάρκα λέτε να πάρω?Transent? ή SanDisc?..εγω έχω μια Kingston 2gb δουλεύει αρκετά καλά..αλλά είναι λιγάκι μικρούλα

είναι και οι δύο συμβατές ε?

επίσης ρε παιδιά επειδή δεν βρίσκω απλές SD 8GB ...

... είναι συμβατές και οι

Secure Digital High Capacity (SDHC)?

και οι

Micro Secure Digital High Capacity (SDHC)?

τι ακριβώς έχετε εσείς?

Καλημέρα σας και καλως σας βρήκα,

Αγόρασα πρόσφατα την συσκευή lgku990 από την Vodafone και όταν πήγα να την συνδέσω με τον η/υ μέσω usb καλωδίου δυστυχώς δεν μπόρεσε να γίνει η μεταφορά και η λήψη αρχείων. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Ευχαριστω πολύυ... :)

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΕΝΩ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΗ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΧΑΝΕΤΕ. ΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ.

Την έχεις κάνεις φορματ από την συσκευή μόνο ; .:!:

ε εντάξει ρε παιδιά...ας βάλουμε όλοι μια οχτάρα....εαν έχουμε λίγα δεδομένα ας την βλέπει ως 2gb...εαν την γεμίζουμε ας την βλέπει σαν 8...το PC ούτως η άλλως θα την βλέπει 8gb

τι μάρκα λέτε να πάρω?Transent? ή SanDisc?..εγω έχω μια Kingston 2gb δουλεύει αρκετά καλά..αλλά είναι λιγάκι μικρούλα

και οι

τι ακριβώς έχετε εσείς?

Kαι οι δυο μάρκες καλές είναι.:)

Μια Transent 4GBHC (Τaiwan) λειτουργεί στο 990 με το κόλπο που αναφέρθηκε.Λογικά στο 990i σαν νεώτερο θα πάει καλύτερα.

Γενικά πάντως με τις High Capacity υπάρχουν προβλήματα,γιατί ούτε στις κανονικές φωτ. μηχανές δουλεύουν καλά πολλές.

Λογικά ότι αναφέρεται στο Ιντερνετ και τεσταρίστηκε,είναι με τις απλές που τελούν όμως υπό κατάργηση.Στις οδηγίες πάντως δεν αναφέρεται κάτι σχετικό όσο θυμάμαι.

και οι

τι ακριβώς έχετε εσείς?

Την έχεις κάνεις φορματ από την συσκευή μόνο ; .:!:

Kαι οι δυο μάρκες καλές είναι.:)

Μια Transent 4GBHC (Τaiwan) λειτουργεί στο 990 με το κόλπο που αναφέρθηκε.Λογικά στο 990i σαν νεώτερο θα πάει καλύτερα.

Γενικά πάντως με τις High Capacity υπάρχουν προβλήματα,γιατί ούτε στις κανονικές φωτ. μηχανές δουλεύουν καλά πολλές.

Λογικά ότι αναφέρεται στο Ιντερνετ και τεσταρίστηκε,είναι με τις απλές που τελούν όμως υπό κατάργηση.Στις οδηγίες πάντως δεν αναφέρεται κάτι σχετικό όσο θυμάμαι.

ναι φορματ απο την συσκευη μονο θελει απο pc?

Επίσημα, εργοστασιακά, το κινητό σηκώνει μέχρι 2gb.Παίρνει και 4gb, αλλά θα πρέπει η κάρτα να έχει πάνω από 2gb αρχεία, ειδάλλως την 4αρα την βλέπει ως 2άρα.Επιπλέον, έχει αναφερθεί οτι το κινητό αργεί πολύ στην ανάγνωση των αρχείων,ειδικά στις εικόνες, με την 4άρα.Ο πάνω φίλος ας σχολιάσει αυτό, μιας και έχει 4άρα.

ναι βασικά δεν με κολάει ακόμα στις φώτο (πολύ) αλλά μερικά λαγκαρίσματα τα τρώει!

ναι φορματ απο την συσκευη μονο θελει απο pc?

EAN EINAI 8αρα ή 4αρα ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PC!!!!

Εαν κάνεις το Format απο το κινητό θα στη κάνει 2αρα ::cry:

(απο ότι έμαθα βέβαια)

Καλημέρα σ'ολους τους χρηστες..!

Επειδή εχουν λιωσει τα ματια μ στο ψαξιμο , μηπως μπορει να με πει καποιος , σε τι μορφη πρεπει να ειναι η ταινια για να παιξει στο KU990i? Και μαλλον πρεπει να ειναι σε DivX μήπως μπορει να με πει και το προγραμματάκι που το μετατρέπουμε ? :D Χιλια ευχαριστω ..! Το κινητο το πηρα χτες το απογευμα και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος.. Το μονο προβλημα ηταν το οτι οταν επεσα για υπνο το ειχα βαλει στο αθορυβο και το πρωι που ηταν να παω στην δουλεια, η δονηση δεν τα καταφερε να με ξυπνησει ..! :lol: Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει..! :D

Καλημέρα σ'ολους τους χρηστες..!

Επειδή εχουν λιωσει τα ματια μ στο ψαξιμο , μηπως μπορει να με πει καποιος , σε τι μορφη πρεπει να ειναι η ταινια για να παιξει στο KU990i? Και μαλλον πρεπει να ειναι σε DivX μήπως μπορει να με πει και το προγραμματάκι που το μετατρέπουμε ? :D Χιλια ευχαριστω ..! Το κινητο το πηρα χτες το απογευμα και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος.. Το μονο προβλημα ηταν το οτι οταν επεσα για υπνο το ειχα βαλει στο αθορυβο και το πρωι που ηταν να παω στην δουλεια, η δονηση δεν τα καταφερε να με ξυπνησει ..! :lol: Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει..! :D

φίλε Bill μεγειά+εχεις κάνει την καλύτερη επιλογή...(εγώ τοχω καμια 2 βδομάδες)

τα αρχεία .avi ή .divx τα παίζει τα περισσότερα..υπάρχουν όμως και κάποια .avi που δεν τα παίζει...

υπάρχει ένα πολύ καλό προγραμματaκi για να μετατρέψεις τα αρχεία σου σε avi που τα υποστηρίζει το player ου LG......

το SUPER Converter (freeware)

http://www.erightsoft.com/SUPER.html

κατέβασε το, κάνε install, άνοιξε το

drag n drop το αρχείο μέσα στο πρόγραμμα

επέλεξε να στο μετατρέψει σε .avi

εκεί που θα σε ρωτήσει "τι avi ακριβώς?" εσύ επέλεξε εκείνο που είναι συμβατό με όλα τα player...:happy:

εγώ προσωπικά έχω σκιστεί να βλέπω ταινίες το βράδυ όπως κοιμάμαι απο το κινητό...ενσωματώνω τους υπότιτλους βέβαια γιατι τους .srt σε εμένα δεν τους παίζει ή βγάζει "κινέζικα"....για παραπάνω πληροφορίες και εξηγήσεις για ενσωμάτωση υποτίτλων ή για themes κτλ εδώ είμαι...:D

:D Φίλε Αναλωσιμε Χίλια ευχαριστω..! Με το προγραμματακι που με εδωσες τα καταφερα.. Βασικα ειχα βάλει ενα επεισοδιο απο την σειρα "Πολυκατοικια" σε μορφη .avi αλλα στο εννατο δευτερολεπτο σταματουσε, τωρα με την μετατροπη απο το προγραμματακι σ, παιζει ολοκληρο το επεισοδιο.. Τωρα θα το δοκιμασω με μια ταινια για να δω αν τα καταφερει.. ευχαριστω και παλι φιλε μ ..! :D