isidorosr20595 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 ΩΩΩ yes it can :p Σε παρακολουθώ για να βλέπω αν κάνεις λάθη χαχαχαχα :lol: Κοstas_k4 γίνεται με hack οπότε δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις αλλαγές στο κινητό σου :) Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.mygreatphone.com/forum/modifications-hacking/291-shutter-sound-solution-more.html Το να το κάνεις το hack; να σου χαλάσει το κινητό;:confused:;) Αν το κάνεις δεν θα έχεις ποτέ ήχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Το παιδί ρώτησε αν γίνεται να αλλάξεις το συγκεκριμένο bug,από εκεί και πέρα δικό του το ρίσκο :) Κατά τα άλλα υπερβάλεις λίγο! Το πολύ,πολύ να χάσει το Shutter3.wav το οποίο έιναι και αίσχος :p Επειτα εγώ με hack-αρισμένο λογισμικό κυκλοφορούσα για κανένα 2μηνο και το κινητό δούλευε μια χαρά(εκτός από κάτι bugs). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lysias Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 γεια σας παιδια....σε λιγες μερες θα παρω επιδοτηση και ψαχνω για κινητο ....προσεξα οτι το βγιουτι εχει πολλες λειτουργειες και ειναι σε καλη τιμη....σημαντικο για μενα ομως ειναι να εχει ποιοτητα κατασκευεις και να μην εχω προβληματα απο τους πρωτους μηνες χρησης....ακομη αν πεσει καμια φορα να μην μου σπασει........συμφωνα με αυτα που ζηταω τι εχετε να μου προτεινετε? Υ.Γ. πιο καλο ποιο ειναι το viewty ή το kp500? :rolleyes::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 γεια σας παιδια....σε λιγες μερες θα παρω επιδοτηση και ψαχνω για κινητο ....προσεξα οτι το βγιουτι εχει πολλες λειτουργειες και ειναι σε καλη τιμη....σημαντικο για μενα ομως ειναι να εχει ποιοτητα κατασκευεις και να μην εχω προβληματα απο τους πρωτους μηνες χρησης....ακομη αν πεσει καμια φορα να μην μου σπασει........συμφωνα με αυτα που ζηταω τι εχετε να μου προτεινετε? Υ.Γ. πιο καλο ποιο ειναι το viewty ή το kp500? :rolleyes::wacko: Viewty!!! Σε όλα είναι καλύτερο! Φτιάξε νέο θέμα στους Διαξιφισμούς αν θες να μάθεις και άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lysias Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Viewty!!! Σε όλα είναι καλύτερο! Φτιάξε νέο θέμα στους Διαξιφισμούς αν θες να μάθεις και άλλα. το εχεις το κινητο ?....ειναι καλο στις λειτουργειες του ?......εχει ποιοτητα κατασκευεις και αντοχες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 το εχεις το κινητο ?....ειναι καλο στις λειτουργειες του ?......εχει ποιοτητα κατασκευεις και αντοχες ? Το Cookie έχω και επειδή ξέρω και το Viewty σου λέω να πάρεις το Viewty. Σε όλα είναι καλύτερο. Μπορείς και να το κάνεις hack για να του βάλεις θέματα. Το Viewty μπροστά στο Cookie φαίνεται πιο στιβαρό. Και τα 2 έχουν καλή αντοχή. Η ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερη του Viewty. Έχουν τις ίδιες λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeONiDaS_21 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να με μου πει καποιος αν ξερει..Πως να ψηλωσω τον ηχο στο ηχειο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 παιδια αγορασα σημερα ενα viewty και η καμερα δεν ειναι screaznach και δεν εχει σταθεροποιητη για να μην τραβιωνται κουνημενες εικονες! το απαξιωσαν εντελως! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Όλοι λέτε για χάλια φωτογραφίες αλλά εγώ μια χαρά βγάζω εδώ και τρείς μέρες που το χρησιμοποιώ για αυτό το σκοπό. Εξάλλου το βράδυ χάλια έβγαζε και το 1ο Viewty που είχε stabilizer και του οποίου ήμουν κάτοχος. Η κάμερα του είναι μια χαρά κι ας μην είναι επώνυμη καθώς μπορώ και συγκρίνω άμεσα τις φωτογραφίες από το παλιό με τις φωτογραφίες από το νέο. Μια χαρά είναι και αν σκεφτείτε πόσα πληρώσαμε, είναι άριστο! Και γω δεν βλέπω διαφορές ,και δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανε ο σταθεροποιητής τελικά.Ο φακός θεωρητικά δεν είναι φωτεινός στο ζουμ όπως ένας επώνυμος,αλλά στην πράξη εδώ φαίνεται είναι τα ίδια. Οσο αφορά το φλας,δοκμάστε να φωτογραφίσετε σε δωμάτιο με στοχευση 2-3 μέτρα, σε πλήρες σκοτάδι.Αν κάνει την μέρα νύκτα και φαίνεται το αντικειμενο που στοχεύσατε,τότε είναι τύπου xenon.(και αυτό εξάλλου στην ουσία led είναι πιό δυνατό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGKU990i Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Η αλήθεια είναι πως ο σταθεροποιητής μου έλειψε καθώς πολλές φορές η ελάχιστη κίνηση των χεριών μου οδηγούσε σε θαμπές φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Η αλήθεια είναι πως ο σταθεροποιητής μου έλειψε καθώς πολλές φορές η ελάχιστη κίνηση των χεριών μου οδηγούσε σε θαμπές φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς έτσι... Το 990i λένε σε ξένα forum έχει νεώτερο επεξεργαστή και μαζί με το λογισμικό του ( βαση η 2/2009 έκδοση V10a σε σχέση με το 990 που έχει ξεπεράσει την V10j 8/2008) είναι πιό γρήγορο σε απόκριση και ίσως έχει σχέση με νέα οθόνη καλύτερης απόκρισης από πρίν.Επίσης η Schneider φαίνεται σταμάτησε να βγάζει αρκετούς φακούς που έμπαιναν σε κινητά και ψηφιακές μηχανές.Το ίδιο πιθανόν να ισχύει και με το φλας σε συμβατότητα με τον νέο επεξεργαστή. Οπότε κάτι έπρεπε να αλλάξει αναγκαστικά στην παραγωγή του.Ετσι έφυγαν κάποιες δυνατότητες του παλιου viewty και έπεσε και η τιμή λόγω φακού, συνοδευτικών αξεσουάρ,βγήκαν και νέα μοντέλα από την εταιρία κλπ εμπορικα θέματα. Η διαφορά αν και δεν είμαι ειδικός, επιμένω είναι ανύπαρκτη,και μόνο οι λέξεις xenon και σταθεροποιητής κάνουν την σημασία μάλον για ψυχολογικούς λόγους.(Φτανει να δεί κανείς το led φλας και φωτό του νεου Viewty2 ή άλλων,να καταλάβει διαφορές,και εξάλλου μιλάμε για κινητό και όχι για φωτ.μηχανή,μην το ξεχνάμε) Είναι επίσης γνωστό ότι όταν οι εταιρίες θέλουν να μειώσουν το κόστος σε κάτι,απλά το βγάζουν σε φθηνότερη χώρα. Το 990i όμως σαν νεώτερη έκδοση παραμένει made in Κοrea ,και δεν είναι China όπως άλλα μοντέλα. EDIT : To φλας και στο 990 δεν είναι xenon άσχετα τι διαφημίζεται.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178219&page=6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGKU990i Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Κοίτα, ήμουν κάτοχος του παλαιού Viewty και τώρα του νεότερου. Επίσης ο κολλητός μου έχει ακόμη το παλαιό και έτσι μπήκαμε σε μια σύγκριση. Όσα λες ισχύουν αλλά σε πληροφορώ πως υπο συκγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού ο επεξεργαστής κλατάρει με αποτέλεσμα το παραμικρό κούνημα να επιφέρει θολές ή αν θες κουνημένες φωτογραφίες. Ο σταθεροποιητής εξάλειφε πλήρως αυτό το φαινόμενο. Προσωπικά αναγκαζόμουν να τραβήξω το ίδιο θέμα πάνω από τρεις φορές ώστε να πετύχω σταθερή λήψη αν και αργότερα κατά το πέρασμα των φωτογραφιών στο pc διεπίστωνα πως ήταν κουνημένες αλλά ελάχιστα. Πάντως υπό νορμάλ συνθήκες δε παρατηρώ καμία απολύτως διαφορά στη ποιότητα των φωτογραφιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Οι συνθήκες φωτισμού πάντως είναι κάτι σχετικό γι'αυτο δίνει η συσκευή επιλογές για χειροκίνητες ρυθμίσεις. Τo 990i αναφέρεται ότι έχει πλέον αυτόματο face tracking και smile recognition,δυνατότητα που δεν υπάρχει στο 990. Βγάζει κάτι σαν σκόπευτρο σε κάποιες φάσεις που κεντράρεις ευθεία σε πρόσωπα. Mήπως γενικά σε ξεγελά το 990i επειδή σαν τηλέφωνο έχει γενικά πιό soft αίσθηση από πρίν,και την πατάς στον συγχρονισμό ; ΕDIT :Αυτό το τελευταίο το παρατηρώ στην σύνταξη μηνυμάτων.Το παλιό το έχει η κοπέλα μου.Το δικό μου παει σφαίρα και κάνω λάθη,ενω στο άλλο χωρίς γραφίδα δεν γίνεται δουλειά ,και με πρόσφατη αναβαθμιση λογισμικού . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalutas Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Γεια σας. Μόλις αγόρασα το ΚU 990i και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το pc suite και drivers για να το συνδέσω με το pc. Παράθεση Η αρετή έχει πολούς δασκάλους και λίγους αγωνιστές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGKU990i Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Οι συνθήκες φωτισμού πάντως είναι κάτι σχετικό γι'αυτο δίνει η συσκευή επιλογές για χειροκίνητες ρυθμίσεις. Τo 990i αναφέρεται ότι έχει πλέον αυτόματο face tracking και smile recognition,δυνατότητα που δεν υπάρχει στο 990. Βγάζει κάτι σαν σκόπευτρο σε κάποιες φάσεις που κεντράρεις ευθεία σε πρόσωπα. Όντως και δουλεύουν άψογα, ειδικά το δεύτερο!:X Mήπως γενικά σε ξεγελά το 990i επειδή σαν τηλέφωνο έχει γενικά πιό soft αίσθηση από πρίν,και την πατάς στον συγχρονισμό ; Όχι, όχι. Έκανα εκτεταμένη χρήση της κάμερας για 10 ημέρες και πίστεψε με, έχει θέμα το τηλέφωνο. Βέβαια εντάξει, δε χρειάζεται να το ψειρίσουμε τόσο. ΕDIT :Αυτό το τελευταίο το παρατηρώ στην σύνταξη μηνυμάτων.Το παλιό το έχει η κοπέλα μου.Το δικό μου παει σφαίρα και κάνω λάθη,ενω στο άλλο χωρίς γραφίδα δεν γίνεται δουλειά ,και με πρόσφατη αναβαθμιση λογισμικού . Ισχύει διότι κι εγώ έκανα μια αναβάθμιση στο LG του φίλου μου και παρατήρησα πως παρά τη νέα έκδοση λογισμικού, οι αξιοπρόσεκτες διαφορές στην αποκρισημότητα ήταν μηδαμινές ή αλλιώς ανύπαρκτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Δεν χαλάμε τις καρδιές μας για μια λειτουργία.:) Εξάλλου είναι και υποκειμενικό στο καθένα τι αρέσει,είναι και τι χρήση του κάνουμε,αλλά και θέμα συνήθειας. Το τηλέφωνο είναι ακόμα από τα καλύτερα της αγοράς ειδικά στις φωτογραφικές δυνατότητες ,πλέον με φθηνότερη τιμή και με επιλογές χρωμάτων (σήμερα το είδα σε ροζ) .Βέβαια ξανατονίζω κανένα κινητό δεν υποκαθιστά μια κανονική ψηφιακή φωτ.μηχανή (ειδικά όταν πλέον εχουν πέσει πολύ οι τιμές και εκεί.) Απλά η λήψη φωτό είναι αξεσουάρ ενός τηλεφώνου σαν ευκολία μια στιγμής. Αν το πακέτο ήταν τώρα πιο πλήρες (35 ευρώ κοστίζουν τα συνοδευτικά,δηλ. ελάχιστα σε μαζική παραγωγή),και αν υπήρχε διαφήμιση να τονίζει τις βελτιώσεις,δεν θα υπήρχαν οι όποιες αμφιβολίες.Αλλά όταν οι εταιρίες θέλουν κάθε 3μηνο να βγάζουν νέα μοντέλα,δεν ασχολούνται για μοντέλα 2ετίας που έκαναν λιφτινκ...:p Γεια σας. Μόλις αγόρασα το ΚU 990i και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το pc suite και drivers για να το συνδέσω με το pc. Driver http://rapidshare.com/files/145394002/KU990_USBdriver.rar.html pc suite http://rapidshare.com/files/239048800/LG_PC_Suite_III___Ver_3.1.25.200904420.rar EDIT : To pc suite περιλαμβάνει και driver,όποιος από τους δύο drivers δουλέψει στον ΗΥ σου καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 να σας ρωτησω κατι, πως μπορω να μεταφερω τον τηλεφωνικο καταλογο απο το viewty σε w880 SE? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGKU990i Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους ήδη γνωστούς: Συγχρονισμός μέσω Outlook ή άλλου παρόμοιου προγράμματος. Μέσω της κάρτας sim Μέσω bluetooth (ένα - ένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Η μπαταρια σε εσας ποσο κραταει βρε παιδια? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGKU990i Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Με full χρήση της φωτογραφικής κυρίως, 2 ημέρες. Σε κατάσταση ηρεμίας έως και 4 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Η μπαταρια σε εσας ποσο κραταει βρε παιδια? 3-4 μέρες. Αν θες να πάρεις LG σου προτείνω το LG GT505. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Με full χρήση της φωτογραφικής κυρίως, 2 ημέρες. Σε κατάσταση ηρεμίας έως και 4 ημέρες. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfa Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Παιδια καλησπερα. αγορασα προχτες το ku990i απο το ebay και ενώ ειναι σουπερ κ δουλευει σωστα εχω το εξής πρόβλημα. ειναι μιας εκδοσης που λεγεται orange και εχει άλλα εικονιδια κ με ξενέρωσε απιστευτα. αρχισα να ψαχνω στο forum πως να σβήσω το λογισμικο κ να περασω το κανονικο της lg άλλα δεν βρήκα κάτι. Παρεπιπτόντως, δεν μπορω να κάνω ούτε update απο το site τησ Lg. Εχω περασει κανονικα drivers και το pc suite v3.2. Σας παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να με βοηθησει γιατι ειναι κριμα να το πουλησω γιαυτο το λόγο. Παράθεση nikosfa :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Xρειάζεσαι ενα προγραμμα το LGDMP και firmware http://www.mygreatphone.com/forum/modifications-hacking/17051-original-ku990i-lgapp-firmware.html Περισσότερα θα βρείς εδω,πως και τι http://www.mygreatphone.com/forum/lg-ku990/ Προτείνω καλύτερα (αν σου φαίνεται δύσκολο), να το δώσεις σε ιδιωτικό κατάστημα που κάνει service και αναβαθμίσεις.Με 25ευρώ θα στο κάνει αμέσως εγγυημένα,και συνήθως έχεις δωρεάν αναβαθμίσεις στο ίδιο κατάστημα για να σ'εχει πελάτη.:!: (για καταστήματα κάνε αναζήτιση εδώ μέσα στο forum είναι γνωστά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalutas Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 ok το βρήκα ευχαριστώ. Παράθεση Η αρετή έχει πολούς δασκάλους και λίγους αγωνιστές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts