tasos0 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Ο.Κ. Ανδρεα, Ευχαριστω για την απαντηση σου. Επιπλεον, θα ηθελα να γνωριζω, αν καποιος απο το φορουμ εχει ηδη συγχρονισει την συσκευη με λειτουργικο LINUX, και μεσω ποιας εφαρμογης. Τασος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theTrooper7 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Έχει καταφέρει κανείς να αποθηκεύσει τα sms απο το κινητό στον υπολογιστή και να δείχνει σωστά τους ελληνικούς χαρακτήρες? Παλιότερα που το είχα δοκιμάσει, όπου υπήρχε ελληνικός χαρακτήρας τον αντικαθιστούσε με το κενό. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISFLW Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Παιδια ... εχω μια απορια. θελω το κινητο μου να το αναβαθμησω σε ku990i αλλα ειναι ku990 με V 10b μπωρω να το κανω online (απο το σπιτι) Κ πως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analwsimos Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 καλώς σας βρήκα όλους :) Παράθεση LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 καλώς σας βρήκα όλους :) Kαλώς ήρθες.Τα links με παιχνίδια που δεν είναι free απαγορεύονται. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papakos1 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 δεν έχω πειράξει τπτ απο το ''κρυφό'' μενού του κινητού...ο ήχος απο το ηχείο ειναι μια χαρά...από τα handsfree είναι αλλοιωμένος...ακούγεται πολύ χαμηλά και τα λόγια του τραγουδιού ισα ισα που ακούγονται διότι καλυπτονται απο τη μουσική...ειναι λες και ακούγεται απο μακριά....:wacko::(τότε ειναι λογικά απο τον ισοσταθμιστη... [απο αυτα που λες τουλαχιστον..] ελεγξες αν ειναι σε νορμαλ επιπεδα οι συχνότητες ? [και οχι χαμηλομένες?] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con7 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 τότε ειναι λογικά απο τον ισοσταθμιστη... [απο αυτα που λες τουλαχιστον..] ελεγξες αν ειναι σε νορμαλ επιπεδα οι συχνότητες ? [και οχι χαμηλομένες?] δεν έχω βρεί ισοσταθμιστή... αν έχει βρεί κάποιος ας μου πεί...αν και νομίζω οτι το κινητό δεν έχει ισοσταθμιστή:wacko: έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Καλησπέρα. Απέκτησα ένα KU990i σήμερα και δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc. Με το που συνδέω το καλώδιο στην usb, το αναγνωρίζει στιγμιαία και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα αποσυνδέεται. Ξέρει κανείς κάτι που δεν ξέρω; Ευχαριστώ. Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analwsimos Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Καλησπέρα. Απέκτησα ένα KU990i σήμερα και δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc. Με το που συνδέω το καλώδιο στην usb, το αναγνωρίζει στιγμιαία και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα αποσυνδέεται. Ξέρει κανείς κάτι που δεν ξέρω; Ευχαριστώ. μήπως..λέω μήπως... δεν χρησιμοποιείς αυθεντικό καλώδιο USB? επίσης μήπως χρησιμοποιείς vista?..κάτι ακούγεται για ασυμβατότητα με τα vista τέλος μήπως δεν κάνει καλή επαφή το usb σου καλώδιο? και γώ προχθές το πήρα αλλά λόγω του ότι δεν είχε usb καλώδιο μέσα στη συσκευασία(μόνο φορτιστή είχε) ακόμα δεν το συνέδεσα...ευτυχώς έχω bluetooth Παράθεση LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Το καλώδιο είναι αυτό που είχε στο κουτί. Προσπάθησα σε xp. Το καλώδιο έκανε επαφή κανονικά... Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Το καλώδιο είναι αυτό που είχε στο κουτί. Προσπάθησα σε xp. Το καλώδιο έκανε επαφή κανονικά... το εβαλες σε λειτουργια usb ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 για να κλεισω τον ηχο του κληστρου στη καμερα ισχυει αυτο που λεγανε πιο παλια με το mobyexplorer που μπaινεις sta default sounds και αλλαζεις τον shutter ηχο;γιατι πολλοι λεγανε οτι δεν γινεται. επισης αν γινεται,και βαλεις το shutter3 κενο leitoyrgei kai sto βιντεο h μονο στην καμερα; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_k4 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 γεια σας , μολις πηρα το viewty και ειναι πολυ καλο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 και γω μολις το πηρα.το 990i.μεχρι στιγμης πολυ καλο φαινεται.εχω 1 προβλημα. οταν τραβαω βιντεο και τα παιζω στον υπολογιστη δεν εχουν ηχο, ενω οταν τα παιζω στο κινητο εχουν κανονικα! μπορει να με βοηθησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGKU990i Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 και γω μολις το πηρα.το 990i.μεχρι στιγμης πολυ καλο φαινεται.εχω 1 προβλημα. οταν τραβαω βιντεο και τα παιζω στον υπολογιστη δεν εχουν ηχο, ενω οταν τα παιζω στο κινητο εχουν κανονικα! μπορει να με βοηθησει κανεις? Ίσως να ευθύνεται ο player σου που δε κάνει σωστή κωδικοποίηση. Υποθέτοντας πως έχεις εγκατεστημένο το DivX, δοκίμασε να τρέξεις το βίντεο με το MPC Home Cinema. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_k4 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 παιδια 2 ερωτησεις.. ακουσα πως υπαρχει κατι που εγκαθιστουμαι και κανει πιο γρηγορο το μενου, αν καποιος ξερει ας γραψει. Επισης αργουν πολυ να αλλαξουν οι φωτογραφιες οταν τις βλεπω ( ειδικα οταν εχω πολλες σε ενα φακελο ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Ίσως να ευθύνεται ο player σου που δε κάνει σωστή κωδικοποίηση. Υποθέτοντας πως έχεις εγκατεστημένο το DivX, δοκίμασε να τρέξεις το βίντεο με το MPC Home Cinema. εχω το k-lite εγκατεστημενο. μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα με καμια αναπαραγωγη. το lame mp3 που λεει οτι αποθηκευει τον ηχο τι ειναι, μηπως εχει καμια σχεση αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntelas123 Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά...θα μου πει κάποιος πως μπορώ να μπω στο κρυφό μενού???πώς γίνετε να δυναμώσω το ηχείο??? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά...θα μου πει κάποιος πως μπορώ να μπω στο κρυφό μενού???πώς γίνετε να δυναμώσω το ηχείο??? :!: Για δοκίμασε αυτό -> 2945*#01*# Πηγή: COMPUTER TIPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
analwsimos Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 παιδια 2 ερωτησεις.. ακουσα πως υπαρχει κατι που εγκαθιστουμαι και κανει πιο γρηγορο το μενου, αν καποιος ξερει ας γραψει. Επισης αργουν πολυ να αλλαξουν οι φωτογραφιες οταν τις βλεπω ( ειδικα οταν εχω πολλες σε ενα φακελο ). μμ το έχει λιγάκι αυτό..είναι λίγο "αργό"...αν και σε σχέση με έμα motorola που είχα είναι πολύ πιο γρήγορο Παράθεση LG Viewty (KU990)->LG Optimus (GT540)->Sony Ericsson Xperia Neo V->LG G2 (D802)->ASUS MeMO Pad 7 (ME176C)->Samsung Galaxy Tab 4 (SM-T230)->Samsung Tab S2->Samsung Galaxy S7 Edge->LeEco Le Pro 3 Elite->Xiaomi Tab 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntelas123 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Για δοκίμασε αυτό -> 2945*#01*# Πηγή: COMPUTER TIPS αυτό που πρέπει να το γράψω?ι εγώ το γράφω στην κλήση και πατάω call...??? :worry: :!: πες μου τώρα μιας που είσαι online... με λέει να ξαναδοκιμάσω δεν καταλαβαίνω... πάντως στην αρχή κάτι πάει να γίνει...μου λέει {αίτηση}... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 αυτό που πρέπει να το γράψω?ι εγώ το γράφω στην κλήση και πατάω call...??? :worry: :!: Ακριβώς.:) πες μου τώρα μιας που είσαι online... Αμα θες να προσθέσεις κάτι στο μυνημα σου κανε τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Στον καταλογο εκει που τα εχει ανα γραμματα (πχ Α-Ε) δεν μου βγαζει καμια επαφη μου που ειναι γραμμενη με ελληνικους χαρακτηρες, μονο οσες ειναι με αγγλικους. Μπορω να κανω κατι για να μου τα βγαζει ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filmakias Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα LG KU990i και θέλω να αναβαθμίσω το σύστημα. Στο site το link δεν λειτουργεί. Ξέρετε που μπορώ να βρω τον updater; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wooolf Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Πόσο κρατάει η μπαταρία του Lg σε αναμονή με σβηστή οθόνη και χωρίς τηλεφωνήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts