Jump to content

theTrooper7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theTrooper7

  • Ημ. Γέννησης 04/04/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

theTrooper7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δούλεψε μια χαρά... Σ' ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή :)
  2. Καλησπέρα σε ολους. Έχω ένα μικρό προβλήμα με την εγκατάσταση του opera mini στο Viewty. Είτε κάνω εγκατάσταση απο το αρχείο jar είτε απο το jad, αφού ολοκληρωθεί εγκατάσταση και τρέξω την εφαρμογή, μένει κολλημένο στην αρχική εικόνα και λέει Installing... έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω και την 5.1 και την 6.1 και συνέχεια κάνει το ίδιο.. Έχει κανένας καμία ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Έχει καταφέρει κανείς να αποθηκεύσει τα sms απο το κινητό στον υπολογιστή και να δείχνει σωστά τους ελληνικούς χαρακτήρες? Παλιότερα που το είχα δοκιμάσει, όπου υπήρχε ελληνικός χαρακτήρας τον αντικαθιστούσε με το κενό. Καμιά ιδέα?
  4. Καλημέρα παιδιά. Σήμερα έπεσε στα χέρια μου το Ipaq 614c και έχω κάποιες απορίες. α)Μπορώ να απενεργοποιήσω το τ9? β)Μπορώ να σερφάρω στο Internet χρησιμοποιώντας το usb cable και να παίρνω τα δεδομένα μέσω του υπολογιστή?
  5. Ευχαριστω πολυ pythagoras_7 :)
  6. Καλησπερα παιδια,θελω να κανω μια ερωτηση. Εκανα πριν απο λιγο update στο k810i και μολις ολοκληρωθηκε και το ανοιξα,δε μου εχει εγκατεστημενη την ελληνικη γλωσσα. Καμια ιδεα?
  7. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. :)
  8. Δηλαδη εσενα δε σου διεγραψε τιποτα οταν εκανες update? ενασ φιλος που εκανε update στο k750i ηταν ολα αθικτα. εγω που εχω το p990i σβηνει τα παντα. μπορει να γινεται λογο symbian αλλα μια μικρη ερευνα πριν κανω αναβαθμιση το k810i δε βλαπτει :)
  9. Καλησπέρα παιδίά,θέλω να σας κάνω μία ερώτηση. Με το update, διαγράφονται καθόλου δεδομένα χρήστη η όλα μένουν ανέπαφα?
  10. Ευχαριστώ πολύ manolisv. Να 'σαι καλά και που ασχολήθηκες. Κανένας αλλος να βοηθήσει δεν υπάρχει?
  11. Ευχαριστώ πολύ manolisv απλά αυτό που μου είπες δε βοηθάει επειδή δε μπορώ να συγχρονίσω το pc με το κινητό με χρήση του Nokia PC Suite επειδή μου κάνει αποσύνδεση της USB θύρας οταν πάει να κάνει ανανέωση.(οι επαφές είναι ήδη αποθηκεύμένες στη μνήμη του κινητού :) ) Αν μπορούσες να μου πεις πως να ανοίξω το bluetooth και να στείλω τις επαφές θα με βοηθούσε πολύ :)
  12. Έχω το εξής πρόβλημα. Εχει σπάσει η οθόνη του 6270 και δε φαίνεται τίποτα. Επειδή δε μπορώ να συγχρονίσω το κινητό με το pc,μπορεί να μου πει κάποιος βήμα βήμα πως να ανοίξω το Bluetooth και να κανω αποστολή των επαφών σε άλλο κινητό?Αυτό που χρειάζομαι ειναι κάτι του στυλ "2 φορές δεξιά,δεξί πλήκτρο,αριστερα κτλ". τέτοιες οδηγιες. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.:)
×
×
  • Create New...