panosthebest Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Σε κανένα κινητό δεν γίνεται αυτό!και φυσικά δεν μπορείς να το βάλεις με κάποιο jar! Kανεις μεγαλο λαθος.Στα ερικσον και στα νοκια γινεται.Στο δικο μας ομως προφανως δν γινεται!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Flash εικονες , λεμε τις gif? http://i295.photobucket.com/albums/mm130/r0se-designs/pucca-hi.gif Τετοιες ως φοντο το ρενουρ, τις παιζει πολυ αργα. Το βιουτι εχει θεμα με gif εικονα φοντου. (το λευκο) Αλλα κινητα, τις αναπαραγουν κανονικοτατα ως φοντο. Τα μοτορολα οχι. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Flash εικονες , λεμε τις gif? http://i295.photobucket.com/albums/mm130/r0se-designs/pucca-hi.gif Τετοιες ως φοντο το ρενουρ, τις παιζει πολυ αργα. Το βιουτι εχει θεμα με gif εικονα φοντου. (το λευκο) Αλλα κινητα, τις αναπαραγουν κανονικοτατα ως φοντο. Τα μοτορολα οχι. Tις .gif τις παίζουν όλα τα κινητά!Άλλα ειναι τα .flash(κάπως έτσι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 .flash επεκταση εικονας... Δεν εχω ξαναματαδει! Για gif που ειναι κινουμενες, τα motorola και το renoir δεν μπορει να την παιξει σε φυσιολογικη ταχυτητα. Καποια αλλα μπορουν κανονικα. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 .flash επεκταση εικονας... Δεν εχω ξαναματαδει! Για gif που ειναι κινουμενες, τα motorola και το renoir δεν μπορει να την παιξει σε φυσιολογικη ταχυτητα. Καποια αλλα μπορουν κανονικα. Όπως τα SE! Νομίζω καμία άλλη!Η ΝΟΚΙΑ όχι(είχα το Ν80 και ξέρω),LG είπαμε όχι,SΛMSUNG νομίζω δεν μπορούν και φυσικά οι μικρές εταιρίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Οταν λεω flash εννοω τις εικονες οι οποιες "κινουνται".Για παραδειγμα ειναι αυτες οι οποιες σου δειχνουν τν ωρα.Οι λεπτοδεικτες ομως κινουνται κανονικα.Επισης ειναι οι εικονες οι οποιες δεχνουν τν σταθμη τς μπαταριας.Η νοκια και η ερικσον τις παιζουν αυτες τς εικονες.Τ παιδι π μ τις εστειλε ειχε και νοκια αλλα κ ερικσον!Επισης η ταχυτητα τς ειναι μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Οταν λεω flash εννοω τις εικονες οι οποιες "κινουνται".Για παραδειγμα ειναι αυτες οι οποιες σου δειχνουν τν ωρα.Οι λεπτοδεικτες ομως κινουνται κανονικα.Επισης ειναι οι εικονες οι οποιες δεχνουν τν σταθμη τς μπαταριας.Η νοκια και η ερικσον τις παιζουν αυτες τς εικονες.Τ παιδι π μ τις εστειλε ειχε και νοκια αλλα κ ερικσον!Επισης η ταχυτητα τς ειναι μια χαρα! Ξέρω ποιές λές!:) Δεν μπαίνουν σε κανένα για φόντο!:( Έχω και έγω στο Κ850!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Ξέρω ποιές λές!:) Δεν μπαίνουν σε κανένα για φόντο!:( Έχω και έγω στο Κ850!:D ούτε στο arena γίνεται...:ooch:μόλις το είδα...:down: λέτε να γίνεται κάπως???:drool: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Μιλαμε τετοιες εικονες! http://img458.imageshack.us/img458/8356/2226962713gh.gif Για αυτες μιλαω. Για flash δεν εχω ιδεα... :confused: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Μιλαμε τετοιες εικονες! http://img458.imageshack.us/img458/8356/2226962713gh.gif Για αυτες μιλαω. Για flash δεν εχω ιδεα... :confused: όχι δε λέμε για αυτές!Αυτές τις παίζει και φόντο τις βάζει!Υπάρχουν κάποιοι τύποι αρχείων SWF.Για αυτά μιλάμε!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KATHARMA_100 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Hi παιδιά!!!Αγώρασα μία κάρτα μήμνης κ ξεκίνησα να την γεμίζω..Παρατήρησα ότι εκτός από το φάκελο που λέει <η κάρτα μήμνης>αποθηκεύονται και στο φάκελο <οι ήχοι μου>δλδ 2ο φορές..¨Ετσι γίνεται ή εγώ κάνω κάποιο λάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Hi παιδιά!!!Αγώρασα μία κάρτα μήμνης κ ξεκίνησα να την γεμίζω..Παρατήρησα ότι εκτός από το φάκελο που λέει <η κάρτα μήμνης>αποθηκεύονται και στο φάκελο <οι ήχοι μου>δλδ 2ο φορές..¨Ετσι γίνεται ή εγώ κάνω κάποιο λάθος??? μάλλον πατάς αντιγραφή!Πάτα μετακίνηση ή αποκοπή,ότι λέει...;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Ρε παιδια, τι λετε? Τετοιες εικονες ΜΟΝΟ WM μπορουν να παιξουν! Αυτες στηριζονται καθαρα σε προγραμμα της macromedia, Small Web Format. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Ποιος ξερει αν γινεται?Μπορει στ αρενα αν βγει καμια ανβαθμιση να γινεται.Στο βιουτι ομως δν τ κοβω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Ρε παιδια, τι λετε? Τετοιες εικονες ΜΟΝΟ WM μπορουν να παιξουν! Αυτες στηριζονται καθαρα σε προγραμμα της macromedia, Small Web Format. παιδιά το arena τις παίζει τις εικόνες!φόντο δε τις βάζει!Είχε και απ'τη μάνα του 3...Επίσης στα sonyericsoon παίζουν και νομίζω μπαίνουν και φόντο! Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Ρε παιδια, τι λετε? Τετοιες εικονες ΜΟΝΟ WM μπορουν να παιξουν! Αυτες στηριζονται καθαρα σε προγραμμα της macromedia, Small Web Format. Φιλε κανεις ΜΕΓΑ λαθος.Αφου ειπα οτι τ παιδι που μου το εστειλε εχει και νοκια.Ολα αυτα που προειπα ειναι δοκιμασμενα.Οτι δηλ παιζουν και μπαινουν και φοντο και σε νοκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 παιδιά το arena τις παίζει τις εικόνες!φόντο δε τις βάζει!Είχε και απ'τη μάνα του 3...Επίσης στα sonyericsoon παίζουν και νομίζω μπαίνουν και φόντο! Δεν μπαίνουν φόντο στα SE! Σαν σελιδοδείκτες τα ανοίγουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Οπα , το γραψα καπως ασυντακτα. Σιγουρα καθε κινητο εχει μεσα προγραμματισμο απο java, απο macromedia, κλπ... Το αν μπορεις να τις αναπαραγεις μεσω διαφορων εφαρμογων, παραθυρων ειναι θεμα λογισμικου. Ενα wm , θα μπορει να την κανει χαρτοπετσετα αυτη τη φωτο, γιατον λογο οτι του επιτρεπεται. Τα αλλα κινητα απλα θα την αναπαραξουν. Ενα symbian που εχει ανοιχτο λειτουργικο θα μπορει επισης (με καποιες προυποθεσεις) να την κανει ο,τι θελει. Δηλαδη θελω να πω, πως ολα τα τελευταια κινητα, εχουν δυνατοτητες αναπαραγωγης αρχειων (avi,mp4...) αλλα οχι και απολυτης χρησης. Π.χ ηχοι κλησεων βιντεων στα SE. Δεν μπορεις να βαλεις ενα avi... Δεν θα μπορεις να το επιλεξεις καν. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Δεν μπαίνουν φόντο στα SE! Σαν σελιδοδείκτες τα ανοίγουν! οκ έτσι κι αλλιώς δεν έπερνα και όρκο!:lol: Οπα , το γραψα καπως ασυντακτα. Σιγουρα καθε κινητο εχει μεσα προγραμματισμο απο java, απο macromedia, κλπ... Το αν μπορεις να τις αναπαραγεις μεσω διαφορων εφαρμογων, παραθυρων ειναι θεμα λογισμικου. Ενα wm , θα μπορει να την κανει χαρτοπετσετα αυτη τη φωτο, γιατον λογο οτι του επιτρεπεται. Τα αλλα κινητα απλα θα την αναπαραξουν. Ενα symbian που εχει ανοιχτο λειτουργικο θα μπορει επισης (με καποιες προυποθεσεις) να την κανει ο,τι θελει. Δηλαδη θελω να πω, πως ολα τα τελευταια κινητα, εχουν δυνατοτητες αναπαραγωγης αρχειων (avi,mp4...) αλλα οχι και απολυτης χρησης. Π.χ ηχοι κλησεων βιντεων στα SE. Δεν μπορεις να βαλεις ενα avi... Δεν θα μπορεις να το επιλεξεις καν. σε αυτό θα συμφωνήσω!Είναι όντως λίγο διαφορετική η σύνταξη!χεχε:p Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosthebest Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Δν με εχετε καταλαβει.Τις εικονες αυτεις ΚΑΙ τα ερικσον ΑΛΛΑ ΚΑΙ τα νοκια τις παιζουν.Δν υπαρχει περιπτωση λαθους αφου οπως σας ειπα το εχω δει οτι μπαινουν φοντο οι εικονες αυτες και στις 2 μαρκες.Οχι μονο αναπαραγωγη αλλα και φοντο υποστηριζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Τί επέκταση έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Δν με εχετε καταλαβει.Τις εικονες αυτεις ΚΑΙ τα ερικσον ΑΛΛΑ ΚΑΙ τα νοκια τις παιζουν.Δν υπαρχει περιπτωση λαθους αφου οπως σας ειπα το εχω δει οτι μπαινουν φοντο οι εικονες αυτες και στις 2 μαρκες.Οχι μονο αναπαραγωγη αλλα και φοντο υποστηριζουν το καταλάβαμε!Τα παίζουν!Φόντο δε τα βάζει!Ότι τα παίζει τα παίζει...;) Τί επέκταση έχουν; SWF είναι η επέκταση. Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 SFW είναι τα flash αρχεία! Αυτά δεν μπαίνουν για φόντο. Ποιο κινητό έχει ο φίλος σου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 SWF είναι τα flash αρχεία! Αυτά δεν μπαίνουν για φόντο. Ποιο κινητό έχει ο φίλος σου ; του panosthebest είναι ο φίλος...Ένα νόκια και ένα sony ericsson είπε νομίζω...;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Το ξέρω πως είναι φίλος του Παναγιωτη! Ποια μοντέλα εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts