k_giannis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Γεια σας. Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό, μπορείτε να μου πείτε αν έχει διορθωθεί ο τρόπος εμφάνισης των ελληνικών επαφών;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά Δεν ξερω αν ηταν διαφορετικα απο το δικο μου στον "προηγουμενο" καιρο της κυκλοφοριας του ή αν ειχε καποιο προβλημα σε αυτο το σημειο το κινητο, παντως εγω δεν μπορω να πω πως εχω προβλημα στην αναζητηση.. Για την ακριβεια, παταω το εικονιδιακι του Ευρετηριου (η μια απ'τις τεσσερις συντομευσεις στην οθονη αναμονης) παταω μια φορα στην δευτερη επαφη που εμφανιζεται και, εμφανιζεται ολος ο καταλογος αλφαβητικα και ετοιμος για κυλιση.! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003626 καλημερα ρε παιδια αγορασε κανεις την θηκη απο e-shop για να μας πει προστατευει την οθονη? δουλευει χωρις να βγαλεις την θηκη? ευχαριστω Tη θήκη τη πήρα εγώ! Κρύσταλλο οθόνης και κάμερας δεν καλύπτει. Είναι δύο μισά (πάνω και κάτω) που κουμπώνουν και προστατεύουν το κινητο. Θέλει προσοχή δεν είναι για συχνά βάλε βγάλε για αλλαγή SIM, SD κτλ. Δουλεύει με την θήκη το κινητό. Η πρώτη εκτίμηση όταν την είδα μου θύμισε τα κουτιά κασέττας ποιοτικά το πλαστικό της (είναι σκληρό πλαστικό) αλλά όταν ο γιος μου το κλώτσησε από το χέρι το viewty και το πέταξε στον απέναντι τοίχο και στην συνέχεια έπεσε κάτω χωρίς να πάθει τίποτα κινητό και θήκη την εκτίμησα ιδαίτερα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα και παρακαλώ αν έχει κάποιος wind να με βοηθήσει : Στο wind plus, όταν δίνω την επιλογή Best of internet -> gmail για έλεγχο του email μου, ξεκινάει να φορτώνει την σελίδα και μετά μου βγάζει το μύνημα "σφάλμα περιεχομένου" το βγάζει σε κανέναν σας αυτό??? Στο Κ800 που είχα πριν δεν είχα τέτοιο πρόβλημα μου δούλευε κανονικά. ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν μιλάω για την επιλογή του κινητού που έχει για το Gmail, αλλά μέσα από το Wind plus. Επίσης, με την ένταση του σήματος το κινητό σας τα πάει καλά?Γιατί εμένα στο γραφείο μου ενώ το παλιό κινητό (Κ800i) έπιανε καμπάνα αυτό πολλές φορές ενώ μιλάω χάνει το σήμα. Φυσικά το κτίριο που δουλεύω (κτίριο της Ιταλοκρατίας στην πόλη της Ρόδου - με τοίχους άστα να πάνε) δεν βοηθάει, αλλά με το Κ800 δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Τέλος κάποιος που να έχει/είχε και το P1i στο παρελθόν, αν μπορεί να μου κάνει μια σύγκριση στο θέμα αυτονομίας, εργονομίας και ταχύτητας περιήγησης στο internet μέσω WAP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_ Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Γεια σας. Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό, μπορείτε να μου πείτε αν έχει διορθωθεί ο τρόπος εμφάνισης των ελληνικών επαφών;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά Αυτό ακριβώς που είπε και ο k_giannis. Κατά καιρούς διαβάζω ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα στην αναζήτηση... Ποιό πρόβλημα??? Αντικειμενικά το κινητό είναι απ' τα καλύτερα της αγοράς σε θέματα ευχρηστίας. Προτείνω ΑΓΟΡΑ.:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Τέλος κάποιος που να έχει/είχε και το P1i στο παρελθόν, αν μπορεί να μου κάνει μια σύγκριση στο θέμα αυτονομίας, εργονομίας και ταχύτητας περιήγησης στο internet μέσω WAP. Αυτονομια: Δυστυχως για εμας με το Viewty, αλλα μπορεις να πεις οτι δεν εχει καμια σχεση η μια μπαταρια με την αλλη... Με "καλη" χρηση του Ρ1 και με πιο αδυναμη μπαταρια (σε συγκριση με αλλων), η μπαταρια του εφτανε στο κοκκινο μετα απο 2-2,5 μερες γεματες.! Σε αντιθεση με του Viewty, η οποια μπαταρια (με μια χρηση του τυπου 30λεπτα+ ομιλια την ημερα, καμια φωτο και κανα πειραγμα στα multimedia του), μεσα στην 2η ημερα θελει οπωσδηποτε γεμισμα.. αλλιως θα ξεμεινεις πολυ συντομα. Οταν λες εργονομια.? :O Αρχικα ειναι ολα καλα τακτοποιημενα και στα δυο κινητα. Απο δυνατοτητες-εφαρμογες υπερεχει αναμφισβητητα το Ρ1 μιας και εχει λογισμικο, δηλαδη Symbian UIQ3... Επισης, απο θεμα χειρισμου&εικονικων πληκτρων, του P1 ειναι εφικτος ο χειρισμος και χωρις καθολου πενακι αρκει να το συνηθισεις.. Τα μηνυματα ειναι κι αυτα ευκολα (ειδικα με το hardware πληκτρολογιο που διαθετει) αν εχεις μια ιδεα απο qwerty (πληκτρολογιο υπολογιστη) και θελει βεβαια μια εξοικιωση. Στο Viewty απ'την αλλη, ο χειρισμος ειναι πολυ πιο ευκολος μιας και ειναι σχεδιασμενο για χρηση με δαχτυλο. Οσο για τα μηνυματα, το εικονικο αλφαριθμητικο πληκτρολογιο κινητου που εμφανιζει εχει πολυ μεγαλα κουμπια και ειναι σιγουρα πολυ ευκολο (αρκει να το κοιτας.. :lol:) και διαθετει και αυτο qwerty πληκτρολογιο. Απο ταχυτητα περιηγησης στο internet, (δεν συγκρινω μεσω WiFi που εχει το Ρ1 μιας και το Viewty δεν εχει), οποτε το Viewty ειναι σαφως γρηγοροτερο στο internet απ'οτι το Ρ1, αφου αν ψαξεις τα τεχνικα χαρακτηριστικα των δυο μοντελων, το Viewty υποστηριζει HSDPA ενω το Ρ1 (αδικαιολογητα) οχι! (είχα το P1i πριν το Viewty) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_ Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Φίλε k_giannis, όσων αφορά την μπαταρία, εσύ το κινητό το χρησιμοποιείς με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας ή όχι? Γιατί εγώ το έχω περίπου ένα μήνα, το χρησιμοποιώ χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας και (κάνοντας όλα αυτά που ανέφερες, δηλ. κανένα τηλέφωνο, καμιά φωτογραφία, λίγο multimedia κ.τ.λ.) το φορτίζω κάθε μέρα.:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Φίλε k_giannis, όσων αφορά την μπαταρία, εσύ το κινητό το χρησιμοποιείς με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας ή όχι? Γιατί εγώ το έχω περίπου ένα μήνα, το χρησιμοποιώ χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας και (κάνοντας όλα αυτά που ανέφερες, δηλ. κανένα τηλέφωνο, καμιά φωτογραφία, λίγο multimedia κ.τ.λ.) το φορτίζω κάθε μέρα.:mad::mad::mad: Βασικα ουτε στο Ρ1 ειχα, ουτε στο Viewty εχω ενεργοποιημενη την Εξοικονομιση Ενεργειας.. Ειδικα στο Viewty, δεν υπαρχει περιπτωση να την χρησιμοποιησω ποτε αυτη τη λειτουργια, μιας και μετα απο ελαχιστα δευτερολεπτα σκοτινιαζει παρα πολυ η οθονη και ειναι τοσο εντονο που ειναι πολυ ενοχλητικο.... Στο Ρ1 και σε αλλα κινητα (s.ericsson) που ειχα δοκιμασει/ειχα την εξοικονομιση ενεργειας δεν συνεβαινε τοσο εντονη αλλαγη φωτεινοτητας :confused: . Παντως, μεσα στη δευτερη μερα (το πολυ), χρειζεται φορτισμα.. Ειτε γιατι εχει πεσει η μπαταρια τελειως, ειτε για να μην ξεμεινεις στη βολτα.. Και μαλιστα τελειωνει γρηγορα μετα την πρωτη-δευτερη γραμμη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 K_giannis με κάλυψες πλήρως !!!!! Στο θέμα με το wind και το gmail να δούμε αν θα έχουμε απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Δεν ξερω αν ηταν διαφορετικα απο το δικο μου στον "προηγουμενο" καιρο της κυκλοφοριας του ή αν ειχε καποιο προβλημα σε αυτο το σημειο το κινητο, παντως εγω δεν μπορω να πω πως εχω προβλημα στην αναζητηση.. Για την ακριβεια, παταω το εικονιδιακι του Ευρετηριου (η μια απ'τις τεσσερις συντομευσεις στην οθονη αναμονης) παταω μια φορα στην δευτερη επαφη που εμφανιζεται και, εμφανιζεται ολος ο καταλογος αλφαβητικα και ετοιμος για κυλιση.! :lol: Γεια χαρά και από μένα, ήρθε η ώρα για αλλαγή κινητού και το Viewty είναι το πιο πιθανό, καθώς έχει σχεδόν όλα όσα θέλω σε ένα κινητό. Στυλ, οθόνη αφής, καλή κάμερα, mp3 player. Η ερώτησή μου είναι η εξής, με αφορμή και το παραπάνω Post: Στο Samsung D830 που έχω τώρα, ο κατάλογος των επαφών έχει το εξής περίεργο: Πρώτα εμαφνίζει όλες τις επαφές που ξεκινούν με λατινικούς χαρακτήρες, π.χ. Α,Β,Ε,Ζ,Η, Ι , Κ, Μ και μετά εμφανίζει έναν ας πούμε "2ο κατάλογο" με τις επαφές που ξεκινούν με ελληνικούς χαρακτήρες, π.χ. Γ,Δ,Θ κλπ.. Στο Nokia 6310i που είχα αυτό δεν συνέβαινε, αντιθέτως ο κατάλογος ήταν φυσιολογικός.. Στο LG συμβαίνει? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Γεια χαρά και από μένα, ήρθε η ώρα για αλλαγή κινητού και το Viewty είναι το πιο πιθανό, καθώς έχει σχεδόν όλα όσα θέλω σε ένα κινητό. Στυλ, οθόνη αφής, καλή κάμερα, mp3 player. Η ερώτησή μου είναι η εξής, με αφορμή και το παραπάνω Post: Στο Samsung D830 που έχω τώρα, ο κατάλογος των επαφών έχει το εξής περίεργο: Πρώτα εμαφνίζει όλες τις επαφές που ξεκινούν με λατινικούς χαρακτήρες, π.χ. Α,Β,Ε,Ζ,Η, Ι , Κ, Μ και μετά εμφανίζει έναν ας πούμε "2ο κατάλογο" με τις επαφές που ξεκινούν με ελληνικούς χαρακτήρες, π.χ. Γ,Δ,Θ κλπ.. Στο Nokia 6310i που είχα αυτό δεν συνέβαινε, αντιθέτως ο κατάλογος ήταν φυσιολογικός.. Στο LG συμβαίνει? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Οχι δεν συμβαίνει , τα ονόματα βγαίνουν κανονικά. Πάντως μετά από 7 μήνες συμβίωσης μαζί του νομίζω ότι είναι ένα αρκετά καλό κινητό.Οσο για τη αυτονομία εμένα προσωπικά με βγάζερι 3 ημέρες γεμάτες με μέτρια χρήση. Αυτά. Υ.Γ. θήκη από e-bay από σιλικόνη 3 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Τα ονόματα βγαίνουν κανονικά, αρκεί πάντα να τα έχεις γράψει με ελληνικό Α, Κ, κτλ όταν καταχωρείς τα ονόματα να έχεις επιλέξει ελληνικά σαν γλώσσα εγγραφής όταν το καταχωρείς, αλλιώς θα τα βγάλει όπως το Samsung. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στην ηλεκτρονική ατζέντα που έχει (σαν τηλ. κατάλογο με ετικέτες A-D κτλ), τα ελληνικά ονόματα δεν καταχωρούνται στο Α-Β-C αλλά στην επιλογή που αρχίζει από 1 κλπ. Κατά τα άλλα όλα δουλεύουν κανονικά. Μια άλλη ερώτηση τώρα στην επιλογή Αρχεία -> Παιχνίδια Αρχεία -> Εφαρμογές σας έχει τίποτα αρχεία του τύπου *.jar κλπ. Γιατί κάτι έσβησα και δεν ξέρω αν έκανα μλκ.... Για το wind plus και το gmail που έγραψα πιο πάνω, το κοίταξε κανένας ??? Please !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrageo Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 kalispera pedes xero oti exei apanti8ei alla epeidi oi selides einai para polles 8a i8ela ti boi8eia sas :) gia to pos mporo na balo 8emata sto kinito mou kai pou mporo na ta bro kapou eixe parei to mati mou oti kapoios eixei pei gia ene theme manager an den kano la8os isxuei?preipei na balo kai ayto sto kinito mou an nai pou to brisko? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 kalispera pedes xero oti exei apanti8ei alla epeidi oi selides einai para polles 8a i8ela ti boi8eia sas :) gia to pos mporo na balo 8emata sto kinito mou kai pou mporo na ta bro kapou eixe parei to mati mou oti kapoios eixei pei gia ene theme manager an den kano la8os isxuei?preipei na balo kai ayto sto kinito mou an nai pou to brisko? Θα πας πάνω στο ξεκίνημα σχεδόν της σελίδας και θα πατήσεις πάνω στο λινκ που λέει "Αναζήτηση σε αυτό το θέμα" και θα βάλεις μέσα την λέξη "Θέματα". Έτσι θα βρεις όλα τα posts που έχουν να κάνουν με αυτό που ζητάς. Παρόλα αυτά θυμίσου οτι γράφουμε ελληνικά εδώ!!!! Έτσι μην ψάξεις για "themata" διοτι δεν θα βρεις τίποτα!!!:p Τόσο δύσκολο είναι να πατήσετε ένα ALT+Shift;;;; Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Κρίσεως... Όταν είμαι στις επαφές ψάχνω για κάποια επαφή στα ελληνικά. Ενώ το πληκτρολόγιο μου εμφανίζει αγγλική γραμματοσειρά, το αποτέλεσμα των πλήκτρων είναι ελληνική. Η γλώσσα γραφής μέσα από την εισαγωγή κειμένου είναι τα Ελληνικά. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά γίνεται το πληκτρολόγιο να εμφανίζεται και αυτό στα ελληνικά όταν κάνω αναζήτηση;;; Ευχαριστώ! Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Κρίσεως... Όταν είμαι στις επαφές ψάχνω για κάποια επαφή στα ελληνικά. Ενώ το πληκτρολόγιο μου εμφανίζει αγγλική γραμματοσειρά, το αποτέλεσμα των πλήκτρων είναι ελληνική. Η γλώσσα γραφής μέσα από την εισαγωγή κειμένου είναι τα Ελληνικά. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά γίνεται το πληκτρολόγιο να εμφανίζεται και αυτό στα ελληνικά όταν κάνω αναζήτηση;;; Ευχαριστώ! Όχι, το πληκτρολόγιο δεν εχει ελληνικους χαρακτηρες. μόνο με αγγλικά γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Όχι, το πληκτρολόγιο δεν εχει ελληνικους χαρακτηρες. μόνο με αγγλικά γράμματα. Πολυ δυστυχως . . . . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 εγω δεν μετανιωνω που το πουλησα γιατι βλεπω οτι η τιμη του πεφτει κατακορυφα και αυτο μου εχει κανει εντυπωση γιατι προκειται για αξιολογο κινητο,οταν το πηρα τα Χριστουγεννα απο Γερμανο ειχε 495 και τωρα το βλεπω σε κατι sites να το εχουν φτασει στα 295. μεγαλη χασουρα για οποιον δεν το κρατησει τουλαχιστον 2-3 χρονια για να το αποσβεσει. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 πραγματικά πρόκειται περι αξιόλογου κινητού. μου έλειψαν μερικά πράγματα που είχα συνηθίσει απο τη Nokia, αλλά αν συνεχίσει με αυτά τα βήματα η lg, έχουμε να δούμε πολλά. Και όντως η ιμή πέφτει σαν τρελή. Πάντως το ερχόμενο σάββατο θα το δώσω σε γνωστό μου μαζί με μια πρόχειρη θήκα, 300 ευρώ. Δεν μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη ευκαιρία., πριν δυο μήνες το αγόρασα 385. Και θα πάρω το απωθημένο μου, 2 μηνών iphone. Αλλά πραγματικά στεναχωριέμαι που θα αποχωριστώ το Lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 εγω δεν μετανιωνω που το πουλησα γιατι βλεπω οτι η τιμη του πεφτει κατακορυφα και αυτο μου εχει κανει εντυπωση γιατι προκειται για αξιολογο κινητο,οταν το πηρα τα Χριστουγεννα απο Γερμανο ειχε 495 και τωρα το βλεπω σε κατι sites να το εχουν φτασει στα 295. μεγαλη χασουρα για οποιον δεν το κρατησει τουλαχιστον 2-3 χρονια για να το αποσβεσει. ναι , όντως η τιμή του έχει πέσει πάρα πολύ .... εδώ στην Κύπρο είναι στα 330 ευρώ... Κατά την γνώμη μου εγώ πιστεύω ότι γίνεται αυτό γιατί ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει ότι είναι αξιόλογο κινητό , δεν έχει ζήτηση και σαφώς μειόνεται η τιμή ( έτσι πάντα ήτσν η αγορά! ) ... όλοι στρέφονται πρός τα Νόκια και τα sony ericsson χώρις να έχουν και πάρα πολλές γνώσεις για ένα κινητό ... εγώ πριν ασχοληθώ με τα κινητά πίστευα ότι η Νόκια ήταν πάντα η καλύτερη ... άσχετα αν δεν ήξερα και πολλά ... πραγματικά πρόκειται περι αξιόλογου κινητού. μου έλειψαν μερικά πράγματα που είχα συνηθίσει απο τη Nokia, αλλά αν συνεχίσει με αυτά τα βήματα η lg, έχουμε να δούμε πολλά. Και όντως η ιμή πέφτει σαν τρελή. Πάντως το ερχόμενο σάββατο θα το δώσω σε γνωστό μου μαζί με μια πρόχειρη θήκα, 300 ευρώ. Δεν μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη ευκαιρία., πριν δυο μήνες το αγόρασα 385. Και θα πάρω το απωθημένο μου, 2 μηνών iphone. Αλλά πραγματικά στεναχωριέμαι που θα αποχωριστώ το Lg. εγώ πιστεύω μην κάνεις κάτι έτσι... δεν θα βγείς καθόλου κερδισμένος με το iphone .... δεν είναι πια τόσο καλή συσκευή όπως τον καιρό που βγήκε ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Μόλις σήμερα πήρα κι εγώ το Viewty, ακόμα το έχω και φορτίζει!! Ερώτηση πρώτη σαν κάτοχος πλέον: Πόση ώρα θέλει η πρώτη φόρτιση? 7-8 ώρες, ή κανονικά ~2 ώρες? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 2 ωρες...ετσι λενε πλεον οτι πρεπει:P Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Μόλις σήμερα πήρα κι εγώ το Viewty, ακόμα το έχω και φορτίζει!! Ερώτηση πρώτη σαν κάτοχος πλέον: Πόση ώρα θέλει η πρώτη φόρτιση? 7-8 ώρες, ή κανονικά ~2 ώρες? Μόλις σου πει ότι φόρτισε βγαλτο!;)Μεγεια!:D;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Ευχαριστώ για τις πολυ γρηγορες απαντησεις σας παιδια! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Προβλημα 1ο, μετα πο 1 λεπτο χρησης: Πάω να βγαλω μια φωτο να δοκιμασω την καμερα, και εχει κολλησει εκει.... Ρε παιδιά τι γίνεται, ελατωματικό ειναι?? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 τι εννοείς κόλλησε ??? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts