xolloth Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 περιμενω να βγει το omnia να το δω και τοτε μαλλον θα το αλλαξω γιατι απο οτι ειδα το omnia εχει τα παντα πανω,καμμια ελειψη και 16γιγα μνημη,και 3,2 ιντσεs οθονη,και wi-fi ,και συνδεση για tv,και,και,και ,και........ Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 καλα και γω το σκεφτηκα για το samsung αλλα η τιμη του θα ναι στα υψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Χωρίς VGA όμως το Omniάκι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 μπα δεν νομιζω μα παει πανω απο 550 ευρω[οσο και το iphone],αλλωστε το viewty το πηρα πριν τα Χριστουγεννα απο τον γερμανο 500 ευρω. ειναι και smartphone ,εχει παπαδεs πανω απο τεχν.χαρακτηριστικα,οποτε και δια φορα μεχρι 100 ευρω να εχει,θα το παρω. ποσο αραγε παει τωρα το viewty να το δωσω σε αριστη κατασταση; εχω πουλησει και αλλα κινητα μεσω αγγελιαs στο myphone ολα σε αριστη κατασταση . Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 καλα τα λεφτα του τ αξιζει και με το παραπανω το omnia...φοβερο κινητο...αν ηταν να παρω τωρα κινητο αυτο θα παιρνα...αλλα τωρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Tι θέλει να γίνει ένα viewty όταν μεγαλώσει ?? ΟΜΝΙΑ!!! Τώρα είδα και εγώ τα χαρακτηριστικα του. Τέλειο. Μάλλον πάλι βιάστηκα γμτ. Αλήθεια πόσο πιάνει ένα Viewty 5 ημερών και με τις ζελατίνες ακόμα πάνω του (περιμένω θήκη) ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 ε ρε γλεντια...ρε xolloth γιατι βαζεις σε πειρασμο τον κοσμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 αφου ειναι ωραιο,τι να κανουμε τωρα. αν και δεν εχω παρει ποτε samsung,ελπιζω να εχει καλυτερο μεγαφωνο απο το viewty. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 ρε παιδιά βλέπω ένα βίντεο στο youtube με ένα lg viewty που έχει iphone theme και όταν το γυρίσει σε landscape κάνει από μόνο του ... Ξέρετε πώς γίνετε αυτό ???? όταν βάλετε search στο youtube " i-viewty " και επιλέξετε το βίντεο "i-viewty the best phone in the world. iPhone is dead !" ... Σας παρακαλώ πείτε μου πώς γίνετε ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 γινεται αυτο στο viewty;δε το ξερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Και εγώ μόλισ το είδα τρελάθηκα ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Καλα.... Αν ηταν καποια "μοντιφα" καποιο "πειραγμα" κατι που παιζει κανονικα στο κινητο, θα εδειχνε και κατι απο το μενου μεσα. Οποτε μαλλον ειναι κατι(?) αλλο, καμια μ@λ@κι@ ισως που το παιδι ομως δεν θελει να αποκαλυφθει μιας και εχει αφαιρεσει τη δυνατοτητα σχολιασμου στο συγκεκριμενο βιντεακι, προφανως για να μην τον αρχισουν στις ερωτησεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 kalhspera paidia.sygnwmh ayto to videaki lete: ean nai tote sygoyra na kserete oti kati exei kanei to paidi stantar panw sto kinhto. Παράθεση That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ναι για αυτό λέμε ... Σαν τι να έχει κάνει δηλαδή ????? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ καλο αν ειναι αληθινο.. Απλα δε με πειθει, πρωτον γιατι δεν δειχνει ουτε το κεντρικο μενου του ή κατι οτιδηποτε μεσα απο το μενου (και φυσικα οχι τα μηνυματα που ετσι κι αλλιως παει σε landscape με το qwerty..), και δευτερον γιατι εχει οθονη αναμονης στυλ iPhone και δεν ξερω.... μπορει να ειναι ακομα και βιντεο(!). Μακαρι ομως να βγω ψευτης.. :p Θα το ηθελα πολυ κι εγω στο κινητο μου.. :D Εγω παντως εστειλα ενα καλο μηνυματακι στον συγκεκριμενο ανθρωπο μεσω του προφιλ του, οποτε και περιμενω καποια απαντηση. . . Με το που λαβω απαντηση την κανω κατευθειαν παραθεση εδω, οποτε μην ανησυχειτε, οτι κι αν ειναι δεν προκειται να το κρατησω just for my iViewty..!! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ελπίζω να σου απαντήσει και να μην μείνουμε για όλη μας τη ζωή με την απορία... :P Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Ελπίζω να σου απαντήσει και να μην μείνουμε για όλη μας τη ζωή με την απορία... :P xαxαxα :lol: Κι εγω το ελπιζω! Αλλα να ξερετε οτι μπορει να περασουν και πολλες μερες. Για το Ρ1 που ειχα μιλησει με αρκετους στο youtube, οι μισοι μου ειχαν απαντησει μετα απο κατι μερες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Α τόσο καλά !!!!!!! :P Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Α τόσο καλά !!!!!!! :P Ναι ναι.. Μαλιστα το συγκεκριμενο βιντεακι, ο τυπος το εχει ανεβασει πριν ενα χρονο...! (αναγραφεται διπλα) Αλλα εχει ανεβασει κι αλλο (ασχετο) πριν ενα μηνα. Οποτε, αναμενουμε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Τώρα είμαι σίγουρος πως θα απαντίσει σύντομα... :P Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manisteo Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 pataei to kokkino gia na gyrisei re paidia de to vlepete? dld ayto thelei mesa mixanima gia na dulepsei einai dynaton? einai sa na m les oti exei yperythres.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Εννοεις το κοκκινο κουμπι του τερματισμου της κλησης..?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Για ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ :cool:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Χωρίς παρεξήγηση αυτό είναι ένα απλό theme akis_k (το είχα βάλει πριν κανένα μήνα πάνω στο viewty μου)... Από οτι φαίνεται manisteo δεν το πατάει το κόκκινο κουμπί αλλά μάλλον είναι για να μπορεί να γυρίσει το κινητό (μπορεί όμως να είναι έτσι όπως το λες) ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Παιδια οχι, δεν το παταει το κοκκινο κουμπι του τερματισμου κλησης, γιατι αν προσεξετε στο βιντεο θα δειτε πως στο δευτερο γυρισμα (κινητου+οθονης) ο φωτισμος απ'τα κουμπακια σβηνει... αρα δεν γινεται να το εχει πατησει εκεινη την ωρα και να σβησει. Οποτε ουτε αυτο παιζει. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts