yannisg Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 paidia ok ligi iremia. to kinito exei kai ta kala tou exei kai ta kaka tou san ola ta kinita. kai parakalo as stamatisoun oi prosopikes epithesis, den aksizei ton kopo re paidia. ας το δουνε μερικοι που δεν μπορουν να καταλαβουν τα αυτονοητα... φυσικα καθε κινητο εχει τα + και -,το χειροτερο σε αυτο το κινητο, δεν ειναι πως θα δω τις φωτο, αλλα το οτι... - δεν μπορεις να κανεις update μονο σου - δεν υπαρχουν τριτες εφαρμογες που να τρεχουν - ο browser ειναι οτι το χειροτερο(οκ μπαινει ο opera mini, αλλα δεν ειναι και ο καλυτερος) - δεν υπαρχουν αλλα θεματα εκτος απο τα 3 -σπαστικος ηχος στα sms...δεν μπορεις να τον ελατωσεις ξεχωριστα κλπ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 auto me ta themata einai odos problem giati kai emena me kseneronei ligo. symfono kai gia ton browser, oute ego emeina ikanophoimenos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasdani Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Το κινητό παρόλα αυτά εχει τα θετικά του (αρκετά) αλλα εχω διαπιστώσει και πάρα πολλά αρνητικά στοιχεία.Μερικά απο τα οποία είναι... Αν και 5 ΜΡ η κάμερα ΔΕΝ με ενθουσίασε.Το Κ800 που είχα πρίν μπορώ να πώ οτι σε αρκετές περιπτώσεις έβγαζε καλύτερες φωτό. Οι ρυθμίσεις για την κάμερα και για το βιντεο είναι ΠΑΡΑ πολλές χωρις αυτο να ειναι θετικό.Και απο την στιγμή που κάθε φορά που σβήνεις την καμερα το κινητό ΔΕΝ σώνει τις ρυθμίσεις σου αλλα επιστρέφει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις... Στο θέμα των επαφών έχει λίγο χωρο για αποθήκευση... Μπορείς να βάλεις ΜΟΝΟ 100 υπενθημήσεις στο ημερολόγιο... Μπορεις να αποθηκεύσεις ΜΟΝΟ 5 ΜΕΜΟ... Εχει ΜΟΝΟ 3 θέματα να βάλεις στο κινητο απο τα οποία το 1 με ένα ψάρι... (αισχρό) Αναγνωρίζει εξωτερικές κάρτες μεχρι 2 γιγα ΜΟΝΟ. Υπάρχει καποιο προβλημα στην αναγνώριση των βιντεο που θα του περάσεις.Αν είναι σε μορφή avi δεν τα διαβάζει. Εχω παρατηρήσει οτι αρκετές φορές μου παρουσιάζει πρόβλημα συνδεσιμότητας με το lg suite του υπολογιστή.Υπάρχουν φορές που ΔΕΝ το αναγνωρίζει ΚΑΝ το κινητό... Καλά για αλλαγή filmware δεν το αναφέρω καν.Καμοία σχεση με την SE που το έκανες μονος σου.Εδω ακομα η LG έχει ΜΑΥΡΑ μεσανυχτα... Οταν αποθηκευεις φωτό στην εξωτερική μνήμη (που ΟΛΟΙ εκει τις βάζουμε ) το κινητό εχει την ΤΑΣΗ να εξαφανίζει τα οποια folder εχεις φτιάξει.Με αποτέλεσμα οταν πας στο ΜΕΝΟΥ να δεις τις φωτό σου στις ΠΕΤΑΕΙ ολες μαζι την μια κατω απο την αλλη ή την μια δίπλα απο την αλλη.Είναι τραγικά κουραστικό και απαράδεκτο να κάνεις 1 ώρα να βρεις την φωτό που θές και να μήν σου εμφανίζει τα folders. Αυτά τα λίγα για αρχή και το έχω ΜΟΝΟ 2 εβδομάδες....:confused: ΥΓ : Ξέχασα να αναφέρω την απαράδεκτη μπαταρία που έχει.Καμία σχέση με το Κ800 (βέβαια έχει τεράστια οθόνη που καίει...) αλλα ειναι κουραστικό να το φωρτίζεις καθε 2 μερες... (και χωρίς τρελή χρήση) οκ τωρα συμφωνω μαζί σου και οπως βλέπεις τα εχω αναφαίρει κι εγω...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Η LG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 τα θετικα του δεν βλεπω να τα αναφερειs. και σε τελικη αναλυση,εγω προσωπικα πριν το αγορασω διαβασα το τεσταρισμα που εχει κανει το myphone και διαπιστωσα οτι μου κανει το τηλεφωνο. εσειs ολοι που αναφερετε μονο τα αρνητικα του,δεν ενημερωθηκατε πριν το αγορασετε ποια ειναι τα συν και τα μειον του; εκτοs αν το πηρατε ετσι για το ωραιο του look η περιμενατε να εχει μονο θετικα. δεν εχει βγει ακομα το τελειο κινητο,ολα τα ακριβα τηλεφωνα εχουν ατελειεs και καποια προβληματα. εξαρταται τι θελει ο καθεναs aπο ενα κινητο. σε 2πραγματα θα συμφωνησω 1]το θεμα των updates που αναφερθηκε και δεν το ηξερα γιατι πρωτη φορα παιρνω κινητο τηs LG και 2] η μπαταρια που θελει καθε 2 μερεs φορτιση. αυτα οντωs τα θεωρω μειον,αλλα το πρωτο μπορει να διορθωθει εαν το θελουν εκει στην LG. και το δευτερο γινεταιμε μια καλυτερη μπαταρια που εαν βγει θα αναγκασθουμε να την παρουμε,πληρωνονταs. τελειωνονταs,δινω συγχαρητηρια στην LG γιατι προκειται για σοβαρη προσπαθεια και αν συνεχισει ετσι συντομα θα παρει μια θεση αναμεσα στιs καλυτερεs εταιριεs κινητων. ελπιζω σε αυτο να συμφωνουμε ολοι. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Οσο και να χτυπιομαστε το τελειο κινητο στα μετρα το καθενος δε προκειται να βγει εκτος και αν κανουμε δικια μας εταιρια:pΕνταξει εχει καποιες ατελειες για μερικους αλλα υπαρχουν και πολυ χειροτερα,εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 το ιδιο και γω. αλλωστε εψαχνα ενα κινητο touchscreen τυπου iphone,αλλα με πληρειs [οσο γινεται] εφαρμογεs και οχι μονο για το UI του [βλεπε iphone]. ετυχε και κυκλοφορησε τωρα ,μου αρεσε σε γενικεs γραμμεs και το πηρα. εχω και το n95,αλλα αυτο το γουσταρω πιο πολυ. οποτε δεν μετανοιωνω για την αγορα του και σκοπευω να το κρατησω τουλαχιστον μεχρι να βγει κατι παρομοιο και πιο πληρεs. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Erwthsh: Ton hxo sta sms den mporoume na ton allaksoume? Sxolia: Proswpika to menu tou to vriskw fantastiko me poly wraia eikonakia kai na mporousa den tha ta allaza. Wallpapers yparxoun apeira sto internet (an psakseis). Epipleon: Ok! Einai 5 Mpixels alla den einai poiothtas cybershot (kaka ta psemmata). Yparxoun pampolles leitourgies omws gia na vgaleis oso to dynaton kalyteres photo. Triton o opera mini-hifi einai o browser pou tha vazame se opoiodhpote kinhto pairname (opote mh leme ypervoles). Tetarton: Nai den pairnei programmata (pleon twn arketwn java poy yparxoyn) alla den nomizw oti ta xreiazetai kiolas. To kinhto einai plhres (ektos apo gps pou den pairnei) Pempton: Me tis katallhles ry8miseis (ws mass storage) kai me karta micro sd premier h taxythta me ta dedomena einai aksioprepestath. Ekton: Me ta 2 programmata poy exoyn proanafer8ei mporoume na doume se kataplhktikh poiothta tainies sth terastia o8onh twn 3" kai as einai mono se divx... Ti egine dld? Evdomon: me 2 gb kartoula nomizw oti einai mia xara se xwrhtikothta. Ogdoon: Oson afora GAMES den to exw psaksei akomh alla nomizw oti yparxoyn polla symvata (opoios mporei as voithisei me sxetika links se rapidshare h genikotera sto internet) Symperasma: To kinhto einai MIA XARA gia ta lefta toy... Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titocy Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Erwthsh: Ton hxo sta sms den mporoume na ton allaksoume? Sxolia: Proswpika to menu tou to vriskw fantastiko me poly wraia eikonakia kai na mporousa den tha ta allaza. Wallpapers yparxoun apeira sto internet (an psakseis). Epipleon: Ok! Einai 5 Mpixels alla den einai poiothtas cybershot (kaka ta psemmata). Yparxoun pampolles leitourgies omws gia na vgaleis oso to dynaton kalyteres photo. Triton o opera mini-hifi einai o browser pou tha vazame se opoiodhpote kinhto pairname (opote mh leme ypervoles). Tetarton: Nai den pairnei programmata (pleon twn arketwn java poy yparxoyn) alla den nomizw oti ta xreiazetai kiolas. To kinhto einai plhres (ektos apo gps pou den pairnei) Pempton: Me tis katallhles ry8miseis (ws mass storage) kai me karta micro sd premier h taxythta me ta dedomena einai aksioprepestath. Ekton: Me ta 2 programmata poy exoyn proanafer8ei mporoume na doume se kataplhktikh poiothta tainies sth terastia o8onh twn 3" kai as einai mono se divx... Ti egine dld? Evdomon: me 2 gb kartoula nomizw oti einai mia xara se xwrhtikothta. Ogdoon: Oson afora GAMES den to exw psaksei akomh alla nomizw oti yparxoyn polla symvata (opoios mporei as voithisei me sxetika links se rapidshare h genikotera sto internet) Symperasma: To kinhto einai MIA XARA gia ta lefta toy... Αν και το εχω μονο λιγες μερες συμφωνω απολυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Apla na ypenthimisw thn erwthsoula mou, an mporoume na allaksoume ton hxo twn sms? fantazomai pws nai... etsi den einai? Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Apla na ypenthimisw thn erwthsoula mou, an mporoume na allaksoume ton hxo twn sms? fantazomai pws nai... etsi den einai? Προφιλ - Επεξεργασια - Ηχος Μηνυματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 μόνο divx και μάλιστα πρέπει να έχει και κατάληξη .divx και όχι .avi ώστε να μπορεί να γίνει αναπαραγωγή. Μόνο 2 προγράμματα γνωρίζω που συμπιέζουν σε .divx ένα είναι το converter το επίσημο πρόγραμμα της εταιρίας και το άλλο είναι το dr. divx. Χμμμμ....περιεργο.! Εμενα μου παιζει avi μια χαρα. Τα κανω μετατροπη με το CloneDVD Mobile (http://www.slysoft.com/el/) και το αρχειο που μου δινει ειναι .avi αριστης ποιοτητος.! ;) Φυσικα και μπορεις να βαλεις οποιονδηποτε ηχο για ειδοποιηση sms.! Αναφερωμαι σε προηγουμενο post καποιου χρηστη της "οικογενειας" Viewty. Αν ψαξεις λιγο τη συσκευη θα το βρεις......:X Πραγματι το κινητο δεν αριστευει στον τομεα φωτογραφια.! Η τουλαχιστον δεν τα παει το ιδιο καλα με την αλλη "οικογενεια".....αυτη των SyberShot. Σιγουρα δεν τα παει και χαλια παντως.! Τα ΣΠΑΕΙ κανονικα ομως στον τομεα βιντεο. Εκει οχι μονο αριστευει αλλα και πρωτοπορει.....Ξερετε αλλο κινητο που να γραφει βιντεο VGA 30 fps σε avi απευθειας; Και 120 για αργη κινηση; Το δευτερο ουτε φωτογραφικες δεν το χουν (περιεργως).! Α, και να μην ξεχασω να υπενθυμισω πως το λειουργικο του ειναι γραμμενο σε γλωσσα flash.....:) Φυσικα εχει και μερικα μειον......Και τι εγινε. Τελειο κινητο δεν θα δουμε ποτε μαλλον....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Μετα απο 2 μερες σχεδον...εξαντλητικης χρησης τα πρωτα μου συμπερασματα. Να πω οτι εχω περασει απο παρα πολλα...κινητα τηλεφωνα, καποια εποχη πριν χρονια το εκανα σαν επιλογη, τα τελευταια ομως σαν αναγκη αναλογως με το τι ηθελα καθε φορα. Εχωντας χρησιμοποιησει Symbian(απο SX1 μεχρι N73 ME) και Imaging (απο Sharp 903 μεχρι LG KG920) το Viewty νομιζω οτι ειναι ενα απο τα πιο εξυπνα και προσεγμενα τηλεφωνα που εχω χρησιμοποιησει ποτε... Στη κυριολεξια ομως και οχι στο ονομα... ;) Καποια Θετικα... Πρωτο και καλυτερο το video, χωρις να εχω εξαντλησει τις δυνατοτητες του αυτες τις 2 μερες που το εχω. Στα ιδια λεφτα το k850i τραβαει απαρχαιωμενα 30 fps σε αναλυση γραμματοσημου και αρκετα παραπανω το N95 τραβαει επισης πολυ καλα. Η φωτογραφια του ΔΕΝ δικαιολογει τα 5 mega pixels. ΔΕΝ ειναι ομως επισης κακη. Χανει σε χαμηλο φωτισμο αν και το xenon flash ειναι πολυ καλο. Σαν photographer mode το κινητο...ειναι απλα μια φωτογραφικη μηχανη. Το touchscreen ειναι απαιχτο... Και η ποιοτητα/απεικονιση της οθονης απλα κορυφαια. Αυτο θα πρεπει να θεωρειται δεδομενο αλλα με αυτα που εχουμε δει...μπραβο στην LG που εκτος των αλλων δεν διπλο-κλειδωσε το τηλεφωνο με περιορισμους κλπ...και μπορει να εφοδιαστει με Java applets κλπ Παρα πολυ γρηγορο σαν κινητο...Το menu ειναι αστραπη, κολληματα μεχρι στιγμης μηδεν. Ανοιγμα-κλεισιμα εφαρμογων και καμερας στο φτερο, διαβαζω τοσα...αρνητικα απο καποιους αλλα για φερτε μου ενα κινητο με 5MP και mode...εξωπραγματικο για κινητο να ανοιγει, να κλεινει και να φωτογραφιζει σε 1 δευτερο και u have just win! Η υποστηριξη της ελληνικης γλωσσας ειναι αριστη οπως και οι γραμματοσειρες γενικοτερα, σαν εικονα/menu/πλοηγηση/εργονομια ξαναλεω οτι για μενα το Viewty ειναι κορυφαιο ! Για την εργονομια να αναφερθω και στα πλαινα κουμπια που εχει που απλα ειναι οτι χρειαζεται. Αμεσο κλειδωμα και manual διακοπτης για 3 modes(Photo/video/gallery) απλα ταχυτατο και εξυπνο. Μακαρι να ειχαν προβλεψει βεβαια οτι με τη χρηση του touchscreen θα επρεπε να υπηρχε και "C"...οχι μονο σαν button αλλα και εικονικο. Κατι που μου εκανε εντυπωση εκτος απο τον χωρισμο των menu που επιτελους ξεφευγουμε απο τα κλασσικο...(και ναι...βολευει αρκετα) ειναι ο δυναμικος σχεδιασμος που εχουν εφαρμοσει οι προγραμματιστες της LG. Χαρακτηρηστικο παραδειγμα(touschcreen γαρ..) οτι μπορουμε να μετακινησουμε το ρολοι αν το εχουμε enabled, σε οποιο σημειο της αρχικης οθονης θελουμε με το δαχτυλο...(οχι απο menu) αλλα και το quick menu που ανοιγει αν πατησουμε πανω στα βελακια που κινουνται στο κατω μερος της οθονης. Η συνδεση με το PC μεσω καλωδιου ειναι μια χαρα... Καποια αρνητικα... Ειχα σκοπο να αναφερω απλα "κακο scroll". Τελικα απλα ειναι δυσκολο να το συνηθισεις οχι κακο.. Κακο ειναι που το manual χειριζεται απο το φωτογραφικο φακο και δεν υπαρχει στα πλαγια κατι πιο...βολικο. Απουσια Wi-fi (αν βεβαια δεν ειχαμε αυτες τις χρεωσεις για HSDPA δεν θα μας ελειπε και πολυ..) Απουσια Hot-swapping... Αν η καμερα...ηταν λιγο πιο ζωηρη στα χρωματα και στη νυχτερινη φωτογραφιση για μενα μαζι με το wi-fi αρκει για να το χαρακτηριζα χωρις σκεψη best value for money. Βεβαια κοιταζωντας τους τιμοκαταλογους και το τι προσφερουν συσκευες ανω των 400 ευρω...και παλι best value ειναι, αλλα οχι για ολους. Προσωπικα μετα το LG KG920 που για τα λεφτα που εκανε οταν πρωτοβγηκε...το θεωρησα τρελη αποτυχια και χασιμο χρονου οσο το χρησιμοποιησα ηταν ρισκο να ξαναπαρω LG αλλα φαινεται και μονο στην ιδεα οτι θα ξαναεμπλεχνα με τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ και ΑΝΙΔΕΙΚΕΥΤΟΥΣ της Alpha Copy και απο την αλλη σκεφτομενος τα προβληματα του k850i στο firmware αλλα και το video του, κατεληξα στο Viewty. Και φυσικα δεν το μετανιωσα, το κινητο φυσαει... Τωρα αν καποιοι λενε οτι δεν αξιζει, εχει τρομερες ελλειψεις κλπ...η αποψη του καθενα ειναι σεβαστη. Αν δεν στεκει μια κριτικη, φαινεται στο τι λεει η πλειοψηφια....και λογικο. Αν 8/10 λενε οτι ενα προιον ειναι πολυ καλο και 2/10 επιμενουν οτι ειναι αχρηστο τοτε ή πηραν απο ελαττωματικη παρτιδα ή μαλλον... περιμεναν κατι εξωπραγματικο για τα χρηματα και τις δυνατοτητες του προιοντος...Peace..! Καποια tips.. 1)Παιζει 2GB Kingston micro-sd με 2 adaptors σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων που τελειωνει σε....ama με 19 euros!:p 2)Themes μεχρι στιγμης...δεν παιζουν απο internet. Αν σας τη σπανε τα default δοκιμαστε καποιο απο τα 3(εγω εχω το ψαρι που εχει ωραια εικονιδια στο menu) και βαλτε wallpaper του γουστου σας στην αρχικη οθονη. Νομιζω οτι ειναι το καλυτερο. 3)Το scroll γινεται καλυτερο νομιζω...οταν πατατε χαμηλα ή ψηλα...αναλογως...στην οθονη και οχι στη μεση. Μεχρι να το συνηθισω ανοιγα συνεχως menus που δεν ηθελα. 4)Καποια χρησιμες εφαρμογες και δυνατοτητες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193293 ps. i..what? Τρεμε Apple :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Χμμμμ....περιεργο.! Εμενα μου παιζει avi μια χαρα. Τα κανω μετατροπη με το CloneDVD Mobile (http://www.slysoft.com/el/) και το αρχειο που μου δινει ειναι .avi αριστης ποιοτητος.! ;) thnx θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 και μερικα αλλα site [quote] [url]http://www.ku990.co.uk/forum/index.php[/url] [url]http://www.whatmobile.net/forumvb/forumdisplay.php?f=104[/url] [url]http://www.tvpav.com/pages/lgviewty.htm[/url] [url]http://www.box.net/shared/e58idfrbz1[/url] [url]http://www.gamemobile.co.uk/lg_ku990_games.htm[/url][/quote] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση -παρατήρηση- κάτι τέτοιο, αναφορικά με τα video που μπορεί να δει κανείς με το κινητό. Από τα λίγα που ξέρω, το avi είναι ένα container. Δηλαδή ένας «κουβάς» που μπορεί να περιέχει video (divx, xvid, mp4 κ.λπ.), ήχο (mp3, ogg κ.λπ.) και υπότιτλους. Μήπως τα avi που δεν παίζουν σε κάποιους περιέχουν video δε format άλλο από το divx; Για δοκιμάστε και πέτε μας. Ευχαριστώ. Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 αν θυμάμαι καλά, όταν είχα περάσει divx βίντεο με κατάληξη .avi δεν έπαιζε. δε θυμάμαι όμως με ποιο πρόγραμμα το είχα φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 με το βιντεο κονβερτερ που εχει το δισκακι. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 με το βιντεο κονβερτερ που εχει το δισκακι. Έφτιαξες video με avi κατάληξη με το πρόγραμμα που συνόδευε το κινητό και δεν έπαιζε;; Sorry αν κατάλαβα λάθος. Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 εγω δεν καταλαβα καλα. εννοουσα οτι το βιντεο κονβερτερ που εχει το δισκακι μετατρεπει τα αρχεια σε divx. οποτε ακυρη η παραπανω απαντηση μου. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει βιντεάκι τραβηγμένο με το κινητό στο youtube να δούμε την ποιότητα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Πραγματικά είναι πολύ ωραίο. Προσφέρη πολλά περισσότερα πράγματα με την τιμή που έχει. Με την επιδότηση πήρα το Μotorola ΚRZR K1 εντελώς δωρεάν. Αν είχα λίγα παραπάνω χρήματα θα έπαιρνα αυτό και ας έδινα άλλα 400. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει βιντεάκι τραβηγμένο με το κινητό στο youtube να δούμε την ποιότητα του; δες εδώ: http://www.gsmarena.com/lg_ku990_viewty-review-167p5.php Και μερικά βίντεο που βρήκα στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Gp6eEU88cBE Στο 1ο σύνδεσμο (δηλ. στην gsmarena ιστοσελίδα) τα βίντεο είναι πιο αντιπροσωπευτικά της ποιότητας του βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 http://www.flashadvisor.com/ Vrhka ayto to site sto net me flash arxeia.. Mporei me kapoio tropo na trofodothsei to Viewty mas? Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 το ειδα σημερα στο γερμανο..αρκετα καλο μπορω να πω..ωραια και η καμερουλα..λιγο τα μηνυματα μου φανηκαν δυσκολα στο να τα συνηθισεις αλλα οκ..καλες εντυπωσεις αλλα δεν τρελαθηκα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Και κατι αλλο σχετικα με τη καμερα... Δοκιμαστε να φωτογραφισετε μερα κατι που τρεχει..(εναν φιλο σας ας πουμε:p) στη κινηση με 5MP χωρις ISO στο αυτοματο. Θα εκπλαγειτε απο τη καθαροτητα και τη σταθεροτητα της φωτογραφιας. Αυτο επειδη εγινε λογος για συγκριση με Cyber-Shot ... Παιδες οσο και αν η καμερα χανει σε ζωηροτητα χρωματος σε χαμηλο φωτισμο πολυ απλα ειναι πρωτοποριακη και πολυ δυνατη, trust me. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts