Veltiwths Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Εχω ενα προβλημα ομως δε μπορω να περασω αρχεια με LG PC suite:confused:Σαν εξωτερικη μνημη μπορω αλλα απο επολογη περιεχομενο δε μου αφηνει να προσθεσω αρχεια και μαλιστα σε format που επιτρεπεται:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 παιδιά με το ξυπνητήρι υπάρχει ρύθμιση να δουλεύει κανονικά όταν το κινητό είναι κλειστό; Ή είναι ενεργοποιημένο να λειτουργεί αυτόματα και με το κινητό κλειστό; Μια συμβουλή λόγω στατικού ηλεκτρισμού αποφύγετε να βγάλετε τη ζελατίνα της οθόνης με το κινητό ανοικτό διότι μπορεί να κάψει pixels (δε το ήξερα...άλλος το είπε....δε ξέρω κατά πόσο ισχύει)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 παιδιά δοκιμάσατε αν το κινητό υποστηρίζει playback youtube videos? (edit: δεν παίζουν τελικά...μόλις το δοκίμασα...κρίμα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkwizard Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 να ρωτησω κατι....αν παρω το κινητο πχ απτην κινα...μπορω να βαλω ελληνικα στο κινητο?και η γραφιδα ειναι πανω στο τηλεφωνο η πρεπει να την εχεις ξεχωριστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Η γραφιδα μπαινει στο κινητο σαν μπρελοκ με κορδονακι:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Γειά σας. Η συσκευασία περιέχει θήκη; Όσοι το χρησιμοποιείτε, είστε ικανοποιημένοι από την ένταση του ήχου (αναπαραγωγή ringtone κατά τη λήψη κλήσης); Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Δυστηχως δεν περιεχει θηκη η συσκευασια,απο θεμμα εντασης εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι αρκετα δυνατο:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 ξέρουμε αν το δίνει η wind και σε τι τιμή; κάνεις που να χρησιμοποιεί wind plus non stop σε αυτο το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 ξέρουμε αν το δίνει η wind και σε τι τιμή; κάνεις που να χρησιμοποιεί wind plus non stop σε αυτο το κινητό; Η τιμή της WIND είναι 494 ευρώ ( μείον φυσικά αν έχεις κάποια επιδότηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titocy Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Μπορει καποιος απο τους κατεχοντες το τηλ να μας πει αν στα εισερχομενα μηνυματα υπαρχει η επιλογη μονο δονηση γιατι καπου διαβασα οτι δεν υπαρχει.Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 υπάρχει στο προφίλ επιλογή στο μήνυμα (χωρίς ήχο) αλλά δε ξέρω αν θα δουλέψει η δόνηση...ίσως επιλέγοντας στο προφίλ (δόνηση) τότε να απενεργοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titocy Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Μπορει καποιος απο τους κατεχοντες το τηλ να μας πει αν στα εισερχομενα μηνυματα υπαρχει η επιλογη μονο δονηση γιατι καπου διαβασα οτι δεν υπαρχει.Ευχαριστω πολυ. καποιος κατοχος να το δοκιμασει να μας πει ρε παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 paidia epidei distixos exo epidotisi vodafone kserete an to kinito tha exei kapio logotipo tis aiterias epano i an tha exei kapia allagi sto menu???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Τελικα το τηλ ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα,βιντεο ,φωτογραφιες με τις απιστευτες δυνατοτες επεξεργασιας.Μπραβο στην LG το εχω απο χθες και ειναι απιστευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Τελικα το τηλ ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα,βιντεο ,φωτογραφιες με τις απιστευτες δυνατοτες επεξεργασιας.Μπραβο στην LG το εχω απο χθες και ειναι απιστευτο. to ixeio pos sou fanike???:) kaloriziko:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 παιδιά έχετε υπόψιν σας ότι για παιχνίδια δε βολεύει με τίποτα το εικονικό πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 με ποιο πρόγραμμα μετατρέπετε τα video σε divx? εγώ δοκίμασα με κανά δυο αλλά επειδή έχουν κατάληξη .avi δεν αναγνωρίζονται ακόμα και αν αλλάξω τη κατάληξη σε .divx. Ωστόσο αν κάνω συμπίεση απ'ευθείας με το divx converter θα δουλέψει κανονικά το video...ήθελα όμως να παίζω με τις ρυθμίσεις περισσότερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raulito Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 koita file mou johnb ena polu kalo programma einai to Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Creator Pro. Me auto ta metatrepeis prwta se oti format thes kai sth synexeia to vazeis mesa sti siskeui sou. Twra oson afora to pou tha to katevaseis einai to mono eukolo. Kane anazitisi se opoiadipote mixani anazitisis kai tha to vreis free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raulito Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Guys de mou lete :shifty: i dermatini thiki poso peripou kostizei giati exw faei olo ton kosmo kai den mporw na tin vrw. Kai den kserw poso kanei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 paidia epidei distixos exo epidotisi vodafone kserete an to kinito tha exei kapio logotipo tis aiterias epano i an tha exei kapia allagi sto menu???? borei kapios na apadisei??? einai simantiko na matho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasdani Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Ερωτηση... Οπως εχετε παρατηρησει εαν πας στο μενου και μετά στα αρχεία σου βγαζει κατάλογο.Αν πας στην συνέχεια στις εικόνες μου σου εμφανίζει ΟΛΕΣ τις εικόνες που υπάρχουν στο κινητό την μία κατω απο την αλλη.Ωραία μεχρι εδω... Τις περισσοτερες φωτο λοιπόν τις έχω στην εξωτερική μνήμη (οπως ολοι φαντάζομαι) για να μην πιάνουν χωρο.Επίσησ μεσω του lg suite εφτιαξα διαφορα folders με θέματα για να αποθηκεύω μέσα τις φωτο (πχ αστειες,κτλ) πάντα μέσα στην εξωτερική μνήμη μιλάμε. Το θέμα ειναι πως οταν πας στο μενού που σας είπα στην αρχή για να δείς τις φωτο σου ΔΕΝ σου εμφανίζει τα folders που εχεις φτιάξει στην εξωτερική μνημη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ παρα σου πετάει ΟΛΕΣ τις φωτό χύμα την μία κάτω απο την άλλη.Τα μόνα folder που σου εμφανίζει πάνω πάνω είναι αυτα που βρίσκονται στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ μνήμη.:mad: Οπως καταλαβαίνετε χάνεται το ΜΠΑΛΙΔΙ γιατι όσο νοικοκυρης και να είσαι και να έχεις φτιαξει folderakia με τις φωτο σου το μενου ΔΕΝ στα εμφανίζει στις εικονες μου Το εχει δει αλλος αυτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??? Κανενα help απο καποιον? Υπαρχει κάποιος που να έχει την συσκευη και να εχει βρει λύση σε αυτο το πρόβλημα?Μετά απο 2 εβδομάδες κατοχής του κινητου και αφου εχς τραβήξει 100δες φωτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να σου εμφανίζει ΧΥΜΑ τις φωτο την μία κατω απο την αλλη ή την μία διπλα στην αλλη χωρις να μπορεις να τις χωρίσεις σε φακέλους.Κάνεις 1 ώρα να βρείς την φωτό που ψάχνεις... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στι Vοdafone να δεις αν είναι Vodafone live η συσκευή ή να ρωτήσεις σε αυτούς? Αν δεν είναι Vodafone live δεν υπάρχει θέμα και νομίζω πως δεν είναι.:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 παιδιά όσον αφορά το πρόβλημα με τις φωτογραφίες κτλ που εμφανίζονται όλες μαζί, εγώ προσωπικά όταν πάω στο μενού "αρχεία" μετά πάω κάτω κάτω και επιλέγω εξωτερική μνήμη όπου και εμφανίζονται οι φάκελοι που έχω φτιάξει... Προσέξτε λίγο το εξής, όταν πάτε απ'ευθειας στο φάκελο και σας εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες, αν επιλέξετε ιδιότητες θα δείτε ότι μπορείτε να φτιάξετε φακέλους εκεί, οπότε δοκιμάστε να φτιάξετε φακέλους και να μεταφέρετε εκεί τα αρχεία....ίσως έτσι παραμείνουν στη κάρτα (εξωτερική) με νέους φακέλους....θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Επειδή είμαι έτοιμος για τη αγορά του μπορώ να μάθω αν έχει κόποιο πρόβλημα με το σήμα του γιατί την έχω πατήσει από άλλο κινητό. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
o_deuteros Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Kalimera paidia...mporei kapios apo tous exontes na mas pei an exei dynatothta na baleis karta 2 se 1...kai an nai, pou einai i epilogh?..thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts