Jump to content

Samsung SGH-G600

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Firmware μπορείς να κατεβάσεις από εδώ http://samsungflashfiles.uni.cc/

Καλύτερα να κοιτάξεις το post με τα Samsung Hacks :happy:

Εχω την εκδοση firmware G600BDGJ1 που ειναι για την ελληνικη αγορα.Στο ανωθεν website υπαρχουν firmware για ολες τις χωρες αλλα οχι ενα νεωτερο ελληνικο.Μπορει καποιος να χρησιμοποιησει καποιο αλλο που υπαρχει στο site, χωρις προβλημα?Το εχει επιχειρησει καποιος και με τι αποτελεσματα?

Γνωριζει καποιος φιλος εαν η αλλαγη firmware επιτρεπει επιτελους να βλεπουμε fullscreen τις φωτο απο την καρτα μνημης και τελος, γινεται εφικτη η αλλαγη συντομευσης στο κεντρικο κουμπι (αυτο που υπαρχει για το url σε κατασταση αναμονης)?

• Απαντήσεις 833
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρώτησα στο γερμανο δεν έχουν tv-out...

Eγω ειχα παρει 1 καλωδιο TV Out για το D900,απο την Οmnitech.Για κανε μια ερωτηση

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλησπερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω αν εχει παρατηρησει κανενας σας ενα ελαφρυ βουητο-σφυριγμα απο το ηχειο διπλα στο ακουστικο οταν η οθονη ειναι φωτισμενη. Οταν ειναι σκοτεινη δεν ακουγεται απολυτως τιποτα.

Καπιο τροπο για δυναμωμα του ηχου κλησης?το κεντρικο κουμπι με το url μπορει να αλλαξει(καθοτι σπαστικο)

Καλησπερα και παλι Το προβλημα με την ενταση του ηχου κλησης το εχει συναντησει κανενας αλλος?μονο στα mp3 συμβαινει, ο ηχος να ειναι πολυ αδυναμος , και σιγουρα δεν φταινε τα κομματια μιας και τα ειχα και σε 3 αλλα κινητα και παιζαν περιφημα σαν κλησεις :(

geia sas! ektos apo tin omorfia pou exei tipota allo den aksizei! 5-megapixel camera? fwto san tou k800i den exw ksanadei se kin! den mporw na pw poso xalia fwto bgazei to g-600! an den htan etsi omorfo k na to goustarw san omorfia 8a to eixa petaksei apo ton 5to orofo exw ksenerosei para polu :/

Καλησπερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω αν εχει παρατηρησει κανενας σας ενα ελαφρυ βουητο-σφυριγμα απο το ηχειο διπλα στο ακουστικο οταν η οθονη ειναι φωτισμενη. Οταν ειναι σκοτεινη δεν ακουγεται απολυτως τιποτα.

Καλησπερα, το δικο μου δεν το κανει παντως.

geia sas! ektos apo tin omorfia pou exei tipota allo den aksizei! 5-megapixel camera? fwto san tou k800i den exw ksanadei se kin! den mporw na pw poso xalia fwto bgazei to g-600! an den htan etsi omorfo k na to goustarw san omorfia 8a to eixa petaksei apo ton 5to orofo exw ksenerosei para polu :/

Μηπως δεν το εχεις ρυθμισει σωστα; στη συγκριση που εκανα με το κ800 φιλου μου ειναι σαφως ανωτερο (τυπωσαμε τις φωτο στον ιδιο εκτυπωτη)

Σε φως ημέρας πάει πολύ καλά , και στο Auto, σε πιο σε δύσκολες συνθήκες (εσωτερικούς χώρους, βράδυ ,φως φθορίου κλπ) πρέπει να επιλεχθούν ανάλογες ρυθμίσεις, και πάλι δεν έχει τόσο διαύγεια όσο θα είχε μια 5 ψηφιακή , (μια ψιλοθολουρα την βγάζει) αλλά κινητό είναι όχι μηχανή

Kalispera padia exo auto to yperoxo kinitouli me karta wind , kai to provlima mou einai oti eno ekana tis diafores rithmiseis den mporo na steilo na steilo e-mail apo to kinito , mou vgazei lathos gia kapoia DNS , kai apo eida mesa sto kinito stis rithmiseis exei 2 DNS , mipos kserete ti simvainei..

Euxaristo polu ...

paidia kati simantiko gia emena..fakelous stis photo mporeis na ftiaxeis???

na katigoriopoiiseis tis photo diladi...thanx

Ναι,αλλα ΔΕΝ μπορεις να τις δεις full screen:(

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

αυτο το σοκ το ειχα παθει στην αρχη μεχρι να διαπιστωσω οτι δεν ειχα ρυθμισει την αναλυση κ τη λεπτομερεια στο μεγιστο. εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα των φωτογραφιων, τουλαχιστον οταν εχει φως. το σπαστικο ειναι οτι στο κινητο φαινονται χαλια επειδη δεν εχει προβολη πληρους οθονης.οθονη 16.000.000 χρωματων σου λενε μετα...παει τζαμπα...

Εχετε παρατηρήσει οτι κάποιες φωτογραφίες ωγαίνουν ελαφρώς θολές και άλλες άψογες? Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να έχει πάρα πολύ σταθερό χέρι οταν τραβάς. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι'αυτό?

Έχω το εξής πρόβλημα. Επειδή δε θέλω να αποθηκεύονται τα απεσταλμένα μηνύματα, έχω απενεργοποιήσει απ τις ρυθμίσεις τη δημιουργία αντιγράφου. Το πρόβλημα μου είναι ότι μερικές φορές όντως δεν το αποθηκεύει αλλά καποιες άλλες.....το αποθηκεύει!!!! Τί γίνεται μπορείτε να μου πείτε?????

Έχω το εξής πρόβλημα. Επειδή δε θέλω να αποθηκεύονται τα απεσταλμένα μηνύματα, έχω απενεργοποιήσει απ τις ρυθμίσεις τη δημιουργία αντιγράφου. Το πρόβλημα μου είναι ότι μερικές φορές όντως δεν το αποθηκεύει αλλά καποιες άλλες.....το αποθηκεύει!!!! Τί γίνεται μπορείτε να μου πείτε?????

Αποθηκευση πατησες;

• 2 weeks later...

καλησπερα

ειμαι κατοχος του sony ericsson k810 και θελω τωρα με επιδοτηση που εχω να αγορασω καποιο samsung και ειμαι μεταξυ αυτων : u600i-g600i-d880i-d900i .

τι προτεινετε???

βασικα θελω μικρο δεικτη sar , ημερολογιο με υπενθυμισεις και συγχρονισμο με outlook, αξιοπρεπεις φωτο, παιχνιδια , να μπορει να συνεργαζεται με Bt ακουστικο της nokia που εχω, να εχει για ηχο τραγουδια mp3 και να ακουγονται καπως δυνατα μαζι με δονηση..

αυτα !!! δεν νομιζω να ζηταω πολλα!!!

εχω διαβασει διαφορα στα αντιστοιχα forum και ξανα κανω εδω την ερωτηση γιατι στο φορουμ του 900 δεν απαντησε κανεις ακομη!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση!!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

και κατι ακομα τα κινητα samsung ειναι συμβατα με ακουστικα bluetooth Νοκια????
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

• The title was changed to Samsung SGH-G600