Jump to content

Σοβαρή επίθεση εναντίον αστυνομικών στο Ελληνικό

TN97
 Κοινοποίηση

Λυπάστε τους δύο αστυνομικούς που έπεσαν θύματα της επίθεσης;  

119 members have voted

1. 1. Λυπάστε τους δύο αστυνομικούς που έπεσαν θύματα της επίθεσης;

• Ναι
      94
    • Όχι
      25

Recommended Posts

ti???? mallon ksexases ti eixe ginei me ton kyprio foithth poy oi astynomikoi ton ksylokopoysan alyphta epeidh kai kala pisteyan oti symmeteixe se epeisodia ...

Α ήσουν εκεί και τα είδες; Μπράβο σου. Τελικά τι έγινε με αυτόν τον φοιτητή; Έζησε η όχι; Μάλλον όχι ε;

Το υπόλοιπο δεν το σχολιάζω διοτι έχετε χάσει την μπάλα. Βάζετε την αστυνομία απέναντί σας μερικοί παραμυθιασμένοι απο ψευτοαριστεροαναρχικούς, ενώ η έννομη τάξη τηρείται απο το σώμα της Αστυνομίας. Με λίγα λόγια δεν δρά αυτόνομα για την πάρτι της αλλα για εμάς. Εαν δεν σας αρέσει αυτό, πηγαίνετε να ζήσετε στα βουνά σε σπηλιές.

• Απαντήσεις 127
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρώτα απ'όλα, όταν θα απευθύνεσαι σε εμένα θα μιλάς με ευγένεια. Εκφράσεις όπως «Απο ποιά χώρα μας ήρθες φίλε;» τις θεωρώ υποτιμητικές (ακόμα και αν εσύ δεν τις θεωρείς) και όπως δεν τις χρησιμοποιώ για να μιλήσω με τους υπόλοιπους, το ίδιο θα κάνει και όποιος μιλάει σε εμένα. Αν διαφωνείς, γούστο σου και καπέλο σου, υπάρχει και η black list την οποία κακώς ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί.

Πρώτ'απ'όλα, για να σε σέβεται κάποιος θα πρέπει να μην υποτιμάς την νοημοσύνη του με το να ευτελίζεις μόνος σου το επίπεδο επικοινωνίας. Όταν λές.... <<συνήθως το αντίθετο συμβαίνει>> ενώ ΠΟΤΈ δεν έχει ακουστεί η συμβεί, τότε θα εισπράττεις απαξιωτικές απαντήσεις και μάλιστα τις έχεις προκαλέσει με πρωτοφανή εκχυδαϊσμό και υποτίμηση των συμφορουμιτων σου και της νοημοσύνης τους.

Φυσικά τα γράφεις με προφανή σκοπό αλλα αυτό είναι πρόβλημα δικό σου. Εμένα όμως δεν θα μου περνάς τέτοια μηνύματα και εγώ θα κάθομαι να τα διαβάζω δίχως να ανταπαντώ. Εντάξει;

Πρώτ'απ'όλα, για να σε σέβεται κάποιος θα πρέπει να μην υποτιμάς την νοημοσύνη του με το να ευτελίζεις μόνος σου το επίπεδο επικοινωνίας. Όταν λές.... <<συνήθως το αντίθετο συμβαίνει>> ενώ ΠΟΤΈ δεν έχει ακουστεί η συμβεί, τότε θα εισπράττεις απαξιωτικές απαντήσεις και μάλιστα τις έχεις προκαλέσει με πρωτοφανή εκχυδαϊσμό και υποτίμηση των συμφορουμιτων σου και της νοημοσύνης τους.

Φυσικά τα γράφεις με προφανή σκοπό αλλα αυτό είναι πρόβλημα δικό σου. Εμένα όμως δεν θα μου περνάς τέτοια μηνύματα και εγώ θα κάθομαι να τα διαβάζω δίχως να ανταπαντώ. Εντάξει;

Όπως αγαπάς. Black listed.

ΥΓ: Για αυτό πιστεύω ότι η ψηφοφορία θα έπρεπε να ήταν ονομαστική σε ένα τόσο σοβαρό, κατά τη γνώμη μου, θέμα (και όχι π.χ. «τι τζιν φοράτε» που δεν χρειάζεται να είναι ονομαστική). Όποιος έχει το θάρρος της γνώμης του, ας ψηφίζει κίολας.

Μα.. όπως θα είδες δεν χρειάστηκε... ;)

Κατά τ' άλλα δεν μιλάμε για "σοβαρή επίθεση" αλλά για απόπειρα δολοφονίας καθαρά.

Αν και δεν θα 'πρεπε να μπουν και τα 2 γεγονότα στο ίδιο τσουβάλι (καθώς εδώ μιλάμε για πιθανή απώλεια ζωής) όσο κατακριτέα ήταν αυτά που έγιναν στο Α.Τ Ομονοίας άλλο τόσο και παραπάνω είναι το συγκεκριμένο γεγονός.Όσο γι' αυτούς που λένε τι δουλειά είχαν εκεί και ότι δεν θα έπρεπε να είναι,όταν θα τους κλέψουν ή θα μπλεχτούν σε καυγά ή δεν ξέρω και γω τι να μην πάρουν τηλέφωνο το 100 αλλά μια εταιρεία security...

Ξ ΞΟΞΏΟΞ½ ΡκΡί ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞ± ΡίδΡΟ; ΞΟΟάβο ΟΞΏΟ. ΀Ρλικά ΟΞΉ Ξ*Ξ³ΞΉΞ½Ξ΅ ΞΌΞ΅ Ξ±ΟΟΟΞ½ ΟΞΏΞ½ ΟΞΏΞΉΟΞ·ΟΞ; ΞΞΆΞ·ΟΞ΅ Ξ· ΟΟΞΉ; Ξάλλον ΟΟΞΉ Ξ΅;

΀ο ΟΟΟλοιΟΞΏ δΡν ΟΞΏ ΟΟΞΏΞ»ΞΉΞ¬ΞΆΟ Ξ΄ΞΉΞΏΟΞΉ Ξ*ΟΞ΅ΟΞ΅ ΟΞ¬ΟΡι ΟΞ·Ξ½ ΞΌΟάλα. Ξά΢ΡΟΞ΅ ΟΞ·Ξ½ Ξ±ΟΟΟΞ½ΞΏΞΌΞ―Ξ± Ξ±ΟΞ*Ξ½Ξ±Ξ½ΟΞ― ΟΞ±Ο ΞΌΞ΅ΟΞΉΞΊΞΏΞ― ΟΞ±ΟΞ±ΞΌΟΞΈΞΉΞ±ΟΞΌΞ*Ξ½ΞΏΞΉ Ξ±ΟΞΏ ΟΞ΅ΟΟΞΏΞ±ΟΞΉΟΟΞ΅ΟΞΏΞ±Ξ½Ξ±ΟΟΞΉΞΊΞΏΟΟ, Ξ΅Ξ½Ο Ξ· Ξ*Ξ½Ξ½ΞΏΞΌΞ· Οάξη ΟΞ·ΟΡίΟΞ±ΞΉ Ξ±ΟΞΏ ΟΞΏ ΟΟΞΌΞ± ΟΞ·Ο ΞΟΟΟΞ½ΞΏΞΌΞ―Ξ±Ο. ΞΞ΅ λίγα Ξ»ΟΞ³ΞΉΞ± δΡν Ξ΄ΟΞ¬ Ξ±ΟΟΟΞ½ΞΏΞΌΞ± Ξ³ΞΉΞ± ΟΞ·Ξ½ ΟΞ¬ΟΟΞΉ ΟΞ·Ο Ξ±Ξ»Ξ»Ξ± Ξ³ΞΉΞ± ΡμάΟ. ΞΞ±Ξ½ δΡν ΟΞ±Ο Ξ±ΟΞ*ΟΡι Ξ±ΟΟΟ, ΟΞ·Ξ³Ξ±Ξ―Ξ½Ξ΅ΟΞ΅ Ξ½Ξ± ΞΆΞΟΞ΅ΟΞ΅ ΟΟΞ± Ξ²ΞΏΟΞ½Ξ¬ ΟΞ΅ ΟΟηλιΞ*Ο

Esy twra den upotimas ti noimosini moy mafta pou les?

E, sake tou box?

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

εγώ δεν πιστεύω οτι τους επιτέθηκαν χωρίς λόγο.κάτι θα έκαναν.δε μπορεί.όπως κάνουν συνέχεια άλλωστε.αλλά όσο κι αν προσπαθώ να τους λυπηθώ δε μπορώ πλέον.

όλοι οι τσοιμπα το ίδιο είναι.δεν διαφέρει κανείς απο τον άλλον.τους μαθαίνουν ενα πράγμα στην σχολή (την διατήρηση της έννομης τάξης:lol: ) και είναι άξιοι της μοίρας τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Α ήσουν εκεί και τα είδες; Μπράβο σου. Τελικά τι έγινε με αυτόν τον φοιτητή; Έζησε η όχι; Μάλλον όχι ε;

Το υπόλοιπο δεν το σχολιάζω διοτι έχετε χάσει την μπάλα. Βάζετε την αστυνομία απέναντί σας μερικοί παραμυθιασμένοι απο ψευτοαριστεροαναρχικούς, ενώ η έννομη τάξη τηρείται απο το σώμα της Αστυνομίας. Με λίγα λόγια δεν δρά αυτόνομα για την πάρτι της αλλα για εμάς. Εαν δεν σας αρέσει αυτό, πηγαίνετε να ζήσετε στα βουνά σε σπηλιές.

mallon esy exeis xasei thn mpala.prepei na ma8eis na sebesai thn gnwmh twn allwn akomh kai an den symfwneis m ayth .edw syzhtame alla esy olo eirwneyesai kai prospa8eis na mas epibaleis thn apopsh soy .dhladh osoi den symfwnoyme me tis biaiothtes ths astynomias poy ginontai kata kairoys eimaste ermaia twn pseytoanarxikwn .eleos eimai arketa megalh gia na exw thn dikh apopsh kai na katalabainw ti gineatai gyrw moy.

xagiaka νομιζεις οτι εισαι και "αρκετα μεγαλη".Με αυτα που λες σαν μωρο κανεις.

Κοπελα μου , πριν λιγες ημερες γραφτηκαν γυρω στις 10++ σελιδες για τους 2 εγκληματιες στο Α.Τ ομονοιας οπου δινανε ο ενας στον αλλον χαστουκια.Για το παληκαρι αυτο 23 ετων που ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ απο 20ατομα το μονο που εχεις να πεις ειναι "ναι αλλα η βια της ΕΛ.ΑΣ δεν παει πισω"?!?Εμεσως πλην σαφως αυτην την αποψη εχεις η οποια ειναι πολυ μα πολυ τραβηγμενη εως και τραγικη!Ρε κοπελα μου με λιγα λογια , εσυ συμφωνεις δηλαδη που ενα παιδι 23 ετων κινδινευει να ΠΕΘΑΝΕΙ απο 20 *******ια που τον ορμηξαν?Επισης το θεμα του Κυπριου φοιτητη που ειπες , ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ βαρυτητας?Εκει υπηρξαν 2-3 ανοητοι αστυνομικοι , οχι 20 και 30 ατομα με λοστους ,πετρες , ξυλα και ποιος ξερει τι αλλο.Οπως ειπε ενας φιλος μερικοι εδω εχετε γεμισει δηλητηριο απο τις ακρο-αριστερες ιδεες που μονο ΔΥΣΤΗΧΙΑ φερνουν , και απο την αναρχικη-αντιεξουσιαστικη ιδεολογια που εαν κυριαρχησει ο κοσμος θα καταστραφει σε 1 εβδομαδα.Κριμα και εισαι και 18 ετων....κριμα που κουβαλας τετοια μυαλα.

Α επισης εδω μερικα ατομα που πασχουν απο το συνδρομο της επιστημονικης φαντασιας ΑΣ ΠΟΥΝΕ 1 πορεια στην οποια δεν υπηρξε προκληση απο τους αναρχο-αριστερους φασιστες.1 ΜΟΝΟ.Εγω ξερω οτι και εξω απο τα πανεπιστημια διχως παρουσια της ΕΛ.ΑΣ γινοταν της Ποπης , οπως επισης ξερω πως , να λιγες μερες πριν εγινε επιθεση γνωστων-αγωνστων σε τραπεζα με μπογιες και ριξανε επισης και τις κλασσικες μολοτοφ.Κατα τα αλλα υπαρχει βια απο την ΕΛ.ΑΣ στις πορειες , εαν δειτε πλανα σε καθε μα σε ΚΑΘΕ πορεια , πανε κατι νεαροι με κατι ξυλα στις διμοιριες που βρισκονται στον δρομο αριστερα απο το κτιριο της βουλης οπως βλεπετε απο την τηλεοραση και ορμανε διχως λογο.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.Μετα ναι φταει η ΕΛ.ΑΣ........

οι φοιτητες που τις τρωνε ειναι οι...παραπλευρες απωλειες. δυστυχως μια πορεια στις μερες μας δεν ειναι και πολυ ειρηνικη, θες φταινε οι αναρχικοι, θες φταιει η αστυνομια. μοιρασμενες ευθυνες. γεγονος ειναι οτι αυτοι οι "αντιεξουσιαστες αναρχικοι" μπαινουν στις πορειες και τις καταστρεφουν. παροτι εχω παραδειγματα παραλογης βιας απο τα ΜΑΤ σε γενικες γραμμες δεν νομιζω οτι επιτιθενται χωρις λογο. τωρα αν σε μια φοιτητικη πορεια εμφανιστουν 50-60 ατομα φορωντας κρανη και κρατωντας μολοτωφ, δοκαρια και αλλα αυτοσχεδια οπλα ε συγνωμη κιολας αλλα να τις φανε και να μη δικαιουνται και δωρεαν δημοσια περιθαλψη....

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Μα το πρόβλημα ρε μάγκες είναι ότι αυτοί με τα κράνη και τα καδρόνια δεν τις τρώνε ποτε. Δείτε τα video στο youtube, οποιον να ναι βαράνε τα MAT.

Ας πιάσουν τα τσ*γλάνια να φχαριστηθεί όλος ο κόσμος ;) , αυτοί όμως βαράνε και συλλαμβάνουν οποιον βρούν μπροστά τους ...:(

Ρε φιλε και αυτοι ανθρωποι ειναι.Για φαντασου να εισαι πχ σε τετοια υπηρεσια 2-3 χρονια σου βαζω εγω , να τρως ξυλο , πετρες , μολοτοφ , καδρονια , και στο τελος ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ να φταις εσυ!Σε μια διαδηλωση οταν γινει καποια φασαρια που ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ασχετα εαν μερικοι νομιζουν οτι κραταει.. ωρες , τοτε ειναι λογικο οπου βλεπουν πχ ατομα με σκουφο , η σκουλαρικια , η κρανος , η τελος παντων ατομο που ηταν κοντα σε τετοιες ομαδες να ορμανε..Που να ξεχωρισουν τωρα τους 60 απο τους χιλιαδες?Οποτε αναγκαστικα πιανουνε πολλους μαζι και βλεπουνε.Αναλογικα παντως η ΕΛ.ΑΣ εχει δωσει ΠΟΛΥ λιγοτερο ξυλο απο οσο η αλλη πλευρα.

Ρε φιλε και αυτοι ανθρωποι ειναι.Για φαντασου να εισαι πχ σε τετοια υπηρεσια 2-3 χρονια σου βαζω εγω , να τρως ξυλο , πετρες , μολοτοφ , καδρονια , και στο τελος ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ να φταις εσυ!Σε μια διαδηλωση οταν γινει καποια φασαρια που ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ασχετα εαν μερικοι νομιζουν οτι κραταει.. ωρες , τοτε ειναι λογικο οπου βλεπουν πχ ατομα με σκουφο , η σκουλαρικια , η κρανος , η τελος παντων ατομο που ηταν κοντα σε τετοιες ομαδες να ορμανε..Που να ξεχωρισουν τωρα τους 60 απο τους χιλιαδες?Οποτε αναγκαστικα πιανουνε πολλους μαζι και βλεπουνε.Αναλογικα παντως η ΕΛ.ΑΣ εχει δωσει ΠΟΛΥ λιγοτερο ξυλο απο οσο η αλλη πλευρα.

Μήπως εννοούσες πιάνουνε πολλούς μαζί και βαράνε? Τελοσπάντων δε θέλω να μπω σε στείρα αντιπαράθεση όταν και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι τα MAT χτυπάνε αδιακρίτως κι επειδή αυτό δεν είναι το θέμα μας.

Το θέμα μας είναι τι θα γίνει με τους ψεύτο-αναρχικούς που έχουν κάνει την Αθηνα τσιφλίκι τους. Ας τους βάλουν μέσα να ησυχάσουμε, ποσο δύσκολο ποια είναι να πιάσουν μερικές δεκάδες/100ades τσ*γλάνια που τα έχουν κάνει όλα μπ*ρδέλο.

Το να τα ρίχνει όλα η αστυνομία στους ταραξίες δε μου λέει και τίποτα, αυτή είναι η δουλειά της ας τους πιάσει.

Το θέμα μας είναι τι θα γίνει με τους ψεύτο-αναρχικούς που έχουν κάνει την Αθηνα τσιφλίκι τους. Ας τους βάλουν μέσα να ησυχάσουμε, ποσο δύσκολο ποια είναι να πιάσουν μερικές δεκάδες/100ades τσ*γλάνια που τα έχουν κάνει όλα μπ*ρδέλο.

Το να τα ρίχνει όλα η αστυνομία στους ταραξίες δε μου λέει και τίποτα, αυτή είναι η δουλειά της ας τους πιάσει.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Επιτέλους, κάποτε πρέπει να συλληφθούν αυτοί οι «γνωστοί-άγνωστοι», «αντιεξουσιαστές» (της πλάκας) και «επαναστάτες» (του γλυκού νερού).

Και τις πορείες αμαυρώνουν, και όλα γυαλιά-καρφιά τα κάνουν με αποτέλεσμα να πληρώνει ο κοσμάκης που δεν φταίει σε τίποτα, και - μιας και είναι το θέμα μας - πλάκώνουν στο ξύλο μέχρι... εντατικής δύο νέα παιδιά απλά και μόνο επειδή είναι Αστυνομικοί. Αυτά είναι επιεικώς απαράδεκτα.

πλακα θα ειχε να βγουν οι τσαιοι ματατζηδες με οπλα paintball και να τους σημαδευουν ολους...χιχιχι!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

Κοπελα μου , πριν λιγες ημερες γραφτηκαν γυρω στις 10++ σελιδες για τους 2 εγκληματιες στο Α.Τ ομονοιας οπου δινανε ο ενας στον αλλον χαστουκια.Για το παληκαρι αυτο 23 ετων που ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ απο 20ατομα το μονο που εχεις να πεις ειναι "ναι αλλα η βια της ΕΛ.ΑΣ δεν παει πισω"?!?Εμεσως πλην σαφως αυτην την αποψη εχεις η οποια ειναι πολυ μα πολυ τραβηγμενη εως και τραγικη!Ρε κοπελα μου με λιγα λογια , εσυ συμφωνεις δηλαδη που ενα παιδι 23 ετων κινδινευει να ΠΕΘΑΝΕΙ απο 20 *******ια που τον ορμηξαν?Επισης το θεμα του Κυπριου φοιτητη που ειπες , ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ βαρυτητας?Εκει υπηρξαν 2-3 ανοητοι αστυνομικοι , οχι 20 και 30 ατομα με λοστους ,πετρες , ξυλα και ποιος ξερει τι αλλο.Οπως ειπε ενας φιλος μερικοι εδω εχετε γεμισει δηλητηριο απο τις ακρο-αριστερες ιδεες που μονο ΔΥΣΤΗΧΙΑ φερνουν , και απο την αναρχικη-αντιεξουσιαστικη ιδεολογια που εαν κυριαρχησει ο κοσμος θα καταστραφει σε 1 εβδομαδα.Κριμα και εισαι και 18 ετων....κριμα που κουβαλας τετοια μυαλα.

Loipon akoy na soy pw to egrapsa kai se prohgomeno post oti pragmatika lypame gia ton astynomiko kai 8a lypomoyna opoiondhpote an8rwpo poy brisketai se tetoia 8esh .Den me ksereis kai den soy epitrepw na moy milas etsi .den symfwnw me oti egine kai genika den symfwnw me ka8e ekdhlwseis bias .To na mhn symfwneis mazi einai kati poy to dexomai alla prosekse pws ekfrazese ti 8a pei ''krima gia ta myala poy koybalas ''me ksereis kai apo x8es re file?

twra sto 8ema mas ....apo oti parakoloy8w stis poreies poy ginontai kata kairoys blepw toys ''gnwstoys -agnwstoys''na kanoyn fasaries kai parola ayta na mhn syllambanontai pote kai anti8eta na ginontai sylhpseis foithtwn poy diadilwnoyn eirhnika ..poios ftaiei gia ayto ? mhpws h ΕΛ.ΑΣ den kanei kai toso kala thn doyleia ths telika??

Το θεμα μας ειναι ο ατυχος νεαρος αστυνομικος οχι τι κανει και τι οχι η ΕΛ.ΑΣ στις πορειες.Και να ξερεις τα πραγματα ειναι πολυ πιο μπερδεμενα απο οτι νομιζεις.

WeskerS esy pou thes na peraseis kai batsos kati tha 3ereis.

Gia 3eberdepse ta.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Α επισης εδω μερικα ατομα που πασχουν απο το συνδρομο της επιστημονικης φαντασιας ΑΣ ΠΟΥΝΕ 1 πορεια στην οποια δεν υπηρξε προκληση απο τους αναρχο-αριστερους φασιστες.1 ΜΟΝΟ.Εγω ξερω οτι και εξω απο τα πανεπιστημια διχως παρουσια της ΕΛ.ΑΣ γινοταν της Ποπης , οπως επισης ξερω πως , να λιγες μερες πριν εγινε επιθεση γνωστων-αγωνστων σε τραπεζα με μπογιες και ριξανε επισης και τις κλασσικες μολοτοφ.Κατα τα αλλα υπαρχει βια απο την ΕΛ.ΑΣ στις πορειες , εαν δειτε πλανα σε καθε μα σε ΚΑΘΕ πορεια , πανε κατι νεαροι με κατι ξυλα στις διμοιριες που βρισκονται στον δρομο αριστερα απο το κτιριο της βουλης οπως βλεπετε απο την τηλεοραση και ορμανε διχως λογο.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.Μετα ναι φταει η ΕΛ.ΑΣ........

εγώ πάντως που δεν πάσχω απο σύνδρομο επιστημονικής φαντασίας μπορώ να σου αναφέρω όσες πορείες θέλεις που οι τσοιμπα επιτίθονταν χωρίς λόγο σε γριούλες,γέρους,ανυπεράσπιστους φοιτητές,δημοσίους υπαλλήλους και γενικά με οτι έρχονταν σε επαφή.(υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν τόλμησαν να κινηθούν ενάντια σε συγκεκριμένα άτομα όμως,όπως χρυσαυγίτες - που τους προστάτευαν με εναν τεράστιο κλοιό στο πολυτεχνείο όταν γινόταν η πανευρωπαική συγκέντρωση τους,ή λιμενεργάτες που όταν εκανάν ντου απωθούσαν τους πάντες.

μάλλον δεν έχεις κατέβει ποτέ σε πορεία για να δεις ποιός πραγματικά προκαλεί και με ποιόν προβοκατόρικο τρόπο.δηλητήριο δεν είναι οι αντιεξουσιαστικές και αναρχικές ιδεολογίες.πανάκεια είναι μάλλον σε ενα καθεστώς που προσπαθούν να επιβάλλουν οι αστυνόμοι και αυτοί που προστατεύουν για να διατηρήσουν κεκτημένα ,που άλλοι κέρδισαν και εκμεταλλέυονται αυτοί με τον χειρότερο τρόπο.

παρεμπιπτόντως αστυνόμους εγώ δεν είχα δεί ποτέ στα πανεπιστήμια που ήμουν στην ελλάδα (μπροστά ή στον προάυλειο χώρο ) εκτός απο μια φορά ζωγράφου στην πολυτεχνειούπολη -που απο σπόντα ήμουν εκεί - και σε δευτερόλεπτα το στρουμφάμαξο είχε τυλιχτεί στις φλόγες και όλοι γελούσαν καθώς οι αστυνόμοι έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν επειδή είχαν μπεί παράνομα μέσα στο άσυλο και πουλούσαν μούρη.

μετά απο αυτό που έπαθαν δε νομίζω να ήθελαν να ξαναμπούν μέσα.

μιλάω για αστυνόμους με στολές,όχι καλυμένους ασφαλίτες που παρεισφρίζουν στους χώρους των πανεπιστημίων στις ψηφοφορίες και τις συνελέυσεις για να εντοπίσουν επικίνδυνους εγκληματίες φοιτητές όπως τον παναγιωτάκη με τα πράσινα παπούτσια.

να μην αναφέρω βέβαια και τα προβοκάτσια εκ των καλυμμένων ασφαλιτών και καλά,όπου υποδύονταν τους γνωστούς αγνώστους και προσπαθούσαν να ψαρέψουν με ηλίθιες τακτικές μέσα στις κλούβες.

μπορώ να αναφέρω εκατοντάδες <<μεμονωμένα περιστάτικα >> που μου έρχονται στο μυαλό αλλά προς θεού δεν είναι όλοι έτσι βέβαια.είναι μόνο το 99,9%.

και μετά ζητάτε να λυπηθώ τέτοιου είδους ανθρώπους που το μόνο που ξέρουν είναι να χτυπάνε και να έχουν συμπεριφορά στυλ πάσσαρη χωρίς καμία ευαισθησία,λογική,και ίχνος συνειδήσεως για οτι έχουν κάνει?

ή εγώ είμαι σαδιστής που δεν μπορώ να τους λυπηθώ ή η πλειοψηφία που ψηφίζει ναι -δεν έχει ανεπτυγμένη την απαραίτητη κριτική ικανότητα για να λαμβάνει τέτοιου είδους αποφάσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

δηλαδη ενα τσουρμο αναρχικοι με πετρες λοστους και μολοτωφ δεν προκαλει σε μια πορεια?

επισης το ποσοστο που αναφερεις (99,9%), θεωρω οτι το λες για πλακα. γιατι αν το εννοεις να ξερεις πως κανεις μια αυθαιρετη και αδικη γενικευση.

το οτι η πλειοψηφια εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα δεν την κανει αυτοματως ανικανη κριτικης ικανοτητας. επειδη θεωρεις αυτο που υποστηριζεις σωστο, δε σημαινει οτι ειναι κιολας.

alfiegen Αγγλια εισαι ?Εαν εισαι εκει , κατσε εκει φιλαρακο και πολλα μην λες , γιατι εκει σας εχουν σαν κοτες σε κλουβι με 100 καμερες σε καθε δρομο , με συνεχομενη αστυνομευση και με ΠΟΛΥ αυστηρα μετρα ταξης!Για αυτο οι Αγγλοι στην χωρα τους ειναι σαν κοτες , και οταν ερχονται εδω στα νησια τα σπανε ολα.Τωρα , τους προβοκατορικους τροπους προκλησης εγω δεν τους πιστευω.

Φυσικα και δεν εχω παει σε πορεια γιατι μεχρι στιγμης δεν υπηρξε προβλημα για εμενα να παω.Εαν υπηρχε καποιο συλαλητηριο για καποιο εθνικο θεμα και οχι για συμφεροντα μερικων θα πηγαινα ευχαριστως.Το τι κανουν με τους Χρυσαυγιτες δεν εχω ιδεα , εμενα με νοιαζει τι βλεπω καθε φορα.Στο ειπα και πριν , δειξε 1 πλανο εσυ μα ΕΝΑ απο οσες πορειες εγιναν τοτε με την παιδεια οπου πρωτα η ΕΛ.ΑΣ ορμησε.Οταν ειδα να βαζουν φωτια στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη πραγματικα ανατριχιασα και ενιωσα αηδια!Εκει τι εχεις να πεις ?Τιποτα γιατι γουσταρεις να βλεπεις τετοια , σου αρεσει αυτο προφανως.

Επι του θεματος , εσυ ευθεως εισαι ΥΠΕΡ η ΚΑΤΑ του ξυλου που εφαγε ο νεαρος?Νιωθεις ευχαριστηση ?Πριν λιγο καιρο ξαφνικα σε ειδα να γινεσαι μεγαλος αλτρουιστης οταν ελεγες αυτα που ελεγες για το βιντεο στο Α.Τ Ομονοιας για παραδειγμα..Τωρα τι εχεις να πεις κυριε ?Συμφωνεις ΝΑΙ η ΟΧΙ?

alfiegen Αγγλια εισαι ?Εαν εισαι εκει , κατσε εκει φιλαρακο και πολλα μην λες , γιατι εκει σας εχουν σαν κοτες σε κλουβι με 100 καμερες σε καθε δρομο , με συνεχομενη αστυνομευση και με ΠΟΛΥ αυστηρα μετρα ταξης!

Πως φαινεται οτι δεν εχεις περασει ουτε με το αεροπλανο απο την Αγγλια :D

Καλυτερα , αλλωστε τι να ζηλεψω απο Αγγλια ?Ημουν Γερμανια πανω απο 10χρονια και τι εγινε?Σαν την Ελλαδα δεν εχει , εδω ειναι τελεια.

Οι αναρχικοί (με τα άδεια μυαλά) είναι πανάκεια και οποιος λυπάται έναν 24χρόνο στο νοσοκομείο δεν έχει κριτική ικανότητα. Μάλιστα ... Ευτυχώς κάποιοι έχουν αρκετή κριτική ικανότητα για όλους μας μαζί.

Επι του θεματος , εσυ ευθεως εισαι ΥΠΕΡ η ΚΑΤΑ του ξυλου που εφαγε ο νεαρος?Νιωθεις ευχαριστηση ?Πριν λιγο καιρο ξαφνικα σε ειδα να γινεσαι μεγαλος αλτρουιστης οταν ελεγες αυτα που ελεγες για το βιντεο στο Α.Τ Ομονοιας για παραδειγμα..Τωρα τι εχεις να πεις κυριε ?Συμφωνεις ΝΑΙ η ΟΧΙ?

Αφού στο έγραψε ευθέως, χαίρεται με το ξύλο που έφαγε ο νεαρός και νοιώθει ευχαρίστηση γιατί έχει κριτική ικανότητα. Τι άλλο θες να μάθεις?

Καθομαι και διαβαζω αυτα που γραφετε εδω μεσα και προφανως τα λετε εκ του ασφαλους γιατι δεν σαν "ακουμπανε"

Αν , λεω αν , καποιος απο εδω μέσα είχε το αμαξι του και του το εσπαγαν αυτοι οι γνωστοι - αγνωστοι τι θα εκανε ?? Εγω προσωπικα θα επαιρνα το νομο στα χερια μου

Και γιατι ?? γιατι αυτα τα παιδακια ειναι πλουσιων - πολιτικων - και υψηλων ατομων κακομαθημενα παιδια

Αν θελουμε αστυνομια πρεπει να εχουμε αστυνομια

Να εχουμε αστυνομευση

Η μεγαλυτερη μ@@κια ηταν τα πολυδυναμα τμηματα

Το να εχουμε αστυνομικους που να φοβουνται να κινηθουν ειναι λαθος

Θα πρεπει οπως στην Αμερικη , να εχουν μικροκαμερες και να καταγραφεται ολο το σκηνικο της πραξης

Τοτε θα βλεπατε τι θα γινοταν

Εγω προσωπικα θελω αστυνομια οπως στους Ολυμπιακους Αγωνες

Θελω να εχω την παρουσια τους , και οχι μονο σαν εισπρακτικο μεσο

Θελω να υπαρχει αστυνομια οταν την χρειαζομαι

Και επιτελους να σταματησει η ασυλια για καποια ατομα που δρουν ανεξελεκτα

φιλικα