Jump to content

programmata antigrafhs dvd-r

hunk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RODAKINO (13 Ιαν. 2005 , 02:34)

nai file mou sigoura metraei to cdaki kai to dvdaki pou tha grapseis alla opws tonisa prin enas gnwstos mou edwse mia tainia dvd se backup se ena princo(sigoura elehnhs poiothtas) kai epekse kanonika sto xbox. stis dikies mou copies apo to diko mou laptop exw problhma. sigoura to dvd recorder mou den exei problhma afou tis antigrafes se mousika cd tis paizw kanonika pantou kai me noname cdakia. ta dvd pou ekapsa (3 tainies) den tis paizei re gamwto. ti na ftaei? paizoun mono se kanoniko player kai se pc.

Είναι γνωστό το πρόβλημα με τα PRINCO. Το έχω κι εγώ. Ξέρω κι επιμένω ότι φταίνε αυτά τα δισκάκια. Είναι πολύ κωλοποιότητα - συγγνώμη κιόλας. Και σε μένα παίζουν στο cd-r και όχι στο dvd-r μου. Σε ενός φίλου μου παίζουν στο επιτραπέζιο και όχι στο λαπ του. Με δυο λόγια:όπου θέλουν παίζουν αυτά τα ελεεινά princo. :mad:

• Απαντήσεις 243
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RODAKINO (12 Ιαν. 2005 , 20:50)

kalhspera paidia, sorry gia ta greeklish(den exw xrono). exw to ekshs problhma, ston forhto mou prospathw na kanw backup mia tainia dvd me to dvdshrink kai copy me clone dvd. to apotelesma einai na grafete kanonika alla na mhn paizei sto xbox mou kai na paizei kanonika se kanoniko player. otan grafw omws ena cd mousikhs me to nti cd dvd maker h copia paizei sto xbox kanonika. enas kollhtos mou mou edwse mia copia dvd(princo) kai epekse kanonika akoma kai sto xbox. ti na kanw wste na exw kalhs poiothtas copies? mhpws paizei rolo to programma pou tha grapsei kaneis?

basiko rolo pezi me ti ta grafis bale nero kai markare mia entoli poy lei gia Xbox: ;)

meta ta diskakia..ego eperna ton 0.50 kai pigenane trela!

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RODAKINO (14 Ιαν. 2005 , 01:40)

em brhka to nero 6.3.0.3 se ena cd mou alla exei lhksei kai zhtaei exmmm to key. den exw. mporei kapoios?

Ναι, αμέ, το astalavista.box.sk

Και έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές να μην ζητάμε τέτοια πράγματα εδώ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fidel (13 Ιαν. 2005 , 11:30)

basiko rolo pezi me ti ta grafis bale nero kai markare mia entoli poy lei gia Xbox: ;)

meta ta diskakia..ego eperna ton 0.50 kai pigenane trela!

Στο Nero που έχω δεν υπάρχει κάποια εντολή ειδική για Xbox(6.3.0.2). Εγώ θα πρότεινα όταν αντιγράφουμε παιχνίδια PS2 ή Xbox το Clone CD το οποίο έχει ρύθμιση για προστατευμένα παιχνίδια και περιλαμβάνονται σε αυτό το PS2 και το Xbox... ;)

Καλησπερα παιδια.Μετα απο πολυ ψαξιμο μεσα στο forum ακομα δεν εχω βρει και δεν εχω καταλαβει πως μπορω να αντιγραψω ενα γνησιο DVD game για xbox σε ενα dvd δικο μου για backup μηπως και χαλασει το γνησιο.Μπορει να με βοηθησει καποιος ευχαριστω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angelkar (14 Ιαν. 2005 , 19:16)

Καλησπερα παιδια.Μετα απο πολυ ψαξιμο μεσα στο forum ακομα δεν εχω βρει και δεν εχω καταλαβει πως μπορω να αντιγραψω ενα γνησιο DVD game για xbox σε ενα dvd δικο μου για backup μηπως και χαλασει το γνησιο.Μπορει να με βοηθησει καποιος ευχαριστω.

Με πολύ σύντομα λόγια :o

Πρέπει να περάσεις εναλακτικό dashboard (το ποιο γνωστό είναι το evox), να κάνεις το pc σου και το xbox ftp, να βάλεις ένα παιχνίδι στο xbox και μετά μέσω του ftp να περάσεις όλα τα αρχεία απο το dvd στο pc σου, να τα κάνεις iso (για εμένα το καλλύτερο είναι το XXXISO) και να το γράψεις με το nero ως εικόνα :)

Για περισσότερα κάνε ένα search στο forum μιας και έχουμε πει πολλά

PS:Kαλλύτερα να γινόταν εδώ! το θέμα :o

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (14 Ιαν. 2005 , 12:14)

Στο Nero που έχω δεν υπάρχει κάποια εντολή ειδική για Xbox(6.3.0.2). Εγώ θα πρότεινα όταν αντιγράφουμε παιχνίδια PS2 ή Xbox το Clone CD το οποίο έχει ρύθμιση για προστατευμένα παιχνίδια και περιλαμβάνονται σε αυτό το PS2 και το Xbox... ;)

xmm...basika pios milise gia prostateymena games:)ego gia copy milao panta kai ayto me tin entoli eiparxi psa3imo 8eli apla.. ;)

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

• 3 weeks later...

Έχω ένα πρόβλημα με το DvdShrink. Ενώ επέλεγα να μεταφέρει ένα dvd στο σκληρό σε μορφή .iso και μετά πήγαινα με το Νέρο να το αντιγράψω, τώρα κάνει κάτι διαφορετικό και ξένο για μένα: Παρόλο που δεν χρησιμοποιώ compressing γιατί η ταινία που θέλω να γράψω χωράει και περισσεύει και dvd, μου τη μεταφέρει στο σκληρό με κατάληξη iso αλλά με εικονίδιο του winrar που σημαίνει ότι έχει υποστεί συρρίκνωση. Απεγκατέστησα το wirar, και προσπάθησα να γράψω την ταινία αλλά......δεν γίνεται τίποτα. Στη μέση κολλάει.....

Έχει κανείς καμία ιδέα;

I want it ALL and I want it delivered!!!

Μέχρι πριν μία εβδομάδα, αντέγραφα κανονικά....Τώρα πλέον δεν γίνεται.

Το κακό είναι ότι δεν ξέρω καν τι σ υμβαίνει με τη νέα διαδικασία που παρουσιάζεται....

Δεν έχει σημασία το εικονίδιο. Απλά δείχνει ότι αυτός ο τύπος αρχείου ανοίγει με το winrar. Για να γράψεις ένα image με το Nero: Recorder --> Burn Image... και διαλέγεις το ISO. Πάντως αφού χρησιμοποιείς το DVD Shrink, μπορείς να σώσεις το dvd στον δίσκο σαν αρχεία .vob (Backup --> Target Device --> Select backup target: --> Hard disk folder) και μετά να το γράψεις με το Nero, επιλέγοντας DVD-Video.

Kalispera re paidia tha eithela na mou lisete mia aporia mou.Exo ena Dvd wr kai gia na grapso mia tainia prepei me to DVD DECRYPTER na tin peraso sto PC mou kai meta DVD-SHRINK kapos etsi legete na to peraso apo mia epexergasia tis tainias.Kamia fora moy leei pos den tin xoraei to dvdr kai ksekinao kai diagrafo kapoia subtitles ktl.To problima mou einai allo.

Gia na peraso tin tainia mesa sto pc xreiazonte kapoia lepta.Gia na gini i eperxasia kai na kano back up alli miso ora sinolika gia na grapso mia tainia thelei kamia oritsa kai bale.Mipos iparxi kapoio allo programa pou na miosi tin ora auti den mporo na perimeno mia ora kai gia ena ergo kai na min mporo na kano tipota allo sto pc mou

ELEOS

Filika Street_Fighter

Street_Fighter

Απλά είναι νομίζω πιο δύσκολη η διαδικασία αυτή.

Πριν όταν το έσωζα σαν iso είχε το όνομα του αρχείου και αυτή την κατάληξη και είχε το εικονίδιο του νέρο η ίδια η ταινία. Τώρα με το ραρ, αν και με κατάληξη iso πάλι, μου λέει ότι δεν μπορεί να τα κάνει αντιγραφή με το νέρο.

Γιατί έγινε όμως αυτή η αλλαγή; Αφού έχω τσεκάρει να γράφεται με το νέρο, αυτό γιατί το άλλαξε;

Απλά είναι νομίζω πιο δύσκολη η διαδικασία αυτή.
Ε δεν έχει και τόσο σπουδαίο... Το dvd shrink θα φτιάξει έναν φάκελο VIDEO_TS εκεί που θα τους πεις και μέσα θα έχει όλα τα αρχεία που χρειάζονται (vob, ifo κλπ). Μετά στο Nero: New --> DVD-Video και μέσα στον φάκελο VIDEO_TS που φτιάχνει αυτόματα το Nero, βάζεις τα αρχεια του φακέλου VIDEO_TS που έχει αποθηκεύσει το dvd shrink. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Επίσης σου ξαναλέω ότι δεν έχει σημασία το εικονίδιο του winrar στα αρχεία iso. Απλά το winrar μπορεί να ανοίξει και τέτοια αρχεία. Δεν έχουν μετατραπεί. Από εκεί και πέρα αν δεν μπορείς να γράψεις το iso με το Nero και εμφανίζεται κάποιο error, αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Δεν έχω καταλάβει τι άκριβώς συμβαίνει όταν προσπαθείς να γράψεις το iso, από το burn image του Nero.

Στην πρώτη προσπάθεια κόλλησε στο 24% και κόλλησε όλος ο υπολογιστής.

Στη δεύτερη μου έλεγε ότι δεν αναγνωρίζει αυτή τη μορφή αρχείου και τόφτυνε...

Στην τρίτη, βασιζόμενη στην κουβέντα σου ότι δεν έχει σημασία το εικονίδιο, ανανέωσα το νέρο , το αρχείο δεν είχε κανένα εικονίδιο παρά μονάχα την κατάληξη .iso και το αντέγραψε κανονικά.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου και το νέο τρόπο που μου έμαθες! :)

• 1 month later...
Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες επιτραπέζιες συσκευές DVD είναι ασύμβατες με τα + δισκάκια.

Oχι πιά .Μπορείς να δείς συμβατότητες ανά μοντέλο εδώ με search :

http://www.videohelp.com/dvdplayers

Πάντως μπορεί κανείς να τα γράφει τα DVD+R αλλάζοντας το bitsetting σε DVD-ROM οπότε παίζουν και σε 5ετίας επιτραπέζια DVD .Εαν υποστηρίζεται το Bitsetting εξαρτάται από το τύπο του αντιγραφικού .

Tέλος καλό είναι για διάρκεια ταινίας πάνω από 1h-45' καλύτερα να μην γραφονται τα μενού και τα εxtra στα δισκάκια των 4,7GB .Xάνεται περισσότερο η ποιότητα εικόνας από την συμπίεση,χωρίς λόγο.

Ελα αλεκο, με pII στα 350 με 256μβ μνημη και νβιντια Τι 4400 μπορω να γραψω DVD και αν ναι σε ποσεσ μερες? καηκε το DVD μου και ειπα να παρω DVD-rw.

• 4 weeks later...

Έχω μια απορία..

Αγόρασα το NEC 3520a , γράφω το το πρώτο μου dvd (ένα linux iso) όλα ok. Πάω να γράψω μετά, με το nero ένα dvd με προγράμματα και δεν το βλέπει το nec, ενώ σε άλλο dvd-rom που το δοκίμασα παίζει κανονικά :blink:. Πώς γίνεται αυτό να μην το βλέπει το dvd-r που μόλις το έγραψε και να το βλέπει σε άλλο dvd?Ξέρει κανείς τι φταίει?

PS Στο nero όταν πήγα να το κάψω μου έβγαλε κατι για multisession disk και πάτησα no multisession.:O Έχει σημασία? Τι ακριβώς κάνει αυτό?

Τhanks

Έχω μια απορία..

Αγόρασα το NEC 3520a , γράφω το το πρώτο μου dvd (ένα linux iso) όλα ok. Πάω να γράψω μετά, με το nero ένα dvd με προγράμματα και δεν το βλέπει το nec, ενώ σε άλλο dvd-rom που το δοκίμασα παίζει κανονικά :blink:. Πώς γίνεται αυτό να μην το βλέπει το dvd-r που μόλις το έγραψε και να το βλέπει σε άλλο dvd?Ξέρει κανείς τι φταίει?

PS Στο nero όταν πήγα να το κάψω μου έβγαλε κατι για multisession disk και πάτησα no multisession.:O Έχει σημασία? Τι ακριβώς κάνει αυτό?

Τhanks

Το Multisession είναι αν θέλεις να προσθέσεις κάποια αρχεία και σε δεύτερη και τρίτη αντιγραφή πάνω στον ίδιο δίσκο χωρίς να διαγραφούν τα προηγούμενα αρχεία. Αν το γεμίζεις το CD/DVD, καλό είναι να το "κλείνεις" κιόλας, άρα No Multisession. Αν πχ θέλεις να γράψεις κάτι σε DVD-R και είναι 500-600 MB, για να μην πάει χαμένο το δισκάκι το κάνεις Multisession και σε επόμενη φορά γράφεις πάνω στο ίδιο προσθέτοντας τα καινούρια αρχεία.

Υπάρχει όμως και ένα αλλά στην όλη υπόθεση. Τα Multisession δεν αναγνωρίζονται από όλα τα DVD και υπάρχει πιθανότητα να μην παίζουν. Σε αυτή την περίπτωση απλά "κλείνεις" τον δίσκο με το Nero ή το αντιγράφεις σε άλλο δισκάκι μόλις έχουν γεμίσει τα ΜΒ. :)