Jump to content

programmata antigrafhs dvd-r

hunk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιος κάπου το είχε ποστάρει. Τα DVD-R είναι 4.4GB και όχι 4.7 και το παρατήρησα. Τα DVD+R πρέπει να είναι 4.7GB. Έχω καιρό να πάρω + όποιος έχει ας το κοιτάξει.

Πάντως στην αρχή που δεν ήξερα και ρώταγα στα καταστήματα μου λέγανε ότι τους κατέβαινε στο κεφάλι. Στον Γερμανό για παράδειγμα που έτυχε να μπω και ρώτησα και για DVD, μου είπανε ότι τα DVD+R είναι επανεγράψιμα :lol: . Η διαφορά στην τιμή εντωμεταξύ ήταν 0,4€ :alien:

• Απαντήσεις 243
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό Μήνυμα από GraPhi

Κάποιος κάπου το είχε ποστάρει. Τα DVD-R είναι 4.4GB και όχι 4.7 και το παρατήρησα. Τα DVD+R πρέπει να είναι 4.7GB. Έχω καιρό να πάρω + όποιος έχει ας το κοιτάξει.

Πάντως στην αρχή που δεν ήξερα και ρώταγα στα καταστήματα μου λέγανε ότι τους κατέβαινε στο κεφάλι. Στον Γερμανό για παράδειγμα που έτυχε να μπω και ρώτησα και για DVD, μου είπανε ότι τα DVD+R είναι επανεγράψιμα :lol: . Η διαφορά στην τιμή εντωμεταξύ ήταν 0,4€ :alien:

ton idio xwro exoun kai ta dyo.

4464mb dld 4.7gb

DVD+R A propietary recordable DVD format, developed by DVD+RW Alliance. Format currently (10/2003) allows single-layer data to be stored on each side of the disc -- in other words, one side of the disc can hold upto 4.38 gigabytes of information (NOT 4.7GB what the disc labels claim -- 4.7GB is achieved by tweaking the numbers and using 1,000 in calculations between megabyte and gigabyte, when the correct number to be used should be 1,024).

Dual-layer discs that could hold 8.5GB were announced recently (October, 2003) and will most likely be available some time in 2004. However, dual-layer discs can't be burned using the old DVD+R writers that support only single-layer burning (==all DVD+R capable burners made before 2004 or so).

Single layer discs pose a problem when backing up pressed DVD-Video discs that can hold dual-layer worth of data per side, 8.5GB. Those discs need to be split to two DVD+R discs if all the information has to be preserved from the original disc.

DVD+R is technically slightly more advanced than its competitor, DVD-R, but DVD-R still leads DVD+R by rather wide margin in terms of blank media sales.

Both, DVD+R and DVD-R, formats are write-once formats. DVD+R's "sister format" is called DVD+RW which is essentially a re-writable version of DVD+R. DVD-R's sister format is called DVD-RW.

All most common recordable DVD formats, DVD+R, DVD+RW, DVD-R and DVD-RW can be read with most stand-alone DVD players and with virtually all DVD-ROM drives.

• 3 weeks later...

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας... Πρώτη φορά ασχολούμε με αντιγραφή DVD σε CD και δυστυχώς δεν τα κατάφερα :o .. Αρχικά κατέβασα 2 προγράμματα (Amigo DVD ripper, No1 DVD Ripper) αλλά δεν δούλεψαν και δεν ξέρω αν είναι τα κατάλληλα... Μετά είδα ότι υπήρχε σχετικό θέμα εδώ στο myphone και διάβασα αυτά που λέτε αλλά μπερδέυτηκα λίγο :confused: .. Κατέβασα το DVD Decrypter, DVD Shrink, DVD2one και DVDx ... Χρησιμοποίησα το DVD Decrypter και μετάφερα το DVD στον σκληρό.. Με τα DVD Shrink kai DVD2One δεν κατάφερα κάτι ενώ με το DVDx (νομίζω αυτό είναι το κατάλληλο) κολλά όταν ανοίγω κάποιο .IFO file και κλείνει :mad: .. Ποιά προγράμματα χρειάζομαι κ τι πρέπει να κάνω τελικά?????

Τελικά χρησιμοποίησα το Gkgaurdian και δούλεψε... Παίρνει πολλή ωρα αλλά είναι οκ...

• 2 weeks later...
κοιτα εγω εχω το im too dvd ripper για μετατροπη των ταινιων σε divx και το dvd decrypter για να την ξεκλειδωνω στον σκληρο. βεβαια επειδη η ταινια μερικες φορες μου βγαινει μεγαλυτερη απο ενα cd εχω κατευασει το file chopper για να μπορω να την κοβω. το gk ειναι αρκετα καλο αλλα κανει πολυ ωρα γιατι κανει πολλους ελεγχους. ενω αυτο που χρισημοποιω εγω σε περιπου 2 με 3 ωρες εχεις τελιωσει αναλογα και με το τι επεξεργαστη εχεις.
leeco max2 x820 4/32 Miui8 v.6 7.4.24 by C.B.G.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konv (17 Απρ. 2004 , 02:10)

Παιδιά ξέρει κανείς από που να κατεβάσω την τελευταία έκδοση του NERO μαζί με τα password?

Eυχαριστώ!

Τι έχουμε πει για αυτά βρε παιδιά; Λίγο προσοχή!

• 1 month later...

Κατέβασα το dvdshrink κι έκανα μ'αυτό τη δουλειά μου και φυσικά χρησιμοποιήσα το nero για την εγγραφή σε dvd. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Ξέρει κανείς όμως αν χρειάζεται το ίδιο πρόγραμμα για αντιγραφή "αγορασμένων-γνήσιων" dvd για PS2;

Ευχαριστώ

Για αυτο που λες φιλε konv δες εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthr...;threadid=29781

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

• 3 weeks later...

καλησπερα! εχω ξανατυπωσει αυτη την ερωτηση αλλα ακομη δεν εχω παρει ικανοποιητικη απαντηση. εχω το NEC DVD-RW ND 1300A. εχω χρησιμοποιησει γυρω στα 5 προγραμματα για να αντιγραψω ταινιες * αλλα δεν το εχω καταφερει ποτε! κανω ολες τις ρυθμισεις κ μετα το τελευταιο κλικ η διαδικασια σταματαει κ μου βγαζει το μηνυμα 'unsupported format..' . υποψιν οτι data dvd γραφω χωρις κανενα προβλημα . please βοηθεια ειναι πολυ κριμα να μου χαραμιζεται το dvd-rw.ευχαριστω προκαταβολικα!

*dvd shrink,clone dvd,imgtool burn,nero,dvddecrypter

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ginalovu (12 Ιούν. 2004 , 17:31)

καλησπερα! εχω ξανατυπωσει αυτη την ερωτηση αλλα ακομη δεν εχω παρει ικανοποιητικη απαντηση. εχω το NEC DVD-RW ND 1300A. εχω χρησιμοποιησει γυρω στα 5 προγραμματα για να αντιγραψω ταινιες * αλλα δεν το εχω καταφερει ποτε! κανω ολες τις ρυθμισεις κ μετα το τελευταιο κλικ η διαδικασια σταματαει κ μου βγαζει το μηνυμα 'unsupported format..' . υποψιν οτι data dvd γραφω χωρις κανενα προβλημα . please βοηθεια ειναι πολυ κριμα να μου χαραμιζεται το dvd-rw.ευχαριστω προκαταβολικα!

*dvd shrink,clone dvd,imgtool burn,nero,dvddecrypter

Το μύνημα στο βγάζει όταν πας να γράψεις την ταινία στο δισκάκι;;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

ναι. παταω το τελευταιο κλικ για να αρχισει η εγγραφη στο dvd-r και τοτε διακοπτεται κατευθειαν κ μου βγαζει μηνυμα λαθους.κ μακαρι να καταλαβαινα τι συμβαινει απ'την περιγραφη του αλλα δεν βοηθαει κ πολυ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ginalovu (12 Ιούν. 2004 , 18:28)

ναι. παταω το τελευταιο κλικ για να αρχισει η εγγραφη στο dvd-r και τοτε διακοπτεται κατευθειαν κ μου βγαζει μηνυμα λαθους.κ μακαρι να καταλαβαινα τι συμβαινει απ'την περιγραφη του αλλα δεν βοηθαει κ πολυ

έχεις δοκιμάσει διάφορες μάρκες δισκάκια?Πολύ πιθανόν να χρειάζεται update firmware το recorder σου.Εχω το ίδιο μοντέλο και εγώ και μόλις έκανα update λύθηκαν αρκετά προβλήματα συμβατότητας.

Ρε παιδιά θέλω να κάνω και εγώ μία ερώτηση. Τώρα τελευταία έχω γράψει δύο ταινίες με το anyDVD+CloneDVD, αλλά νομίζω ότι το ίδιο πρόβλημα γίνεται και με άλλα προγράμματα. Έχουμε και λέμε: Γράφω την ταινία απο αυθεντικό DVD σε ένα DVD-R. Όλα καλά μέχρι εκεί. Μετά απο μερική ώρα χρειάστηκε να κάνω μία αντιγραφή απο το ήδη γραμμένο DVD-R. Όμως πάω με το Nero να το κάνω απ'ευθείας αντιγραφή και μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος στο άδειο DVD ενώ είναι ακριβώς η ίδια μάρκα DVD-R. Γιατί; Δύο ταινίες που έγραψα τώρα τελευταία και με τις δύο μου κάνει αυτό το πρόβλημα. Είναι σοβαρό το πρόβλημα γιατί εντάξει άμα θέλω να γράψω μια ταινία. Αλλά άμα χρειαστεί να την ξαναγράψω σε έναν φίλο μου π.χ;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Άντε ρε παιδιά ούτε ένας ακόμα;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (13 Ιούν. 2004 , 12:19)

Ρε παιδιά θέλω να κάνω και εγώ μία ερώτηση. Τώρα τελευταία έχω γράψει δύο ταινίες με το anyDVD+CloneDVD, αλλά νομίζω ότι το ίδιο πρόβλημα γίνεται και με άλλα προγράμματα. Έχουμε και λέμε: Γράφω την ταινία απο αυθεντικό DVD σε ένα DVD-R. Όλα καλά μέχρι εκεί. Μετά απο μερική ώρα χρειάστηκε να κάνω μία αντιγραφή απο το ήδη γραμμένο DVD-R. Όμως πάω με το Nero να το κάνω απ'ευθείας αντιγραφή και μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος στο άδειο DVD ενώ είναι ακριβώς η ίδια μάρκα DVD-R. Γιατί; Δύο ταινίες που έγραψα τώρα τελευταία και με τις δύο μου κάνει αυτό το πρόβλημα. Είναι σοβαρό το πρόβλημα γιατί εντάξει άμα θέλω να γράψω μια ταινία. Αλλά άμα χρειαστεί να την ξαναγράψω σε έναν φίλο μου π.χ;

Όταν χρησιμοποιούσα αρχικά το anyDVD είχα παρόμοια προβλήμματα...Δηλαδή όταν πήγαινα να κάνω αντιγραφή απο το ήδη γραμμένο DVD-R μου έβγαζε σφάλμα... :wacko: Αλλα δεν βρήκα που ήταν το πρόβλημμα.

Καλό θα ήταν να βάλεις το DVD Shrink(το οποίο είναι free) για να ριπάρεις την ταινία και στην συννέχεια την αντιγράφεις με το Nero.

Το πρώτο αντίγραφο της ταινίας το έγραψες με το Nero ; Δοκίμασε μία από τις τελευταίες εκδόσεις του Nero.

Για αντιγραφή ήδη αντεγραμμένου DVD δεν χρειάζεται rip, απλά χρειάζεται ένα καλό πρόγραμμα dvd-copy. Λογικά δεν θα έπρεπε να είχες πρόβλημα με το Nero. Δοκίμασε το alcohol. Την ίδια δουλειά κάνει και το disc copier που περιέχεται στο easy cd and dvd creator αλλά είναι κάπως αργό.

Βασικά δεν ξέρω πως δουλεύει το anydvd (δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ) αλλά φαντάζομαι ότι το dvd που γράφεις δεν πρέπει να έχει την προστασία που είχε και το αυθεντικό.. Αν έχει, δεν μπορεί ν'αντιγραφεί με το alcohol ή nero κλπ. και θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα όπως το dvd decrypter για να περάσεις το dvd στον σκληρό κι από εκεί με το nero (νομίζω ότι οι τελευταίες εκδόσεις του dvd decrypter υποστηρίζουν κι εγγραφές) να το γράψεις σ'άλλο dvd.

Μιχάλης :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgep800 (14 Ιούν. 2004 , 12:55)

Όταν χρησιμοποιούσα αρχικά το anyDVD είχα παρόμοια προβλήμματα...Δηλαδή όταν πήγαινα να κάνω αντιγραφή απο το ήδη γραμμένο DVD-R μου έβγαζε σφάλμα... :wacko: Αλλα δεν βρήκα που ήταν το πρόβλημμα.

Καλό θα ήταν να βάλεις το DVD Shrink(το οποίο είναι free) για να ριπάρεις την ταινία και στην συννέχεια την αντιγράφεις με το Nero.

Φίλε Γιώργο χρησιμοποίησα κι εγώ για πολύ λίγο καιρό το DVDShring, αλλά στο τέλος μου κολούσε η ταινία, όχι πάντα όμως. Δεν ξέρω γιατί. Θα πάρω άδεια DVD γιατί μου τελείωσαν και θα κάνω πάλι μια δοκιμή με το Shring. Θα ξαναδοκιμάσω όμως και όλα τα προγράμματα για αντιγραφή για να καταλήξω κάπου. Θα δώ όμως μήπως φταίνε και τα DVD-R γιατί τα παίρνω πολύ φτηνά και μήπως είναι μάπα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgep800 (14 Ιούν. 2004 , 12:55)

Όταν έγραφα με το DVDShring και στο τέλος πατούσα "backup" μου έγραφε απο μόνο του τις ταινίες στο τέλος. Είναι το ίδιο ή θα πρέπει με κάποιον τρόπο να κάνει μόνο backup το Shring, και ύστερα απο μόνος μου να χρησιμοποιώ το Nero για τελική αντιγραφή στο DVD;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (14 Ιούν. 2004 , 18:50)

Φίλε Γιώργο χρησιμοποίησα κι εγώ για πολύ λίγο καιρό το DVDShring, αλλά στο τέλος μου κολούσε η ταινία, όχι πάντα όμως. Δεν ξέρω γιατί. Θα πάρω άδεια DVD γιατί μου τελείωσαν και θα κάνω πάλι μια δοκιμή με το Shring. Θα ξαναδοκιμάσω όμως και όλα τα προγράμματα για αντιγραφή για να καταλήξω κάπου. Θα δώ όμως μήπως φταίνε και τα DVD-R γιατί τα παίρνω πολύ φτηνά και μήπως είναι μάπα.

Εγώ πάντως,τόσο καιρό που αντιγράφω με το DVD Shrink,δεν είχα κανένα πρόβλημμα...Ίσως να φταίνε τα DVD-R,γιατί και ένας φίλος μου που έπερνε πολύ φθηνά δισκάκια είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημμα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (14 Ιούν. 2004 , 18:56)

Όταν έγραφα με το DVDShring και στο τέλος πατούσα "backup" μου έγραφε απο μόνο του τις ταινίες στο τέλος. Είναι το ίδιο ή θα πρέπει με κάποιον τρόπο να κάνει μόνο backup το Shring, και ύστερα απο μόνος μου να χρησιμοποιώ το Nero για τελική αντιγραφή στο DVD;

Σε σχέση με αυτό τί έχεις να μου πείς; :worry: