Jump to content

kots

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kots

  • Ημ. Γέννησης 25/12/1980

kots's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εγώ θα σου πω κάτι τελείως διαφορετικό. από μηχάνημα πάρε ότι θέλεις αλλά πρόσεξε το εξής. βάλε κάτι παραπάνω και πάρε μια καλή οθόνη. κακήν κακώς περνάμε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή και τα μάτια μας πρέπει να τα προσέχουμε. βάλε κάτι παραπάνω και πάρε μια καλή οθόνη. στο κάτω κάτω όλο το μηχάνημα κάποια στιγμή θα το αλλάξεις. η οθόνη θα σου μείνει για μια ζωή. επίσης προτείνω να πάρεις amd. αφού δεν έχεις σκοπό να κάνεις overclocking γιατί να δόσεις τζαμπα λεφτα.?
  2. φίλε μου αυτό δεν ισχύει. εγώ έχω 40αρι σκληρό χωρίς παρτίσιονς και είναι fat32. για fat 32 ισχύει ο περιορισμός στο μέγεθος των αρχείων.
  3. πείραξες καθόλου την virtual memory ή το system cache? έκανες αλλαγές καθόλου στην registry ή έτσι ξαφνικά μια μέρα σου δημιούργησε αυτό το πρόβλημα.?
  4. υπάρχουν προγραμματάκια έτοιμα που βελτιώνουν την εκκίνηση και τις επιδόσεις του υπολογιστή. ψάξε για το manager XP, tweak XP, bootXP κα
  5. kots

    VIDEO CONVERTER

    αν μου πεις τι θέλεις να κάνεις convert θα σου πω το κατάλληλο πρόγραμμα. δες το main concept video encoder
  6. τα αρχεία του dvd σε τι φορμάτ είναι? vob? ή avi?
  7. οι δυο χρήστες θα χρησιμοποιείται την ίδια βάση δεδομένων? το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις κωδικό σε μια βάση δεδομένων. δεν μπορείς πχ να βάλεις κωδικό σε κάποιο ερώτημα από την βάση δεδομένων. μόνο σε ολόκληρη την βάση. αυτό που μπορείται να κάνετε είναι να αντιγράψετε την βάση σε άλλον φάκελο και ο καθένας να έχει την δικιά του με τον δικό του κωδικό.
  8. όταν λες να σου βγάζει το πρόγραμμα εννοείς πχ να βάζεις σαν ερώτημα γιωργος παπαδοπουλος και η access να σου λέει σάββατο 10.00-18.00? αυτό θέλεις να κάνεις? αν ναι είναι κάτι εύκολο. θα ανοίξεις κανονικά έναν πίνακα και θα περάσεις χειροκίνητα τα ωράρια. το ερώτημα αυτό που κάνει είναι να σου βγάζει από τον πίνακα ορισμένα δεδομένα. αλλά εφόσον λες για 20 άτομα τότε δεν θα χρειαστείς ερωτήματα. είναι κάτι που θα το βλέπεις από τον πίνακα. αν μιλούσαμε για 200 άτομα τότε ναι. εξήγησέ μας τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.
  9. φίλε μου ρίξε μια ματιά εδώ γιατί τα έχω πει εκατό φορές και δεν μπορώ να τα ξαναλέω. αφού κάνεις την διαδικασία να μετατρέψεις τα wmv σε avi μπορείς να κάνεις σε 1 λεπτό το AVI --> MPEG με το main concept video encoder επίσης αν θέλεις κάποιο άλλο πρόγραμμα γράψε "wmv to mpeg" σε μια μηχανή αναζήτησης και ψάξε κανένα προγραμματάκι.
  10. εκτός του ότι δεν συνίσταται να εγκαταστήσεις τα ΧΡ πάνω σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό δεν θα μπορέσεις να βάλεις πάνω στα αγγλικά τα ελληνικά. θα σου πεί ότι τα ελληνικά είναι προγενέστερη έκδοση και δεν γίνετε update. έχεις δύο επιλογές. ή βρίσκεις κάποιο χώρο να βάλεις τα αρχεία σου (σιντι - σκληρός από κανενα φίλο σου) και μετά το φορμάτ βάζεις τα ελληνικά σε άδειο particion ή με το Particion magic κανεις ένα καινούριο particion στον δίσκο σου (δεν κινδυνεύεις να χάσεις τα δεδομένα) και περνάς εκεί το καινούριο λειτουργικό έχοντας δύο λειτουργικά. αλλά αν το κάνεις αυτό θα πρέπει να πειράξεις το boot.ini του c:/ για να έχεις multiboot. αυτό είναι κάτι εύκολο αν το ψάξεις ελάχιστα.
  11. παιδιά μια ερώτηση. μόλις πήρα καλώδιο usb για να συνδέσω το 6220 με τον υπολογιστή μου. επειδή έχει παααρα πολλές σελίδες και δεν μπορώ να ψάχνω μήπως μπορεί να μου πει κάποιος μια καλή σελίδα για να κατεβάσω ήχους, παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο για το κινητό μου και μέσω του καλωδιου να τα περάσω σε αυτό? ευχαριστώ.
  12. αυτό δεν ισχύει. δεν έχει να κάνει με αλγόρυθμους και παπ@ριές. η διαφορά του γνήσιου dvd από το αντεγραμμένο είναι στο υλικό κατασκευής του.
  13. κοίτα συνήθως τα cd recorder μετά τις 1000 εγγραφές τα παίζουν. φυσικά αυτό δεν είναι απόλυτο. δεν χάνεις τίποτα αν το ανοίξεις και το καθαρίσεις. έτσι κι αλλιώς είναι πολύ παλιό.
  14. θα δουλεύουν στα 333 αλλά θα είναι καλύτερο από το να είχες δύο μνήμες στα 333. αυτή με τα 400 θα δουλεύει πιο άνετα. και φυσικά ακόμη καλύτερο θα ήταν αν είχες δύο 400αρες. τι motherboard εχεις? είναι dual channel?
  15. kots

    GR subtitles

    γιατί όχι το dvd.stuff.gr μακράν είναι το καλύτερο site.
×
×
  • Create New...