Black_Angel Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 oκ δηλαδη το χρησιμοποιω ως pda σαν να μην εχει καθολου gps ναι, ακριβως ;) Παράθεση Με τα λεφτά αγοράζεις πάντα φτηνα πράγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcd5 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 ok ευχαριστω μαλλον θα το παρω η τιμη του εχει πεσει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmgiorgio24 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 paidia rixtai mia matia se auti tin karta https://www.plaisio.gr/product.aspx?product=958026 paizei me to mio p560 i oxi? leei mono apo suskeues sd 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talikra Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 paidia rixtai mia matia se auti tin karta https://www.plaisio.gr/product.aspx?product=958026 paizei me to mio p560 i oxi? leei mono apo suskeues sd 2 Κόμπλε είσαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talikra Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Το PDA το φορτίζω μέσω Laptop Είμαι στην 3η φόρτιση και μου κάνει πάνω από 6ωρο για να γεμίσει βέβαια κατά την διάρκεια πειραματίζομαι αλλά και πάλι κάτι δεν μου πάει καλά Πόσο σας πέρνει εσάς η φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 δεν το έχω τσεκάρει, αλλά και απο την πρίζα κάνει αρκετή ώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Το PDA το φορτίζω μέσω Laptop Είμαι στην 3η φόρτιση και μου κάνει πάνω από 6ωρο για να γεμίσει βέβαια κατά την διάρκεια πειραματίζομαι αλλά και πάλι κάτι δεν μου πάει καλά Πόσο σας πέρνει εσάς η φόρτιση? απ οσο γνωριζω οι υποδοχες των usb των υπολογιστων εχουν εξοδο 0.4 amber οποτε αν χρησημοποιησεις ενα φορτιστη 220 volt με εξοδο 1 amber θα φορτιζεις τη συσκευη σου δυομιση φορες γρηγοροτερα εγω αυτο κανω οταν βιαζομαι. υ.γ εχε ομως υπ οψιν σου πως η καλυτερη φορτιση ειναι η αργη φορτιση. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devoga Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Καλησπέρα...νέος κάτοχος του P560. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί bluetooth headset (και ποιά προτείνετε) για χρήση σε skype, voIP και άλλες χρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 αν το handsfree υποστηρίζει Α2DP μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Δύο ερωτησούλες : 1. Που μπορώ να βρω θήκη δερμάτινη που να καλύπτει όλο το pda? 2. Χαλάει η βεντούζα της βάσης στήριξης όταν είναι στον ήλιο το αμάξι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 και στο ebay θα βρεις, αλλά και σε εδώ ηλεκτρονικά καταστήματα και μη αν ψάξεις θα βρεις... η βεντούζα σαν βεντούζα άμα μένει στο παρπρίζ με τον ήλιο μπορεί να τα παίξει, όχι άμεσα, αλλά μακροπρόθεσμα όλο και κάτι μπορεί να πάθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos194a Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Τελικά το πήρα και εγώ χθες απο VNP. Παιδιά αν κάποιος έχει επιδότηση στο Voda200 αξίζει τον κόπο γιατί αφαιρείται απο την τιμή. Εμένα μου κόστισε 340 ευρω. Δεν είναι και λίγα, αλλά πιστεύω ότι θα είναι ένα PDA που αξίζει τα λεφτά του. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές (όσον αφορά design κλπ), καμία σχέση με το EMPUS που είχα πριν, τώρα σχετικά με το GPS, σήμερα εγκατέστησα το πρόγραμμα που είχα (Papago7) και θα αρχίσω να το τεστάρω. Παιδιά καλησπέρα είμαι κάτοχος του ΜΙΟ P560 και δεν μπορώ να βάλω το PAPAGO7 μήπως ξέρη κανίς αν κάνη για την συσκευή αυτή, και έχω το IGO το μόνο πρόβλημα είναι στο2D ότι ο κέρσορας δεν είναι σταθερός μήπως ξέρη κανίς αν υπάρχουν λύσις. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 λογικά μπορείς να βάλεις και το papago.....δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια, αλλά αν το papago υποστηρίζει wm6 δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Με ποιο τρόπο μπορώ να "ελαφρύνω" την storage memory στο Μιο 360, η οποία χρησιμοποιείται κατά 93 %, ώστε να μην πειραχτούν εγκατεστημένα προγράμματα ή ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos194a Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 λογικά μπορείς να βάλεις και το papago.....δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια, αλλά αν το papago υποστηρίζει wm6 δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα Δεν ξέρω αν υποστηρίζει wm6 στην αρχή δεν έπαιρνε το s/n και μετά δεν ανήγε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aian Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Γνωρίζει κανένας σας από που μπορώ να πάρω το 360 στην έκδοση με το 1GB μνήμης με δόσεις πιστωτικής κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aian Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Κανείς βρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Με ποιο τρόπο μπορώ να "ελαφρύνω" την storage memory στο Μιο 360, η οποία χρησιμοποιείται κατά 93 %, ώστε να μην πειραχτούν εγκατεστημένα προγράμματα ή ρυθμίσεις? είτε μεταφέρεις όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα που έβαλες στη flash memory ή τα κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή στη flash memory Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 είτε μεταφέρεις όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα που έβαλες στη flash memory ή τα κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή στη flash memory Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Παιδια καλησπέρα. Πως μπορω να κανω relocate τα προφραμματα στην flash memory η στην sd card (αν ειναι εφικτο δηλαδη να βαλω το destinator στην sd card) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Παιδια καλησπέρα. Πως μπορω να κανω relocate τα προφραμματα στην flash memory η στην sd card (αν ειναι εφικτο δηλαδη να βαλω το destinator στην sd card) ? Αυτό γίνεται με τη χρήση κάποιου προγράμματος όπως το Pocket Mechanic και διάφορα άλλα που δεν μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή. :blink: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Σ'ευχαριστω geoponer. Το εγκατεστησα αλλα μαλλον τωρα θα τρελεθω εντελως.. Μου βγαζει οτι η συνολικη κεντρικη ram ειναι 85 MB μονο... (Αποθηκευτικός χωρος 32.70 Προγραμμα 53.40) Ουτε καν τα 512 που αναφερετε σε αυτο το thread. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Σ'ευχαριστω geoponer. Το εγκατεστησα αλλα μαλλον τωρα θα τρελεθω εντελως.. Μου βγαζει οτι η συνολικη κεντρικη ram ειναι 85 MB μονο... (Αποθηκευτικός χωρος 32.70 Προγραμμα 53.40) Ουτε καν τα 512 που αναφερετε σε αυτο το thread. :mad: ψάξτο καλά και μην αγχώνεσαι...πιθανόν κάποια προγράμματα που κάνεις απεγκατάσταση να αφήνουν άχρηστα αρχεία πίσω....με ηρεμία.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ψάξτο καλά και μην αγχώνεσαι...πιθανόν κάποια προγράμματα που κάνεις απεγκατάσταση να αφήνουν άχρηστα αρχεία πίσω....με ηρεμία.... ;) Εκανα Hard reset δεν αντεξα και τα αποτελεσματα που μου δινει ειναι τα εξης: Αποθ/κος χωρος 32.70 ΜΒ Ελευθερα 30 ΜΒ Προγραμμα 53.40 ΜΒ Ελευθερα 38.79 ΜΒ Ειναι αυτα που επρεπε να περιμενω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Εκανα Hard reset δεν αντεξα και τα αποτελεσματα που μου δινει ειναι τα εξης: Αποθ/κος χωρος 32.70 ΜΒ Ελευθερα 30 ΜΒ Προγραμμα 53.40 ΜΒ Ελευθερα 38.79 ΜΒ Ειναι αυτα που επρεπε να περιμενω? ναι, εκεί είσαι....τη flash memory δεν στη δείχνει από εκεί..... μιας και έκανες hard reset, βάλε και καναν explorer της προκοπής... ;) (Resco Explorer) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts