Jump to content

Mitac Mio P360 και Mio P560

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για αυτο και το έδωσα.. Ενας λογος το μεγαφωνο και ο δευτερος που δεν ειχε hot swap παρα εσωτερικη μνημη... Κατα τα αλλα πολύ καλο..

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα σε ολους!!!!!! μώλις εγινα κ εγώ κάτοχος του MIO P560

ηθελα να ρωτήσω αμα μπορώ να το συνδέσω με το pc αρύρματα δηλαδή μέ wi-fi ςστε να περνω αρχειά απο τουσ κοινοχριστους φακελους του pc.στο pc έχω windows XP

ευχαριστω

Αφού πήρα την συσκεούλα λέω να ρίξω κανά χρήμα για τα αξεσουάρτα τα λεγόμενα και ως λίγο άσχετος με δαύτα θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. Λέω να πάρω αυτά τα 2.5 mm για να ακούω καμιά music

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_249_250&products_id=6020

Αν και λέει για τα παλία MIO πιστεύω να κάνουν και για το 560 :rolleyes:

2. Ο screen protector τι λέτε αξίζει καθόλου ή είναι άχρηστη αγορά

3. Και ένα last, μπορούμε από την mini usb port που έχει το μηχανάκι να πάρουμε κάτι σαν adaptor όπου να δημιουργιθεί θέση για USB stick ώστε να συνδέεουμε απευθίας το flashaki μας με την συσκευή :X

καλησπερα σε ολους!!!!!! μώλις εγινα κ εγώ κάτοχος του MIO P560

ηθελα να ρωτήσω αμα μπορώ να το συνδέσω με το pc αρύρματα δηλαδή μέ wi-fi ςστε να περνω αρχειά απο τουσ κοινοχριστους φακελους του pc.στο pc έχω windows XP

ευχαριστω

μπορείς, το κάνω και εγώ αλλά το συνδέω μέσω ρούτερ, δεν έχω κάνει σύνδεση ad-hock (πως τη λένε...:Ρ)

Αφού πήρα την συσκεούλα λέω να ρίξω κανά χρήμα για τα αξεσουάρτα τα λεγόμενα και ως λίγο άσχετος με δαύτα θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. Λέω να πάρω αυτά τα 2.5 mm για να ακούω καμιά music

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_249_250&products_id=6020

Αν και λέει για τα παλία MIO πιστεύω να κάνουν και για το 560 :rolleyes:

2. Ο screen protector τι λέτε αξίζει καθόλου ή είναι άχρηστη αγορά

3. Και ένα last, μπορούμε από την mini usb port που έχει το μηχανάκι να πάρουμε κάτι σαν adaptor όπου να δημιουργιθεί θέση για USB stick ώστε να συνδέεουμε απευθίας το flashaki μας με την συσκευή :X

screen protector καλό είναι να βάλεις...το καλύτερο αξεσουάρ για τη συσκευή

για ακουστικά αρκεί το φισάκι να είναι 2,5mm.... :)

για το ανταπτοράκι δεν ξέρω, και δεν ξέρω και να βρεις αν θα δουλεψει το στικάκι, καθως το ρεύμα που θα χρειαστεί δεν ξέρω αν μπορεί να το δώσει η θύρα του mio

να σας κανω κ γω με την σειρά που κάποιες ερωτίσεις,γιατί ειναι το πρ΄το PDA κ δεν το κατεχω το αθλημα

1.εχω στεισει τον opera αλλα δεν βλέπω video γιατι λέει χρειαζεται τον flash player,εχω κάνει εγκατάσταση ενα πρόγραμμα flash lite player αλλα αυτό είναι σαν αυτόνομος player k παλι δεν μπορώ να ανοίξω σελίδες που εχουν flash στο internet...

2.οταν αλλάζω φόντο στην αρχική οθόνη οι φωτογραγίες φαίνονται ασπες(σαν υδατογράφιμα με αποτέλεσμα να μην μπορς να διαβάσω τα γράμματα.γινεται να αλλάξει αυτό?

κ 3. οταν πάς να κανω συνχρονισμο με το pc μου βγάζει error 85010014 τι σημαίνει?

επίσεις θα εκτιμούσα αμα μου προτλεινατε κανενα καλό προγραμματάκι

• Administrators
screen protector καλό είναι να βάλεις...το καλύτερο αξεσουάρ για τη συσκευή

Δεν το θεωρώ καν αξεσουάρ! Must have από την πρώτη μέρα. :rolleyes:

Modpic.gif

• Administrators

Όχι. :rolleyes:

Modpic.gif

να σας κανω κ γω με την σειρά που κάποιες ερωτίσεις,γιατί ειναι το πρ΄το PDA κ δεν το κατεχω το αθλημα

1.εχω στεισει τον opera αλλα δεν βλέπω video γιατι λέει χρειαζεται τον flash player,εχω κάνει εγκατάσταση ενα πρόγραμμα flash lite player αλλα αυτό είναι σαν αυτόνομος player k παλι δεν μπορώ να ανοίξω σελίδες που εχουν flash στο internet...

2.οταν αλλάζω φόντο στην αρχική οθόνη οι φωτογραγίες φαίνονται ασπες(σαν υδατογράφιμα με αποτέλεσμα να μην μπορς να διαβάσω τα γράμματα.γινεται να αλλάξει αυτό?

κ 3. οταν πάς να κανω συνχρονισμο με το pc μου βγάζει error 85010014 τι σημαίνει?

επίσεις θα εκτιμούσα αμα μου προτλεινατε κανενα καλό προγραμματάκι

1.Χρησιμοποιησε τον CorePlayer 1.2.5 για να βλεπεις video στο YouTube.Ανοιγει αυτοματα απο τον Opera η τον IE οταν πατας στο Link.

2.Μπορεισ να ρυθμισεις τη φωτεινοτητα αλλα γενικα να ξερεις οτι οταν βαζεις φοντο με πολλα χρωματα αυτο φυσικα επηραζει την αναγνωσιμοτητα του text.

3.Οχι αλλα αν δεν λυθει το προβλημα ξαναεγκατεστησε το προγραμμα συνχρονισμου

Καλησπέρα,

πώ μπορώ να κάνω το 560 να ΜΗΝ σβήνει? Μου χει σπάσει τα νέυρα,

εαν δεν είναι στο ρευμα στα 2 λεπτά off παρόλο που έχω αλλάξει τη ρύθμιση ωστε να μην σβήνει στη μπαταρία.

Επίσης χρησιμοποιώ τον διακόπτη από κάτω (on-off) για να το κρατάω σβηστό όταν δεν το χρειάζομαι (μπορεί να μείνει και βδομάδα έτσι) και δεν μου τρώει μπαταρία. Υπάρχει πρόβλημα να το κάνω αυτό? Ο λόγος είναι οτί εκτός από το οτι του αρέσει να σβήνει οποτε θέλει, του αρέσει και να ανάβει οποτε θέλει.

Καλησπέρα,

πώ μπορώ να κάνω το 560 να ΜΗΝ σβήνει? Μου χει σπάσει τα νέυρα,

εαν δεν είναι στο ρευμα στα 2 λεπτά off παρόλο που έχω αλλάξει τη ρύθμιση ωστε να μην σβήνει στη μπαταρία.

Επίσης χρησιμοποιώ τον διακόπτη από κάτω (on-off) για να το κρατάω σβηστό όταν δεν το χρειάζομαι (μπορεί να μείνει και βδομάδα έτσι) και δεν μου τρώει μπαταρία. Υπάρχει πρόβλημα να το κάνω αυτό? Ο λόγος είναι οτί εκτός από το οτι του αρέσει να σβήνει οποτε θέλει, του αρέσει και να ανάβει οποτε θέλει.

βεβαιώσου αν οι ρυθμίσεις που πείραξες είναι αυτές για το φωτισμό της οθόνης ή για τη διαχείρηση ενέργειας (settings->backlight->advanced και settings->power->advanced). πρέπει να τα απενεργοποιήσεις και τα 2.....

όσο για τα ανάμματα, κλείσε σωστά το activesync για να μην τρέχει στο background σαν πρώτο βήμα και βλέπεις

βεβαιώσου αν οι ρυθμίσεις που πείραξες είναι αυτές για το φωτισμό της οθόνης ή για τη διαχείρηση ενέργειας (settings->backlight->advanced και settings->power->advanced). πρέπει να τα απενεργοποιήσεις και τα 2.....

όσο για τα ανάμματα, κλείσε σωστά το activesync για να μην τρέχει στο background σαν πρώτο βήμα και βλέπεις

Σωστα είχα ξεχάσει το Power settings.

Για το άλλο θα δούμε αν και το χα ψάξει δεν έτρεχε τίποτα.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ HARD RESET ΣΤΟ ΜΙΟ Ρ560?

Ο καθαρισμός της μνήμης σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα που έχετε εισάγει στη RAM, συμπεριλαμβανομένων όλων των αρχείων, των ρυθμίσεων συστήματος και των πρόσθετων προγραμμάτων που έχετε εγκαταστήσει, θα διαγραφούν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο My Flash Disk δεν θα διαγραφούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

1. Αποσυνδέστε όλα τα καλώδια, μεταξύ των οποίων και τον φορτιστή AC, από το Pocket PC.

2. Πιέστε το μοχλό πλοήγησης προς τα πάνω και σύρετε τον διακόπτη ON/OFF στη θέση OFF.

3. Ενώ κρατάτε τον μοχλό πλοήγησης, σύρετε το διακόπτη πίσω στη θέση ON.

4. Το Pocket PC ενεργοποιείται και εκτελεί την αρχική διαδικασία εκκίνησης.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Ο καθαρισμός της μνήμης σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα που έχετε εισάγει στη RAM, συμπεριλαμβανομένων όλων των αρχείων, των ρυθμίσεων συστήματος και των πρόσθετων προγραμμάτων που έχετε εγκαταστήσει, θα διαγραφούν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο My Flash Disk δεν θα διαγραφούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

1. Αποσυνδέστε όλα τα καλώδια, μεταξύ των οποίων και τον φορτιστή AC, από το Pocket PC.

2. Πιέστε το μοχλό πλοήγησης προς τα πάνω και σύρετε τον διακόπτη ON/OFF στη θέση OFF.

3. Ενώ κρατάτε τον μοχλό πλοήγησης, σύρετε το διακόπτη πίσω στη θέση ON.

4. Το Pocket PC ενεργοποιείται και εκτελεί την αρχική διαδικασία εκκίνησης.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και την άμεση ανταπόκριση. Έγινε όπως το περιγράψατε απροβλημάτιστα. Ευχαριστώ και πάλι. :)

Με τα λεφτά αγοράζεις πάντα φτηνα πράγματα

Εχώ δει αυτό το case http://www.skroutz.gr/products/show/2062235

και λέω να το χτυπίσω ξέρεται που πουθενά αλλού να παίζει κανένα συμβατό με το MIO μας :p

To skroutzara μια αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο, δεν ξέρω αυτοί που είδα ότι το πήραν από ebay τι εμπειιρία είχαν

Εχώ δει αυτό το case http://www.skroutz.gr/products/show/2062235

και λέω να το χτυπίσω ξέρεται που πουθενά αλλού να παίζει κανένα συμβατό με το MIO μας :p

To skroutzara μια αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο, δεν ξέρω αυτοί που είδα ότι το πήραν από ebay τι εμπειιρία είχαν

Έχω αγοράσει καλύτερο απο το ebay με 8€! Ψάξε λίγο εκει και θα το δεις. Δερμάτινο κλειστό, όμορφο. Και μου στείλανε και τα χριστούγεννα κάρτα!! :D

Να ρωτησω και εγω κατι σχετικα με το 560..

Επειδη το χρειαζομαι κυριως για pda και οχι για πλοηγηση

γινεται να εχω απενεργοποιημενο το gps?

ή το gps ενεργοποιειται μονο στη σχετικη εφαρμογη...

Υποψην δεν το εχω αγορασει ακομα γι΄αυτο μην με παρεξηγησετε αν ειπα καμια βλακεια

Να ρωτησω και εγω κατι σχετικα με το 560..

Επειδη το χρειαζομαι κυριως για pda και οχι για πλοηγηση

γινεται να εχω απενεργοποιημενο το gps?

ή το gps ενεργοποιειται μονο στη σχετικη εφαρμογη...

Υποψην δεν το εχω αγορασει ακομα γι΄αυτο μην με παρεξηγησετε αν ειπα καμια βλακεια

Με την εφαρμογή