panos23 Δημοσιεύτηκε July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 3, 2007 Γεια σας παιδια Προσφατα ειχα κανει καποια test κ περασα κ απο συνεντευξη στην Τραπεζα Πειραιως.Το πτυχιο μου ειναι σχετικο με την πληροφορικη κ αν κ δεν ειχαμε συζητησει κ πολυ ενδελεχως για το ενδιαφερον σχετικα με θεση τους ειχα περασει απο εξω εξω οτι με ενδιαφερει πολυ η πληροφορικη.Σημερα με πηρανε κ μου ειπανε οτι υπαρχει διαθεσιμη θεση για ταμια ομως. Οποτε ρωταω τι υπευθυνοτητες εχει αυτη η δουλεια,αν ξερετε κατι σχετικα με bonus αλλα κ οτι αλλο νομιζετε οτι πρεπει να αναφερετε οσοι εισαστε του επαγγελματος αλλα κ ολοι οι αλλοι Ευχαριστω Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Να πας.... στο ταμειο βλακιεσ κανεις και ειναι βαρετο, αλλα αν εισαι καλος ΠΟΛΥ συντομα θα φυγεις προς τα πανω... Στις τραπεζες ΟΛΟΙ κανουν το "αγροτικο" τους στο ταμειο... Πηγαινε και να εισια προθυμος και σωστος... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Γεια σας παιδια Προσφατα ειχα κανει καποια test κ περασα κ απο συνεντευξη στην Τραπεζα Πειραιως.Το πτυχιο μου ειναι σχετικο με την πληροφορικη κ αν κ δεν ειχαμε συζητησει κ πολυ ενδελεχως για το ενδιαφερον σχετικα με θεση τους ειχα περασει απο εξω εξω οτι με ενδιαφερει πολυ η πληροφορικη.Σημερα με πηρανε κ μου ειπανε οτι υπαρχει διαθεσιμη θεση για ταμια ομως. Οποτε ρωταω τι υπευθυνοτητες εχει αυτη η δουλεια,αν ξερετε κατι σχετικα με bonus αλλα κ οτι αλλο νομιζετε οτι πρεπει να αναφερετε οσοι εισαστε του επαγγελματος αλλα κ ολοι οι αλλοι Ευχαριστω Ταμίας σημαίνει ότι θα κάνεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα, θα έχεις την ευθύνη των χρημάτων που μπαίνουν/βγαίνουν στο υποκατάστημα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός διότι είναι εύκολο να κατηγορηθείς εάν βγουν λάθη στις καταστάσεις. Είναι μία δουλειά με ιδιαίτερη κούραση και άγχος, ιδιαίτερα εάν είσαι σε κεντρικό υποκατάστημα το οποίο εξυπηρετεί πολύ κόσμο. ΕΠΙΣΗΜΑ, bonus δεν έχω ακούσει να έχει. Αυτό το συναντάς κατά κύριο λόγο σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν -έμμεσα ή άμεσα - με πωλήσεις και το πόστο του ταμία ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με αυτό. ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, κάποιες φορές ο ταμίας μπορεί να «στέλνει» πελάτες στον Χ/Ο ή Ασφαλιστικό Σύμβουλο που μπορεί να έχει το υποκατάστημα και να παίρνει «δωράκια» από αυτούς, αλλά όλα αυτά είναι σχετικά και στη «ζούλα». Τέλος, το να είσαι καλός ταμίας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα προωθηθείς. Η προώθηση ενός έχει να κάνει με τις ανάγκες, τα προσόντα, τις γνωριμίες, κτλ κτλ κτλ. Τίποτα δεν αποκλείεται φυσικά, απλά μην θεωρήσεις σίγουρο το ό,τι ντε και καλά θα ανέβεις στην ιεραρχία ή θα αλλάξεις πόστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 pos mpainei kaneis sti thesi tou tameia? bgainei prokuriksi? pisteuo pantos oti den pas kai polu aksiokratika se trapeza... Tosos kosmos perimenei ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 κουραγιο παιδια σε ολους τους ταμειες... πιστευω ειναι πολυ παλουκι να εξυπηρετεις τα συμφεροντα του κοινου + των υπαλληλων που δουλευουν ηδη εκει. το βλεπω και απο μενα,οταν ο διευθυντης παει να κανει την δουλεια μου...βλεπω το υφος του ταμεια εκεινη την στιγμη....παρα το οτι ειναι φιλος....θα με σφαξει! μεχρι τωρα ζω παντως :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. July 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 pos mpainei kaneis sti thesi tou tameia? bgainei prokuriksi? pisteuo pantos oti den pas kai polu aksiokratika se trapeza... Tosos kosmos perimenei ;) Να λειπουν οι ειρωνειες παρακαλω κ οσοι εχουν την διαθεση ας βοηθησουν.... Τι προκυρηξη μου λες??Δημοσιο ειναι??Παρε κανε μια αιτηση κ μπορει να εχεις την ιδια καταληξη κ με μενα.Εγω δουλευω ηδη φιλε μου κ περνω 750 euro καθαρα αλλα η δουλεια του ταμια (που με πηραν τηλ. μετα απο 2,5 μηνες σημερα) ισως ειναι καλυτερη κ με περισσοτερες απολαβες (+ νομιζω οτι ειναι ψιλομονιμη).Γι αυτο θελω την γνωμη σας Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 ΕΠΙΣΗΜΑ, bonus δεν έχω ακούσει να έχει. Αυτό το συναντάς κατά κύριο λόγο σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν -έμμεσα ή άμεσα - με πωλήσεις και το πόστο του ταμία ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με αυτό. Οι ταμίες συγκεκριμένα δεν ξέρω αν έχουν bonus, αλλα παρα πολλές θέσεις έχουν bonus χωρίς να σχετίζονται άμεσα η έμμεσα με πωλήσεις. Φιλε pano, για το αν έχει bonus γιατί δε ρωτάς την ίδια την τράπεζα?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. July 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον Θελει πολυ σκεψη παντως ρε γμτ... Κ γενικα κ απο το περιβαλλον μου αλλα κ απο διαφορα αλλα forum οι μισοι λενε οτι ειναι μια βαρετη δουλεια που κανεις τα ιδια κ τα ιδια κ οι αλλοι μισοι οτι ειναι μια δουλεια που γινεσαι στην ουσια ρομποτ,που δεν εχεις χρονο ουτε να κατουρησεις :X αμα πεσεις σε κεντρικο καταστημα,με πολλες ευθυνες κ μεσα στο αγχος Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostemotion Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Παντως η κοπελα του αδερφου μου που δουλευει κανα 2 χρονια δεν παιρνει πανω απο 1000 ευρω και δουλευει γυρω στις 9 ωρες. Εννοειται πως φευγει απτους τελευταιους απο τη δουλεια και αν γινει κανα λαθος ερχεται το βραδυ σπιτι. Τωρα που αλλαξε υποκαταστημα δηλαδη απο καποιο κεντρικο της Χαλκιδας σε ενα με οχι τοσο κοσμο ειναι καλυτερα,οταν ηταν στης Χαλκιδας γυρνουσε κατα τις 7 στο σπιτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Ειναι αγχωδης δουλεια στην αρχη και θελει αρκετη προσοχη γιατι εχεις να αντιμετωπισεις πελατες, χρηματα, περιεργους προισταμενους!!! Απο μπονους συνηθως αν ενα καταστημα συνολικα παει καλα στους στοχους του τοτε ολοι λαμβανουν κατι αλλα βεβαια εξαρταται απο τη συμμετοχη σου σε αυτο!!! Δηλ ποσους πελατες που εξυπηρετησες τους εστειλες να κανουν και κανενα επενδυτικο, αν εφερες πελατες απ εξω για στεγαστικα καταναλωτικα κλπ!!!! Οσον αφορα τωρα την εξελιξη ειναι γνωστό οτι τις περισσοτερες φορες οι ταμιες μενουν εκει για πολλλα πολλλα χρονια (μιλαω παντα για ταμια τραπεζας) εκτος και αν εχεις προσοντα πωλησεων κλπ οποτε σιγα σιγα μπορει να σε δοκιμασουν και εκει!!! Παντως γνωμη μου ειναι να αποφασισεις να πας και να δοκιμασεις ο ιδιος για καποιο χρονικο διαστημα αν και γενικα η πιεση θα ενταθει τα επομενα χρονια...:worry: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 .Εγω δουλευω ηδη φιλε μου κ περνω 750 euro καθαρα .... [ASXETO] sorry alla eno grafeis ellinika to EURO giati to gyrnas sta agglika! mia leksi me rizes ellinikes, mia leksi pou einai tipomenh kai sta ellinika sta xartonomizmata olon twn xwrwn tis eyrozonis ! :X Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Αν το πτυχίο Πληροφορικής που έχεις είναι απο ΑΕΙ ή ΤΕΙ απορώ γιατί δεν έγινες καθηγητής πληροφορικής σε δημόσιο σχολείο!:confused: Εχει μεγάλη απορρόφηση αυτή η ειδικότητα!;) Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 kalimera. douleya sti sigkekrimeni trapeza gia 2 mines. thewrw pws einai poli kali eykairia mias kai plirwnoun poli kala gia 1i douleia kai oi wres ergasias einai liges (diladi logikes). Na eyxesai apla na eisai se mikro katastima kai na exeis logiko dieythinti. thimamai pou sizitousa em ton tamia tou katastimatos (egw imoun stin eksipiretisi pelatwn), oti pairneis ena pososto logw ayksimenwn eythinwn. i alitheia einai pos se ena katastima einai i pio kourastiki douleia alla thewrw oti me koinwnikotita kai douleia mporeis na allakseis aneta k na pas se kapoia thesi entos katastimatos.. to na pas se mia dieythinsi opws i dieythinsi pliroforikis einai pio diskolo. Egw tha se simvouleya na tin pareis tin thesi. einai poli kali eykairia k i peiraiws einai idaniko perivallon ergasias. (egw metaniwsa pou efiga k twra douleyw 12wro at least...) Elpizw na voithisa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Αν το πτυχίο Πληροφορικής που έχεις είναι απο ΑΕΙ ή ΤΕΙ απορώ γιατί δεν έγινες καθηγητής πληροφορικής σε δημόσιο σχολείο!:confused: Εχει μεγάλη απορρόφηση αυτή η ειδικότητα!;) Ισως γιατι στον τελευταιο διαγωνισμο δεν πηραν ουτε ενα καθηγητη πληροφορικης, αφου ειχαν φροντισει σε παλαιοτερους να παρουν μαθηματικους, φιλολογους και θεολογους με καποιο ψευτοσεμιναριο πληροφορικης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. July 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Αν το πτυχίο Πληροφορικής που έχεις είναι απο ΑΕΙ ή ΤΕΙ απορώ γιατί δεν έγινες καθηγητής πληροφορικής σε δημόσιο σχολείο!:confused: Εχει μεγάλη απορρόφηση αυτή η ειδικότητα!;) οχι πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 αφου ειχαν φροντισει σε παλαιοτερους να παρουν μαθηματικους, φιλολογους και θεολογους με καποιο ψευτοσεμιναριο πληροφορικης. οχι πια Pro έχεις δίκιο, παλαιοτέρα έπαιρναν άσχετες ειδικότητες, αλλά νομίζω από τότε που βγήκαν τα πτυχία πληροφορικής, τις σταμάτησαν!:) Οντως στον τελευταίο ΑΣΕΠ δεν προκηρύχθηκαν θέσεις!:O Ομως ίσως να είχε προλάβει προηγούμενους διαγωνισμούς - προσλήψεις. Το ρώτησα διότι είδα οτι είναι 26 χρονών, οπότε λογικά θα πρόλαβε τις πολλές προσλήψεις πρόπερσι και πριν 2 χρόνια!:O Δυστυχώς δεν απάντησε στο ερώτημα μου! Anyway, οτι και να κάνει, να είναι ευχαριστημένος, αυτό έχει σημασία! :) Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. July 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Pro έχεις δίκιο, παλαιοτέρα έπαιρναν άσχετες ειδικότητες, αλλά νομίζω από τότε που βγήκαν τα πτυχία πληροφορικής, τις σταμάτησαν!:) Οντως στον τελευταίο ΑΣΕΠ δεν προκηρύχθηκαν θέσεις!:O Ομως ίσως να είχε προλάβει προηγούμενους διαγωνισμούς - προσλήψεις. Το ρώτησα διότι είδα οτι είναι 26 χρονών, οπότε λογικά θα πρόλαβε τις πολλές προσλήψεις πρόπερσι και πριν 2 χρόνια!:O Δυστυχώς δεν απάντησε στο ερώτημα μου! Anyway, οτι και να κάνει, να είναι ευχαριστημένος, αυτό έχει σημασία! :) Oχι.Δεν εχω συμμετασχει σε τετοιους διαγωνισμους 1) γιατι δεν ειναι αξιοκρατικοι κ 2) δεν μου αρεσει το καθηγητηλικη :O Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Oχι.Δεν εχω συμμετασχει σε τετοιους διαγωνισμους 1) γιατι δεν ειναι αξιοκρατικοι κ 2) δεν μου αρεσει το καθηγητηλικη :O Γιατί δεν είναι αξιοκρατικοι?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Να λειπουν οι ειρωνειες παρακαλω κ οσοι εχουν την διαθεση ας βοηθησουν.... Τι προκυρηξη μου λες??Δημοσιο ειναι??Παρε κανε μια αιτηση κ μπορει να εχεις την ιδια καταληξη κ με μενα.Εγω δουλευω ηδη φιλε μου κ περνω 750 euro καθαρα αλλα η δουλεια του ταμια (που με πηραν τηλ. μετα απο 2,5 μηνες σημερα) ισως ειναι καλυτερη κ με περισσοτερες απολαβες (+ νομιζω οτι ειναι ψιλομονιμη).Γι αυτο θελω την γνωμη σας sigoura den eironeutika kanenan kai tipote. Apta exei tixei na exoun piasei douleia se trapeza kapoioi gnostoi mou pou tuxainei o mpampas tous na exei ena polu "baru" trapeziko logariasmo ekei... Sto kato kato, makari na einai etsi opos ta les, k den amfibalo,apla me tosi anergeia, giati na min protimisoun ta "dika toys paidia". Oso gia mena prosopika, eimai ekpaideutikos kai mou aresei para polu, opote den skopeuo na kano kamia aitisi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Oχι.Δεν εχω συμμετασχει σε τετοιους διαγωνισμους 1) γιατι δεν ειναι αξιοκρατικοι κ 2) δεν μου αρεσει το καθηγητηλικη :O tha mou epitrepsete na po oti einai aksiokratikoi... Pantos einai ti tou teriazei kai ti oxi. To kathigitiliki pantos pisteuo einai polu kalutero apo tin trapeza, giati einai kalutera na dimiourgeis tous epistimones kai tin koinonia tou aurio , na diamorfoneis xaraktires, kai na kaneis ta mikra paidakia na agapoun pragmatika tous upologistes kai tin texnologia. Ananeonesai otan eisai me paidia kai den pliteis pote. Aisuanesai oti prosfereis koinoniko ergo kai den exeis kanena afentiko pano apo to kefali sou. Kai na mi milisoume gia to orario, tis diakopes kai tis paromoies apodoxes. Sto kato kato, afou exeis ksemperdepsei me to 4oro tis kathimerinis sou ergasias, mporeis na asxolitheis Idika stin Pliroforiki me ena soro alla pragmata, gia na auksiseis tis apodoxes sou, px web design, glosses programmatismou.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Και εγω με αυτο το σκεπτικο πηγα σε προφατο τραπεζικο διαγωνισμο οτι και καλα θα πρεπει να εχω καποιο μεσον!!! 109.000 αιτησεις συνολο 300 θεσεις για αθηνα...Ε λεω δε μπορει οι 500 απο αυτους να εχουν μεσω πανε οι θεσεις!!! Κι ομως πηγα για πλακα και για να δω τι παιζει και τωρα δουλευω εκει!!! Πιεση, πνευματικη κουραση αλλα αν μη τοι αλλο ο διαγωνισμος εστω και κατα ενα ποσοστο ηταν αξιοκρατικος!!!! ;) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Σίγουρα κάποιους τους "σπρώχνουν" , κάποιοι. Αλλά αυτοί πόσοι μπορεί να είναι; Εγώ θα πρότεινα σε όσουν ενδιαφέρονται, να δοκιμάζουν όπως ο AGNOSTOS, τις γνώσεις τους , τις ικανότητές τους, ακόμα και την τύχη τους, όταν γίνονται τέτοιοι διαγωνισμοί. Το ότι έγιναν 109.000 αιτήσεις δεν σημαίνει τίποτα. Πόσοι από αυτούς που έκαναν αίτηση, πήγαν τελικά να διαγωνιστούν; Όλοι; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Σίγουρα κάποιους τους "σπρώχνουν" , κάποιοι. Αλλά αυτοί πόσοι μπορεί να είναι; Εγώ θα πρότεινα σε όσουν ενδιαφέρονται, να δοκιμάζουν όπως ο AGNOSTOS, τις γνώσεις τους , τις ικανότητές τους, ακόμα και την τύχη τους, όταν γίνονται τέτοιοι διαγωνισμοί. Το ότι έγιναν 109.000 αιτήσεις δεν σημαίνει τίποτα. Πόσοι από αυτούς που έκαναν αίτηση, πήγαν τελικά να διαγωνιστούν; Όλοι; ;) 90.000 πηγαν τελικα :) Η πλακα ηταν οτι οι 30.000 περιπου ειχαν παει φροντιστηρια!!! Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο μεγαλη μπιζνα οι διαγωνισμοι και τα φροντιστηρια γι αυτους!!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts