Jump to content

Πυρκαγιές...


kage
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η πρώτη παγκόσμια συμφορά αναφέρεται καθαρά και ΜΟΝΟ στον αριθμό των θυμάτων και όχι στην έκταση της πυρκαγιάς. Σε πληροφορώ ότι υπήρξαν πάρα πολύ μεγαλύτερες πυρκαγιές (σε καιρό πολέμου και μη). Άσε τι λένε τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Δες εδώ.

Πιστεύεις ότι θα μάθουμε και θα συμορφωθούμε; Δεν το νομίζω. Αυτό που περιέγραψα παραπάνω είναι η πεπατημένη, ισχύει σε ΗΠΑ, Καναδά 20-30 χρόνια τώρα. Αντιγραφή να κάνουμε μόνο και την επόμενη φορά δεν θα θρηνούμε θύματα και βουνά. Δεν θα υπάρξει επόμενη φορά γλυκιά μου, είναι ήδη καμμένα όλα.

Αν θυμάσαι, τον Ιούλιο η φωτιά στην Πίνδο έκαιγε 15 μέρες. Δεν ασχολήθηκε κανείς γιατί δεν υπήρχαν οικισμοί. Η καταστροφή όμως έγινε. Οι άλλοι όμως μαθαίνουν απ'τα λάθη τους, εμείς τα ρίχνουμε στο στρατηγό άνεμο (φοβερή ατάκα) ή στους Τούρκους (όπως και οι Τούρκοι σε μας).

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

 

 

+100 murex...!!!! contignecy + risk management στην ελλάδα? ρε τι ειναι αυτό??? :X

 

+1000

 

Λύσεις υπάρχουν, τεχνολογία υπάρχει αν κάποιος πάρει το μαστίγιο και καταπολεμήσει και την οκνηρία μας...

 

Σε κανένα μέρος του πλανήτη οι πολιτικοί δεν ξέρουν από τεχνολογία και από τις δυνατότητες που προσφέρει. Απλά στις σοβαρές χώρες ακούνε τους ειδικούς και "βάζουν λεφτά" εκεί που πρέπει. Και φυσικά τα λεφτά πιάνουν τόπο. Οι δικοί μας σκέφτονται μόνο τον λαϊκισμό επειδή ο αμόρφωτος λαός δεν ξέρει και δεν θα τους ζητήσει τα ρέστα για τις παραλείψεις τους...σιγά μην ζητήσει τα ρέστα ο ψηφοφόρος γιατί δεν πληρώσαμε δορυφορική επιτήρηση. Για να φτιάξουμε κάνα συντριβάνι όμως...

Read The F...ing Manual First
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν,

ωραία και καλά όλα, αλλά αντιμετωπίζουμε μια πραγματικότητα: κάποιος, κάτι (UFO, ρώσοι που θέλουν να χτίσουν στον Ταϋγετο, οικοπεδοφάγοι κοσοβάροι, ντόπιοι αναρχικοί, μανιάτες αυτονομιστές, ΠΑΟΚτζίδες, πακιστανοί έμποροι κόκας κ.ο.κ.)

 

Ρε μεγάλε , καλά όσα λες , αλλά θα μας κουφάνεις τώρα? Οι Παοκτζίδες που κολλάνε με τα άλλα που αναφέρεις στην παρένθεση? Στην ίδια κατηγορία είμαστε?!!! Κάνε ένα edit σε παρακαλώ... :blink::angry: ΕΛΕΟΣ!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλά, αυτό σε πείραξε???

Οι μανιάτες αυτονομιστές (δεν υπάρχουν) και τα UFO (?) είναι πιθανο να έβαλαν φωτιά??? ούτε κοσσοβάροι οικοπεδοφάγοι υπάρχουν. Πιστεύεις ότι τα εννοώ? Πλάκα κάνω με τις θεωρίες συνομοσιολογίας.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.
Link to comment
Share on other sites

Ατάκα

Διαβάσαμε στο Βήμα (Κοσμάς Βίδος) πως ο Νίκος Αλιάγας ταξίδευε με αεροπλάνο πάνω από την Ελλάδα και έβλεπε κάτω τις φωτιές. Δήλωσε λοιπόν ''Ήταν ένα φρικαλέο θέαμα που μέσα στην φρίκη του είχε μια ομορφιά περίεργη''.

Να πούμε και εμείς πως αν εκείνη τη στιγμή ανατιναζόταν το αεροπλάνο, θα ήταν φρικτό, αλλά με μια άγρια ομορφιά.

Πηγή : sport24.gr

Y.γ. ρε τον καραγκιόζη!

Link to comment
Share on other sites

Καλά, αυτό σε πείραξε???

Οι μανιάτες αυτονομιστές (δεν υπάρχουν) και τα UFO (?) είναι πιθανο να έβαλαν φωτιά??? ούτε κοσσοβάροι οικοπεδοφάγοι υπάρχουν. Πιστεύεις ότι τα εννοώ?

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ... Ε?

ΕΙΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ Ε?

 

Μανιάτες αυτονομιστές...τώρα το προσεξα...χα χ αχ α :lol:

 

Οι δικοί μας σκέφτονται μόνο τον λαϊκισμό επειδή ο αμόρφωτος λαός δεν ξέρει και δεν θα τους ζητήσει τα ρέστα για τις παραλείψεις τους...σιγά μην ζητήσει τα ρέστα ο ψηφοφόρος γιατί δεν πληρώσαμε δορυφορική επιτήρηση. Για να φτιάξουμε κάνα συντριβάνι όμως...
ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ

Στα 25 μου πρωτοβγήκα εκτός Ελλάδας. Λονδίνο και Αμστερνταμ. όταν ξαναγύρισα, μου φαινομασταν απολίτιστοι. Έπειτα έτυχε να ζήσω εκτός ελλάδας. όταν ξαναγύρισα (πριν κατι μήνες) δεν μου φανήκαμε απολίτιστοι σαν λαός, αλλά, κακομοίρηδες...Και όχι από το δικό μας το κεφάλι...Για κάποιο περίεργο λόγο είχα και έχω την αίσθηση ότι ο Ελληνικός λαός τυγχάνει κοροϊδίας ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.

Ραγιάδες είναι η πιο σωστή λέξη... ΚΑι το έχουμε συνηθίσει από πάνω. (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και μεις δεν ευθυνόμαστε για την κατάντια μας).

Vita Brevis
Link to comment
Share on other sites

Αληθεια γιατι αγορασαμε τις καναδεζικες σακατρακες? Συγνωμη που υποβαθμιζω τα Κανανταιρ αλλα πριν 5-6 χρονια παραγγειλαμε και πηραμε 10 Κανανταιρ εναντι καπου 200 εκατομ ευρω. Την ιδια στιγμη βρισκοταν στα τελικα σταδια αναπτυξης το ρωσικο Beriev-200 ή Be-200

με κοστος ισως και μικροτερο .

Η τοτε κυβερνηση ( εχει κανει και η σημερινη τα ιδια σε αλλες περιπτωσεις) προφανως επειδη θα επεφταν οι πατροπαραδοτες γερες μιζες αποασισε να παρει το εντελως ξεπερασμενο Κανανταιρ CL-415 που εχει ελαφρως βελτιωμενες ικανοτητες μεταφορες νερου και ενα ζευγαρι κινητηρες turbo-prop ,εν συγκρισει με τα εντελως γερασμενα και επικινδυνα CL-215.

 

Απο τοτε ενα 415 εκανε βαρια αναγκαστικη προσθαλασσωση και κριθηκε μη επισκευασιμο ,κι αλλο ενα 415 επεσε φετος... δηλαδη τα κανουργια 415 ειναι μονο 8 πλεον.

 

Δειτε τωρα ποσο κρισιμη ηταν η αποφαση της κυβερνησης τοτε.Τα στοιχεια μιλανε απο μονα τους

 

___________________Κανανταιρ 415 ___________________ Βε-200

 

Κιλα ανα

υδροληψια ____________ 6.123 ________________________12.000

 

 

Συνολικο

κατασβεστικο

φορτιο ανα ___________125 τονοι____________________240 τονοι

αποστολη

 

 

Βαθμος ανοδου

(κρισιμος σε _______ 1300 ποδια/λεπτο ______________3250 π/λ

απαγκιστρωση

απο χαραδρες)

 

Το Be 200 σημειωνει αξιοσημειωτα μικρο χρονο 12 λεπτων απο τη στιγμη της κλησης μεχρι την απογειωση

 

Αξιοσημειωτη αξιοπιστια με διαθεσιμοτητα σχεδον 100 % !!!!!!

Δηλαδη οχι σα τα κανανταιρ που συχνα καθονται στο εδαφος για συντηρηση με αποτελεσμα να λοιπουν απο τα μετωπα

 

Πολυ σημαντικο! Το Be-200 διαθετει εντυπωσιακη ικανοτητα σε χαμηλη ταχυτητα εξαιτιας του ηλεκτρονικου συστηματος ελεγχου πτησης. το λεγομενο fly-by-wire (fbw) , μεγαλη αποφορτιση του ηρωα πιλοτου !!!

 

 

Ε λοιπον μηπως μας κοροιδευουν? Σκεφτειτε το ενα ριχνει με μια ριψη 12 τονους το αλλο 6 μονο ! Ειναι απιστευτα σημαντικο αυτο.

Ουσιαστικα με το Βε-200 θα ηταν σαν να ειχαμε διπλασιο στολο κυριοι !!!

 

 

Για να μην αναφερουμε και το θηριωδες ρωσικο πυροσβεστικο των 25 τονων (!!!!!) που με μια ριψη σβηνει ολοκληρη φωτια !!! Κι ας χρειαζεται προσγειωση για να γεμισει,η συμβολη 3 τετοιων θηριων θα ηταν αποφασιστικοτατη.

 

Οι κυβερνωντες τοτε ομως αποφασισαν να παρουν παιχνιδια οχι πραγματικα οπλα,κι υστερα ''κλαινε'' και το παιζουν τιμητες ... ε ρε...

Link to comment
Share on other sites

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΑΝΤΕΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

 

Συνελήφθη 30χρονος εμπρηστής στην Φλώρινα στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 32 κινητά τηλέφωνα και γκαζάκια. Ομολόγησε πως πληρώθηκε για να προβεί σε αυτή την ενέργεια. Κάτοικοι τον εντόπισαν και τον κατεδίωξαν και ευτυχώς η φωτιά δεν εξαπλώθηκε.

 

Να κάνουμε τον συνειρμό με ουράνιο τόξο;

 

Καταζητείται η ξανθιά με το σορτς που μπήκε στο νεκροταφείο του Χολαργού και προσπάθησε να βάλει φωτιά σε επιλεγμένο σημείο που κάτοικος της περιοχής είπε ότι αν εξαπλωνόταν θα σταματούσε στην Ραφήνα με τους ανέμους που έπνεαν εκείνη την χρονική στιγμή αν δεν την εντόπιζαν κάτοικοι της περιοχής και δεν σβηνόταν.

 

Ο Ρουμάνος που συνελλήφθη στην Ηλεία απο κατοίκους που τον εντόπισαν να βάζει φωτιά πετώντας στουπιά σε περιοχές με σκοπό την περεταίρω εξαπλωση της πύρινης λαίλαπας αρχικά υποστήριξε ότι είναι Έλληνας.Συνελλήφθη και ανακρίνεται όπως και και οι 2 Αλβανοί που προσπάθησαν να κατακάψουν την Κορινθία.

 

Εμπρηστικός μηχανισμός που ευτυχώς δεν πρόλαβε να τεθεί σε λειτουργία εντοπίστηκε στην Αρεόπολη.

 

Συνεχείς απόπειρες εμπρησμού στον Μαραθώνα στην Βάση ελικοπτέρου και στο χωριό Καλέτζι με 2 επιβαίνοντας σε μηχανάκι όπου καταζητούνται.

 

 

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ

Αντένα πριν λίγο

 

17χρονος Αλβανός εμπρηστής συνελληφθη στην περιοχή Αγίου Στεφάνου Αττικής.

 

(Οι 2 Αλβανοί 11 και 11,5 χρονών που συνελλήφθησαν στην Καβάλα για εμπρησμό τι απέγιναν;

Οι ανήλικοι τους βολεύουν ποινικά στους εμπρησμούς.)

 

Πλιάτσικο από Αλβανούς στις καμένες περιοχές της Ηλείας. 80 οχήματα αστυνομίας και στρατού κατεβαίνουν στις πληγείσες περιοχές για να προστατέψουν τις περιουσίες των κατοίκων.

 

Προς τιμήν του ο Αντένα κράτησε ολονύχτια μετάδοση με πληροφόρηση του κοινού, ενώ τα υπόλοιπα κανάλια κατέβασαν ρολά και πήγαν για ύπνο διατηρώντας λιγοστά έκτακτα δελτία.

 

 

http://www.hellenicrevenge.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

Καλά, αυτό σε πείραξε???

Οι μανιάτες αυτονομιστές (δεν υπάρχουν) και τα UFO (?) είναι πιθανο να έβαλαν φωτιά??? ούτε κοσσοβάροι οικοπεδοφάγοι υπάρχουν. Πιστεύεις ότι τα εννοώ? Πλάκα κάνω με τις θεωρίες συνομοσιολογίας.

Να σας πω την αλήθεια, όταν είδα τον Χαρδαβέλλα να κάνει ρεπορτάζ, μου πέρασε από το μυαλό πως θα μας πούνε για ...εξωγήινους εμπρηστές...

 

Η ίδια η Ελλάδα μας, μας εκδικείται. Θα μας εξαφανίσει, για να μην καταστραφεί κι άλλο, όπως εκείνη η θεωρία για τους δεινόσαυρους.

 

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Είναι ένα καμπανάκι που χτυπάει... και προειδοποιεί.

Αυτοί που κλαίνε στα παράθυρα για την Αρ.Ολυμπία, άραγε έχουν πάει; Η' σε άλλα μνημεία; Οι κυράδες με τα τακούνια στο Ηρώδειο & στην Επίδαυρο;

Όσοι βρομίζουν τους αρχαιολογικούς χώρους;

Εκείνοι με τις μπουλτόζες στα αρχαία;;;

 

Τώρα λοιπόν μας έπιασε ο πόνος;

Κι εμείς δεν κάναμε τίποτα. Χτίσανε τα Τείχη που λέει κι ο Καβάφης, και δεν πήραμε χαμπάρι (;)

 

Είτε είμαστε μέρος της λύσης, είτε μέρος του προβλήματος... Πολύ φοβάμαι για το δεύτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Πριν λιγο ακουσα στο ραδιοφωνο πως οι τραπεζες κρατανε προμηθεια (!!!!!!!!!!!!!) απο οσους πανε να καταθεσουν στο λογαριασμο για τους πυροπληκτους!!!!!!!!!!! Μιλαμε για αλητεια

 

Το επιβεβαιωνει κανεις;

 

Εγώ, 1,20 (δεν θέλω να πω το όνομα της τράπεζας)

Σε άλλη που ρώτησα 2 ευρώ (φαντάζομαι καταλάβατε όοοολοι ποια)

Vita Brevis
Link to comment
Share on other sites

Αληθεια γιατι αγορασαμε τις καναδεζικες σακατρακες? Συγνωμη που υποβαθμιζω τα Κανανταιρ αλλα πριν 5-6 χρονια παραγγειλαμε και πηραμε 10 Κανανταιρ εναντι καπου 200 εκατομ ευρω. Την ιδια στιγμη βρισκοταν στα τελικα σταδια αναπτυξης το ρωσικο Beriev-200 ή Be-200

με κοστος ισως και μικροτερο .

 

Χωρίς φυσικά να θέλω να υπονοήσω ότι στις αμυντικές προμήθειες δεν γίνονται... "διάφορα" (είτε καρα-παράνομα είτε...υψηλή πολιτική) το κόστος των Beriev δεν ήταν μικρότερο, ειδικά αν λάβεις υπόψη και το κόστος χρήσης και υποστήριξης...

Read The F...ing Manual First
Link to comment
Share on other sites

Μη φοβάστε τίποτα, είμαστε τόσο χοντρόπετσοι που σε 2 μήνες δεν θα θυμόμαστε τίποτα. Μόνο όταν χτυπήσει τη δικιά μας πόρτα η καταστροφή ρωτάμε " που είναι το κράτος?"

Εγώ λέω να το γυρίσουμε σε κράτη πολιτείες, χαλαρή συνομοσπονδία. Κάτι ήξεραν οι πρόγονοί μας.

Μόνο που δεν θα μαζευόμαστε στην Ολυμπία γιατί κάηκε. Καλύτερα στο super paradise κάθε 4 χρόνια για διαγωνισμό string.

 

To Beriev έχει πρόβλημα με τις βαθιές χαράδρες, τουλάχιστον έτσι αποφαίνονται οι ειδικοί περί την ναυσιπλοΐαν δημοσιογράφοι (Τσαμτσίκας, Ευαγγελάτος, Χαρδαβέλας,Πανουτσοκαρπετόπουλοι). Ή δεν μπορεί να βουτήξει ή οι προμηθευτές δεν μπορούν να "βουτήξουν" κανα ευρώ παραπάνω.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.
Link to comment
Share on other sites

Εγώ, 1,20 (δεν θέλω να πω το όνομα της τράπεζας)

Σε άλλη που ρώτησα 2 ευρώ (φαντάζομαι καταλάβατε όοοολοι ποια)

 

 

μήπως μπορεις να δωσεις περισοτερα στοιχεια; ειναι εξωφρενικο!

Link to comment
Share on other sites

αν κάνετε κατάθεση με webbanking κρατείται κανονικά κομισιον

στον γκισε, αν δεν αναγράψετε όνομα (ποιος είστε) δεν κρατάνε λογικά κομίσιον.

Να αναφέρω τραπεζες εδώ? δεν είναι πρέπον...θα το πω αλλιώς, πλην αλφα αγροτικής και εθνικής, όλες οι υπόλοιπες (ελπίζω να μην φάω καμια μήνυση)

Vita Brevis
Link to comment
Share on other sites

αν κάνετε κατάθεση με webbanking κρατείται κανονικά κομισιον

στον γκισε, αν δεν αναγράψετε όνομα (ποιος είστε) δεν κρατάνε λογικά κομίσιον.

Να αναφέρω τραπεζες εδώ? δεν είναι πρέπον...θα το πω αλλιώς, πλην αλφα αγροτικής και εθνικής, όλες οι υπόλοιπες (ελπίζω να μην φάω καμια μήνυση)

 

σε ευχαριστώ πολύ

 

η αλήθεια δεν μηνυεται φίλε μου

αυτοι οι αγυρτες πρεπει να μπουνε πισω απο τα καγκελα

Link to comment
Share on other sites

Οι δύο καλύτερες θεωρίες συνωμοσίας που άκουσα ήταν από ακροατές του ΣΚΑΪ. Πρώτα από έναν κύριο που αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη αν λέει παπαρολογία είπε ότι ο μόνος που ξέρει τον λόγο που ξεσπάνε στα συγκεκριμένα σημεία οι φωτιές είναι ο Σουφλιάς. Ο οποίος με την ιδιότητά του ξέρει ότι η Ιόνια Οδός θα περάσει από τα συγκεκριμένα σημεία και ξέρει ότι τα καίνε αυτοί που θα φτιάξουν τον δρόμο για να πέσουν οι τιμές των οικοπέδων. Αν δω τον Νικολάου να κυνηγάει τον Μπόμπολα που θα κρατάει στουπί είμαι πρόθυμος να το πιστέψω. Επίσης ενδιαφέρουσα ήταν η προσέγγιση ακροάτριας που επισήμανε ότι οι φωτιές έγιναν την επέτειο της εορτής του Αγίου Βαρθολομαίου. Δεν θέλησε να προχωρήσει το σενάριο, αλλά αν κατάλαβα καλά σε αυτή την περίπτωση τις φωτιές πρέπει να τις έβαλαν καθολικοί, όργανα του πάπα, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το μέλλον της Πελοποννήσου, αφού η κυρία διαβεβαίωσε όλους ότι όπου να 'ναι έρχεται η Δευτέρα Παρουσία.

 

Και μέσα στα προβλήματά του ο δήμαρχος της Ζαχάρως πρέπει να έβγαλε ένα στεναγμό ανακούφισης όταν έλαβε την ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με την οποία, το Δ.Σ. της ΠΑΕ με τον νομάρχη και τον δήμαρχο Ιωαννίνων και με τη συμμετοχή του Αλέξη Κούγια (που όπως τονίζει η ανακοίνωση παρευρέθηκε προσωπικά) αποφάσισαν να προτείνουν τη διεξαγωγή τουρνουά την ερχόμενη Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης, της Παναχαϊκής και της Καλαμάτας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το τουρνουά θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο για να ενισχύονται οι οικογένειες των θυμάτων και με μέρος των εσόδων του να αγοράζονται πυροσβεστικά οχήματα. Μια πολύ όμορφη προσέγγιση στο πρόβλημα, που αν πραγματοποιηθεί θα εξασφαλίζει μια γκοφρέτα για κάθε οικογένεια πυροπαθούς και μια πυροσβεστική βέσπα κάθε 100 χρόνια.

 

Αντώνης Πανούτσος.

 

Είπε και άλλα ενδιαφέροντα στο σημερινό του άρθρο.

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς φυσικά να θέλω να υπονοήσω ότι στις αμυντικές προμήθειες δεν γίνονται... "διάφορα" (είτε καρα-παράνομα είτε...υψηλή πολιτική) το κόστος των Beriev δεν ήταν μικρότερο, ειδικά αν λάβεις υπόψη και το κόστος χρήσης και υποστήριξης...

 

Εγραψα ενα κατεβατο φιλε με στοιχεια, ανεφερα και την αξιοπιστια των αεροσκαφων αυτων. Ανεφερα οτι ριχνουν 12 τονους νερο και πνιγουν τη φωτια, κι οχι 6 τονους που αδυνατει να φτασει την ερπουσα κατω απο τα δεντρα φωτια. Με γενικοτητες δεν αλλαζει η πραγματικοτητα , εκτος αν θες να γινεται κουβεντα απλα για να γινεται. Στο λεω εντελως καλοπροαιρετα οτι η εφημεριδα που διαβαζεις ειναι πολυ πιθανο μερος του συστηματος των μιζων. Και τετοιες ειναι δυστυχως ολες ειτε πρασινες ,ειτε μπλε ειται πολυχρωμες , με ελαχιστοτατες εξαιρεσεις

Link to comment
Share on other sites

ωραια ιδεα του κουγια, αλλα οπως ειπε ο πανουτσος δεν παιζει να μαζευτουν αρκετα χρηματα...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Link to comment
Share on other sites

Οι δύο καλύτερες θεωρίες συνωμοσίας που άκουσα ήταν από ακροατές του ΣΚΑΪ. Πρώτα από έναν κύριο που αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη αν λέει παπαρολογία είπε ότι ο μόνος που ξέρει τον λόγο που ξεσπάνε στα συγκεκριμένα σημεία οι φωτιές είναι ο Σουφλιάς. Ο οποίος με την ιδιότητά του ξέρει ότι η Ιόνια Οδός θα περάσει από τα συγκεκριμένα σημεία και ξέρει ότι τα καίνε αυτοί που θα φτιάξουν τον δρόμο για να πέσουν οι τιμές των οικοπέδων...

 

 

Δεν υπάρχει μηχανικός στον κόσμο (στο σύμπαν) που να θέλει να κατασκευάσει μέσα σε καμένα. Θα έχει τόσες αστοχίες και αύξηση κόστους που καλύτερα να γινόταν κορδιελιάστρα. Αυτά είναι γελοιότητες.:mad:

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.
Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει μηχανικός στον κόσμο (στο σύμπαν) που να θέλει να κατασκευάσει μέσα σε καμένα. Θα έχει τόσες αστοχίες και αύξηση κόστους που καλύτερα να γινόταν κορδιελιάστρα. Αυτά είναι γελοιότητες.:mad:

Ως γελοιότητες τα αναφέρει ο Πανούτσος και ως γελοιότητες τα μεταφέρω και εγώ.

Ηρεμία. :)

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατι ο Alpha εμφανίζει δικούς του άσχετους αριθμούς λογαριασμού για υποστήριξη των πυροπαθών και δεν παρουσιάζει τον ενιαίο για όλες τις τράπεζες λογαριασμό που άνοιξε το Υπ.Οικονομικών που παρουσιάζεται σε όλα τα άλλα μέσα ενημέρωσης και στο 1555??? Δηλαδή αυτόν???

 

Για να μας πρήζει μετά "Να πόσα χρήματα μάζεψε ο Alpha και οι τηλεθεατές του"? Έλεος, μέχρι και τη καταστροφή αυτή εκμεταλλεύονται...:mad:

Link to comment
Share on other sites

Μη

 

........

To Beriev έχει πρόβλημα με τις βαθιές χαράδρες, τουλάχιστον έτσι αποφαίνονται οι ειδικοί περί την ναυσιπλοΐαν δημοσιογράφοι (Τσαμτσίκας, Ευαγγελάτος, Χαρδαβέλας,Πανουτσοκαρπετόπουλοι). Ή δεν μπορεί να βουτήξει ή οι προμηθευτές δεν μπορούν να "βουτήξουν" κανα ευρώ παραπάνω.

 

 

Για να γραψω ολα τα παραπανω ανετρεξα στο προσωπικο μου αρχειο του περιοδικου ''Ελληνικη Αμυνα και Ασφαλεια'' του κορυφαιου ,εγκυρου και πλεον εμπεριστατομενου περιοδικου Αμυντικου ενδιαφεροντος στην Ελλαδα ( το δημιουργησε το παλιο τιμ της ''Στρατηγικης'' για οσους ξερουν και καταλαβαινουν τι σημαινει αυτο ).

Αφιερωσα χρονο για να βρω το αρθρο και μακαρι να εβρησκα και περισσοτερα αλλα δεν προλαβαινω.

 

Προσεξε τη συγκριση στο βαθμο ανοδου,οπου το Beriev απαγκιστρωνεται 2,5 φορες ταχυτερα απο χαραδρες. Τα γραφουν ανθρωποι σοβαροι,οχι ουφολογοι και παραμυθαδες. Ανρωποι που πρεπει να τους ειμαστε ευγνωμονες αν αναλογιστεις ποσες φορες εχουν παλεψει τα κυκλωματα μιζας που επιβαρυνουν το κρατικο προυπολογισμο και καταβαραθρονουν τις προσπαθειες για αμυντικη επαρκεια της πολυπαθης ελλαδιτσας μας

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...