Jump to content

Σταθερή και ADSL από την Vodafone

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχετε δει το "Νέο" διαφημιστικό Banner της Vodafone σχετικά με το Triple Play?

Αν όχι, κατεβάστε το από εδώ :p

Dromeas πολύ καλό.Να πω και εγώ ότι από σήμερα το μεσημέρι σταμάτησε να λειτουργεί το τηλέφωνο του ΟΤΕ λόγω φορητότητας στην vodafone.Στεναχωρέθηκα λίγο αλλά τόσα χρόνια με άρμεγε κανονικά. Να φανταστείτε ακόμα και την φορητότητα την ολοκλήρωσε σε 32 ημέρες και όχι σε 13 όπως ορίζει η ΕΕΤΤ.

London for ever

Dromeas πολύ καλό.Να πω και εγώ ότι από σήμερα το μεσημέρι σταμάτησε να λειτουργεί το τηλέφωνο του ΟΤΕ λόγω φορητότητας στην vodafone.Στεναχωρέθηκα λίγο αλλά τόσα χρόνια με άρμεγε κανονικά. Να φανταστείτε ακόμα και την φορητότητα την ολοκλήρωσε σε 32 ημέρες και όχι σε 13 όπως ορίζει η ΕΕΤΤ.

Ζήτησες και dsl?

Έχετε δει το "Νέο" διαφημιστικό Banner της Vodafone σχετικά με το Triple Play?

Αν όχι, κατεβάστε το από εδώ :p

Μουχαχαχαχααααααααααααα.....εγραψες..αν και υπερβολικος.

η απλοτητα καμια φορα ..μετραει!!

ρε σι, με εκανες να γελασω!!!

Σευχαριστω! :ninja:

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users.

Ζήτησες και dsl?

Όχι, μόνο τηλέφωνο .Adsl έχω από forthnet στο δύκτιο της στην γραμμή της μητέρας μου.

London for ever

Όχι, μόνο τηλέφωνο .Adsl έχω από forthnet στο δύκτιο της στην γραμμή της μητέρας μου.

Τωρα τελευταια η HOL καθυστερει τα μαλλα.

Το καλό είναι ότι το "Vf για το σπίτι" ενεργοποιείται αμέσως, απλώς ο 210ΧΧΧΧΧΧΧ αριθμός αργεί να μεταφερεθεί με φορητότητα, αλλά προσωρινά έχεις και 694ΧΧΧΧΧΧΧ αριθμό για εισερχόμενες.;)

να ξερετε

οσοι κανετε φορητοτητα απο ΟΤΕ και dsl ταυτοχρονα, θα εχετε προβλημα.

Πρεπει πρωτα να ενεργοποιηθει η dsl και μετα ενεργοποιεται η φορητοτητα.

Κοινως για κανα 20ημερο το λιγοτερο δε θα εχετε εισερχομενες.

Ειναι ενα θεμα το οποιο εσκασε προσφατα και η λυση ειναι απλη.

Πρωτα φορητοτητα ΟΤΕ και μετα αιτηση dsl

:X

Ειναι ενα θεμα το οποιο εσκασε προσφατα και η λυση ειναι απλη.

Πρωτα φορητοτητα ΟΤΕ και μετα αιτηση dsl

Και μενεις χωρις τηλεφωνο μεχρι να ενεργοποιηθει η dsl δηλαδη 1 μεχρι 3-4 μηνες.

εγώ έκανα αίτηση για σταθερό (με φορητότητα από ΟΤΕ) και adsl στα νότια προάστια, και ενώ το κινητοσταθερό ενεργοποίηθηκε σε 1 μέρα (με ζώνη που υπερκαλύπτει το σπίτι μου!!!), ακόμα περιμένω για φορητότητα και adsl....

Μου είχαν πει εώς 20 μέρες για την φορητότητα και αμέσως μετά μέσα σε 10 μέρες ενεργοποίηση adsl, αλλά την περασμένη εβδομάδα που ρώτησα είναι ακόμα "σε αναμονή παράδοσης κυκλώματος από ΟΤΕ" .....

εγώ έκανα αίτηση για σταθερό (με φορητότητα από ΟΤΕ) και adsl στα νότια προάστια, και ενώ το κινητοσταθερό ενεργοποίηθηκε σε 1 μέρα (με ζώνη που υπερκαλύπτει το σπίτι μου!!!), ακόμα περιμένω για φορητότητα και adsl....

Μου είχαν πει εώς 20 μέρες για την φορητότητα και αμέσως μετά μέσα σε 10 μέρες ενεργοποίηση adsl, αλλά την περασμένη εβδομάδα που ρώτησα είναι ακόμα "σε αναμονή παράδοσης κυκλώματος από ΟΤΕ" .....

Το αντίθετο ισχύει ίσως δεν κατάλαβες......."θεωρητικά θέλει" 10 εργάσιμες το σταθερό του ΟΤΕ και 20 εργάσιμες η ενεργοποίηση του Adsl.....έτσι έχει οριστεί απο την ΕΕΤΤ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Απο οτι εμαθα ειχε υπαρξει ενα προβλημα στις φορητοτητες και πηγαιναν 10 με 20 αιτησεις την ημερα στον ΟΤΕ.

Ξεμπουκωσε τελικα, και ελαβε ο αγαπητος ΟΤΕ 3500 αιτησεις σε ενα weeknend. Για αυτο ισως υπηρξαν καθυστερησεις.

Εγώ πάντως επειδή δεν έχει ακόμα διαθεσιμότητα για Vodafone Adsl στην περιοχή μου, πήγα χτες λίγο πριν κλείσει το κατάστημα και πήρα μόνο ένα ωραιότατο νουμεράκι από 213 με το voicebox το Ericsson και μία ασύρματη συσκευή γιατί δεν είχα καμμιά περισσευούμενη στο σπίτι.

Σήμερα το πρωί που ξύπνησα με είχαν ήδη συνδέσει.

Δέχομαι και κάνω κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο. :D

Περιμένω πως και πως να καλύψουν τη περιοχή μου (σύντομα ελπίζω για να μη χάσω το τζαμπέ τρίμηνο στο Adsl),να κόψω ΟΤΕ και Forthnet και να έχω ένα λογαριασμό για όλα (και να πάρω και την εκπτωσούλα του 3 σε 1). :cool:

Όχι,γιατι λένε ορισμένοι για τη ποιότητα συνομιλίας...:O

Εγώ πάντως επειδή δεν έχει ακόμα διαθεσιμότητα για Vodafone Adsl στην περιοχή μου, πήγα χτες λίγο πριν κλείσει το κατάστημα και πήρα μόνο ένα ωραιότατο νουμεράκι από 213 με το voicebox το Ericsson και μία ασύρματη συσκευή γιατί δεν είχα καμμιά περισσευούμενη στο σπίτι.

Σήμερα το πρωί που ξύπνησα με είχαν ήδη συνδέσει.

Περιμένω πως και πως να καλύψουν τη περιοχή μου (σύντομα ελπίζω για να μη χάσω το τζαμπέ τρίμηνο στο Adsl),να κόψω ΟΤΕ και Forthnet και να έχω ένα λογαριασμό για όλα (και να πάρω και την εκπτωσούλα του 3 σε 1). :cool:

Δηλαδή τώρα που είναι το "μεταβατικό στάδιο" έχεις δύο σταθερά, και το ίντερνετ που είχες και πριν, μέχρι να ενεργοποιηθούν πλήρως όλες οι υπηρεσίες του 3 σε 1;

Υπάρχει περίπτωση κατά το μεταβατικό αυτό στάδιο να μείνει κανείς χωρίς τηλέφωνο ή χωρίς ίντερνετ;

Μπορείς να έχεις το ίδιο τηλεφωνικό νούμερο που είχες και πρίν ή άλλαζει κάποιο πρόθεμα στην αρχή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή τώρα που είναι το "μεταβατικό στάδιο" έχεις δύο σταθερά, και το ίντερνετ που είχες και πριν, μέχρι να ενεργοποιηθούν πλήρως όλες οι υπηρεσίες του 3 σε 1;

Υπάρχει περίπτωση κατά το μεταβατικό αυτό στάδιο να μείνει κανείς χωρίς τηλέφωνο ή χωρίς ίντερνετ;

Μπορείς να έχεις το ίδιο τηλεφωνικό νούμερο που είχες και πρίν ή άλλαζει κάποιο πρόθεμα στην αρχή;

Όταν κάνεις αίτηση για "3 σε 1" το σταθερό ενεργοποιήται εντός μιας ημέρας (αφού ουσιαστικά μιλάμε για σύνδεση κινητής) ενώ το ADSL σε 20-30 μέρες. Μπορείς για το σταθερό να πάρεις και καινούργιο νούμερο (213 για Αθήνα, 2313 για Θεσσαλονίκη κ.λ.π), μπορείς και να ζητήσεις φορητότητα του αριθμού σου από τον ΟΤΕ (σε αυτή τη περίπτωση πάλι το σταθερό ενεργοποιήται σε μια μέρα αλλά εισερχόμενες στο παλιό σου νούμερο θα δέχεσαι 10 μέρες μετά όταν ο ΟΤΕ θα έχει κάνει τη φορητότητα του αριθμού,μέχρι τότε θα έχεις 694 νούμερο)... Αν λοιπόν έχεις ήδη σύνδεση στον ΟΤΕ ή σε άλλο πάροχο (τηλεφωνία και internet) και θέλεις να βάλεις "3 σε 1" με το ίδιο νούμερο θα έχεις την επόμενη μέρα σταθερό αλλά σε 10 μέρες εισερχόμενες στο σταθερό αριθμό, και ADSL σε 20-30 μέρες.

Τώρα αν μετά τη φορητότητα (που πραγματοποιείται σε 10 μέρες) διακόπτεται τελείως ο ΟΤΕ και δεν έχεις ούτε internet μέχρι την ενεργοποίηση του Vodafone ADSL (δλδ για άλλες 10-20 μέρες) ή έχεις internet από τον ΟΤΕ και διακόπτεται όταν ενεργοποιήται το Vodafone ADSL δεν το ξέρω, ας μας το πει κάποιος να γνωρίζουμε! Αλλά μάλλον ισχύει το 1ο...:(

Όταν κάνεις αίτηση για "3 σε 1" το σταθερό ενεργοποιήται εντός μιας ημέρας (αφού ουσιαστικά μιλάμε για σύνδεση κινητής) ενώ το ADSL σε 20-30 μέρες. Μπορείς για το σταθερό να πάρεις και καινούργιο νούμερο (213 για Αθήνα, 2313 για Θεσσαλονίκη κ.λ.π), μπορείς και να ζητήσεις φορητότητα του αριθμού σου από τον ΟΤΕ (σε αυτή τη περίπτωση πάλι το σταθερό ενεργοποιήται σε μια μέρα αλλά εισερχόμενες στο παλιό σου νούμερο θα δέχεσαι 10 μέρες μετά όταν ο ΟΤΕ θα έχει κάνει τη φορητότητα του αριθμού,μέχρι τότε θα έχεις 694 νούμερο)... Αν λοιπόν έχεις ήδη σύνδεση στον ΟΤΕ ή σε άλλο πάροχο (τηλεφωνία και internet) και θέλεις να βάλεις "3 σε 1" με το ίδιο νούμερο θα έχεις την επόμενη μέρα σταθερό αλλά σε 10 μέρες εισερχόμενες στο σταθερό αριθμό, και ADSL σε 20-30 μέρες.

Τώρα αν μετά τη φορητότητα (που πραγματοποιείται σε 10 μέρες) διακόπτεται τελείως ο ΟΤΕ και δεν έχεις ούτε internet μέχρι την ενεργοποίηση του Vodafone ADSL (δλδ για άλλες 10-20 μέρες) ή έχεις internet από τον ΟΤΕ και διακόπτεται όταν ενεργοποιήται το Vodafone ADSL δεν το ξέρω, ας μας το πει κάποιος να γνωρίζουμε! Αλλά μάλλον ισχύει το 1ο...:(

Έχει αναφερθεί πιο πάνω μη λέμε λάθος πράγματα.....εάν κάνεις παράλληλα "φορητότητα" σταθερού και internet πρώτα γίνεται το internet και μετά το σταθερό δηλαδή "θεωρητικά" 20 εργ. ημέρες το internet και 10 εργ. ημέρες το σταθερό......... Όπως εάν κάνεις φορήτότητα σταθερού και νέα σύνδεση internet τότε το σταθερό θα αργήσει να ολοκληρωθεί διότι θα την ολοκληρώσουν παράλληλα με την ενεργοποίηση του internet......

**Σημ** Για να ολοκληρωθεί η υποτιθέμενη φορητότητα του internet είναι θεωρητικά άγνωστο πόσο θα πάρει διότι εξαρτάται απο τον πάροχο πότε θα αποφασίσει να την κόψει και μετά πόσο καιρό θα κάνει να την ενεργοποιήσει ο καινούργιος....μπορεί δηλαδή ο νέος να κάνει από μία ημέρα μέχρι και μία εβδομάδα........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο περίπου.

Αυτή τη στιγμή έχω όντως 2 σταθερά.

Αλλά δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω το 210 του ΟΤΕ.

Πήρα ένα καινούριο 213 από τη Vodafone γιατί θέλω τα 500 λεπτά δωρεάν και για να μου κόψουν 15 Ευρώ στο Adsl μόλις βάλω το 3 σε 1.

Δεν κάνεις ξεχωριστό αίτημα για το 3 σε 1. Αν έχεις κινητό και σταθερό δικό τους όταν κάνεις αίτηση για Adsl σε αυτούς και σε όλα έχεις το ίδιο ΑΦΜ σου κάνουν την έκπτωση από μόνοι τους.

Οπότε δεν είμαι σε κανένα μεταβατικό στάδιο γιατί δεν έχω υποβάλλει καν αίτημα για Adsl ακόμα.

:D

Επίσης το 213 μου δουλεύει ήδη άψογα οπότε αποκλείεται να μείνω χωρίς τηλέφωνο.

Χωρίς internet θα μείνω σίγουρα κάποια στιγμή όταν κάνω την αίτηση για Adsl, αλλά αυτό είναι λογικό. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσουν οι πιο ειδικοί.

Αν κρατησεις δηλ το 2310 δεν θα χεις τα 500 λεπτα δωρεάν?Κι οταν λετε 10 μερες χωρις εισερχομενες τι εννοειτε?

Μπορείς, απλά εγώ δεν ήθελα. :D

Αν κρατησεις δηλ το 2310 δεν θα χεις τα 500 λεπτα δωρεάν?Κι οταν λετε 10 μερες χωρις εισερχομενες τι εννοειτε?

Όταν κάνεις φορητότητα το σταθερό του ΟΤΕ στην VF τότε μέσα σε 24 ώρες μέσω του εξοπλισμού που θα σου δωθεί θα μπορείς να χρησιμοποιείς τα 500 λεπτά και θα δέχεσαι κλήσεις μόνο στην/στις συσκευές του σταθερού του ΟΤΕ και μετά από περίπου 10 εργ. ημέρες που θα ολοκληρωθεί η φορητότητα θα μπορείς να δέχεσαι τις κλήσεις στον εξοπλισμό της VF...........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει αναφερθεί πιο πάνω μη λέμε λάθος πράγματα.....εάν κάνεις παράλληλα "φορητότητα" σταθερού και internet πρώτα γίνεται το internet και μετά το σταθερό δηλαδή "θεωρητικά" 20 εργ. ημέρες το internet και 10 εργ. ημέρες το σταθερό......... Όπως εάν κάνεις φορήτότητα σταθερού και νέα σύνδεση internet τότε το σταθερό θα αργήσει να ολοκληρωθεί διότι θα την ολοκληρώσουν παράλληλα με την ενεργοποίηση του internet......

**Σημ** Για να ολοκληρωθεί η υποτιθέμενη φορητότητα του internet είναι θεωρητικά άγνωστο πόσο θα πάρει διότι εξαρτάται απο τον πάροχο πότε θα αποφασίσει να την κόψει και μετά πόσο καιρό θα κάνει να την ενεργοποιήσει ο καινούργιος....μπορεί δηλαδή ο νέος να κάνει από μία ημέρα μέχρι και μία εβδομάδα........

To θέμα είναι ότι από το 13830 μου είπαν "λάθος πράγματα" όπως τα χαρακτηρίζεις. Ότι δηλαδή σε 10 μέρες φορητότητα σταθερού αριθμού και ολοκληρωτική διακοπή γραμμής ΟΤΕ και σε 20-25 μέρες (δλδ 10-15 μέρες μετά τη διακοπή ΟΤΕ) ενεργοποίηση internet (πράγμα που σημαίνει 10-15 μέρες χωρίς ADSL). Μου φάνηκε περίεργο για αυτό και το ρώτησα.

Άσχετο, αλλά επειδή σε προηγούμενες σελίδες κάποιος αναρωτήθηκε για το μέγεθος της ζώνης. :ninja:

Σήμερα είχα βάλει τη sim από το Vodafone σταθερό σε μία συσκευή κινητού και ξεκίνησα για το σπίτι ενός φίλου μου που μένει σε άλλο δήμο... :p

Στο δρόμο έκανα δοκιμές και όταν απομακρύνθηκα αρκετά άρχισε να μου λέει οτί είμαι εκτός ζώνης... :(

Λογικό. :rolleyes:

Όταν έφτασα όμως σπίτι του φίλου μου κάθομαι στο μπαλκόνι και λέω ας κάνω μια τελευταία δοκιμή. :rolleyes:

Και ήμουν εντός ζώνης! :D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...