Panagioths Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Αυτο που λετε οτι δεν θα χρησημοποιει ΟΤΕ η ΗΟL, ενταξει, θα χρησημοποιει ενα ωραιοτατο FCT....τετοια υπαρχουν διαθεσιμα εμπορικα εδω και χρονια, απλα θα ειναι σε πιο προσιτες τιμες. Υποθέτω οτι λένε για το dslam του ΟΤΕ όχι για τις κλήσεις. Για τις κλήσεις η HOL έχει δίκτυο VoIP. Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Ναι, αλλα για το VoIP θελεις ΟΤΕ......την γραμμη στο χωριο ποιος την δινει, ο ΟΤΕ η η ΗOL ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Όπου καλύπτει η HOL με το δικό της δίκτυο δεν χρειάζεται ΟΤΕ (τουλάχιστον στα πακέτα double play της HOL, δεν ξέρω για αυτά που θα δίνει με την βόνταφον) δεν πληρώνεις καν στον ΟΤΕ πάγιο γραμμης κτλ. Τώρα σε περιοχές που δεν καλύπτει η HOL π.χ. σε χωριά σίγουρα θέλεις ΟΤΕ. Αλλά εκεί δεν σου δίνει δίκτυο τηλεφωνίας (εαν έδινε θα ήταν voip πάνω από δικό της dslam) αλλά υπηρεσίες τηλεφωνίας πάνω από οτε όπως ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό όλοι οι εναλλακτικοί (και ενδεχομένως να απαιτεί και προεπιλογή φορέα). Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Ανεφεραν σε αλλο τοπικ οτι δεν θα εμπλεκεται καθολου το δικτυο ΟΤΕ ουτε το δικτυο HOL. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176883 Γιαυτο σου λεω οτι η "σταθερη" θα ειναι με FCT (Fixed Cellular Terminal,σταθερο κινητο :p) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 πιθανοτατα το δικτυο της ΗΟL να χρησιμοποιηθει για να ολοκληρωνονται οι κλησεις απο το κινητο προς τα σταθερα δικτυα για να μειωθει το κοστος. πχ, καποιος απο το σπιτι του που θελει να καλεσει σταθερο ΟΤΕ: vodafone mobile---> ΗΟL ---> OTE iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 πιθανοτατα το δικτυο της ΗΟL να χρησιμοποιηθει για να ολοκληρωνονται οι κλησεις απο το κινητο προς τα σταθερα δικτυα για να μειωθει το κοστος. πχ, καποιος απο το σπιτι του που θελει να καλεσει σταθερο ΟΤΕ: vodafone mobile---> ΗΟL ---> OTE Γιατι? Για να πληρωνει και Τελη στην HOL? Οι κλησεις πχ προς ΟΤΕ κοστιζουν το ιδιο απο οπου και αν γινουν, ειτε απο hol ειτε απο vf. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 μα το θεμα ειναι οτι δε θα πληρωνει τελη στη HOL, τουλαχιστον οχι αντιστοιχα με το αν πληρωνε καποια αλλη εταιρια. δε νομιζω οτι κοστιζουν το ιδιο οι κλησεις, γιατι στη 2η περιπτωση θα ειναι voip. iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 μα το θεμα ειναι οτι δε θα πληρωνει τελη στη HOL, τουλαχιστον οχι αντιστοιχα με το αν πληρωνε καποια αλλη εταιρια. δε νομιζω οτι κοστιζουν το ιδιο οι κλησεις, γιατι στη 2η περιπτωση θα ειναι voip. Ας ειναι οτι θελουν οι κλησεις. Ο ΟΤΕ χρεωνει τις εισερχομενες το ιδιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 1. Και η Vodafone στην Γερμανια το εχει χρονια. 2. Δεν πρεπει να επευφημουμε αυτον που το φερνει στην Ελλαδα? Γιατι οπως το λες, ειναι λες και ειμαστε Ιταλια. το μπράβο πάει στη Vodafone επειδή έφτιαξε κάτι τέτοιο πριν από την Cosmote.. Δεν έχω καταλάβει όμως, θα έχω κάποια συσγκεκριμένη συσκευή? Πως θα λειτουργεί? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Θα προτιμούσα αν δεν παρεμβάλλεται σταθερό δίκτυο και δουλεύει από το κινητό να χρησιμοποιώ το όμορφο κινητό που έχω και όχι συσκευές που μοιάζουν με DECT και δεν ξέρουμε πόσο εύχρηστες είναι και τί τηλεφωνικό κατάλογο έχουν (σίγουρα χειρότερο από κινητού)... "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Θα προτιμούσα αν δεν παρεμβάλλεται σταθερό δίκτυο και δουλεύει από το κινητό να χρησιμοποιώ το όμορφο κινητό που έχω και όχι συσκευές που μοιάζουν με DECT και δεν ξέρουμε πόσο εύχρηστες είναι και τί τηλεφωνικό κατάλογο έχουν (σίγουρα χειρότερο από κινητού)... Περίμενε μέχρι την Κυριακή το απόγευμα.........η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί......:whistle: :whistle: :whistle: [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Αντιγραφη απο το http://www.adslgr.com απο ενα μελος του : Καλησπερα, να βαλω και εγω ενα λιθαρακι στην κουβεντα...και το πιο βασικο ΤΙΜΕΣ το τηλεφωνο θα δινετε μεσω GSM παντα οποτε πανελλαδικη καλυψη χωρις ΟΤΕ ... τουλαχιστον για το τηλ.. αν δεν εχεις καλο σημα voda θα μπορεις να παρεις για 30 ημερες δοκιμη και αν δεν σου κανει το επιστρεφεις πισω.. Vodafone για το Σπίτι Με το νέο πρόγραμμα ομιλίας Vodafone για το Σπίτι έχετε 500 λεπτά το μήνα για όλες τις κλήσεις προς σταθερά, αστικά και υπεραστικά μόνο με 12,50 ΕΥΡΩ χωρίς πάγιο ΟΤΕ με πανελλαδική διαθεσιμότητα με νέο σταθερό αριθμό* 213ΧΧΧΧΧΧΧ ή μεταφέροντας τον υπάρχοντα σταθερό αριθμό σας (με φορητότητα) απλή και άμεση σύνδεση Πώς λειτουργεί; Το πρόγραμμα Vodafone για το Σπίτι λειτουργεί με οποιαδήποτε από τις τηλεφωνικές συσκευές Vodafone για το Σπίτι ή οποιοδηποτε κινητο χρησιμοποιώντας κάρτα SIM και το δίκτυο της Vodafone, σε συνδυασμό με οποιαδήποτε ενσύρματη ή ασύρματη συσκευή: επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες τηλεφωνικές συσκευές που υποστηρίζουν την υπηρεσία τοποθετήστε στη συσκευή σας την κάρτα SIM, αφού πρώτα σας έχουν απενεργοποιήσει το PIN στο κατάστημα βάλτε το καλώδιο της συσκευής στην πρίζα του ρεύματος και είστε έτοιμοι. Vodafone 3 σε 1 Η Vodafone συγκεντρώνει όλη σας την επικοινωνία σε 1 λογαριασμό! Με το Vodafone 3 σε 1 επιλέγετε οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητού Vodafone1 και με μόνο 30? το μήνα επιπλέον, έχετε και σταθερό νούμερο και απεριόριστο ADSL Internet. Τώρα η Vodafone σας προσφέρει: κινητό στο πρόγραμμα συμβολαίου της επιλογής σας1 σταθερό νούμερο και 500 λεπτά προς σταθερά απεριόριστο ADSL Internet με ταχύτητα έως 12Mbps μέσω της Vodafone**. χωρίς πάγιο ΟΤΕ! Πώς λειτουργεί το Vodafone για το Σπίτι; Κατά την εγγραφή σας στο Vodafone για το Σπίτι δηλώνετε στο κατάστημα Vodafone τη διεύθυνση όπου θα χρησιμοποιείτε το σταθερό σας αριθμό. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται η γεωγραφική ζώνη μέσα στην οποία θα ισχύουν οι χρεώσεις του προγράμματος Vodafone για το Σπίτι. Όταν κάποιος σας καλεί στο σταθερό νούμερο και εφόσον η συσκευή βρίσκεται μέσα στη γεωγραφική ζώνη, θα χρεώνεται για την κλήση προς εσάς με τιμές αντίστοιχες των κλήσεων προς σταθερό τηλέφωνο. Πώς ορίζεται η γεωγραφική ζώνη μου; Ως γεωγραφική ζώνη ορίζεται η διεύθυνση που μας δίνετε κατά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Vodafone για το Σπίτι. Με το Vodafone για το Σπίτι έχω 500 λεπτά το μήνα προς όλα τα σταθερά δίκτυα. Τι σημαίνει αυτό; Με το Vodafone για το Σπίτι έχετε 500 λεπτά το μήνα για να καλείτε όλα τα αστικά και υπεραστικά σταθερά τηλέφωνα σε όλη την Ελλάδα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση πέραν των 12,50?. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Vodafone για το Σπίτι μπορώ να καλώ όλα τα νούμερα που καλώ από σταθερό τηλέφωνο; Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα Vodafone για το Σπίτι για όλες τις κλήσεις που θέλετε να κάνετε προς σταθερούς και κινητούς, εθνικούς και διεθνείς προορισμούς. Οι κλήσεις προς κινητά και διεθνείς προορισμούς δεν καταναλώνουν χρόνο από τα 500 λεπτά του προγράμματός σας, αλλά έχουν πολύ ανταγωνιστικές χρεώσεις, εφόσον καλείτε μέσα από την γεωγραφική σας ζώνη. Επίσης θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι όταν καλείτε αριθμούς που ξεκινούν από 901 ή 909, χρεώνεστε σαν να καλείτε από κινητό Vodafone. Το ίδιο ισχύει και για κλήσεις προς αριθμούς 118ΧΥ υπηρεσιών τηλεφωνικού καταλόγου. Εξαιρέσεις: Με το πρόγραμμα Vodafone για το Σπίτι δεν μπορείτε να καλείτε αριθμούς που ξεκινούν από 800 ή 801 και εν γένει υπηρεσίες που δεν μπορούν να κληθούν ή δεν υποστηρίζονται από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE. Αναλυτικές πληροφορίες χρεώσεων στο http://www.vodafone.gr. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη σύνδεσή μου εκτός της γεωγραφικής ζώνης του σπιτιού μου; Η συσκευή σας Vodafone για το Σπίτι λειτουργεί ακόμα και αν βρεθεί εκτός της γεωγραφικής ζώνης σας. Προσοχή όμως, γιατί εκτός ζώνης οι χρεώσεις για τις κλήσεις που πραγματοποιείτε θα είναι διαφορετικές από αυτές που έχετε όταν βρίσκεστε στη γεωγραφική ζώνη του σπιτιού σας. Σε αυτή την περίπτωση και πριν από κάθε κλήση σας, θα ακούτε το ηχητικό μήνυμα «Κλήση εκτός ζώνης» που θα σας ενημερώνει ότι βρίσκεστε εκτός ζώνης. Αναλυτικές χρεώσεις εντός και εκτός ζώνης στο http://www.vodafone.gr Τι θα περιλαμβάνει ο λογαριασμός που θα παίρνω κάθε μήνα; Ο λογαριασμός που θα λαμβάνετε κάθε μήνα θα περιλαμβάνει τα πάγια τέλη του προγράμματος Vodafone για το Σπίτι και χρεώσεις από κλήσεις που πραγματοποιήσατε και που δεν περιλαμβάνονται στα λεπτά ομιλίας του προγράμματος και τέλη κινητής τηλεφωνίας. Θα πληρώνω τέλη κινητής τηλεφωνίας στο λογαριασμό του προγράμματος Vodafone για το Σπίτι; Το πρόγραμμα Vodafone για το Σπίτι διατίθεται μέσω του δικτύου της Vodafone άρα θα πληρώνετε τα τέλη κινητής τηλεφωνίας που αναλογούν στο συνολικό λογαριασμό του προγράμματος Vodafone για το Σπίτι. Έχω σταθερή τηλεφωνική σύνδεση από άλλο πάροχο. Τι πρέπει να κάνω για να κρατήσω τον αριθμό μου; Προκειμένου να κρατήσετε τον παλιό σας σταθερό αριθμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Vodafone, να δηλώσετε ποιος είναι ο υπάρχων σταθερός αριθμός σας και να υποβάλλετε ένα αίτημα μεταφοράς αριθμού (φορητότητα), ώστε ο αριθμός σας να μεταφερθεί εντελώς δωρεάν από το παλιό σας δίκτυο. Χρειάζεται να είμαι συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας Vodafone για να πάρω το Vodafone για το Σπίτι; Δεν είναι απαραίτητο να είστε ήδη συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας Vodafone για να μπορείτε να αποκτήσετε το Vodafone για το Σπίτι. Πρόκειται να μετακομίσω. Μπορώ να μεταφέρω τη σύνδεση Vodafone για το Σπίτι στο καινούριο μου σπίτι; Αν πρόκειται να μετακομίσετε, μπορείτε να μεταφέρετε τη σύνδεσή σας στο καινούριο σας σπίτι, αφού πρώτα δηλώσετε τη νέα σας διεύθυνση σε ένα από τα καταστήματα Vodafone ή καλώντας στο 13830 από κινητό Vodafone ή από σταθερό τηλέφωνο. Αν μετακομίσετε σε άλλη πόλη (δηλαδή σε γεωγραφική περιοχή στην οποία χρησιμοποιούνται αριθμοί με διαφορετικό γεωγραφικό πρόθεμα – π.χ. 2310- αντί για 210- ) θα χρειαστεί να αλλάξετε το σταθερό σας αριθμό, ανάλογα με τους σταθερούς αριθμούς που χρησιμοποιούνται στην περιοχή που θα πάτε. Πόσο συχνά μπορώ να αλλάζω τη γεωγραφική μου ζώνη; Μπορείτε να αλλάζετε τη γεωγραφική σας ζώνη μία φορά το μήνα. Μπορώ να ενημερώνομαι για το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας μου; Βεβαίως! Καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών στο 13830 μπορείτε να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας του προγράμματος Vodafone για το Σπίτι. Είναι απαραίτητο να έχω μία από τις ειδικές τηλεφωνικές συσκευές για να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα Vodafone για το Σπίτι; Είναι απαραίτητο να έχετε κάποια συσκευή που δέχεται κάρτα SIM ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με το δίκτυο της Vodafone και να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Vodafone για το Σπίτι σε συνδυασμό με οποιαδήποτε ενσύρματη ή ασύρματη συσκευή. Περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές... Ποιο νούμερο θα βλέπουν όσοι καλώ από το Vodafone για το Σπίτι; Θα βλέπουν απόκρυψη αριθμού. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να βλέπουν απόκρυψη αριθμού, μπορείτε να ζητήσετε άρση της απόκρυψης καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών στο 13830. Σε αυτήν την περίπτωση θα βλέπουν κινητό αριθμό, τον οποίο όταν καλούν θα έχουν χρεώσεις κινητού. κατ εμε η υπηρεσια φαινετε καλη θα τη δουμε και στην πραξη, τιμολογιακα ειναι μεσα στην αγορα και λιγο κατω, το ΗΟΜΕ ΖΟΝΕ μπορει να ειναι αρκετα μετρα 300-500 γυρω απο το σπιτι οποτε θα ειναι καλο. Επισης για να αποφευχθουν οποια παραπονα 30 ημερες δοκιμη με δικαιωμα επιστροφης τηλεφωνου και συνδεσης διχνει μεγαλη σοβαροτητα απο πλευρας voda. Σκευτειτε ποσα νοικοκυρια εχουν αποκλειστικα ΟΤΕ (ΕΠΑΡΧΙΑ) με παγιο 13 euro PSTN με 0 λεπτα ομιλιας.... νομιζω οτι για αυτους τουλαχιστων ειναι τελειο... Ελπιζω προς το παρων να βοηθησα... Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaCkOs Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 ειναι ιδέα μου η παρόμοια υπηρεσία ειχε ο ΟΤΕ πριν αιώνες αλλά δεν προχώρησε ?? με μια υβριδική συσκευή που όταν ήσουν σπίτι ήταν σταθερό και όταν έφευγες ήταν κινητό BaCkOs AE (R) No Rights Reserved Electrical Engineer T.E. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vistaman Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 ευχαριστω που παραθεσες το post μου απο το adslgr.com απλα δεν το εκανα Post και εδω γιατι περιμενα admin approval. Οποτε θα προσθεσω και καποια ακομα στοιχεια. Vodafone για το γραφείο Η Vodafone σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να κρατήσετε το σταθερό αριθμό που έχετε στο γραφείο σας και ενεργοποιώντας ένα από τα παρακάτω προγράμματα να έχετε • Δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς σταθερά • Δωρεάν Ενδοεταιρικές κλήσεις προς εταιρικά κινητά Vodafone • Οικονομικές χρεώσεις προς διεθνείς προορισμούς • Ανταγωνιστικές χρεώσεις για κλήσεις προς άλλα κινητά Βήμα 1: Επιλέγετε ένα από τα παρακάτω προγράμματα χρόνου ομιλίας Με 14€ το μήνα έχετε στη διάθεση σας δωρεάν 600 λεπτά/μήνα ή με 17,5€ το μήνα έχετε στη διάθεση σας δωρεάν 1000 λεπτά/μήνα για κλήσεις προς σταθερά και εταιρικά κινητά Vodafone Βήμα 2: Δηλώνετε τη διεύθυνση του γραφείου σας. Oι προνομιακές χρεώσεις θα ισχύουν μόνο για το συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο “ζώνη” Βήμα 3:Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία επιλέγετε και μια από τις τηλεφωνικές συσκευές Vodafone που μπορείτε να αποκτήσετε με επιδότηση. Εναλλακτικά η κάρτα SIM μπορεί να τοποθετηθεί και σε οποιαδήποτε συσκευή κινητού τηλεφώνου. Η παλιά σας συσκευή κινητού τηλεφώνου μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη σήμερα Επιπλέον πληροφορίες • Δεν χρειάζεται να είστε ήδη συνδρομητής Vodafone για να αποκτήσετε το «Vodafone για το γραφείο» • Μπορείτε να μεταφέρετε τον ίδιο αριθμό που έχετε τώρα στο σταθερό σας τηλέφωνο ή να σας δώσουμε εμείς ένα νέο νούμερο • Αν τώρα έχετε σταθερή σύνδεση με κάποιο άλλο πάροχο αρκεί να υποβάλλετε σε οποιοδήποτε κατάστημα Vodafone μια αίτηση φορητότητας. • Με το «Vodafone για το γραφείο» μπορείτε να καταργήσετε το πάγιο του ΟΤΕ • Αν επιλέξετε να μετακομίσετε μπορείτε να μεταφέρετε την υπηρεσία απλά δηλώνοντας την νέα διεύθυνση σας τηλεφωνικά στο 1399 (δωρεάν από κινητό Vodafone) ή πηγαίνοντας σε κάποιο κατάστημα Vodafone. • Όλες οι εξερχόμενες κλήσεις γίνονται μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Vodafone. Κατά συνέπεια, καλώντας αριθμούς που ξεκινούν από 900 ή 901 θα χρεώνεστε σαν να καλείτε από κινητό Vodafone. Το ίδιο ισχύει και για κλήσεις προς αριθμούς 118ΧΥ τηλεφωνικού καταλόγου. Επίσης, δεν μπορείτε να καλέσετε αριθμούς που ξεκινούν από 800 ή 801 και εν γένει υπηρεσίες που δεν μπορούν να κληθούν ή δεν υποστηρίζονται από το δίκτυο Vodafone. • Αν μετακινήσετε την τηλεφωνική συσκευή με την κάρτα SIM εκτός της ζώνης (γεωγραφικό χώρο) που έχετε δηλώσει θα ειδοποιηθείτε με ηχητικό μήνυμα πριν από κάθε κλήση ότι βρίσκετε εκτός ζώνης . • Εκτός ζώνης οι χρεώσεις αλλάζουν και παύουν να είναι προνομιακές • Προς το παρόν δεν υποστηρίζεται η λειτουργία FAX και η χρήση τηλεφωνικού κέντρου • Οι εξερχόμενες κλήσεις εμφανίζονται με απόκρυψη εκτός αν επιλέξετε διαφορετικά Ύπάρχει τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19% adslgr.com id KEGRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 ευχαριστω που παραθεσες το post μου απο το adslgr.com απλα δεν το εκανα Post και εδω γιατι περιμενα admin approval. Φιλε μου να με συμπαθας που το εκανα χωρις την αδεια σου αλλα αφου ηταν σε φανερο forum που το ονομασα δεν νομιζω να εκανα κατι τρομερο.Κι εγω οταν ολοι περιμεναμε την tellas σαν ... Μεσια στην τηλεφωνια απο προσβαση που ειχα ανεβασα σει pathfinder briefcase κατι σκανιαρισμενες εικονες με τιμες και σε λιγες ωρες με ειχαν εντοπισει και με αναγκασαν να τις σβησω.Ακομα το θυμαμαι... Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vistaman Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Φιλε μου να με συμπαθας που το εκανα χωρις την αδεια σου αλλα αφου ηταν σε φανερο forum που το ονομασα δεν νομιζω να εκανα κατι τρομερο.Κι εγω οταν ολοι περιμεναμε την tellas σαν ... Μεσια στην τηλεφωνια απο προσβαση που ειχα ανεβασα σει pathfinder briefcase κατι σκανιαρισμενες εικονες με τιμες και σε λιγες ωρες με ειχαν εντοπισει και με αναγκασαν να τις σβησω.Ακομα το θυμαμαι... οχι το εννοω το ευχαριστω ... δεν ηταν ειρωνικο.. θα το ειχα κανει αλλα δεν ειχα account οποτε εκανες πολυ καλα ωστε και τα παιδια εδω να μαθουν μια ωρα γρηγοροτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 οχι το εννοω το ευχαριστω ... δεν ηταν ειρωνικο.. θα το ειχα κανει αλλα δεν ειχα account οποτε εκανες πολυ καλα ωστε και τα παιδια εδω να μαθουν μια ωρα γρηγοροτερα. Νασαι καλα φιλε μου...Ας ελπισουμε οτι κατι θα γινει καλυτερο στις τηλεποικοινωνιες και εδω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Αντιγραφη απο το http://www.adslgr.com απο ενα μελος του : Καλησπερα, να βαλω και εγω ενα λιθαρακι στην κουβεντα...και το πιο βασικο ΤΙΜΕΣ το τηλεφωνο θα δινετε μεσω GSM παντα οποτε πανελλαδικη καλυψη χωρις ΟΤΕ ... τουλαχιστον για το τηλ.. αν δεν εχεις καλο σημα voda θα μπορεις να παρεις για 30 ημερες δοκιμη και αν δεν σου κανει το επιστρεφεις πισω.. Vodafone για το Σπίτι Με το νέο πρόγραμμα ομιλίας Vodafone για το Σπίτι έχετε 500 λεπτά το μήνα για όλες τις κλήσεις προς σταθερά, αστικά και υπεραστικά μόνο με 12,50 ΕΥΡΩ χωρίς πάγιο ΟΤΕ με πανελλαδική διαθεσιμότητα με νέο σταθερό αριθμό* 213ΧΧΧΧΧΧΧ ή μεταφέροντας τον υπάρχοντα σταθερό αριθμό σας (με φορητότητα) απλή και άμεση σύνδεση Πώς λειτουργεί; Το πρόγραμμα Vodafone για το Σπίτι λειτουργεί με οποιαδήποτε από τις τηλεφωνικές συσκευές Vodafone για το Σπίτι ή οποιοδηποτε κινητο χρησιμοποιώντας κάρτα SIM και το δίκτυο της Vodafone, σε συνδυασμό με οποιαδήποτε ενσύρματη ή ασύρματη συσκευή: επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες τηλεφωνικές συσκευές που υποστηρίζουν την υπηρεσία τοποθετήστε στη συσκευή σας την κάρτα SIM, αφού πρώτα σας έχουν απενεργοποιήσει το PIN στο κατάστημα βάλτε το καλώδιο της συσκευής στην πρίζα του ρεύματος και είστε έτοιμοι. Vodafone 3 σε 1 Η Vodafone συγκεντρώνει όλη σας την επικοινωνία σε 1 λογαριασμό! Με το Vodafone 3 σε 1 επιλέγετε οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητού Vodafone1 και με μόνο 30? το μήνα επιπλέον, έχετε και σταθερό νούμερο και απεριόριστο ADSL Internet. Τώρα η Vodafone σας προσφέρει: κινητό στο πρόγραμμα συμβολαίου της επιλογής σας1 σταθερό νούμερο και 500 λεπτά προς σταθερά απεριόριστο ADSL Internet με ταχύτητα έως 12Mbps μέσω της Vodafone**. χωρίς πάγιο ΟΤΕ! Kαι στο "Vodafone 3 σε 1" η σταθερή θα είναι μέσω GSM όπως στο "Για το σπίτι" και το internet μέσω shared LLU ή ΑΡΥΣ (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)? Ή μήπως σε αυτό το πακέτο internet και σταθερή θα παίζουν μέσω full LLU (ή ΑΡΥΣ και προεπιλογή, αμ δεν έχει κάλυψη το ιδιόκτητο), όπως στα πακέτα double play? Γιατι αν ισχύει το πρώτο, όσο καλό σήμα και να έχει η Vodafone σπίτι μου και όσο και αν εμπιστεύομαι το κινητό μου, όταν θέλω σταθερό, θέλω σταθερό. Δεν λέω, καλή περίπτωση εάν είσαι σε κανένα χωριό που δεν έχει κάλυψη ΟΤΕ ή εάν θέλεις γρήγορα και εύκολα μέσα σε μια μέρα τηλεφωνική σύνδεση αλλά... Και εφόσον στο 3 σε 1 τη σταθερή γραμμή δεν μπορείς να την αποφύγεις λόγω internet γιατι να μην την έχεις και για σταθερή? Ελπίζω λοιπόν να ισχύει το 2ο (αν όχι ακόμα, έστω μελλοντικά). Επίσης θα προτιμούσα να είχε και δεύτερη double play επιλογή στο 3 σε 1 με απεριόριστες κλήσεις, έστω και με λίγο μεγαλύτερο πάγιο, όπως έχουν οι άλλοι εναλλακτικοί. Γενικά όμως είναι καλό πακέτο (γενικότερα οι τιμές, αν δεν ξεπερνάς κατα πολύ τους δωρεάν χρόνους, συμφέρουν αρκετά) . Και φαίνεται πως η Vodafone έχει κάνει σοβαρή δουλειά.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Ας περιμενουμε λιγο. Λογικα οταν θα ξανακοκκινησει το συμπαν, θα εχει βγει. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Άντε να βγάλουν και οι άλλοι 2 κάτι αντίστοιχο... Ελπίζω σύντομα... "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Γιατί η COSMOTE θα βγάλει; Χρειάζεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Στην ουσια η "σταθερη" της vodafone ειναι κινητη, αφου οι κλησεις θα δρομολογουνται μεσω αυτης (εξου και η αδυναμια κλησης προς 800,801 κτλ). Καλη ιδεα, αλλα εγω προσωπικα αν και τις αναγκες μου θα τις καλυπτε, δεν το θεωρω σταθερη, αφου παει μεσω δικτυου κινητης.Τετοιου ειδους συνδεσεις υπαρχουν εδω και καιρο (βλ corporate connect λυσεις, παλι FCT σε κεντρο κτλ) αλλα θεωρουνταν κινητη, οχι σταθερη. Βεβαια, ειναι θεμα marketing και πως θα παρουσιαστει. Παιζει δηλαδη να σηκωσω το τηλεφωνο και να μου βγαζει δικτυο κατλειλημενο κτλ αν ειναι ζορικη περιοχη, η να με ριχνει σε HR ,FR η EFR αναλογα με την κινηση στο δικτυο, με οτι επιπτωση εχει σε ποιοτητα(και οταν βρεχει δυνατα κτλ, που χανεται/μειωνεται το σημα κτλ) Τεχνικη ερωτηση, η συσκευη αυτη παιζει προφανως με GSM, οπου υπαρχει ομως και UMTS, μπορει να κανει χρηση για καλυτερη ποιοτητα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Γιατι φοβαμαι πως θα την φοβηθουν πολλοι? Εμενα με μπερδεψαν ολα αυτα! ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 η σταθερη αυτο θα ειναι. Σταθερη. Και αν δεν ειναι για σενα και για μενα που ξερεις 2 πραγματα παραπανω, θα ειναι για την πλειοψηφια του κοσμου. Και η ποιοτητα συνομιλιας ειναι κορυφαια απο τις συσκευες. Ακομα και το ενα σημα καλυψης εγγυαται απιστευτη ποιοτητα συνομιλιας. Οχι δε θα σε ριχνει σε χαλφ ρειτ γιατι για αυτο φροντιζουν οι συσκευες που θα δινονται. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myescapology Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟ 01/07. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΑΝΙΤΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ VODAFONE ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Η ΑΡΙΘΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΝΕΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ. ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΗΣ VODA ΘΑ ΕΙΝΑΙ 12,5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 500 ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ 14 ΕΥΡΩ ΜΕ 600 ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΠΤΑ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ADSL ΜΕΣΩ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕΧΡΙ 12 MBPS ME 32 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΟΛΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 3 ΣΕ 1 ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ, ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 15 ΕΥΩ ΕΚΠΤΩΣΗ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑ 12 MBPS ΚΑΙ 500 ΛΕΠΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VODAFONE. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts