solitary Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 savvas_crypton_x: Το φτερο για το special εχει 27 ευρω,για τη μασκα δεν ξερω τιμη. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 λοιπον παιδες σημερα εβαλα την gpr(εξατμηση).το αποτελεσμα τελειο. απελευθεροθηκε ο κινητηρας δεν χτυπαει οπως πριν.εχει ροπη στα χαμηλα και στα ψηλα πολυ καλυτερα.ο θορυβος ειναι σαν να ακους ενα χτ στο ρελαντι μετα απο καποιες στροφες συντονιζει η εξατμηη με τον κινητηρα και ο θορυβος της εξατμησης χαμηλονει αρκετα.για οποιος ενδιαφερεται για εξατμηση gpr τελος.:up::dance:φιλε ,νομιζω ομως οτι και η ρεμους θα παρουσιασει μια εξατμιση,,οχι οτι δεν ειναι καλη αυτη που τοποθετισες,ειναι πολυ καλη και ομορφη απλα εισως το μηχανακι μετα την τοποθετιση εξατμισης να χρειαστει ρηθμιζμα το ιτζεξιον,,απο καταναλωση μηπως σου ρουφαει παραπανω?κομπιασματα σου κανει?δουλευει το μχν,οκ??χαμηλα και μεσεες πως σημπεριφερεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 ρε παιδια.λοιπον να ξεκαθαρισουμε κατι!!το ιντεξιον δεν θελει ρυθμισμα!!!οταν ειναι κρυο δεν ανοιγεις τσοκ γιατι;;;γιατι το injection ρυθμιζει μονο του το μιγμα που θα ριξει.πιο πολυ αερα πιο πολυ βενζινη αναλογος και κραταει τις στροφες σταθερες ειτε εχει κρυο ειτε ζεστη.οποτε αυτο που λετε για ρυθμισει ειναι ακυρω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 ρε παιδια.λοιπον να ξεκαθαρισουμε κατι!!το ιντεξιον δεν θελει ρυθμισμα!!!οταν ειναι κρυο δεν ανοιγεις τσοκ γιατι;;;γιατι το injection ρυθμιζει μονο του το μιγμα που θα ριξει.πιο πολυ αερα πιο πολυ βενζινη αναλογος και κραταει τις στροφες σταθερες ειτε εχει κρυο ειτε ζεστη.οποτε αυτο που λετε για ρυθμισει ειναι ακυρω!:)φιλε μακαρι να ειναι ετσι που τα λες αλα δυστυχως δεν ειναι,,ρωτα οπιον μαστορα θες να στο πει,,οτι με την αλαγη αφτερ εξατμισης θελει και τι αναλογο ρηθμισμα ειτε ιτζεξιον ειναι ειτε καρπιρατερατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 φιλε μακαρι να ειναι ετσι που τα λες αλα δυστυχως δεν ειναι,,ρωτα οπιον μαστορα θες να στο πει,,οτι με την αλαγη αφτερ εξατμισης θελει και τι αναλογο ρηθμισμα ειτε ιτζεξιον ειναι ειτε καρπιρατερατο Eφοσον καταργισεις τον αισθητηρα λ τοτε θα χρειαστει να το ρυθμησεις αν δεν το καταργησεις δεν εχει κανενα προβλημα.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Eφοσον καταργισεις τον αισθητηρα λ τοτε θα χρειαστει να το ρυθμησεις αν δεν το καταργησεις δεν εχει κανενα προβλημα....και στα καρπυρατερατα τι καταργεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Eφοσον καταργισεις τον αισθητηρα λ τοτε θα χρειαστει να το ρυθμησεις αν δεν το καταργησεις δεν εχει κανενα προβλημα.... ναι αλλα δεν εχει αισθητηρα λ:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 ναι αλλα δεν εχει αισθητηρα λ:p:p:pτοτε γιατι σου λενε ολοι ακομα και καρπιρατερατος να εισαι οτι θες ρηθμηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 ναι αλλα δεν εχει αισθητηρα λ:p:p:p Συγγνωμη θελεις να πεις οτι με την εξατμηση gpr δεν καταργης τον αισθητηρα? τοτε γιατι σου λενε ολοι ακομα και καρπιρατερατος να εισαι οτι θες ρηθμηση? Στα καρμπ χρειαζετε ρυθμησμα γιατι οτι αλλαξεις και βαλεις κατι αλλο σιγουρα θα θελει παραπανο/παρακατω βενζινη.... Ενω στα injection εχει τον αισθητηρα και βλεπει ποσο καυσιμο χρειαζετε την καθε στιγμη ενω στο καρμπ δεν εχει κατι τετοιο...πιστευω να καταλαβες.. Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Συγγνωμη θελεις να πεις οτι με την εξατμηση gpr δεν καταργης τον αισθητηρα? Στα καρμπ χρειαζετε ρυθμησμα γιατι οτι αλλαξεις και βαλεις κατι αλλο σιγουρα θα θελει παραπανο/παρακατω βενζινη.... Ενω στα injection εχει τον αισθητηρα και βλεπει ποσο καυσιμο χρειαζετε την καθε στιγμη ενω στο καρμπ δεν εχει κατι τετοιο...πιστευω να καταλαβες..εγω με σενα ειμαι,,τα μαστορια ομως λενε οτι θελει ρηθμισμα ανεξαρτητα εχει δεν εχει αισθητηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 εγω με σενα ειμαι,,τα μαστορια ομως λενε οτι θελει ρηθμισμα ανεξαρτητα εχει δεν εχει αισθητηρα Πως θα το ρυθμηση ο μαστορας εφοσον δεν πειραζετε ο μαμα εγκεφαλος? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Πως θα το ρυθμηση ο μαστορας εφοσον δεν πειραζετε ο μαμα εγκεφαλος?ρωτα τον,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 εγω με σενα ειμαι,,τα μαστορια ομως λενε οτι θελει ρηθμισμα ανεξαρτητα εχει δεν εχει αισθητηρα Συγγνωμη θελεις να πεις οτι με την εξατμηση gpr δεν καταργης τον αισθητηρα? Στα καρμπ χρειαζετε ρυθμησμα γιατι οτι αλλαξεις και βαλεις κατι αλλο σιγουρα θα θελει παραπανο/παρακατω βενζινη.... Ενω στα injection εχει τον αισθητηρα και βλεπει ποσο καυσιμο χρειαζετε την καθε στιγμη ενω στο καρμπ δεν εχει κατι τετοιο...πιστευω να καταλαβες.. ρωτα τον,,,,λοιπον.οριστε μια σελιδα απο την wikipedia http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82 εδω λεει ακριβως τι κανει!με βαση λογικης μπορεις να καταλαβεις τι γινετε και πως λειτουργει!εξαλου ας ρωτησουμε αυτους που εχουν βαλει εξατμιση.ειδαν διαφορα στοο ρελαντι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 ναι θα ελεγα οτι θαταν καλυτερα να μας δωσουν μια απαντηση παιδια που εχουν τοποθετισει επανω εξατμιση χωρις να πειραξουν τπτ αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ναι θα ελεγα οτι θαταν καλυτερα να μας δωσουν μια απαντηση παιδια που εχουν τοποθετισει επανω εξατμιση χωρις να πειραξουν τπτ αλλο εγω μονο με μοτοσπορτ,εχω δει περιεργη συμπεριφορα...στην αρχη το μηχανακι φυσουσε μολις την εβαλα....μετα απο κανα 2μηνο επεσε η αποδοση του...ετσι μου φαινεται τουλαχιστον εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 εγω μονο με μοτοσπορτ,εχω δει περιεργη συμπεριφορα...στην αρχη το μηχανακι φυσουσε μολις την εβαλα....μετα απο κανα 2μηνο επεσε η αποδοση του...ετσι μου φαινεται τουλαχιστον εμενατο ιδιο ειχα παθει και γω στο ινοβα πουχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 παντως δεν εχει καμια διαφορα στο ρελαντι;;το καλητερο πραγμα τελικα ειναι να το αφησεις μαμα!ουτε πεφτει ουτε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 παντως δεν εχει καμια διαφορα στο ρελαντι;;το καλητερο πραγμα τελικα ειναι να το αφησεις μαμα!ουτε πεφτει ουτε τιποτα μαλον πως εχεις δκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 κοιτα μια ετερεια κατασκευαζει ενα μηχανακι η ενα αυτοκινητο με καποιες προδιαγραφες.η Yamaha κατασκευασε αυτη την εξατμιση με τετοιο τροπο ωστε να αποδιδει καλα και η λειτουργεια του κινητηρα να ειναι μακροχρονια χωρις να πεσει σε επιδοσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 κοιτα μια ετερεια κατασκευαζει ενα μηχανακι η ενα αυτοκινητο με καποιες προδιαγραφες.η Yamaha κατασκευασε αυτη την εξατμιση με τετοιο τροπο ωστε να αποδιδει καλα και η λειτουργεια του κινητηρα να ειναι μακροχρονια χωρις να πεσει σε επιδοσεις!!ενοης την μαμα εξατμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ναι!πχ αμα βαλεις εξατμιση απο gsx-r δεν θα πηγαινει καθολου καλα το μηχανακι ενω με την μαμα παει καλητερα.μετα και τον εγκεφαλο αμα αλαξεις ειναι τζαμπα λεφτα κατα την γνωμη μου.αμα δεν βγει ενας εγκεφαλος απο την Yamaha δεν προκειτε να δουμε διαφορες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ναι!πχ αμα βαλεις εξατμιση απο gsx-r δεν θα πηγαινει καθολου καλα το μηχανακι ενω με την μαμα παει καλητερα.μετα και τον εγκεφαλο αμα αλαξεις ειναι τζαμπα λεφτα κατα την γνωμη μου.αμα δεν βγει ενας εγκεφαλος απο την Yamaha δεν προκειτε να δουμε διαφορες!!λοιπον αυτο το παρατηρησα σε ενα ινοβα που ειχα,,μολις τουβαλα αφτερ εξατμιση,,του δωσε λιγο στα ψηλα,,τπτ αλλο,,και ειχα και παραπανω καταναλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ναι!πχ αμα βαλεις εξατμιση απο gsx-r δεν θα πηγαινει καθολου καλα το μηχανακι ενω με την μαμα παει καλητερα.μετα και τον εγκεφαλο αμα αλαξεις ειναι τζαμπα λεφτα κατα την γνωμη μου.αμα δεν βγει ενας εγκεφαλος απο την Yamaha δεν προκειτε να δουμε διαφορες!! I gia na deis diafores prepei na mpei pano sto mixanaki olokliromeno setaki.P.x. egefalos eksatmisi filtro.To ligotero einai auto. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Aπο πλευρας αποδοσης ενα ελευθερο φιλτρο δινει αποδοση οσο η εξατμιση αλλα κοστιζει κ τουλαχιστον 4 φορες λιγοτερο;), η εξατμιση σου δινει θορυβο,ειναι ακριβη(για το Χ) και καθολου εως λιγο σε επιδοσεις κ παραπανω καταναλωση,και καποιες κλησεις που+που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 I gia na deis diafores prepei na mpei pano sto mixanaki olokliromeno setaki.P.x. egefalos eksatmisi filtro.To ligotero einai auto. Σωστα!;)η εξατμισης αυτες οι μοτοσπορτ δεν δινουν τιποτα παρα μονο απειρες κλησεις και πεταμενα λεφτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts