Jump to content

[MOTO] Yamaha Crypton-X 135

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

savvas_crypton_x: Το φτερο για το special εχει 27 ευρω,για τη μασκα δεν ξερω τιμη.

http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ...

"Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής"

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λοιπον παιδες σημερα εβαλα την gpr(εξατμηση).το αποτελεσμα τελειο.

απελευθεροθηκε ο κινητηρας δεν χτυπαει οπως πριν.εχει ροπη στα χαμηλα και στα ψηλα πολυ καλυτερα.ο θορυβος ειναι σαν να ακους ενα χτ στο ρελαντι μετα απο καποιες στροφες συντονιζει η εξατμηη με τον κινητηρα και ο θορυβος της εξατμησης

χαμηλονει αρκετα.για οποιος ενδιαφερεται για εξατμηση gpr τελος.:up::dance:

φιλε ,νομιζω ομως οτι και η ρεμους θα παρουσιασει μια εξατμιση,,οχι οτι δεν ειναι καλη αυτη που τοποθετισες,ειναι πολυ καλη και ομορφη απλα εισως το μηχανακι μετα την τοποθετιση εξατμισης να χρειαστει ρηθμιζμα το ιτζεξιον,,απο καταναλωση μηπως σου ρουφαει παραπανω?κομπιασματα σου κανει?δουλευει το μχν,οκ??χαμηλα και μεσεες πως σημπεριφερεται?

ρε παιδια.λοιπον να ξεκαθαρισουμε κατι!!το ιντεξιον δεν θελει ρυθμισμα!!!οταν ειναι κρυο δεν ανοιγεις τσοκ γιατι;;;γιατι το injection ρυθμιζει μονο του το μιγμα που θα ριξει.πιο πολυ αερα πιο πολυ βενζινη αναλογος και κραταει τις στροφες σταθερες ειτε εχει κρυο ειτε ζεστη.οποτε αυτο που λετε για ρυθμισει ειναι ακυρω!:)

ρε παιδια.λοιπον να ξεκαθαρισουμε κατι!!το ιντεξιον δεν θελει ρυθμισμα!!!οταν ειναι κρυο δεν ανοιγεις τσοκ γιατι;;;γιατι το injection ρυθμιζει μονο του το μιγμα που θα ριξει.πιο πολυ αερα πιο πολυ βενζινη αναλογος και κραταει τις στροφες σταθερες ειτε εχει κρυο ειτε ζεστη.οποτε αυτο που λετε για ρυθμισει ειναι ακυρω!:)
φιλε μακαρι να ειναι ετσι που τα λες αλα δυστυχως δεν ειναι,,ρωτα οπιον μαστορα θες να στο πει,,οτι με την αλαγη αφτερ εξατμισης θελει και τι αναλογο ρηθμισμα ειτε ιτζεξιον ειναι ειτε καρπιρατερατο

φιλε μακαρι να ειναι ετσι που τα λες αλα δυστυχως δεν ειναι,,ρωτα οπιον μαστορα θες να στο πει,,οτι με την αλαγη αφτερ εξατμισης θελει και τι αναλογο ρηθμισμα ειτε ιτζεξιον ειναι ειτε καρπιρατερατο

Eφοσον καταργισεις τον αισθητηρα λ τοτε θα χρειαστει να το ρυθμησεις αν δεν το καταργησεις δεν εχει κανενα προβλημα....

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

Eφοσον καταργισεις τον αισθητηρα λ τοτε θα χρειαστει να το ρυθμησεις αν δεν το καταργησεις δεν εχει κανενα προβλημα....
και στα καρπυρατερατα τι καταργεις?

ναι αλλα δεν εχει αισθητηρα λ:p:p:p

ναι αλλα δεν εχει αισθητηρα λ:p:p:p

Συγγνωμη θελεις να πεις οτι με την εξατμηση gpr δεν καταργης τον αισθητηρα?

τοτε γιατι σου λενε ολοι ακομα και καρπιρατερατος να εισαι οτι θες ρηθμηση?

Στα καρμπ χρειαζετε ρυθμησμα γιατι οτι αλλαξεις και βαλεις κατι αλλο σιγουρα θα θελει παραπανο/παρακατω βενζινη....

Ενω στα injection εχει τον αισθητηρα και βλεπει ποσο καυσιμο χρειαζετε την καθε στιγμη ενω στο καρμπ δεν εχει κατι τετοιο...πιστευω να καταλαβες..

Στα καρμπ χρειαζετε ρυθμησμα γιατι οτι αλλαξεις και βαλεις κατι αλλο σιγουρα θα θελει παραπανο/παρακατω βενζινη....

Ενω στα injection εχει τον αισθητηρα και βλεπει ποσο καυσιμο χρειαζετε την καθε στιγμη ενω στο καρμπ δεν εχει κατι τετοιο...πιστευω να καταλαβες..

εγω με σενα ειμαι,,τα μαστορια ομως λενε οτι θελει ρηθμισμα ανεξαρτητα εχει δεν εχει αισθητηρα

εγω με σενα ειμαι,,τα μαστορια ομως λενε οτι θελει ρηθμισμα ανεξαρτητα εχει δεν εχει αισθητηρα

Πως θα το ρυθμηση ο μαστορας εφοσον δεν πειραζετε ο μαμα εγκεφαλος?

ρωτα τον,,,,
λοιπον.οριστε μια σελιδα απο την wikipedia

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82 εδω λεει ακριβως τι κανει!με βαση λογικης μπορεις να καταλαβεις τι γινετε και πως λειτουργει!εξαλου ας ρωτησουμε αυτους που εχουν βαλει εξατμιση.ειδαν διαφορα στοο ρελαντι;;

ναι θα ελεγα οτι θαταν καλυτερα να μας δωσουν μια απαντηση παιδια που εχουν τοποθετισει επανω εξατμιση χωρις να πειραξουν τπτ αλλο

ναι θα ελεγα οτι θαταν καλυτερα να μας δωσουν μια απαντηση παιδια που εχουν τοποθετισει επανω εξατμιση χωρις να πειραξουν τπτ αλλο

εγω μονο με μοτοσπορτ,εχω δει περιεργη συμπεριφορα...στην αρχη το μηχανακι φυσουσε μολις την εβαλα....μετα απο κανα 2μηνο επεσε η αποδοση του...ετσι μου φαινεται τουλαχιστον εμενα

εγω μονο με μοτοσπορτ,εχω δει περιεργη συμπεριφορα...στην αρχη το μηχανακι φυσουσε μολις την εβαλα....μετα απο κανα 2μηνο επεσε η αποδοση του...ετσι μου φαινεται τουλαχιστον εμενα
το ιδιο ειχα παθει και γω στο ινοβα πουχα

παντως δεν εχει καμια διαφορα στο ρελαντι;;το καλητερο πραγμα τελικα ειναι να το αφησεις μαμα!ουτε πεφτει ουτε τιποτα

παντως δεν εχει καμια διαφορα στο ρελαντι;;το καλητερο πραγμα τελικα ειναι να το αφησεις μαμα!ουτε πεφτει ουτε τιποτα

μαλον πως εχεις δκιο

κοιτα μια ετερεια κατασκευαζει ενα μηχανακι η ενα αυτοκινητο με καποιες προδιαγραφες.η Yamaha κατασκευασε αυτη την εξατμιση με τετοιο τροπο ωστε να αποδιδει καλα και η λειτουργεια του κινητηρα να ειναι μακροχρονια χωρις να πεσει σε επιδοσεις!!

κοιτα μια ετερεια κατασκευαζει ενα μηχανακι η ενα αυτοκινητο με καποιες προδιαγραφες.η Yamaha κατασκευασε αυτη την εξατμιση με τετοιο τροπο ωστε να αποδιδει καλα και η λειτουργεια του κινητηρα να ειναι μακροχρονια χωρις να πεσει σε επιδοσεις!!
ενοης την μαμα εξατμιση?

ναι!πχ αμα βαλεις εξατμιση απο gsx-r δεν θα πηγαινει καθολου καλα το μηχανακι ενω με την μαμα παει καλητερα.μετα και τον εγκεφαλο αμα αλαξεις ειναι τζαμπα λεφτα κατα την γνωμη μου.αμα δεν βγει ενας εγκεφαλος απο την Yamaha δεν προκειτε να δουμε διαφορες!!

ναι!πχ αμα βαλεις εξατμιση απο gsx-r δεν θα πηγαινει καθολου καλα το μηχανακι ενω με την μαμα παει καλητερα.μετα και τον εγκεφαλο αμα αλαξεις ειναι τζαμπα λεφτα κατα την γνωμη μου.αμα δεν βγει ενας εγκεφαλος απο την Yamaha δεν προκειτε να δουμε διαφορες!!
λοιπον αυτο το παρατηρησα σε ενα ινοβα που ειχα,,μολις τουβαλα αφτερ εξατμιση,,του δωσε λιγο στα ψηλα,,τπτ αλλο,,και ειχα και παραπανω καταναλωση

I gia na deis diafores prepei na mpei pano sto mixanaki olokliromeno setaki.P.x. egefalos eksatmisi filtro.To ligotero einai auto.

Aπο πλευρας αποδοσης ενα ελευθερο φιλτρο δινει αποδοση οσο η εξατμιση αλλα κοστιζει κ τουλαχιστον 4 φορες λιγοτερο;), η εξατμιση σου δινει θορυβο,ειναι ακριβη(για το Χ) και καθολου εως λιγο σε επιδοσεις κ παραπανω καταναλωση,και καποιες κλησεις που+που.

I gia na deis diafores prepei na mpei pano sto mixanaki olokliromeno setaki.P.x. egefalos eksatmisi filtro.To ligotero einai auto.

Σωστα!;)η εξατμισης αυτες οι μοτοσπορτ δεν δινουν τιποτα παρα μονο απειρες κλησεις και πεταμενα λεφτα!