madloufos Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 τι βενζινη βαζετε?..οσοι αλλαξατε εξατμιση,τι κανατε με τον καταλυτη?? Venzini na vazete mono auti pou sas proteinei o kataskeuastis apo tin arxi allaksete den allaksete eksatmisi.Stin periptosi ton kainourgion papakion amolivdi.Tin 100ara an ginetai. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Venzini na vazete mono auti pou sas proteinei o kataskeuastis apo tin arxi allaksete den allaksete eksatmisi.Stin periptosi ton kainourgion papakion amolivdi.Tin 100ara an ginetai. H 100αρα η βενζινη δινει φτερα στο παπι :dance: οτι καλυτερο..και με μικρη διαφορα τιμης απο την απλη και ("νοθευμενη") Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 H 100αρα η βενζινη δινει φτερα στο παπι :dance: οτι καλυτερο..και με μικρη διαφορα τιμης απο την απλη και ("νοθευμενη") μην αυταπατασαι οτι επειδη πληρωνεις την 100αρα πιο ακριβη ειναι &ανοθευτη.ολες τις νοθευουν.μη σ πω οτι μπορει να σ πουλαει & την απλη για 100αρα. δεν υπαρχει τροπος να το ελεγξεις...:cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 μην αυταπατασαι οτι επειδη πληρωνεις την 100αρα πιο ακριβη ειναι &ανοθευτη.ολες τις νοθευουν.μη σ πω οτι μπορει να σ πουλαει & την απλη για 100αρα. δεν υπαρχει τροπος να το ελεγξεις...:cool::cool: πολλες φορες ειναι καλυτερη η απλη απο την 100αρα:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 πολλες φορες ειναι καλυτερη η απλη απο την 100αρα:):) Μπα..εγω λεω ακριβως το αντιθετο.αλλωστε και τα δειγματα που παιρνουν και αναλυουν την βενζινα..την εχουν στην 1η.εγω την εχω δοκιμασει..και την βαζω σπανια σε κανενα ταξιδι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 φιλε g_angelo01 σε πληροφορω οτι υπαρχει τροπος να καταλαβεις την βενζινη αν και λιγο μπακαλικος. με την κατοσταρα την βενζινη λοιπον αν πας πισω απο την εξατμιση οταν δουλευει το μηχανακι μυριζει κατι που δεν μπορω να σου προσδιορισω σαν τι ειναι. ειναι μια ωραια μυρωδια παντως και αν το προσεξεις θα το καταλαβεις. δοκιμασε το και θα δεις. οσο γι'αυτουυς που βαζουν 100 συνεχεια εχω να πω οτι ο ενας φιλος μου μηχανικος-βενζινας μου ειπε 100 να βαζω μονο αν ειναι να παω μια μακρυνη διαδρομη γιατι αλλιως μεσα στην πολη και με λιγες στροφες του κανει ζημια. Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 ρε παιδια,πειραζει αν αλλαξω την εξατμιση(με την GPR) πριν φτασω τα 1000km????τςρα εχω 550 και μεχρι να τη βαλω πιστευω θα εχω φτασει τα 700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 ρε παιδια,πειραζει αν αλλαξω την εξατμιση(με την GPR) πριν φτασω τα 1000km????τςρα εχω 550 και μεχρι να τη βαλω πιστευω θα εχω φτασει τα 700 γνωμη μου, να κανεις υπομονη, μη σου πω και μετα τα 2000κμ :rolleyes: αυτην την GPR δεν την εχω ακουστα! ειναι καλη εξατμιση? εχει κανεις καμια φωτογραφια.?:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 http://www.bikepics.com/pictures/1197131/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 καλη φενετε :)ενας φιλος εβαλε την yosomura και το μηχανακι εντι να δοσει εκοψε πολυ:cool:γιαυτο κανε ενα βολτα με τετια εξατμησει και μετα παρτην...ποσο την βρηκες? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 καλη φενετε :)ενας φιλος εβαλε την yosomura και το μηχανακι εντι να δοσει εκοψε πολυ:cool:γιαυτο κανε ενα βολτα με τετια εξατμησει και μετα παρτην...ποσο την βρηκες? 220 euros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 ena filaraki mou evale me 160 mia apo tin yamaha gnisia kai kala tis yamaha.. prepei na einai h yoshimura pou eixate anevasei edw.. me to an8rakonimo..einai nikel sketh kai dn exei onoma.. to loipon.. otan tin evale dn mas polu arese o 8orivos.. vgalame ton sigastira kai ta spaei o ixos.. an kai kanontas mia mikrh volta akous apo pantou sinagermous autokinitwn na ksekinoun dn pirazei :P Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 http://www.bikepics.com/pictures/1197131/ δε μου αρεσε κ παρα πολυ, αλλα ωραια ειναι! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα παρήγγειλα και εγώ το Crypton-X 135 σε κόκκινο χρώμα. Δευτέρα με Τρίτη θα το έχω. Υπάρχουν όμως κάποιες απορίες που θα ήθελα να μου τις λύσετε αν γίνεται. 1) Σε 2 βδομάδες περίπου παίρνω το δίπλωμα για <25Kw. Θα με καλύπτει με το συγκεκριμένο παπί; Πιστεύω πως ναι, απλώς θέλω μία πιο σίγουρη απάντηση. 2) Άκουσα ότι αν δεν έχεις δίπλωμα, πληρώνεις περισσότερη ασφάλεια. Ισχύει αυτό; Μου προτείνετε να το ασφαλίσω όταν θα έχω πάρει το δίπλωμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα παρήγγειλα και εγώ το Crypton-X 135 σε κόκκινο χρώμα. Δευτέρα με Τρίτη θα το έχω. Υπάρχουν όμως κάποιες απορίες που θα ήθελα να μου τις λύσετε αν γίνεται. 1) Σε 2 βδομάδες περίπου παίρνω το δίπλωμα για <25Kw. Θα με καλύπτει με το συγκεκριμένο παπί; Πιστεύω πως ναι, απλώς θέλω μία πιο σίγουρη απάντηση. 2) Άκουσα ότι αν δεν έχεις δίπλωμα, πληρώνεις περισσότερη ασφάλεια. Ισχύει αυτό; Μου προτείνετε να το ασφαλίσω όταν θα έχω πάρει το δίπλωμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καταρχήν καλορίζικο και πάντα όρθιος 1) Ναι μπορείς να το οδηγήσεις και με το <<μικρό>> δίπλωμα γιατί είναι κάτω από 25kw. 2) Όχι δεν ισχύει και εγώ όταν το πείρα δεν είχα βγάλει δίπλωμα και το ασφάλισα κανονικά, ούτε με ρώτησε ο ασφαλιστής αν έχω δίπλωμα, δηλαδή αν έβγαζες για τον Α ή Β λόγο την άδεια στο όνομα της γιαγιάς σου :p που δεν θα βγάλει ποτέ δίπλωμα θα πλήρωνες ποιο πολλά στην ασφάλεια; απλός αν προκαλέσεις ατύχημα δεν σε καλύπτει η ασφάλεια ακόμα και αν δεν φταίς… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 ρε ****το ειμαι σε διλλημα...να βαλω την GPR ή τη yoshimura???θελω να κανει θορυβο για να με ακουνε..κ φυσικα να δινει κατι στο μηχανακι...τι μου προτεινετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alk_fu Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 ρε ****το ειμαι σε διλλημα...να βαλω την GPR ή τη yoshimura???θελω να κανει θορυβο για να με ακουνε..κ φυσικα να δινει κατι στο μηχανακι...τι μου προτεινετε??? egw pshfizw yoshimoura:)alla opws kai na xei,oti kai na valeis,8a sai super!thn eida kai gw th gpr se ena magazi kai mou thn dinan me 22oeuro.opote idies times paizoun kai edw sto peiraia Παράθεση the new manager is here! beware :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Να ρωτήσω κάτι άλλο. Εάν αλλάξω εξάτμιση, αναγκαστικά βγάζω και τον καταλύτη. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να βάζω super ή πρέπει να συνεχίσω να βάζω αμόλυβδη. Αν βάζω super, θα έχει αυτό κάποια επίπτωση στο μοτέρ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Να ρωτήσω κάτι άλλο. Εάν αλλάξω εξάτμιση, αναγκαστικά βγάζω και τον καταλύτη. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να βάζω super ή πρέπει να συνεχίσω να βάζω αμόλυβδη. Αν βάζω super, θα έχει αυτό κάποια επίπτωση στο μοτέρ; file o katalitis tha vgei tora den ksero an prepei na ton sindesoume stin nea eksatmisi.:worry: gia thn venzini twra den yparxei provlima ego apo thn prwti mera 100ara to vazo:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 το μονο προβλημα ειναι οτι η χρηση αμολυβδης χωρις καταλυτη προκαλει καρκινογονα και πολυ δηλητηριωδη αερια. η μηχανη δεν παθαινει τιποτα. αλλα να ξερεις οτι η σουπερ εχει περρισοτερα οκτανια απο την απλη αμολυβδη και λιγοτερα απο την 100σταρα(γυρω στα 98). οποτε αν θες κατι ενδιαμεσο και με μια ενδιαμεση τιμη βαλε σουπερ.;);) Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamposs Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 na kai to kamari moy http://img247.imageshack.us/img247/2441/nhbxp2.jpg kai ena binteo me to pos akoygetai , milame gia poli thoribo :cry: http://img247.imageshack.us/img247/6313/dsc01780sg9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamposs Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 λοιπον παιδια επειδη θελω να ειμαι ξεκαθαρος και να μη λεμε μλκιες εδω μεσα εγω εχω να πω τα εξης η yioshimura καλη χρυση (δεν μετανιωσα στιγμη που την εβαλα ) ο θορυβος τις ειναι απλα κ@υλα απο εμφανιση σκιζει !!!! αλλα στο μηχανακι δυναμη δεν εδωσε !!!αυτο το προβλημα που εχει το μηχανακι και στο ξεκινημα ειναι ψοφιο δεν διορθωθηκε!!!!!!!!!! λοιπον εγω δοκιμασα ενα δοντι πιο κοντο στο μπροστινο γραναζικαι το μηχανακι αλλαξε συμπεριφορα !!! πλεον ξεκιναει καλυτερα (δεν λεω οτι εκτινασετε στην εκινηση αλωστε μονο ενα δοντι κοντινα το γραναζι ,αλλα ξεκιναει πλεον ανθρωπινα !! ) και η τεταρτη του δεν κρεμαει τωρα πια !!!! ανηφορες που κατεβαζα τριτη για να ανεβω τωρα πλεον τις ανεβαινει με τεταρτη και ανετα !!!! αυτα απο εμενα απλα και ξεκαθαρα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 ωραια η εξατμισουλα χαμπο...βγαλε τα αυτοκολλητα,βαλε κωλοφαναρο με μεσα τα φλας και θα εισαι ΟΚ....τελικα του παει πολυ η yoshi...λεω να τη βαλω και εγω...και να την προτιμησω απο την GPR...ποσο την πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamposs Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 ωραια η εξατμισουλα χαμπο...βγαλε τα αυτοκολλητα,βαλε κωλοφαναρο με μεσα τα φλας και θα εισαι ΟΚ....τελικα του παει πολυ η yoshi...λεω να τη βαλω και εγω...και να την προτιμησω απο την GPR...ποσο την πηρες? ευχαριστω παιδια κολοφαναρο θα βαλω αν μου πεις που εχει γιατι δεν εχω βρει εδω στη θεσσαλονικη ακομα !!! και μια σελα θελω να κανω θα ειναι πολυ πιο ομορφο η εξατμιση πηγε 170 ευρω αγορασμενη και περασμενη στην Γιαμαχα !! κοιτα GPR ακουσα ζωντανα σε κρυπτον στο δρομο και δε με ενθουσιασε , δεν εχει ουτε σιγαστηρα βγαινει φιξ ! ο ηχος τις γιοσι παιδια δεν συγκρινεται !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts