RAVER Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 file akoma kai na to afiso na zestathi pali psilo mperdemata mou kanei.. meta apo kamposei wra pou to douleuo arxizei kai pernei strofes Το σωστο ειναι αυτο,τα μπερδεματα.επισης κοιτα και το καυσιμο..μπορεις να εχεις βαλει κακη βενζινη,το παθαινω συχνα και δεν εχει σχεση με ζεσταμα. τωρα αν δεις οτι υπαρχει ακομη προβλημα..καινουργιο μηχανακι εχεις και το πας σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και η εγγυηση θα σου δωσει την λυση :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 αυριο θα το παρω και γω :)ελαφρος μεταχειρισμενο απο ενα φιλο που δεν το δουλευει 500χιλ. εχει μονο και θα δοσω το ινοβα μου:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 αυριο θα το παρω και γω :)ελαφρος μεταχειρισμενο απο ενα φιλο που δεν το δουλευει 500χιλ. εχει μονο και θα δοσω το ινοβα μου:) αν επιτρεπεται σε τι τιμη θα το παρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 αν επιτρεπεται σε τι τιμη θα το παρεις? το πηρα:) 1500 ευρω το πηρα πολυ καλα πιστευω :)αν και η τιμη ηταν εντελος φιλικη Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tareta_4 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Το σωστο ειναι αυτο,τα μπερδεματα.επισης κοιτα και το καυσιμο..μπορεις να εχεις βαλει κακη βενζινη,το παθαινω συχνα και δεν εχει σχεση με ζεσταμα. τωρα αν δεις οτι υπαρχει ακομη προβλημα..καινουργιο μηχανακι εχεις και το πας σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και η εγγυηση θα σου δωσει την λυση :) file 8a to kitaxo auto poules alla oso kai gia thn benzinh pou mou les twra teleutea mou kaiei para poli kai den kano pola xiliometra tin hmera... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 file 8a to kitaxo auto poules alla oso kai gia thn benzinh pou mou les twra teleutea mou kaiei para poli kai den kano pola xiliometra tin hmera... κακης ποιοτητας βενζινη.αυτο ειναι..κι εγω το παρατηρω πολλες φορες.(οχι νερωμενη,απλα θα εχει αναμιχθει με αλλη) :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 το πηρα:) 1500 ευρω το πηρα πολυ καλα πιστευω :)αν και η τιμη ηταν εντελος φιλικη πολυ καλη η τιμη,ευλαιρια θα ελεγα!:up::up: εγω απο την αλλη ειχα παρει το crypton r 110,2 μηνων μεταχειρισμενο με 3000 χιλιομετρα 1100 ευρα... ειμαστε κωλοφαρδοι μαλλον:happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 παιδια το πηρα κ γω...πανεμορφο....κλωτσαει λιγο βεβαια στις χαμηλες ταχυτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anub1s Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Σιγουρα πρέπει να είναι κακής ποιότητας η βενζίνη.Μπόρει να είναι νερωμένη και για αυτό να κάνει τα μπερδέματα.Άμα στο εμφανίζει το πρόβλημα μετά από γέμισμα σε πρατήριο (δεν θα σου το εμφανήσει κατευθείαν πρέπει να ηρεμήσει λίγο το μηχανάκι ,δηλαδη να μην το δουλέυεις , για να καθήσει κάτω το νερο και μετά να δείς άμα σου εμφανίζει πρόβλημα .Άμα σου εμφανίζει τότε μην παίρνεις βενζίνη από αυτό το πρατήριο )Αλλιώς πρέπει να είναι αναμιγμένη η βενζίνη σου. Πάντως δεν χάνεις τίποτα να το πάς για ελεγχο σε κανένα καλό ,έμπιστο και εξουσιοδοτημένο συνεργείο να στο κοιτάξουν (ας μην είναι εξουσιοδοτημένο το συνεργίο δεν πειράζει αρκεί να είναι αξιόπιστο ) Παράθεση DRAGONBALL RULEZ BEST METAL BANDS: SLIPKNOT, CRADLE OF FILTH, CHILDREN OF BODOM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 παιδια το πηρα κ γω...πανεμορφο....κλωτσαει λιγο βεβαια στις χαμηλες ταχυτητες Ακομη ειναι καινουργιο..κατσε να στρωσει το μηχανακι και μετα οι ταχυτητες θα μπανουν μια χαρα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 posous ekentroforus exei to crypton x? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 posous ekentroforus exei to crypton x? εναν εχει το διαβασα στο καινουριο 0-300:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 για το πλα'ι'νο σταντ πρεπει να παω σε μαγαζι yamaha?μπαινει ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 μπαινει ευκολα... σε μαγαζι νομιζω δεν ειναι απαραιτητος σε yamaha Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 παιδια το πηγα σημερα στο συνεργειο για το πλαινο σταντ κ θα το παρω το βραδυ.γυρω στα 20 ευρω θα μου παρουν...τωρα επομενη κινηση μου ειναι να βρω πισω φαναρι που να μπαινουν μεσα τα φλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 παιδια το πηγα σημερα στο συνεργειο για το πλαινο σταντ κ θα το παρω το βραδυ.γυρω στα 20 ευρω θα μου παρουν...τωρα επομενη κινηση μου ειναι να βρω πισω φαναρι που να μπαινουν μεσα τα φλας Βασικα θα στον πιασουν και με τα διο χερια !!! Εμένα 8 ευρω μου πηραν για το πλαινο σταν !!! Οσο για φαναρι βγηκε εδω στο Αγρινιο με ενσωματομενα φλασακια !!! Ειναι οπος ειναι το μαμα αλλα εχει τα φλας στα πλαινα !! Κοστιζει 55 ευρω!! Βγηκαν πολα διακοσμιτικα, αναποδες μποτες τελειες (140 ευρω), ψαλιδι νικελ, Μασπες νικελ αγονιστικος (120 ευρω), σελα αγωνιστικη !!! κ.α. που δεν θημαμε τωρα !! Αυτά από εμένα !!! :!::!::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Βασικα θα στον πιασουν και με τα διο χερια !!! Εμένα 8 ευρω μου πηραν για το πλαινο σταν !!! Οσο για φαναρι βγηκε εδω στο Αγρινιο με ενσωματομενα φλασακια !!! Ειναι οπος ειναι το μαμα αλλα εχει τα φλας στα πλαινα !! Κοστιζει 55 ευρω!! Βγηκαν πολα διακοσμιτικα, αναποδες μποτες τελειες (140 ευρω), ψαλιδι νικελ, Μασπες νικελ αγονιστικος (120 ευρω), σελα αγωνιστικη !!! κ.α. που δεν θημαμε τωρα !! Αυτά από εμένα !!! :!::!::!::!::!: Μπορείς να τα βγάλεις μια φωτογραφία να μας τα δήξεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Βασικα θα στον πιασουν και με τα διο χερια !!! Εμένα 8 ευρω μου πηραν για το πλαινο σταν !!! Οσο για φαναρι βγηκε εδω στο Αγρινιο με ενσωματομενα φλασακια !!! Ειναι οπος ειναι το μαμα αλλα εχει τα φλας στα πλαινα !! Κοστιζει 55 ευρω!! Βγηκαν πολα διακοσμιτικα, αναποδες μποτες τελειες (140 ευρω), ψαλιδι νικελ, Μασπες νικελ αγονιστικος (120 ευρω), σελα αγωνιστικη !!! κ.α. που δεν θημαμε τωρα !! Αυτά από εμένα !!! :!::!::!::!::!: file ligo polla den ta 55 euro gia ena fanari??? Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 το σταντ που μου βαλανε ειναι αυθεντικο yamaha γιατι το ιμιτασιον δεν εμπαινε..!!!!!!γιαυτο πηγε παραπανω...οντως 55 ευρω ειναι τσιμπημενη τιμη...τι ειναι οι αναποδες μποτες?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkont Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 κ κατι αλλο! τριζουν λιγο τα πλαστικα ή ιδεα μου ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Εμένα μου ακούγεται ένα πολύ μικρό τρίξιμο όταν κάνω αριστερά δεξιά το τιμόνι… μάλλον κάτι βρίσκει, στην πορεία πάντως δεν ακούγεται κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enzo_be Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 paidia, molis smr ema8a apo to moto vynios pws to special edition aposyr8hke apo orismena katasthmata kai 8a 3anaemfanistei meta apo 2 mhnes se auta.o logos einai oti espase h zanta enos idiwth meta apo perasma apo mia lakouva kai to vgalan ellatwmatiko...hmoun ena vhma prin parw to special kai 3enerwsa apisteuta... opoios gnwrizei kati epei toy 8ematos as voh8hsei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 paidia, molis smr ema8a apo to moto vynios pws to special edition aposyr8hke apo orismena katasthmata kai 8a 3anaemfanistei meta apo 2 mhnes se auta.o logos einai oti espase h zanta enos idiwth meta apo perasma apo mia lakouva kai to vgalan ellatwmatiko...hmoun ena vhma prin parw to special kai 3enerwsa apisteuta... opoios gnwrizei kati epei toy 8ematos as voh8hsei... σοβαρά?! :blink::blink::X μουφα ζάντα? σπάσιμο με λακούβα? χαχαχα ελεος, ισως να ταν μονο το δικο του ελατοματικο!?!?!:lol: ποσα κιλα ηταν ο τύπος? :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 δεν νομιζω να ισχυει αυτο με την ζαντα ...το μηχανακι κυκλοφορη απο το 2005 σε χωρες του εξωτερικου με συμπλεχτη στο χερι αλλα η ζαντα ειναι η ιδια :)αν ειχε προβλημα θα το ειχαν διορθοσει καιρο πριν ερθει στην ελλαδα:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enzo_be Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 δεν νομιζω να ισχυει αυτο με την ζαντα ...το μηχανακι κυκλοφορη απο το 2005 σε χωρες του εξωτερικου με συμπλεχτη στο χερι αλλα η ζαντα ειναι η ιδια :)αν ειχε προβλημα θα το ειχαν διορθοσει καιρο πριν ερθει στην ελλαδα:)file lazman elpizw na einai etc pragmatika..:worry: emfanisiaka einai to mono p m'aresei apo ta 4 eidh..peraiterw dn gnwrizw omws..prosfora phga na parw kai to plhroforh8hka..pantws dn nmz na ephreastw..sto katw katw oloklhrh yamaha einai,dn mporei na ths 3efyge auto to kommati..:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts