ntinoscrypton Δημοσιεύτηκε June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2007 Σε ενα μηνα περιπου απο τωρα θα ξεκινησει η κυκλοφωρια του νεου παπιου της YAMAHA το νεο παπι της YAMAHA θα ειναι εξοπλισμενο με καποια απο τα παρακατω χαρακτηριστηκα: 1>κινητηρας 135κυβικων 2>τετραβαλβιδος κινητηρας 3>ζαντες αλουμινιου 4>ειναι injection 5>ειναι 4ταχυτο με συμπλεκτη 6>εχει ψηγειο 7>εχει αποδοση 12 ιππων 8>νεα πιο επιθετικη σχεδιαση 9>σκελετος τυπου διαμαντι και ολα αυτα που βρισκεις σε μεγαλυτερου κυβισμου μηχανες υπαρχουν στο νεο yamaha crypton x 135cc με μονο 2.300ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Καλο ακουγεται! Μαλλον θα ειναι ο αντικαταστατης του Innova μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metallas Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 egw exw diavasei omws oti den 8a exei simplekth alla 8a einai hmiautomato... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmel Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 den exei simplekti!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 βασικα υπαρχουν δυο εκδοσεις.1>με συμπλεκτι και 2>χωρις Για εδω ελλαδα δεν ξερω πως θα ερθει αλλα αποτι μου ειπαν απο yamaha οταν πηγα να παρω το δικο μου,μου ειπαν πως θα εχει συμπλεκτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Το μοντελο στην εκθεση δεν ειχε..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 ητε εχε ητε οχι το μηχανακι θα ειναι κορυφη η πιο γρηγορη τετραχρονη παπια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metallas Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 ξερει κανενας ποτε θα κυκλοφορισει στην Ελληνική αγορα και ποσα € θα εχει ? (δεν ξερω αν ισχυει αλλα εχω ακουσει μεσα ιουλιου και γυρο στα 2300 ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Μαγκες αυτον τον μηνα ε ε ερχεται...... Θα ειναι με διαφορα το καλυτερο παπι! Μετα απο το Ζιτα μου βεβαια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 meta apo poso kairo tha vgoun kai after market proionta???????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 και εγω ετσι ξερω φιλαρακι.μεσα ιουλιου στα 2.300 ευροπουλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Καλα ρε honduck ακομα δεν εχει βγει το μηχανακι και ψαχνεσαι για φιαξιμο...??? Κατσε να ερθει στο Greece,να το οδυγισουμε,να το πατησουμε,να το βαρεθουμε και μετα βλεπουμε και για evolution! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 το μηχανακι μαγκες εεερχετε σε κανα 10 μερες.θα πεταει το περιμενο πως και πως θα φυσαει.η μαλακεια ειναι οτι δεν θα μπορεις να βαλεις ποιο μεγαλο καρμπυρατερ αφου δεν θα εχει:lol: .και αφου εχει ψεκασμο το πειραγμα μειωνετε κατα πολυ:( .ισως να απωγοητευσει καποιους κοντρακιδες το οτι δεν μπορουν να το πειραξουν αλλα και μαμα θα πεταει θα ειναι απιαστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderabe Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Ισωσ να βγει καμια πατεντα και να μπαινει ψεκασμος απο καμια μηχανη ποιο μεγαλη αλλα το κοστος θα ειναι τρελο.ακομα δεν ξερω αν θα εχει συμπλεκτη η οχι αν δεν εχει θα με χαλασει πολυ.και ακομα ενα που με χαλαει ειναι οτι,ενταξει μπορει να ειναι 135 κυβικα αλλα μη ξεχναμε οτι θελει και το αναλογο διπλωμα Παράθεση http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 ενταξει μπορει να ειναι 135 κυβικα αλλα μη ξεχναμε οτι θελει και το αναλογο διπλωμα Αν εννοεις αυτο που καταλαβα εισαι λαθος! Εδω και μερικα χρονια το διπλωμα που βγαζεις στα 18 καλυπτει μεχρι 33,51 ιππους και οχι 125cc! Οπως καταλαβαινεις το μηχανακι με τους 12,5 ιππους καλυπτεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 το μηχανακι πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα λεω κι εγω,αντε επιτελους να δουμε και καμια παπια της προκοπης γιατι με αυτες που κυκλοφορανε καλυτερα να βλεπω τις παπιες στις λιμνες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Έχει 10cc παραπάνω από το cbr 125 έχει 1 άλογο λιγότερο, είναι κακάσχημο, δέν έχει συμπλέκτη, είναι injection καλά....Άλλη μια φοβερή μλκία από την Yamaha....!!! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 το μηχανακι πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα λεω κι εγω,αντε επιτελους να δουμε και καμια παπια της προκοπης γιατι με αυτες που κυκλοφορανε καλυτερα να βλεπω τις παπιες στις λιμνες. Και αυτες που κυκλοφορουν μια χαρα ειναι! Έχει 10cc παραπάνω από το cbr 125 έχει 1 άλογο λιγότερο, είναι κακάσχημο, δέν έχει συμπλέκτη, είναι injection καλά....Άλλη μια φοβερή μλκία από την Yamaha....!!! Μλκια ε?Να δεις που θα το παταει το cbr ανετα! Για τον συμπλεκτη δεν ξερουμε σιγουρα ακομα αν και δεν νομιζω να εχει! Το injection μια χαρα ειναι, και οικονομια και οικολογια μαζι!Τωρα αν εννοεις λογω βελτιωσεων, εγω προσωπικα δεν το εξεταζω ετσι.. Το κακασχημο ειναι υποκειμενικο!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Σαρέσει αυτό το πράγμα???? http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/1125/I1/272274-15548511.jpg?r=1176906162 Δέν ξέρω τι θα κάνει σε σχέση με το cbr αλλά από απόδοση είναι ελλεινό το μοτέρ του! 4βάλβιδο μοτέρ και βγάζει από 135cc μόνο 12 άλογα? Και κάνει και 2300? Πρέπει να είναι χαζός κανείς για να σκέφτετε να το πάρει! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Σαρέσει αυτό το πράγμα???? http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/1125/I1/272274-15548511.jpg?r=1176906162 Δέν ξέρω τι θα κάνει σε σχέση με το cbr αλλά από απόδοση είναι ελλεινό το μοτέρ του! 4βάλβιδο μοτέρ και βγάζει από 135cc μόνο 12 άλογα? Και κάνει και 2300? Πρέπει να είναι χαζός κανείς για να σκέφτετε να το πάρει! Μια χαρα ειναι! http://img179.imageshack.us/img179/5977/p1010058gd7.th.jpg Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου φαινεται παραξενο να βγαζει 12+ αλογα?Δηλαδη το innova και τα τοσα αλλα 125αρια ποσα βγαζουν?Κατω απο 10.. Τωρα μην μου πεις για το dinamik! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 φιλαρακι γιατι εισαι τοσο αντιδραστικος.δεν μπορω να σε καταλαβω.δηλαδη νομιζεις οτι το cbr ειναι πιο γρηγορο;; δεν το νομιζω.δικαιωμα σου ειναι να εκφερεις τι γνωμη σου αλλα πιο σεμνα;) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 11 βγάζει αυτό χωρίς 4βάλβιδη κεφαλή, χωρίς ψυγείο και με λιγότερα κυβικά! Και έχει και καρμπιρατέρ και έχει και 59mm διαδρομή! Που σημαίνει πώς με λίγο πείραγμα θα έχει τρελό άνοιγμα! Είναι το kawasaki ZX130 ή αλλιώς modenas X-cite 130! Και μην μιλήσω για κανένα Suzuki FX-R! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 φιλαρακι γιατι εισαι τοσο αντιδραστικος.δεν μπορω να σε καταλαβω.δηλαδη νομιζεις οτι το cbr ειναι πιο γρηγορο;; δεν το νομιζω.δικαιωμα σου ειναι να εκφερεις τι γνωμη σου αλλα πιο σεμνα;) . Εσύ πώς ξέρεις ότι δέν είναι? Τα έχεις δοκιμάσει? :lol: Γιατί να μην είναι? Πιο δυνατό μοτέρ έχει σίγουρα! Μου την δίνει που έχετε εντυπωσιαστεί όχι επειδή αξίζει αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι yamaha και crypton... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 11 βγάζει αυτό χωρίς 4βάλβιδη κεφαλή, χωρίς ψυγείο και με λιγότερα κυβικά! Και έχει και καρμπιρατέρ και έχει και 59mm διαδρομή! Που σημαίνει πώς με λίγο πείραγμα θα έχει τρελό άνοιγμα! Είναι το kawasaki ZX130 ή αλλιώς modenas X-cite 130! Και μην μιλήσω για κανένα Suzuki FX-R! Ναι αλλα το modenas δεν ειναι 125!και συγκεκριμενα απο τα 130cc βγαζει 7,18kW ενω το crypton απο τα 135cc 9,3kW.. To suzuki εχει καταργηθει!Φυσικα συμφωνω οτι μεχρι τωρα ηταν το καλυτερο 4χρονο.. Εσύ πώς ξέρεις ότι δέν είναι? Τα έχεις δοκιμάσει? :lol: Γιατί να μην είναι? Πιο δυνατό μοτέρ έχει σίγουρα! Μου την δίνει που έχετε εντυπωσιαστεί όχι επειδή αξίζει αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι yamaha και crypton... Εγω το ξερω οτι δεν ειναι! Εδω το innova το εχει το cbr.. Επισης κανεις δεν εχει εντυπωσιαστει απλα τωρα πια ειναι η καλυτερη προταση στην κατηγορια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts