jim19 Δημοσιεύτηκε June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2007 Ξερει κανεις τιποτα για τη συγκεκριμενη σειρα??Εχω ακουσει καλα λογια.Την εχει δει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Το βρετανικό original ή το αμερικάνικο remake? Περιττή η ερώτηση γιατί και τα δύο είναι καταπληκτικά, αλλά προτιμώ το βρετανικό ως το αυθεντικό. Μόνο που ήταν λίγο - γύρω στα 15 επεισόδια συνολικά. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Βασικά και τα δύο είναι διαμάντια. Το χιούμορ όμως είναι αρκετά ιδιόρρυθμο (από τα πλέον ιδιόρρυθμα που έχω δει σε κωμικές σειρές). Το βρετανικό είναι το αυθεντικό και ο Gervais κάνει άψογη δουλειά στο πρωταγωνιστικό ρόλο. Το υπόλοιπο cast είναι καλό, αλλά συγκριτικά προτιμω το αντίστοιχο αμερικάνικο cast. Όπως είπε ο marvin, το βρετανικό έχει τελειώσει -μετά απο δύο season. (Και κάποια specials) To αμερικάνικο ξεκινάει ακριβώς όπως το βρετανικό, αλλά γρήγορα ξεκολλάει από τη μίμηση και βρίσκει δικές του ιστορίες, και φρέσκο χιούμορ. Εδώ o Steve Carell είναι καλός στο ρόλο του, αλλά την παράσταση συνήθως κλέβει ο Dwight (μαζί με τις φάρσες που του σκαρώνουν οι ... άλλοι). Btw (σύμφωνα με τη wikipedia υπάρχουν επίσης και Γερμανική, Γαλλική, και Καναδική εκδοχή του show) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Eίμαι στη 2η σεζόν του Αμερικάνικου. Επειδή δεν είχα δει το Βρετανικό πρώτα, μάλλον δεν θα το δω καθόλου, γιατί διάβασα ότι τα πρώτα επεισόδια είναι όχι απλώς ίδια, αλλά κράτησαν απαράλλαχτους τους διαλόγους. Πάντως είναι από τις πολύ καλές κωμωδίες των τελευταίων ετών (και αυτη η απουσία μουσικής και γέλιων κάνει τις παύσεις ακόμα πιο απολαυστικές...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Eίμαι στη 2η σεζόν του Αμερικάνικου. Επειδή δεν είχα δει το Βρετανικό πρώτα, μάλλον δεν θα το δω καθόλου, γιατί διάβασα ότι τα πρώτα επεισόδια είναι όχι απλώς ίδια, αλλά κράτησαν απαράλλαχτους τους διαλόγους. Πάντως είναι από τις πολύ καλές κωμωδίες των τελευταίων ετών (και αυτη η απουσία μουσικής και γέλιων κάνει τις παύσεις ακόμα πιο απολαυστικές...). Αξίζει να δεις το αγγλικό, δεν είναι τόσο ίδια με εξαίρεση τα πρώτα ένα δύο επεισόδια. Το παίξιμο του Gervais είναι καταπληκτικό και εντελώς διαφορετικό από του Carell. Ο Gervais είχε πει ότι το αμερικάνικο remake θα ήταν ίδιο με το αγγλικό αλλά με καθαρά δόντια :rolleyes: Τελικά όμως ήταν σχεδόν αντάξιο, αν και στην αρχή της φετινής σεζόν έκανε μια κοιλιά. Το βρετανικό δεν πρόλαβε να χαλάσει, τα επεισόδια είναι ένα κι ένα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Αξίζει να δεις το αγγλικό, δεν είναι τόσο ίδια με εξαίρεση τα πρώτα ένα δύο επεισόδια. Το παίξιμο του Gervais είναι καταπληκτικό και εντελώς διαφορετικό από του Carell. Ο Gervais είχε πει ότι το αμερικάνικο remake θα ήταν ίδιο με το αγγλικό αλλά με καθαρά δόντια :rolleyes: Τελικά όμως ήταν σχεδόν αντάξιο, αν και στην αρχή της φετινής σεζόν έκανε μια κοιλιά. Το βρετανικό δεν πρόλαβε να χαλάσει, τα επεισόδια είναι ένα κι ένα. Χμ... ΟΚ! Θα σε εμπιστευτώ και θα το ψάξω κι αυτό μες στο καλοκαίρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Μαλλον μ αυτα που μου λετε,προκειται για μια αξιολογη σειρα,οπου να ναι θα αρχισω να τη παρακολουθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Πρεπει οντως να την δεις!! Το βρετανικο ομως το προτιμω!Τα εχω σε dvd Κορυφαια ολα τα επισοδεια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Είδα τα πρώτα δύο επεισόδια της 4ης σεζόν, τα οποία είναι 40λεπτα, όπως και τα 2 επόμενα που θα προβληθούν. Δεν ξέρω αν φταίει η μεγαλύτερη διάρκεια, (προφανώς παίζει ρόλο και το ότι δεν είναι τόσο πρωτότυπο ως κόνσεπτ πια) αλλά μου φαίνεται κάπως κουρασμένη η σειρά... Προς το παρόν δεν έχει δοθεί και χρόνος στους "περιφερειακούς" χαρακτήρες (πχ Stanley, Meredith...) που συνήθως έχουν λίγες αλλά ξεκαρδιστικές σκηνές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Πιθανότατα τελείωσε για φέτος το Office... Λόγω της απεργίας το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε ήταν το 4x08, και ακολούθως η παραγωγή σταμάτησε και αν δεν κάνω λάθος το τεχνικό προσωπικό απολύθηκε. Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια λόγω της μεγάλης διάρκειας ήταν όντως κάπως κουραστικά, αλλά τα επόμενα ήταν πολύ καλα... και ιδιαίτερα το τελευταίο, όπου είδαμε τον Michael να αναγκάζεται να πάρει θέση μεταξύ της Jan και της Dunder-Mifflin... Τώρα ραντεβού τον Σεπτέμβρη ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Πιθανότατα τελείωσε για φέτος το Office... Λόγω της απεργίας το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε ήταν το 4x08, και ακολούθως η παραγωγή σταμάτησε και αν δεν κάνω λάθος το τεχνικό προσωπικό απολύθηκε. Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια λόγω της μεγάλης διάρκειας ήταν όντως κάπως κουραστικά, αλλά τα επόμενα ήταν πολύ καλα... και ιδιαίτερα το τελευταίο, όπου είδαμε τον Michael να αναγκάζεται να πάρει θέση μεταξύ της Jan και της Dunder-Mifflin... Τώρα ραντεβού τον Σεπτέμβρη ξανά; Εμένα μου άρεσαν και κάποια σαραντάλεπτα. Ειδικά εκείνο με το launch του website ήταν από τα καλύτερά τους νομίζω. Γενικά φέτος η χρονιά πάει (πήγε; ) πολύ καλά, πολύ καλύτερα από πέρσι που η όλη ιστορία με τον Jim στο άλλο branch ήταν ένα φιάσκο και χάλασε σχεδόν όλη τη χρονιά. Αντιθέτως στο αγγλικό office τα επεισόδια με τη συγχώνευση ήταν καταπληκτικά. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Εμένα μου άρεσαν και κάποια σαραντάλεπτα. Ειδικά εκείνο με το launch του website ήταν από τα καλύτερά τους νομίζω. Γενικά φέτος η χρονιά πάει (πήγε; ) πολύ καλά, πολύ καλύτερα από πέρσι που η όλη ιστορία με τον Jim στο άλλο branch ήταν ένα φιάσκο και χάλασε σχεδόν όλη τη χρονιά. Αντιθέτως στο αγγλικό office τα επεισόδια με τη συγχώνευση ήταν καταπληκτικά. Εμένα μου άρεσε πολύ και η προηγούμενη χρονιά (η ιστορία με το branch φυσικά και είχε ημερομηνία λήξης αλλα όχι επειδή δε πήγαινε καλά). Εκείνη η φάση με το counterstrike ήταν καταπληκτική :). Τα σαρανταπεντάλεπτα μου άρεσαν επίσης. Αν θυμάμαι καλά μόνο σε ένα απο αυτά βαρέθηκα κάπως, αλλά συνολικά δεν μου άφησαν την εντύπωση "κοιλιάς". Η νέα season πάει πολύ καλά (και ελπίζω να συνεχίσει αν σταματήσει η απεργία εγκαίρως). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Εμένα μου άρεσαν και κάποια σαραντάλεπτα. Ειδικά εκείνο με το launch του website ήταν από τα καλύτερά τους νομίζω. Τα σαρανταπεντάλεπτα μου άρεσαν επίσης. Αν θυμάμαι καλά μόνο σε ένα απο αυτά βαρέθηκα κάπως, αλλά συνολικά δεν μου άφησαν την εντύπωση "κοιλιάς". Η νέα season πάει πολύ καλά (και ελπίζω να συνεχίσει αν σταματήσει η απεργία εγκαίρως). Μπορεί να έχετε δίκιο. Εγώ είδα σερί το καλοκαίρι τις προηγούμενες σεζόν, οπότε δεν μου είχε λείψει ως σειρά για να εκτιμήσω τα 45λεπτα... :p Όχι ότι ήταν χαμηλότερης ποιότητας, απλά μου φάνηκαν πιο κουραστικά/τραβηγμένα για να γεμίσει ο χρόνος... Πχ αυτό με τον μαραθώνιο, ή τον Michael να ρίχνει το αυτοκίνητο στη λίμνη -τα δύο πρώτα δηλαδή. Εννοείται ότι είχαν και αξέχαστες στιγμές (το προσωπικό να κοιτά το screensaver του DVD κατά την παρουσίαση του Michael κλπ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 *bump* Παρακολουθεί κανείς την 5η σεζόν; Πραγματικά πολύ καλή, όλα τα επεισόδια έχουν πλάκα και δεδομένου του αρραβώνα Jim/Pam οι αγαπημένοι δεύτεροι ρόλοι παίρνουν αρκετό screen time! To SuperBowl επεισόδιο (5x13) ήταν επίσης κορυφαίο, αν και ειλικρινά όλα τα επεισόδια που έχω δει με έχουν κάνει να γελάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Απο τις πιο αξιόλογες κωμωδίες τα τελευταία χρόνια και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα καλύτερη.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Η πέμπτη σεζόν είναι από τις καλύτερές τους. Αλλά πρέπει να φέρουν την Amy Ryan πίσω, ήταν θεϊκός χαρακτήρας. (Ο Michael υποθέτω ότι θα επιστρέψει στην εταιρεία πολύ γρήγορα ούτως ή άλλως) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Αυτό μου είχε διαφύγει! :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Αυτό μου είχε διαφύγει! :lol: :p Hahahahaha! απλά τέλειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Όπως όλη η 5η σεζόν, πολύ καλό και το 5x25! Αν και όχι κάτι φοβερό, ήταν ό,τι έπρεπε για να γιορτάσουν την επιστροφή του Michael! Το επόμενο πρέπει να είναι το season finale. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Η πέμπτη σεζόν είναι από τις καλύτερές τους. Αλλά πρέπει να φέρουν την Amy Ryan πίσω, ήταν θεϊκός χαρακτήρας. Η επιθυμία σου διαταγή. Πολύ καλό finale σε μια από τις καλύτερες χρονιές του Office. Ξεκαρδιστικό το Slumdundler Mifflionaire sketch (αλλά δυστυχώς μόνο ο Stanley το εκτίμησε) Το τέλος-τέλος σαν ιδεά δεν θα μου άρεσε τόσο, αν δεν συνοδευόταν από τη φοβερή αντίδραση του Jim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 πωω..μόλις τέλειωσα τους 5 κύκλους της σειράς και έγινα μεγάλος φαν! Στην αρχή δεν μ'άρεσε αλλά μετά συνήθισα το χιούμορ και καλυτέρεψε και η σειρά. Πολύ καλές ερμηνείες, ο 5ος κύκλος πολύ καλός και το φινάλε ήταν λίγο απότομο αλλά είχε τη θειική στιγμή του dwight με το "horse doctor"... καταπληκτική σκηνή..γέλαγα συνέχεια! :D Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν παρακολουθήσει αρκετά επεισόδια της σειράς; Αν και ο Steve Carell είναι εξαιρετικός, ο χαρακτήρας του στα 2 πρώτα επεισόδια της σειράς νομίζω πως είναι ο πιο ενοχλητικός χαρακτήρας που έχω δει ποτέ στη ζωή μου σε σειρά, ταινία ή...βίβλίο!!! Συνεχίζει να είναι έτσι σε όλες τις σεζόν; Γιατί παρότι το χιούμορ της σειράς μου αρέσει, κάθε φορά που εμφανίζεται ο Michael, θέλω να πάρω βουλοκέρι και να βουλώσω τα αυτιά μου για να μην τον ακούω να μιλάει!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Χαχα! Δεν ξέρω, γιατί εγώ δεν αντέδρασα ποτέ έτσι με τον Michael. Δεν θυμάμαι τα 2 πρώτα επεισόδια βέβαια, αλλά όσο περνάει ο καιρός, υπάρχουν όλο και περισσότερες στιγμές και σκηνές που τον συμπαθώ (ή και τον λυπάμαι :p). Πάντως, η πρώτη σεζόν δεν είναι τόσο ενδεικτική, γιατί ήταν ακόμα σε περίοδο προσαρμογής του αγγλικού στυλ της σειράς στην αμερικανικη τηλεόραση. Συνέχισε και στις επόμενες σεζόν και θα δεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Έίναι ο τύπος του ανθρώπου που δεν αντέχω ούτε με χίλια, ούτε στην πραγματική ζωή. Φαντάσου πως νιώθω που τον βλέπω σχεδόν σε όλες τις σκηνές να κάνει όσα δε μπορώ να αντέξω για πάνω από 5 λεπτά και από ανθρώπους που αναγκάζομαι να τα δεχτώ Ψυχοφθόρα σειρά!! :p Θα συνεχίσω και βλέπουμε Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Xαχαχα που να δεις τον Gervais στο βρετανικο Office, Desert!! :lol: Στρωνει μωρε ο κακομοιρης ο Μichael, ειναι καλουλης κατα βαθος :happy: :D ps. To ΒΒC2 θα κανει προσεχως νυχτερινο μαραθωνιο με ολα τα επεισοδια του Office, o οποιος θα εμπεριεχει και reunion των πρωταγωνιστων και συνεντευξεις απο διασημους φαν της σειρας οπως ο Matthew Perry. Βehold the trailer http://www.youtube.com/watch?v=hP7Lxqbkf-c :cool: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts