dioskur Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 εγω δεν νομιζω να παει καλα. μονο οσοι την πατησουν νομιζοντας οτι εχει αστικες και υπεραστικες κλησεις θα το παρουν. δυσκολα ο ελληνας ποια δινει την πιστωτικη καρτα του και ακομα πιο δυσκολα κανει συμβολαια 2χρονα. εγω προσωπικα περιμενω λιγο ακομα μηπως και δοση μια καλυτερη προσφορα και αν οχι εδω ειναι και η forthnet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. June 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 καθυστερηση ασ εχει χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ να μην μεινουμε και κατα τα αλλα τα βρισκουμε. μεχρι τωρα πως πανε τα πραγματα εχετε πολλους δυσαρεστημενους με προβληματα? οι αιτησεις απο τα wind store εξελισονται καλυτερα και γρηγοροτερα απο οτι οταν κανουμε αιτηση τηλεφωνικα? ( σε ρωταω γιατι νομιζω οτι εισαι σε wind store αν οχι συγγνωμη αλλα ας μας απαντηση καποιος φιλος απο wind store.) akoma vriskomaste sta anamenomena xronika plaisia energopioisis,diladi peripou ston enan mina. nomizo oti einai kalitera na apeuthinomaste se katastima wind para sto 13800 giati sto katastima exoume kai mia prosopiki epafi me tous polites,enw sto tilefono einai ligo aprosopa ta pragmata. h pistotiki paizei poli file mou.para polloi sindromites kinitis xrisimopoioun pistotiki gia exoflisi logariasmou,eidika tin wind bonus pou dinei kai extra epidotisi.alloste den iparxeo kamia krifi xreosi stin pistotiki Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 akoma vriskomaste sta anamenomena xronika plaisia energopioisis,diladi peripou ston enan mina. nomizo oti einai kalitera na apeuthinomaste se katastima wind para sto 13800 giati sto katastima exoume kai mia prosopiki epafi me tous polites,enw sto tilefono einai ligo aprosopa ta pragmata. To θέμα είναι αν το κατάστημα μπορεί να παρέχει ουσιαστική τεχνική υποστήριξη, περισσότερο από ότι παρέχει το τνήμα τεχνικής υποστήριξης της Tellas (13800,1212). H απάντηση είναι προφανώς όχι, οι άνθρωποι που απαντούν στο 1212 υποτίθεται πως είναι εκπαιδευμένοι στο τομέα αυτό και έχουν πρόσβαση σε περισσότερα στοιχεία (π.χ ρυθμίσεις router, έλεγχος γραμμής, στατιστικά γραμμής όπως snr, πρόσβαση στο WCRM κ.τ.λ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. June 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ennoeitai oti den parexetai texniki ipistirixi sta katastimata!oi anthropoi einai polites,oxi texnikoi pc h' diktiwn. allwste poia etaireia parexei texniki ipostirixi ektos tilefonou?!:!: Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 οταν ομως δεν εχεις τηλεφωνο παιρνεις απο κινητο. αυτα τα νουμερα ειναι free ή θα πληρωνουμε τα μαλλιοκεφαλα μας και τελικα θα μας βγει χειρωτερα απο τον οτε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. June 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 einai me xreosi statheroy,iperastikis klisis.den einai kai panakrivo diladi. akoma kai h ipostirixi toy connx omos einai me xreosi..... Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ennoeitai oti den parexetai texniki ipistirixi sta katastimata!oi anthropoi einai polites,oxi texnikoi pc h' diktiwn. allwste poia etaireia parexei texniki ipostirixi ektos tilefonou?!:!: Καμία. Αυτό όμως που θέλω να πω είναι ότι στα καταστήματα κάνουν μόνο αιτήσεις και βλέπουν το status της παραγγελίας, τίποτε άλλο. Άρα δεν υπάρχει εξυπηρέτηση. Και αυτό είναι πρόβλημα (για όλες τις εταιρείες) για το λόγο που αναφέρει ο dioskur,αναγκάζεσαι να καλείς το cc από κινητό αν έχεις πρόβλημα και τα νούμερα είναι με τσιμπημένη χρέωση... Το λέω διότι θα έπρεπε από τα κινητά της wind έστω να καλείς δωρεάν ή με σταθερή μικρή χρέωση (όπως στη Vodafone που είναι´ο ίδιος αριθμός για customer care κινητών και σταθερών/adsl, το 13830, άρα αν έχεις πρόβλημα καλείς από κινητό). Ξέρεις αν θα γίνει κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. June 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Το λέω διότι θα έπρεπε από τα κινητά της wind έστω να καλείς δωρεάν ή με σταθερή μικρή χρέωση όπως στη Vodafone. Ξέρεις αν θα γίνει κάτι τέτοιο? pistevw oti sintoma tha einai dorean h' estw me simvoliki xreosi opos kai to 1260 alloste Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Τ pistevw oti sintoma tha einai dorean h' estw me simvoliki xreosi opos kai to 1260 alloste Το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε ένς κοινός αριθμός για Wind και Τellas και να προωθήσαι στο ανάλογο τμήμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 οταν εχεις προβλημα στην adsl καλως χρησιμοποιεις το σταθερο και κανεις τις συνενοηση σου. αν ομως εχεις προβλημα στο σταθερο που δυστηχως πολλοι εχουν απο οτι εχουμε δει εκει τα πραγματα σκουραινουν. αν εισαι αναγκασμενος να καλεις απο το κινητο και να περιμενεις μιση ωρα για να απαντηση καποιος και αλλη μιση ωρα για να βγαλεις ακρη τοτε φεξε μου και γλυστρησα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 οταν εχεις προβλημα στην adsl καλως χρησιμοποιεις το σταθερο και κανεις τις συνενοηση σου. αν ομως εχεις προβλημα στο σταθερο που δυστηχως πολλοι εχουν απο οτι εχουμε δει εκει τα πραγματα σκουραινουν. αν εισαι αναγκασμενος να καλεις απο το κινητο και να περιμενεις μιση ωρα για να απαντηση καποιος και αλλη μιση ωρα για να βγαλεις ακρη τοτε φεξε μου και γλυστρησα.... Πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις εμένα με έχει σώσει το καρτοκινητό F2G με το πρόγραμμα "1200 λεπτά σε σταθερά και F2G". Τηλεφωνώ από εκεί στον κανονικό σταθερό αριθμό της Tellas (μιας και το 13800 δεν πιάνει από κινητά) και ζητώ να με συνδέσουν με την εξυπηρέτηση πελατών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. June 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 pws sas fainetai to 3 se 1 pou evgale h wind?? kalo? isos oxi kai toso.alla gia arxi kati kanei. as min ksexname oti meta ton ote,einai o megaliteros tilepikinoniakos paroxos. Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 pws sas fainetai to 3 se 1 pou evgale h wind?? kalo? isos oxi kai toso.alla gia arxi kati kanei. as min ksexname oti meta ton ote,einai o megaliteros tilepikinoniakos paroxos. Φίλε Κατερινιώτη, εμένα μου φάνηκε απολύτως απογοητευτικό - έκπτωση ενός ευρώ τον μήνα την θεωρώ μεγάλη κοροϊδία. Θα προτιμήσω να μείνω με το Double Play και το καρτοκινητό τιμ που ξανάρχισα να χρησιμοποιώ χάρη στο εκπληκτικό "F2G της παρέας" (να δούμε πότε θα το κόψουν κι αυτό, και τί θα βάλουν στην θέση του :p). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 pws sas fainetai to 3 se 1 pou evgale h wind?? kalo? isos oxi kai toso.alla gia arxi kati kanei. as min ksexname oti meta ton ote,einai o megaliteros tilepikinoniakos paroxos. 1.Δεν είναι ακόμα ο μεγαλύτερος πάροχος μετά τον ΟΤΕ. Αυτός είναι ο στόχος που ο ίδιος ο Κομινάκης και ο Σαουίρις είπαν πως έχουν βάλει, δεν ξεπερνούν όμως (τουλάχιστον ακόμα) τη Vodafone σε συνολικό αριθμό πελατών. 2. Και εμένα με απογοήτευσε, έλεος 1 ευρώ το μήνα κέρδος και συγκεκριμένα προγράμματα. Περίμενα κάτι πιο θεαματικό που θα τραβούσε κόσμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Η άποψή μου είναι πως δεν ήταν θεαματική κίνηση,αλλά όχι και κατακριτέα!Το ότι η μικρότερη έκπτωση είναι συνολικά 12 ευρώ προσωπικά δε μου λέέι κάτι!Τόσα δίνουμε κάθε μήνα,το επιπλέον 1 ευρω θα μας πειράξει;; ;) Από κει και πέρα,προσωπικά είμαι ικανοποιημένος που ο καταναλωτης κερδίζει έστω και αυτό το 1 ευρώ το μήνα!Ακόμη και 10 λεπτά έκπτωση να είχε κάποιος(από οποιαδήποτε εταιρία)πάλι ικανοποιημένος θα ημουν! Πάντως,προσωπικά,δε θα έκανα σύνδεση στο εν λόγω πακέτο,αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι κατακριτέο στο σύνολό του! Και λογικό είναι...Τι περίμενε η Wind ερχόμενη 1 χρόνο μετά στην αγορά της σταθερής και του ADSL?Πριν 1 χρονο η προσφορά θα ήταν σουπερ-ουαόυ..Τώρα είναι ένας ακόμη συνδυασμός υπηρεσιών σταθερής-Ίντερνετ-κινητού με μια υποτυπώδη έκπτωση.Ούτε κρύο,ούτε ζέστη δηλαδή!Όποιον το βολεύει το κάνει! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest johnvol_no1 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 1.Δεν είναι ακόμα ο μεγαλύτερος πάροχος μετά τον ΟΤΕ. Αυτός είναι ο στόχος που ο ίδιος ο Κομινάκης και ο Σαουίρις είπαν πως έχουν βάλει, δεν ξεπερνούν όμως (τουλάχιστον ακόμα) τη Vodafone σε συνολικό αριθμό πελατών. 2. Και εμένα με απογοήτευσε, έλεος 1 ευρώ το μήνα κέρδος και συγκεκριμένα προγράμματα. Περίμενα κάτι πιο θεαματικό που θα τραβούσε κόσμο. παιδια γιατί λετε συνέχεια 1 ευρω? δηλαδη όλοι εχουν 20 ευρώ πάγιο? ο αδελφός μου έχει wind 600 το παλιό. έκανε την συνδεση με το laptop και θα πάρει 5% εκπτωση στο πάγιο του κινητου. Δηλαδή θα του ερθει το double play περίπου 25 ευρώ το μήνα (αν δηλαδή την εκπτωση την αφαιρέσουμε από το internet) Δεν νομιζώ πως ειναι και ασχημα? Με 25 ευρώ το μήνα, μέχρι 24 mbps, και δώρο το laptop kai wifi ruter νομίζω ότι ειναι κατι παραπάνω απο καλά Μπορεί να μου πειτε ποσοι ειναι σε wind 600? οχι πολλοι!! Αλλα αν το συγκρινετε με το all in 1 tou OTE, της tellas to συνολο (mazi me wind) ειναι πολύ μικρότερο από το συνολο του all in 1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 μπορει καποιος να μου πει τι παιζει με το λαπτοπ που δινει "δωρεαν?" ή να κοιταξω σε καποιο ποστ συγκεκριμενα? και πειτε μου οσοι εχετε ιντερνετ αν ειστε ευχαριστημενοι Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 μπορει καποιος να μου πει τι παιζει με το λαπτοπ που δινει "δωρεαν?" ή να κοιταξω σε καποιο ποστ συγκεκριμενα? και πειτε μου οσοι εχετε ιντερνετ αν ειστε ευχαριστημενοι Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά του Laptop πήγαινε στο http://www.tellas.gr. Όσο για το internet από την Tellas, από προσωπική εμπειρία είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος (καμία αποσύνδεση, το τηλέφωνο δουλεύει άψογα) Η ταχυτητά μου είναι 10Mbps απόλυτα σταθερή (δεν έχω αναβαθμιστεί ακόμα στα 24Mbps) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. July 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 xerei kaneis an prokeitai na vgei kamia prosfora gia tellas prin to telos kalokairiou??? to fthinoporo pantws sigoura kati tha vgei pistevw..... Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Περιμενοντας να ενεργοποιηθω στο ιδιοκτητο πλεον της Τελλας παρατηρησα οτι το ρουτερ μου απο εκει που κλειδωνε στα 11997 τωρα ειναι στα 15054. Επικοινωνησα μαζι τους νομιζοντας οτι εχω φυγει απο τον Οτε αλλα ακομα δεν ολοκληρωθηκε η μεταβαση μου. Περιεργο αυτο με την αυξηση της ταχυτητας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 εμενα παντος η wind δν μου εχει κανει ακομα καμια αναβαθμιση οπως μου ειχε πει με δουλεψαν μου φενετε http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. July 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 εμενα παντος η wind δν μου εχει κανει ακομα καμια αναβαθμιση οπως μου ειχε πει με δουλεψαν μου φενετε exeis wind adsl h' tellas? Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volt_tiger Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Να ρωτήσω κάτι? 1. Με το 3 σε 1 έρχεται μόνο ένας λογαριασμός σπίτι (κινητο σταθερο και ιντερνετ)? 2. Μπορείς να διαλέξεις οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητής ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 και στις 2 ερωτησεις ναι.. My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volt_tiger Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts