Jump to content

Wind ADSL & σταθερή τηλεφωνία

kateriniotis
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;  

72 members have voted

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι από την Tellas;

• Απόλυτα
      22
    • Αρκετά
      17
    • Όχι τόσο πολύ
      14
    • Καθόλου
      19

Recommended Posts

h wind den tha riskarei ton onoma ths kai thn fimi thsws etaireia vgazontas sthn agora skarto proion opws eixe h tellas.

enas logos pou kathisterise da dosei full llu einai kai aytos.

prospathouse na mazepsei ta asimazevta ths tellas kai meta na vgei sthn agora.

opote pistevw oti tha dosei merika kala kai antagonistika paketa sthn agora.

plisiazoun oi meres

ipomoni....

Symbian, Die hard

• Απαντήσεις 863
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

h wind den tha riskarei ton onoma ths kai thn fimi thsws etaireia vgazontas sthn agora skarto proion opws eixe h tellas.

enas logos pou kathisterise da dosei full llu einai kai aytos.

prospathouse na mazepsei ta asimazevta ths tellas kai meta na vgei sthn agora.

opote pistevw oti tha dosei merika kala kai antagonistika paketa sthn agora.

plisiazoun oi meres

ipomoni....

ας ελπισουμε.παντος το θετεις πολυ σωστα μακαρι να γινει ετσι

Διαβάστε τι με απασχολεί τον τελευταίο καιρό και πείτε μου την άποψή σας:

Θέλω να κάνω αίτηση για ADSL στη WIND.

Είμαι συνδρομητής κινητής και σταθερής τηλεφωνίας στη WIND και μάλιστα απόλυτα ικανοποιημένος και χωρίς κανένα παράπονο από την εταιρεία (κινητή έχω από το 1998 και σταθερή εδώ και κάποιους μήνες).

Κατοικώ σε περιοχή που δεν καλύπτεται από το ιδιόκτητο δίκτυο της TELLAS-WIND ούτε από ιδιόκτητο άλλης εταιρείας.

Στην ιστοσελίδα της WIND υπάρχει ως γνωστόν ένας wizard όπου όταν βάζεις τον αριθμό του σταθερού σου τηλεφώνου σου λέει αν καλύπτεται για adsl η περιοχή είτε μέσω ιδιόκτητου δικτύου είτε μέσω ΟΤΕ (Έλεγχος διαθεσιμότητας ΑDSL).

Πληκτρολογώ λοιπόν τον αριθμό μου και μου λέει:

PSTN line: Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα μέσω δικτύου Tellas

PSTN line: Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα μέσω δικτύου OTE

Για το πρώτο εντάξει, το ξέρουμε.

Το δεύτερο όμως δεν είναι λίγο περίεργο;

Πώς γίνεται να υπάρχει δίκτυο ΟΤΕ και να μην υπάρχει η δυνατότητα να βάλω WIND ADSL μέσω ΟΤΕ;

Υποθέτω ότι κάνει λάθος ο wizard και λέω να το διαπιστώσω τηλεφωνώντας σε κατάστημα WIND.

Μου λένε από 4 καταστήματα ότι γίνεται να έχω adsl μέσω ΟΤΕ στις ταχύτητες του 1 και 2 Mbps κι ας λέει το αντίθετο ο έλεγχος διαθεσιμότητας στη σελίδα. Ρωτώ τότε τι γίνεται, πώς εξηγείται αυτό και μου απαντούν ότι κοιτούν για διαθέσιμες πόρτες σε άλλη ιστοσελίδα.

Και ρωτώ εγώ:

Έχετε συναντήσει παρόμοια περίπτωση;

Να προχωρήσω σε αίτηση ή όχι;

Σημείωση 1η: Έχω dial up σύνδεση και επιτέλους θέλω να αποκτήσω adsl.

Σημείωση 2η: Θέλω adsl της WIND έστω και μέσω ΟΤΕ, για να μπαίνουν όλα σε ένα λογαριασμό (θα έχω και άλλα προνόμια όπως έκπτωση παγίου σε συνδυασμό με τη σταθερή) και διότι όπως είπα και στην αρχή η εταιρεία αυτή με καλύπτει απόλυτα ως καταναλωτή και πελάτη και δεν έχω το παραμικρό παράπονο.

Σας ευχαριστώ που κάνατε τον κόπο να διαβάσετε το post μου και περιμένω τις απαντήσεις / προτάσεις σας! :)

πηγενε εδω και βαλε τον τηλ αριθμο σου.

αν σου λεει ΟΚ μπορεις να βαλει ιντερνετ 99.9%

πηγενε μετα σε ενα καταστημα wind και κανε αιτηση.

http://www.oteshop.gr/adslwizard.asp?hop=h&wid=265

http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif

Πάντως , πολύ δικαιολογία πέφτει με την καθυστέρηση της Wind στην σταθερή και στο internet.

Είναι απαράδεκτο σε περιόδους έντονου ανταγωνισμού να πουλάς μια υπηρεσία τελευταίος και καταϊδρωμένος.

Τι ενδιαφέρει τον πελάτη ότι η Τελλας ήταν μπου..λο ή αν κάποιοι δεν κανουν σωστά τη δουλεία τους

Τον πελάτη τον ενδιαφέρει να έχει σταθερή και ίντερνετ.

Ολα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση.

πηγενε εδω και βαλε τον τηλ αριθμο σου.

αν σου λεει ΟΚ μπορεις να βαλει ιντερνετ 99.9%

πηγενε μετα σε ενα καταστημα wind και κανε αιτηση.

http://www.oteshop.gr/adslwizard.asp?hop=h&wid=265

Πήγα και έβαλα τον αριθμό μου.

Μου λέει:

Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας στις ταχύτητες: 1Mbps, 2Mbps.

Άρα, σύμφωνα με τα γραφόμενά σου φίλε, μπορώ να βάλω ίντερνετ. :)

Διαβάστε τι με απασχολεί τον τελευταίο καιρό και πείτε μου την άποψή σας:

Θέλω να κάνω αίτηση για ADSL στη WIND.

Είμαι συνδρομητής κινητής και σταθερής τηλεφωνίας στη WIND και μάλιστα απόλυτα ικανοποιημένος και χωρίς κανένα παράπονο από την εταιρεία (κινητή έχω από το 1998 και σταθερή εδώ και κάποιους μήνες).

Κατοικώ σε περιοχή που δεν καλύπτεται από το ιδιόκτητο δίκτυο της TELLAS-WIND ούτε από ιδιόκτητο άλλης εταιρείας.

Στην ιστοσελίδα της WIND υπάρχει ως γνωστόν ένας wizard όπου όταν βάζεις τον αριθμό του σταθερού σου τηλεφώνου σου λέει αν καλύπτεται για adsl η περιοχή είτε μέσω ιδιόκτητου δικτύου είτε μέσω ΟΤΕ (Έλεγχος διαθεσιμότητας ΑDSL).

Πληκτρολογώ λοιπόν τον αριθμό μου και μου λέει:

PSTN line: Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα μέσω δικτύου Tellas

PSTN line: Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα μέσω δικτύου OTE

Για το πρώτο εντάξει, το ξέρουμε.

Το δεύτερο όμως δεν είναι λίγο περίεργο;

Πώς γίνεται να υπάρχει δίκτυο ΟΤΕ και να μην υπάρχει η δυνατότητα να βάλω WIND ADSL μέσω ΟΤΕ;

Υποθέτω ότι κάνει λάθος ο wizard και λέω να το διαπιστώσω τηλεφωνώντας σε κατάστημα WIND.

Μου λένε από 4 καταστήματα ότι γίνεται να έχω adsl μέσω ΟΤΕ στις ταχύτητες του 1 και 2 Mbps κι ας λέει το αντίθετο ο έλεγχος διαθεσιμότητας στη σελίδα. Ρωτώ τότε τι γίνεται, πώς εξηγείται αυτό και μου απαντούν ότι κοιτούν για διαθέσιμες πόρτες σε άλλη ιστοσελίδα.

Και ρωτώ εγώ:

Έχετε συναντήσει παρόμοια περίπτωση;

Να προχωρήσω σε αίτηση ή όχι;

Σημείωση 1η: Έχω dial up σύνδεση και επιτέλους θέλω να αποκτήσω adsl.

Σημείωση 2η: Θέλω adsl της WIND έστω και μέσω ΟΤΕ, για να μπαίνουν όλα σε ένα λογαριασμό (θα έχω και άλλα προνόμια όπως έκπτωση παγίου σε συνδυασμό με τη σταθερή) και διότι όπως είπα και στην αρχή η εταιρεία αυτή με καλύπτει απόλυτα ως καταναλωτή και πελάτη και δεν έχω το παραμικρό παράπονο.

Σας ευχαριστώ που κάνατε τον κόπο να διαβάσετε το post μου και περιμένω τις απαντήσεις / προτάσεις σας! :)

φιλε μου και εμενα γραφει στην wind οτι δν εχει καν διαθεσιμοτητα ο οτε αλλα εχω ιντερνετ της wind στο 1mbps.οι αναβαθμισεις σε οσους εχουν wind adsl εχουν γινει???εμενα ακομα.και καλα θα γιντοταν πρωτη του μηνος

φιλε μου και εμενα γραφει στην wind οτι δν εχει καν διαθεσιμοτητα ο οτε αλλα εχω ιντερνετ της wind στο 1mbps.οι αναβαθμισεις σε οσους εχουν wind adsl εχουν γινει???εμενα ακομα.και καλα θα γιντοταν πρωτη του μηνος

Ίδια περίπτωση με τη δική μου δηλαδή!

Άρα είμαστε σε καλό δρόμο! :)

Μάλλον από Δευτέρα θα κάνω κι εγώ αίτηση. :)

Πάντως , πολύ δικαιολογία πέφτει με την καθυστέρηση της Wind στην σταθερή και στο internet.

Είναι απαράδεκτο σε περιόδους έντονου ανταγωνισμού να πουλάς μια υπηρεσία τελευταίος και καταϊδρωμένος.

Τι ενδιαφέρει τον πελάτη ότι η Τελλας ήταν μπου..λο ή αν κάποιοι δεν κανουν σωστά τη δουλεία τους

Τον πελάτη τον ενδιαφέρει να έχει σταθερή και ίντερνετ.

Ολα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση.

φίλε μου καλά τα λες αλλά να πουλήσει ένα προιον που μετά θα έχεις πρόβλημα?

Μπορεί εσενα να μην σε ενδιαφερει ως καταναλωτή ότι η tellas ήταν μπου***λο αλλά αν κανεις σταθερή θα σε ενδιαφέρει μετά:p

Και επιπλέον πιστεψε με ότι τίποτα δεν έχει κριθεί στην σταθερή.

Δεν υπάρχει τελευταίος και καταιδρωμένος αλλά υπάρχει καλός και κακός πάροχος. και η wind θέλει να ειναι στους καλούς.

Επίσης σκέψου ότι στην σταθερή δεν υπάρχουν δεσμέυσεις οπότε και μετά να βγάλεις ενα προιον αν είναι καλό θα πουλήσει και θα παρεις και πελάτες που είναι σε άλλο πάροχο.

Η σταθερή τώρα αρχίζει........

Για θυμήσου με ποια σειρά ξεκίνησαν οι εταιρείας κινητής να έρχονται στην Ελλάδα και κοιτα τώρα την πίτα. Και πόσες φορές άλλαξε στα χρόνια που πέρασαν.

Γι αυτό ξαναλέω είμαστε στο μηδέν ακόμα.... άντε στο 0,1!!:)

simfono me ton proigoumeno filo.

twra arxizei to pragmatiko paixnidi stin statheri kai internet,twra pou oloi arxizoun na apoktoun ta dika toys diktia.

pistevw oti oi etairies pou einai mono se statheri kai internet,px forthnet,vivodi,lannet ktl,den tha exoun kai poli kali tixi se sxesi me tis etairies kinitis pou ta parexoun ola mazi.

h wind fainetai na kanei kalo kai elpidoforo ksekinima me tin tellas,akoma kai h vodafone me tin provlimatiki hol anamenetai na paei kalitera apo vivodi ktl.

as min ksexname oti h tellas anikei sthn wind,etsi den iparxei epipleon kostos gia thn wind,se sxesi me tin vodafone h opoia sinergazetai me thn hol stin opoia plironei anagastika kapoia xrimata.

Symbian, Die hard

simfono me ton proigoumeno filo.

twra arxizei to pragmatiko paixnidi stin statheri kai internet,twra pou oloi arxizoun na apoktoun ta dika toys diktia.

pistevw oti oi etairies pou einai mono se statheri kai internet,px forthnet,vivodi,lannet ktl,den tha exoun kai poli kali tixi se sxesi me tis etairies kinitis pou ta parexoun ola mazi.

h wind fainetai na kanei kalo kai elpidoforo ksekinima me tin tellas,akoma kai h vodafone me tin provlimatiki hol anamenetai na paei kalitera apo vivodi ktl.

as min ksexname oti h tellas anikei sthn wind,etsi den iparxei epipleon kostos gia thn wind,se sxesi me tin vodafone h opoia sinergazetai me thn hol stin opoia plironei anagastika kapoia xrimata.

Mόνο που πλέον η Vodafone έχει αρχίσει και αναπτύσσει δικό της δίκτυο (πιλοτικά μάλιστα συνδέει και πελάτες) αφού η συνεργασία με τη HOL δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της...

Πάντως και εγώ θεωρώ πως σταδιακά στο παιχνίδι θα μείνουν Wind, Vodafone, φυσικά ΟΤΕ/Cosmote, Forthnet, άντε και καμια άλλη. Εταιρείες μπακάλικα όπως Vivodi, Lannet κ.τ.λ θα σβήσουν σταδιακά...

Mόνο που πλέον η Vodafone έχει αρχίσει και αναπτύσσει δικό της δίκτυο (πιλοτικά μάλιστα συνδέει και πελάτες) αφού η συνεργασία με τη HOL δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της...

Πάντως και εγώ θεωρώ πως σταδιακά στο παιχνίδι θα μείνουν Wind, Vodafone, φυσικά ΟΤΕ/Cosmote, Forthnet, άντε και καμια άλλη. Εταιρείες μπακάλικα όπως Vivodi, Lannet κ.τ.λ θα σβήσουν σταδιακά...

παντος η τελλας εβγαλε καποια διαφημηση οτι αλλαζει.για να δουμε...

Επισκέπτης
Σε λίγες μέρες έρχεται το double play απο την Wind. Περισσότερες λεπτομέρειες απο Δευτέρα!

Σε λίγες μέρες έρχεται το double play απο την Wind. Περισσότερες λεπτομέρειες απο Δευτέρα!

οταν λες double play???δλδ σταθερη και ινερνετ

οταν λες double play???δλδ σταθερη και ινερνετ

Double play= σταθερή τηλεφωνία και internet

Από την Tellas έρχεται, όχι από την wind :p Η wind απλώς θα το πουλάει ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Από την Tellas έρχεται, όχι από την wind :p Η wind απλώς θα το πουλάει ;)

από την τελλάς έχει έρθει εδώ και καιρό.

Απλά τώρα θα το πουλάει και η wind. και έλπίζουμε χωρίς προβλήματα!!!!

από την τελλάς έχει έρθει εδώ και καιρό.

Απλά τώρα θα το πουλάει και η wind. και έλπίζουμε χωρίς προβλήματα!!!!

Θα είναι λίγο ρετουσαρισμένο τώρα. Όπως φυσικά και το λογότυπο αλλά και συνολικά η Tellas. Πάντως σύμφωνα με την ενημέρωσή που έχω, wind double play δεν θα δούμε. Μόνο tellas double play που θα πωλείται από τα wind stores.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Θα είναι λίγο ρετουσαρισμένο τώρα. Όπως φυσικά και το λογότυπο αλλά και συνολικά η Tellas. Πάντως σύμφωνα με την ενημέρωσή που έχω, wind double play δεν θα δούμε. Μόνο tellas double play που θα πωλείται από τα wind stores.

Kαλά κάνουν. Έτσι για τα αναμενόμενα προβλήματα που υπάρχουν και δυστυχώς θα υπάρξουν δεν θα κατηγορεί κανείς τη wind (χάνοντας έτσι σε αξιοπιστία) αλλά τη tellas...:O

Δεν ξέρω αν έχει νόημα να βγάλει και η WIND, double play. Πλέον λογαριασμοί WIND και Tellas θα είναι το ίδιο.

Λογικά ΔΕΝ θα είναι το ίδιο. Δεν θα μπορεί να είναι το ίδιο, αφού νομικά είναι διαφορετικές εταιρίες, η κάθε μία με δικό της ΑΦΜ.

οσο και να αλλαξει το σημα δν νομιζω να εχει πολλες αλλαγες.λεμε εικασιες μονο ας γινει η αλλαγη που λενε και θα δουμε σε τι θα μας εποφελησει και εμας

Λογικά ΔΕΝ θα είναι το ίδιο. Δεν θα μπορεί να είναι το ίδιο, αφού νομικά είναι διαφορετικές εταιρίες, η κάθε μία με δικό της ΑΦΜ.

Εγώ κάτι τέτοιο άκουσα.

Το λογότυπο από κάτω πάντως λέει "Μέλος του ομίλου WIND".

Δεν θα είναι ακόμα κοινοί, θα γίνει σύντομα.

Πάντως για να έρχονται στον ίδιο φάκελο και να πληρώνονται μαζί (δλδ ένα χαρτί με τις χρεώσεις και από τις δύο εταιρείες) δεν είναι ανάγκη να υπάρχει ενιαίο ΑΦΜ.

Πάντως έχουν ήδη αρχίσει να παίζουν διαφημίσεις που λένε ότι από 12/5 η Tellas "μέλος του ομίλου wind" αλλάζει.

Μαζί εμφανίζεται και το νέο λογότυπο! Εις αύριον τα νεώτερα!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...