bored01 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 este oti exei sindesi kinitis wind se mikro programma,px flexy 30. se xalaei 5% ekptosi sto pagio sou gia panta xoris na kaneis tipota??? den nomizo... ipologise 3 mines dwrean adsl,opote plironeis tous 9 apo tous 12 mines. opote to pagio adsl vgainei ligotero apo 15 eyro. to fthinotero se oli tin agora. ante geia... Ο.κ το δέχομαι αυτό, αλλά ισχύει μόνο για το 50% του ελληνικού πληθυσμού. Γιατι στις περιοχές που υπάρχει ιδιόκτητο η Wind εξακολουθεί να σε υποχρεώνει να πληρώνεις πάγιο στον ΟΤΕ άρα και με την έκπτωση αυτή δεν κερδίζεις τίποτα (εκτός πια αν έχεις πολύ μεγάλο πρόγραμμα κινητής)!!! Μόνο στην επαρχία συμφέρει γιατι εκεί τον ΟΤΕ δεν τον γλιτώνεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 2)Για τις περιοχές εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας έχεις δίκιο, αλλά για κάποιον που θέλει μόνο ADSL τότε οι προτάσεις και των δύο είναι ίδιες ενώ μόνο για σταθερή η Vodafone είναι καλύτερη κατα μακράν. Από εκεί και πέρα το Vodafone Για το Σπίτι εκτός από τα 12,5 ευρώ πάγιο για τα 500', δεν έχει άλλο πάγιο, και οι χρεώσεις είναι παρόμοιες με wind. Συνεπώς αν θέλεις ADSL κρατάς τον ΟΤΕ (δηλ. το πάγιο του), κάνεις την ΑΡΥΣ συνδρομη, και χρησιμοποιείς για εξερχόμενες το Vodafone για το σπίτι με νέο αριθμό,όπως θα είχες και τη προεπιλογή wind. Διαφορά στις χρεώσεις σε σχέση με Wind δεν θα έχεις. Και να σου θυμίσω οτι η προεπιλογή φορέα δεν είναι καμια πρωτοπορία της Wind. Αντίθετα το Vodafone για το σπίτι ή το οnephone της Cosmote... Επίσης στις περιοχές που η Wind έχει ιδιόκτητο (και πραγματικό ιδιόκτητο, όχι συνεργασία με τρίτη εταιρεία όπως η Vodafone) και θα μπορούσε να απαλλάσει τους συνδομητές της από τον ΟΤΕ δίνοντας και υψηλότερες ταχύτητες δεν το κάνει... 3)Όλες οι εταιρείες κινητής καλύπτουν το 99% του πληθυσμού. Εγώ σου λέω 98% αν βάλουμε και τις περιοχές που καλύπτονται μεν αλλά με αδύναμο σήμα. Με λίγα λόγια το Vodafone για το σπίτι δεν απευθύνεται στο 2% του πληθυσμού. Χάλια βρε παιδί μου. Το ότι βέβαια έχεις σταθερό σε όλη την Ελλάδα χωρίς ΟΤΕ και με άμεση ενεργοποίηση δεν είναι τίποτα... Το μόνο πραγματικά αρνητικό είναι η απουσία fax, πρόβλημα το οποίο θα λυθεί σύντομα. 4)Αν το δίκτυο της HOL είναι αναξιόπιστο τότε το δίκτυο της Tellas τι είναι???:lol::lol::lol: 2) Οπως ειπα και παραπανω, για καποιον που θελει μονο ADSL οι προτασεις ΔΕΝ ειναι οι ιδιες. Η Wind ειναι φτηνοτερη.Το 1mbps στην βονταφον ειναι 21,30, Η Wind το δινει απο 17,06 μεχρι 18,95 . Η διαφορα δηλαδη ειναι απο 2,35 μεχρι 4,24 το μηνα. Δεν ειναι μεγαλο ποσο, ειναι ομως σημαντικο σε βαθος χρονου (x12 μηνες). Εχεις δικιο ομως για την τηλεφωνια μονο για μικρη χρηση. Για χρηση μεγαλυτερη των 500 λεπτων, η Wind συμφερει παααρα πολυ. Γιατι με τα 17 ευρω δινει 2000 λεπτα. Εαν μιλησεις 2000 λεπτα με το vodafone για το σπιτι, ξεπαραδιαστηκες που λενε.(Για να μιλαμε και με νουμερα, τα πρωτα 500 δωρεαν με το παγιο, τα υπολοιπα 1500 * 0.03094 = 46,41 ευρω..... εκει προσθετουμε βεβαια τα 12.50 που κοστιζουν τα πρωτα 500 λεπτα, συνολο δηλαδη 58,91 !!! πολυ περισσοτερο απο τα 17,95 συν παγιο ΟΤΕ που θα πληρωσει καποιος με Wind.... Αυτο που λες για το ιδιοκτητο, ναι, δεν το κανει τωρα, αν και τυπικα μπορεις να πεις οτι το κανει μιας και η Tellas ανηκει πλεον στην Wind, αλλα να το δινει με το brand name Wind, οχι ακομα, αλλα θα το κανει, χαζη ειναι?????! Να μην αναφερω και στην περιπτωση αυτη οτι προτιμω να εχω σταθερο ΟΤΕ παρα το ασυρματο, μιας και θα το πληρωνω που θα το πληρωνω το παγιο του ΟΤΕ. 3) εχεις δικιο, υπαρχει πλεον πολυ καλη καλυψη πληθυσμιακα, αλλα οσο και να πεις , ειμαι σιγουροτατος οτι υπαρχουν αρκετες περιοχες που η ποιοτητα καλυψης ΟΛΩΝ ειναι πολυ λιγοτερη απο το αποδεκτο, αλλα το παρουσιαζουν σαν "καλυμμενη" περιοχη. 4) αν ριξεις μια βολτα στο adsl.gr και δεις νηματα για τις πρωτες εντυπωσεις για το 12/1 της Tellas, θα δεις οτι πανε ολοι καρφωτοι 1,2 MB/sec κατεβασματα. Αυτο ειναι 10Mbps καθαρα (βγαλε και τα TCP overheads). Αυτο ειναι καλο, οχι σαν πχ Forthnet που δινει 24 Mbit και κατεβαζουν απο χαλια εως μετρια.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 2) Οπως ειπα και παραπανω, για καποιον που θελει μονο ADSL οι προτασεις ΔΕΝ ειναι οι ιδιες. Η Wind ειναι φτηνοτερη.Το 1mbps στην βονταφον ειναι 21,30, Η Wind το δινει απο 17,06 μεχρι 18,95 . Η διαφορα δηλαδη ειναι απο 2,35 μεχρι 4,24 το μηνα. Δεν ειναι μεγαλο ποσο, ειναι ομως σημαντικο σε βαθος χρονου (x12 μηνες). Εχεις δικιο ομως για την τηλεφωνια μονο για μικρη χρηση. Για χρηση μεγαλυτερη των 500 λεπτων, η Wind συμφερει παααρα πολυ. Γιατι με τα 17 ευρω δινει 2000 λεπτα. Εαν μιλησεις 2000 λεπτα με το vodafone για το σπιτι, ξεπαραδιαστηκες που λενε.(Για να μιλαμε και με νουμερα, τα πρωτα 500 δωρεαν με το παγιο, τα υπολοιπα 1500 * 0.03094 = 46,41 ευρω..... εκει προσθετουμε βεβαια τα 12.50 που κοστιζουν τα πρωτα 500 λεπτα, συνολο δηλαδη 58,91 !!! πολυ περισσοτερο απο τα 17,95 συν παγιο ΟΤΕ που θα πληρωσει καποιος με Wind.... Αυτο που λες για το ιδιοκτητο, ναι, δεν το κανει τωρα, αν και τυπικα μπορεις να πεις οτι το κανει μιας και η Tellas ανηκει πλεον στην Wind, αλλα να το δινει με το brand name Wind, οχι ακομα, αλλα θα το κανει, χαζη ειναι?????! Να μην αναφερω και στην περιπτωση αυτη οτι προτιμω να εχω σταθερο ΟΤΕ παρα το ασυρματο, μιας και θα το πληρωνω που θα το πληρωνω το παγιο του ΟΤΕ. 3) εχεις δικιο, υπαρχει πλεον πολυ καλη καλυψη πληθυσμιακα, αλλα οσο και να πεις , ειμαι σιγουροτατος οτι υπαρχουν αρκετες περιοχες που η ποιοτητα καλυψης ΟΛΩΝ ειναι πολυ λιγοτερη απο το αποδεκτο, αλλα το παρουσιαζουν σαν "καλυμμενη" περιοχη. 4) αν ριξεις μια βολτα στο adsl.gr και δεις νηματα για τις πρωτες εντυπωσεις για το 12/1 της Tellas, θα δεις οτι πανε ολοι καρφωτοι 1,2 MB/sec κατεβασματα. Αυτο ειναι 10Mbps καθαρα (βγαλε και τα TCP overheads). Αυτο ειναι καλο, οχι σαν πχ Forthnet που δινει 24 Mbit και κατεβαζουν απο χαλια εως μετρια.... Το ADSL της Wind είναι πιο φθηνό γιατι στις περιοχές που έχει ιδιόκτητο δίνει έως 12 Mbps ενώ η Vodafone 24 Μbps. H διαφορά λοιπόν φαίνεται μόνο στην επαρχία. Για να μην το πολυαναλύουμε άλλο, η Wind επειδή έβγαλε πακέτα παλαιότερης νοοτροπίας, φρόντισε στις περιοχές που ακόμα κυριαρχεί αυτή η νοοτροπία (δηλ προεπιλογή και ΑΡΥΣ) να είναι τουλάχιστον ανταγωνιστική, αφου στο πεδίο του κανονικού ανταγωνισμού (Αθήνα, Θεσσαλονική) είναι δραματική... Καλώς ή κακώς όμως το 50+& του πληθυσμού κατοικεί στα μεγάλα αυτά αστικά κέντρα όπου η Wind δεν συμφέρει καθόλου... Όσο για το τι ΘΑ κάνει, χαίρω πολύ, όλες θα εξελίξουν τις παροχές τους σταδιακά και θα προσφέρουν περισσότερα, ή μήπως πιστεύεις ότι οι άλλοι θα κάτσουν να χαζεύουν τη Wind ΟΤΑΝ θα αποφασίσει να δώσει κάτι παραπάνω? Προς το παρόν μιλάμε με τα σημερινά δεδομένα... Επίσης εσύ προτιμάς να έχεις ενσύρματο σταθερό μιας και θα τον πληρώνεις αναγκαστικά τον ΟΤΕ εφόσον θέλεις και ADSL στην επαρχία και μπορώ να πω πως συμφωνώ μαζί σου. Μην παραβλέπουμε όμως ότι το κινητοσταθερό της vodafone προσφέρει και άλλα καλά όπως 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών (σε αντίθεση με τον ΟΤΕ), ενημέρωση υπολοίπου χρόνου ομιλίας (σε αντίθεση με τη προεπιλογή της Wind), 2 αριθμούς (σταθερό και κινητό) κ.λ.π Όσο για τη κάλυψη, ναι υπάρχουν σίγουρα κενά αλλά δεν νομίζω να είναι πολλά τα σπίτια σε αυτή τη χώρα που δεν θα υπάρχει έστω ένα σημείο με ικανοποιητικό σήμα για να βάλεις το voicebox με τη βάση DECT. Τέλος για τη Tellas έχω ακούσει μόνο τα χειρότερα (όπως και για τη Forthnet, ατυχές παράδειγμα, ξέρω ότι είναι χάλια) για καθυστερήσεις, ταχύτητες κ.λ.π Δεν ξέρω τι λένε τώρα όσοι δεν την έκοψαν τόσο καιρό που έδινε μέχρι 4 Mbps πάντως έχει ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο και δεν μπορείς να πεις ότι είναι χειρότερη από τη HOL, η οποία βλέπεις τι επενδύσεις κάνει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Ναι, γενικα για την Tellas ειμαι σιγουρος πως παιρνει για μεγαλη βελτιωση, ειμαι σιγουρος πως θα βαλει χερι η Wind να στρωσει λιγο . Σχετικα με τα πακετα ναι, εχεις δικιο , σε σχεση με τα πακετα της βονταφον για εντος ιδιοκτητου, εχει σαφες πλεονεκτημα η βονταφον. Ομως, δεν ειναι αντιστοιχα τα προγραμματα αυτα. Αντιστοιχο ειναι πχ το Zisto. Ομως, μην νομιζεις οτι ειναι μακρια και το "Wind Zisto". Η Tellas ηδη το δινει, και ανηκει στην Wind. Μολις γινουν καποιες απαραιτητες πρωτα ενεργειες, θα γινει και αυτο. Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης ομως με το ιδιοκτητο. Αλλα μπορεις και δινεις με δικο σου ιδιοκτητο, αλλα μπορεις και δινεις με δικτυο αλλου (ΟΤΕ). Αλλα ακομα κι εκει, καλα εχει δωσει, δινει φτηνοτερο ADSL, φτηνες κλησεις, και πακετα για διαφορες αναγκες (καθολου λεπτα, 500, 2000, κλησεις προς τηλεφωνα Wind) Παντως, ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι για πακετα ΕΚΤΟΣ ιδιοκτητου δικτυου, ειναι καταπλητκηκα (οσο καταπληκτηκο μπορει να ειναι ενα πακετο μεσω ΟΤΕ...). Ας περιμενουμε να δουμε και την συνεχεια. Ειναι γεγονος ομως, πως οι υπηρεσιες αυτες δεν θα εχουν απηχηση στα αστικα κεντρα με ιδιοκτητα, θα εχουν ομως μεγαλη στην επαρχια και τα λοιπα αστικα κεντρα, μιας και ειναι ανταγωνιστικα. Αυτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Εννοείται ότι "θα έχουν μεγάλη απήχηση στην επαρχία".Αμφιβάλλεις;:p Γιατί είναι πολύ εύκολο να έρχεται λογαριασμός wind και να τρέχεις εσύ στα ΕΛ.ΤΑ να πληρώσεις το λογαριασμό, ο οποίος αν σου έρθει και ληγμένος (συχνό φαινόμενο στην επαρχία) ίσως να χρειαστεί να πεταχτείς στο κοντινότερο κατάστημα wind 35 χιλιόμετρα πιο πέρα (και άλλα τόσα να γυρίσεις)! Μιλάω εκ πείρας...:lol: Κακά τα ψέματα, στην επαρχία (με όλη τη σημασία της λέξης και όχι στα αστικά κέντρα) αν δεν έχεις την υποστήριξη της αλυσίδας καταστημάτων ΟΤΕ δύσκολα πουλάς... Κρίνοντας από τον εαυτό μου θα διάλεγα κάτι το οποίο θα μπορούσα να πάω και να πληρώσω με όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία. Ένας ακόμη λόγος λοιπόν που η Κοσμοτέ είναι μπροστά στην επαρχία(πέρα από το δίκτυο) είναι και τα καταστήματα ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Αυτο ειναι αληθεια :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 se perioxes me idioktito wind,DEN iparxei pagio ote vevaia autes einai liges Καμιά περιοχή δεν υπάρχει που να μην ισχύει το πάγιο του ΟΤΕ. :worry::worry: [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Καμιά περιοχή δεν υπάρχει που να μην ισχύει το πάγιο του ΟΤΕ. :worry::worry: Τοτε θα με εχουν ξεχασει απο τον ΟΤΕ εδω και 6 μηνες και δε μου στελνουν λογαριασμο :p Σε Αθηνα- Θεσσαλονικη - Λαρισα - Πατρα μπορεις να γλυτωσεις απο τον ΟΤΕ και να μη πληρωνεις σεντ (οχι με τη wind βεβαια, καθως λανσαρισε τη σουπερ-ντουπερ προεπιλογη - ετσι θα λενε στα καταστηματα!!- :lol: ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackdiamond Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Απ΄οτι λεει η ενημερωση της wind,πουθενα...χωρισ οτε προσ το παρον δε γινεται τιποτα...:p Περπατώ μεσ'στα αγκάθια,μεσ'στα σκοτεινά, σ'αυτά που είναι να 'ρθουν και στ'άλλοτινά και έχω για μόνο μου όπλο,μόνη μου άμυνα, τα νύχια μου τα μωβ,σαν τα κυκλάμινα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 osi thelete SIMERA pragmatika 12 mbit pate pernete tilefono stin tellas. aplo..... pros to paron me kalipsh se 3s polhs....tin wind den tin simferei na to dosei me to brand name tis....... emporikh politikh...mines tin psaxnoun ta tsakalia tis wind...les na min theloun lefta..... mou aresoun merikoi edw mesa pou lene...NA KANEI EKINO...kai TO ALLO..... ama itan toso apla...tha itan aftoi se diikish eterias...eksipnakides oloi. :P http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Η καλυτερη λυση απ'ολες βεβαια ειναι κατευθειαν σε εναλλακτικο παροχο οπου με 37-40 Ευρω εχεις 24mbps internet και απεριοριστες κλησεις (πραγματικα απεριοριστες οχι σαν τη γουιντ που ειναι μια ωρα τη μερα) . Συμφωνώ. Όποιος ενδιαφέρεται μόνο για σταθερή τηλεφωνία, η λύση είναι Vodafone. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Η επωνυμια 'Tellas' δεν θα αλλαξει τελικα?γιατι στη διαφημιση για το ADSL λεει ''powered by Tellas' απο κατω αν δεν κανω λαθος... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Τοτε θα με εχουν ξεχασει απο τον ΟΤΕ εδω και 6 μηνες και δε μου στελνουν λογαριασμο :p Σε Αθηνα- Θεσσαλονικη - Λαρισα - Πατρα μπορεις να γλυτωσεις απο τον ΟΤΕ και να μη πληρωνεις σεντ (οχι με τη wind βεβαια, καθως λανσαρισε τη σουπερ-ντουπερ προεπιλογη - ετσι θα λενε στα καταστηματα!!- :lol: ). Διάβασε πρώτα προσεχτικά προς που απευθύνεται το μήνυμα και ποιό δίκτυο αφορά και μετά κάνε τον κόπο να μου απαντήσεις:wacko::X Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως το πάθος τυφλώνει και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα απλά γράφεις χωρίς να ξέρεις τι και γιατί. Βλέπεις ένα username και δώστου, έτσι για να πεις τα δικά σου. [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidizer Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 osi thelete SIMERA pragmatika 12 mbit pate pernete tilefono stin tellas. aplo..... pros to paron me kalipsh se 3s polhs....tin wind den tin simferei na to dosei me to brand name tis....... emporikh politikh...mines tin psaxnoun ta tsakalia tis wind...les na min theloun lefta..... mou aresoun merikoi edw mesa pou lene...NA KANEI EKINO...kai TO ALLO..... ama itan toso apla...tha itan aftoi se diikish eterias...eksipnakides oloi. :P Για να τα βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά,γιατί μου φαίνεται δεν καταλαβαίνετε(ή δεν θέλετε να καταλάβετε!). 1ον.)Τα πραγματικά 12mbps,άστο.Εδώ είχαν πρόβλημα με τα 4mbps λες να πάνε καλύτερα με τα 12mbps?ΜΑΚΑΡΙ! 2ον.)Καλώς ή κακώς οι 3 πόλεις που καλύπτει η tellas είναι γύρω στο 80% του πληθυσμού(ΟΧΙ γεωγραφικά) της Ελλάδος,οπότε την συμφέρει να δώσει σε 3 πόλεις στην αρχή!(Λές οι άλλοι εναλλακτικοί να είναι χαζοί που δίνουν???). Το εάν την συμφέρει,νομίζω ότι από τις αντιδράσεις που βλέπεις και μόνο!Μπορείς να καταλάβεις ότι την συμφέρει!Βλέπεις να γίνεται κανένας χαμός για τα super-duper πακέτα της WIND??? Για να στο θέσω ποιο απλά!Περίμενα πώς και πώς(εγώ,οι γονείς μου,η αδερφή μου και η κοπέλα μου-4σπίτια μέχρι τώρα και με κάλυψη από hol,forthnet,tellas) τα πακέτα της WIND!Τελικός απολογισμός??Το σκεφτόμαi να τους πώ για hol! 3ον.)Περί τσακαλίων,από τι φαίνεται μάλλον τα τσακάλια μείναν λίγο πίσω(να πούμε πχ στα βουνά!) δεν νομίζεις? Με αυτήν την εμπορική πολιτική νομίζεις ότι θα πείσουν τον κόσμο να πάρουν τα πακέτα τους?Θα πρέπει να κάνει κάτι πολύ συνταρακτικό η WIND για να πείσει πλέον. 4ον.)Απλά,δεν είναι.Το γιατί είναι μερικοί σε διοικήσεις,τί να σου πώ.Μην μου πείς ότι δεν βλέπεις διοικητικά μέλη(σε διάφορα πόστα,δεν μιλάω μόνο για την WIND) να είναι εκτός τόπου και χρόνου.Για το εάν είναι μερικοί εξυπνάκηδες... Για δες τον καθρέπτη μία και μετά μπορείς να μιλάς :D (Μην το πάρεις στραβά,απλά σκέψου αυτά που λες και υποστηρίζεις μήπως είναι λάθος?) .:: where are the weapons of mass destruction ::. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Διάβασε πρώτα προσεχτικά προς που απευθύνεται το μήνυμα και ποιό δίκτυο αφορά και μετά κάνε τον κόπο να μου απαντήσεις:wacko::X Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως το πάθος τυφλώνει και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα απλά γράφεις χωρίς να ξέρεις τι και γιατί. Βλέπεις ένα username και δώστου, έτσι για να πεις τα δικά σου. Λες να μη διαβασα το quote που ειχες κανει; :wacko: Αν διαβασεις το μηνυμα σου δεν λες πουθενα οτι μιλας μονο για τη wind. Ωστοσο, αν εχεις τη μυγα μπορεις να τη φερεις πισω :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Λες να μη διαβασα το quote που ειχες κανει; :wacko: Αν διαβασεις το μηνυμα σου δεν λες πουθενα οτι μιλας μονο για τη wind. Ωστοσο, αν εχεις τη μυγα μπορεις να τη φερεις πισω :lol: Λυπάμαι γιατί έχεις και τόσο καιρό στο φόρουμ.:( Και ακόμα δεν έμαθες να διαβάζεις αυτά που πρέπει. Και να στα εξηγήσω αφού δεν κατάλαβες: σελ. 19 γράφει "kateriniotis" και "alany" για πάγιο ΟΤΕ σε σχέση με wind. σελ.20 απαντάω στον "katerinioti" και φαίνεται, για το ίδιο θέμα. συνεχίζει με αναφορές και ο "H2SO4" και κάποια στιγμή πετάγεσαι εσύ, μου απαντάς άσχετα για κάτι που δεν έχω πει και το συνεχίζεις??? Ε αν δεν κατάλαβες και αυτό:worry::worry::blink::blink: Άντε πιάσε τη μύγα τώρα. [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Offtopic με το offtopic σας, αλλα on topic με το θεμα μας :lol::lol: Εχω να παρατηρησω τα εξης : To Παγιο του ΟΤΕ ειναι 14,76 το μηνα. Η επιλογη της Wind για 2000 λεπτα αστικα/υπεραστικα ειναι 17,95 συνολο και τα δυο 32,71 Το παγιο της βονταφον ειναι 12,50 τον μηνα, και δινει 500 λεπτα, με χρεωση απο εκει κ περα 0,03094 το λεπτο. Η διαφορα των δυο, 32,71 και 12,50 ειναι 20,21 ευρω. Αυτα τα 20,21 ευρω, με βαση τον τιμοκαταλογο της βονταφον αντιστοιχουν σε 653 λεπτα. Αυτο ειναι και το σημειο "ισοτητας" δηλαδη, εαν καποιος με το vodafone για το σπιτι κανει χρηση 500+653=1153 λεπτα τον μηνα (μολις 38 λεπτα την ημερα δηλαδη) θα χρεωθει οσο καποιος με σταθερη wind με τα 2000 λεπτα . Οποτε, ετσι για μια ξεκαθαρη συγκριση, συμφερει το πακετο της vodafone για χρηση εως 1153 λεπτα τον μηνα, απο κει και επειτα, συμφερει η Wind, μιας και με τα ιδια λεφτα μιλας σχεδον τα διπλασια λεπτα ,2000. Βεβαια, σε περιοχες εκτος δικτυου HOL, δηλαδη σε περιοχες ΟΤΕ, εαν θελει καποιος παραλληλα να εχει και ADSL, τοτε ειναι μονοδρομος η επιλογη, μιας και το παγιο του ΟΤΕ θα υπαρχει ουτως η αλλως. (η η αναγκη για ΦΑΞ, συναγερμους κτλ) Οποτε, το ερωτημα, κατα μεσο ορο, το σπιτι σας / γραφειο / μαγαζι κτλ μιλαει παραπανω η λιγοτερο απο 38 λεπτα την ημερα? :O Αναλογως επιλεγουμε. Αν και ειναι αδικο να τα συγκρινουμε, μιας και ειναι διαφορετικα προιοντα, αλλα τουλαχιστον αυτη η συγκριση βοηθαει να κατανοησουμε τα πλεονεκτηματα/μειονεκτηματα της καθε επιλογης! EDIΤ: Ξεχασα κατι! στον λογαριασμο της βονταφον υπαρχουν και τουλαχιστον 2,38 τελη συνδρομητων ! αυτο αλλαζει λιγο και τα λεπτα, τα σωστα ειναι λοιπον τα εξης 12,50 + 2,38 = 14,88 μεχρι τα 32,71 ειναι 32,71-14,88 = 17,83 τα οποια με τον καταλογο της βονταφον ειναι 17,83/0,03094 = 576 λεπτα, οποτε το νεο συνολο για συγκριση ειναι 1076 λεπτα, δηλαδη 35 λεπτα την ημερα, μικρη διαφορα αλλα :O EDIT # 2 Με προλαβε ο NRG καθως εκανα το EDIT #1 :lol: Ναι, τα ξεχασα αυτα, εβαλα τα τελη συνδρομητων, αλλα βαριεμαι να τα ξανα υπολογιζω τριτη φορα, το καταλαβατε ομως το συστημα, εκει παιζει, 35-36 λεπτα την ημερα!! ouf!!! κουραστηκα, χεχε... Εγω παντως, ειμαι στην κατηγορια των (πολυ) λιγοτερων απο 35 λεπτα την ημερα :O:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Βαλε και 1.19 για την αναγνωριση κλησεων στη γουιντ και τα τελη κινητης στη βονταφον :p οπως επισης και τη ληστρικη χρεωση της wind για κλησεις προς αλλους παροχους. Η λυση της vodafone ειναι καθαρα για εξοχικα και για αυτους που θελουν μονο να τους καλουν και γιατι οχι να μιλανε και τα 500 λεπτα. Η λυση της wind ειναι αλλη μια ιδεα στις χιλιαδες που υπαρχουν με προεπιλογη φορεα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 για να καταλάβω για επαρχία...στη vodafone όλα όσα λέτε ισχύουν και στην επαρχία παντού τα ίδια [αναξάρτητα αν έχει δίκτυο η hol] ενώ στη wind είναι απαραίτητος ο ΟΤΕ σε όλες τις περιοχές; Και κάτι άλλο: όταν λέμε 500 λεπτά αστικές και υπεραστικές είναι και για τις δυο εταιρίες προς όλους τους παρόχους ή έχουμε περιορισμούς όπως έχει ο ΟΤΕ στο νέο του πρόγραμμα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidizer Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 για να καταλάβω για επαρχία...στη vodafone όλα όσα λέτε ισχύουν και στην επαρχία παντού τα ίδια [αναξάρτητα αν έχει δίκτυο η hol] ενώ στη wind είναι απαραίτητος ο ΟΤΕ σε όλες τις περιοχές; Και κάτι άλλο: όταν λέμε 500 λεπτά αστικές και υπεραστικές είναι και για τις δυο εταιρίες προς όλους τους παρόχους ή έχουμε περιορισμούς όπως έχει ο ΟΤΕ στο νέο του πρόγραμμα; Η σταθερή της vodafone λειτουργεί σαν κινητό(άμα έχεις σήμα,παίζει το τηλεφωνό σου) το δίκτυο της hol το θέλει για το internet μόνο(6mbps ή 24mbps) και όχι για την τηλεφωνία. Στην wind τον ΟΤΕ δεν τον γλιτώνεις,είναι απαραίτητος για όλες τις περιπτώσεις(internet ή τηλεφωνία!Γι αυτό και γκρινιάζουμε!). Τα 500 λεπτά αστικές και υπεραστικές είναι και για τις δυο εταιρίες προς όλους τους παρόχους,ο ΟΤΕ το κάνει μόνο εντός του δικού του δικτύου. .:: where are the weapons of mass destruction ::. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 ευχαριστώ για την απάντηση. δλδ για επαρχία που ειμαι εγώ τώρα [για σταθερή και adsl] και οι δυο δυο θέλουν ΟΤΕ!!! Με συμβόλαιο WIND [50 euro μ.ο] βάσει των τιμολογίων πόσο θα μου βγαίνει το μήνα [σταθερή και adsl] ; Με συμφέρει όντως η Wind όπως βγάζω εγώ στους υπολογισμούς ή κάνω κάποιο λάθος; ευχαριστώ και πάλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. October 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 xreonetai h anagmorisi klisis stin wind? asxeta an exeis isdn grammi stin opoia parexetai dorean h anagnorisi klisis apo ton ote?? einai mia aporia opou akoma den iparxei safis apantisi. Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Εφόσον πρόκειται για προεπιλογή φορέα, η αναγνώριση εξαρτάται από τον ΟΤΕ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Βαλε και 1.19 για την αναγνωριση κλησεων στη γουιντ και τα τελη κινητης στη βονταφον :p οπως επισης και τη ληστρικη χρεωση της wind για κλησεις προς αλλους παροχους. Η λυση της vodafone ειναι καθαρα για εξοχικα και για αυτους που θελουν μονο να τους καλουν και γιατι οχι να μιλανε και τα 500 λεπτα. Η λυση της wind ειναι αλλη μια ιδεα στις χιλιαδες που υπαρχουν με προεπιλογη φορεα. H αναγνώριση κλήσεων είναι δωρεάν. Επίσης στην wind σταθερά θεωρούνται όλα εντός ελλάδος. ανεξάρτητα παρόχου και δικτύου. http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων δίνεται δωρεάν απο Wind. Ο ΟΤΕ δεν έχει καμία σχέση. [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts