Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γίνεται αρκετές φορές. Πατάς το πράσινο hardware κουμπί (απάντησης) και ζητάει κατευθείαν pin.

Το θέμα είναι ότι στην αρχή δεν το έκανε!!! Μετά είναι και λίγο μ.....α να συμβαίνει αυτό, ανοίγει το τηλέφωνο και δεν έχεις τηλέφωνο!!! Κάποιοο πρόγραμμα πρέπει να φταίει αλλά με αυτά που έχω βάλει χ......ε μέσα!!!αντε να το βρώ!!!

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Παιδιά ακόμα μια ερώτηση: Αλλάζω την rom και δεν με ικανοποιεί, μπορώ να περάσω ξανά την μάνας του? Πώς? Είναι μέσα στα cd? ή πρέπει πρώτα να κάνω κανα backup ώστε να μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση? Πρόγραμμα για full backup? Επίσης που μπορώ να βρώ οδηγίες για την αλλαγή rom? Φιλικά Γιάννης

Για την official ROM... http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=9495

Οδηγίες έχει εκεί.

Το καλύτερο πρόγραμμα για full backup είναι το Sprite Backup. Προσοχή όμως: Δεν επαναφέρουμε backup από άλλη ROM.

Τέλος, μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum.

Modpic.gif

Για την official ROM... http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=9495

Οδηγίες έχει εκεί.

Το καλύτερο πρόγραμμα για full backup είναι το Sprite Backup. Προσοχή όμως: Δεν επαναφέρουμε backup από άλλη ROM.

Τέλος, μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum.

ok sorry για αυτό έχεις κάτι να μου πείς? ΄΄Παιδιά εγκατέστησα τον tcpmp player στο εργαλείο, παίζει xvid που είναι το ζητούμενο για μένα αλλά φαίνεται σαν να κολάει στην αναπαραγωγή, πάιζει σπαστά, ελπίζω να καταλαβάινετε τι εννοώ. Μπορεί να λυθεί αυτό ή είναι εγγενές πρόβλημα του τηλεφώνου΄΄

• Administrators

Παίζει ρόλο η ανάλυση και η ποιότητα του εκάστοτε video.

Προσπάθησε να το "ελαφρύνεις" με κάποιο από τα διάφορα εργαλεία που κυκλοφορούν στο net.

Modpic.gif

Όσο και να το ελαφρύνεις (να έχεις βέβαια μια normal ποιότητα) τα σπασίματα θα τα κάνει. Είναι ένα από τα αρνητικά του Cruise, η αναπαραγωγή video.

• Administrators
Δυστυχώς δεν είναι μόνο του cruise χαρακτηριστικό. Ακόμα και οι πιο καινούργιες και πιο ακριβές συσκευές της εταιρίας εξακολουθούν να χωλαίνουν σε αυτό τον τομέα!

Modpic.gif

Sorry gia ta greeklish den exo ellinika apo edo, efxristo gia tis apantisis sas. Gia to ''provlima'' me to pin iparxi kati pou prepi na ksero? Athanaso akiro to pm den ixa diavasi edo!!! Giannis

• 5 weeks later...
Δυστυχώς στα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί η οθόνη αφής, προσπάθησα να του κάνω ένα hard reset και ανακάλυψα ότι ούτε αυτό λειτουργεί, οπότε όπως καταλαβαίνεται είμαι για service, μπορείτε να μου πείτε που έχει εκτός από Αγία Παρασκευή γιατί εγώ μένω Παλαιό Φάληρο.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Δυστυχώς στα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί η οθόνη αφής, προσπάθησα να του κάνω ένα hard reset και ανακάλυψα ότι ούτε αυτό λειτουργεί, οπότε όπως καταλαβαίνεται είμαι για service, μπορείτε να μου πείτε που έχει εκτός από Αγία Παρασκευή γιατί εγώ μένω Παλαιό Φάληρο.

Νομίζω πως δεν υπάρχει άλλο service point εκτός από αυτό της Αγ. Παρασκευής...και μόλις πρόσφατα εγκαινιάστηκε ένα δεύτερο στη Θεσσαλονίκη.

Θα σου πρότεινα να μιλήσεις απευθείας με την Ace Hellas και πραγματικά εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Πρόσφατα απέκτησα ένα Cruise και άρχισα να ψάχνομαι για αλλαγή της ROM.

Αυτή τη στιγμή φοράει μία M-Amine 2.0 WWE αλλά μου φαίνεται κάπως αργή ενώ και το Manilla 2D που έχει είναι σχετικά παλιό.

Έχετε να προτείνετε κάποια γρήγορη και λειτουργική αγγλική ROM με WM6.1 για να περάσω στη συσκευή μου?

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

καλυτερη και πιο γρηγορη απο αυτη που φορας δυσκολο να βρεις.

μου κανει εντυπωση παντως που σου φαινεται αργη η ρομ

για κοιτα μηπως φταιει κατι αλλο και ειναι αργο το cruise γιατι η ρομ δε νομιζω να φταιει

καλυτερη και πιο γρηγορη απο αυτη που φορας δυσκολο να βρεις.

μου κανει εντυπωση παντως που σου φαινεται αργη η ρομ

για κοιτα μηπως φταιει κατι αλλο και ειναι αργο το cruise γιατι η ρομ δε νομιζω να φταιει

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν δεν κάνω λάθος έχει βγει νέα έκδοση της συγκεκριμένης ROM, οπότε αφού μου την προτείνεις θα ψάξω να δω τι γίνεται.

Όσο για την ταχύτητα, έχω την εντύπωση ότι το Glofiish Χ600 που είχα πήγαινε πιο ομαλά σε Manilla 2D και μετάβαση σε μενού. To Cruise φαίνεται μερικές φορές να έχει lag στην εναλλαγή μενού και στο άνοιγμα και κλείσιμο εφαρμογών... :confused:

• Administrators
Όσο για την ταχύτητα, έχω την εντύπωση ότι το Glofiish Χ600 που είχα πήγαινε πιο ομαλά σε Manilla 2D και μετάβαση σε μενού. To Cruise φαίνεται μερικές φορές να έχει lag στην εναλλαγή μενού και στο άνοιγμα και κλείσιμο εφαρμογών... :confused:

Αυτό εξαρτάται καθαρά από την εκάστοτε cooked ROM που χρησιμοποιείς. Σαν συσκευές, το Cruise είναι μακράν δυνατότερη του Χ600.

Modpic.gif

Γειά χαρά

Παρέλαβα το μεσημέρι με κούριερ ένα Touch Cruise απο την Cosmote, το άνοιξα και μέσα στην τρελή γκαντεμιά μου, ανακάλυψα ότι μάλον έχει ένα καμένο pixel η οθόνη.

Το κινητό είναι κανονικά της ACE.

Καλύπτεται για ένα pixel απο την ACE για αλλαγή ή την πάτησα;

Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω; Μου αρέσει τρελά το κινητό και το θέλω, αλλά το να το αγοράζεις καινούργιο και να έχει έστω και αυτήν την απειροελάχιστη ατέλεια είναι κάπως...

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Αν είναι ενα μόλις pixel καμμένο θα σου πρότεινα να το αφήσεις.

Επειδή ειμαι κι εγώ αρκετά παράξενος με τα πράγματα μου και μόλις αγόρασα το touch cruise είχε κι εμένα καμμένο pixel πάνω δεξιά (είχα κάνει και σχετικό ποστ τότε), προκειμένου να μην μπλέξω με αναμονές, service κλπ κλπ και φυσικά επειδή δεν μου πήγαινε καθόλου η ιδέα να μπει κατσαβίδι στο ολοκαίνουριο κινητό μου (το είχα πληρώσει και 750 ευρώ τότε) το άφησα, όπως με συμβούλεψαν και τα παιδιά του φόρουμ.

Το αποτέλεσμα είναι οτι ενάμιση χρόνο αργότερα το κινητό δουλεύει άψογα, η οθόνη επίσης και το καμμένο pixel εχω ξεχάσει πως υπάρχει βέβαια.

Μια ιδέα είναι...

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

κοιτα... μια ιδέα είναι όντως, απλά όταν είναι ολοκαίνουργιο...

δεν νομίζω ότι μιλάμε για επισκευή αλλά για αντικατάσταση έτσι δεν είναι?

ρωτάω αν έχει κάποιος ήδη εμπειρία απο την ACE σε αυτά τα θέματα...

Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

Guest lagoudakis
ακου αντικατασταση συσκευης η ace δεν κανει,μονο να σου αλλαξουν οθονη,για παλεψε το για αντικατασταση απο το μαγαζι που το αγορασες,εχεις δικαιωμα εντος 7 ημερων

• Administrators
Παρέλαβα το μεσημέρι με κούριερ ένα Touch Cruise απο την Cosmote, το άνοιξα και μέσα στην τρελή γκαντεμιά μου, ανακάλυψα ότι μάλον έχει ένα καμένο pixel η οθόνη.

Μην το χρησιμοποιήσεις καθόλου και επέστρεψε το κατευθείαν πίσω. Θα σου το αλλάξουν αμέσως και διαφωνώ με την πρόταση του φίλου bad_freddy να κάνεις τέτοιου είδους συμβιβασμό.

Modpic.gif

το πρόβλημα είναι ότι το έχω πάρει απο e-shop της cosmote και το έλαβα με courier

θα πάω στο πλησιέστερο cosmote shop να ρωτήσω...

η αλήθεια είναι ότι μου είναι τρομερά κουραστικές αυτές οι διαδικασίες...

πάντως απ ότι κατάλαβα πολιτική της ace είναι επισκευή, κάτι το οποίο σημαίνει να πάει η συσκευή στην ACE να μείνει 2 εβδομάδες, να την ανοίξει τεχνικός???

φίλος είχε πρόβλημα με το wifi στο καινούργιο του iphone ένα μήνα μετά την αγορά και του έδωσαν καινούργιο... (αγορά & αντικατασταση απο vodafone)

η αλήθεια είναι ότι μου είναι τρομερά κουραστικές αυτές οι διαδικασίες...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα...κι εγώ κάθε φορά που αγοράζω συσκευή κάνω το σταυρό μου να μην έχει πρόβλημα και αρχίζω τις διαδικασίες με επιστροφές, εγγυήσεις κλπ...

φίλος είχε πρόβλημα με το wifi στο καινούργιο του iphone ένα μήνα μετά την αγορά και του έδωσαν καινούργιο... (αγορά & αντικατασταση απο vodafone)

Εκτός από το ότι πρόκειται για διαφορετικές εταιρείες, με ίσως διαφορετικές πολιτικές επιστροφών κλπ, στην περίπτωση του φίλου σου το πρόβλημα ήταν λειτουργικό ενώ στη δική σου αισθητικό.

Πραγματικά ελπίζω να βρεις άκρη!

Υ.Γ: Μήπως αναφέρεσαι στο Touch Cruise 09 (το καινούριο) και είμαστε τόση ώρα off-topic εδώ? Δεν μπορεί να δίνει η Cosmote ακόμα το Polaris!

Δεν είναι αισθητικό, αγόρασε μία συσκευή και απαιτεί να λειτουργεί σωστά απ'όλες τις απόψεις. Αν καλύπτει η εγγύηση το καμμένο pixel τότε είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να στο αλλάξουν με καινούριο (αρκεί να μην έχουν περάσει 7 ημέρες, δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό των ημερών).

Δεν είναι αισθητικό, αγόρασε μία συσκευή και απαιτεί να λειτουργεί σωστά απ'όλες τις απόψεις. Αν καλύπτει η εγγύηση το καμμένο pixel τότε είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να στο αλλάξουν με καινούριο (αρκεί να μην έχουν περάσει 7 ημέρες, δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό των ημερών).

Δεν διαφωνώ, απλά θεωρώ πολύ σημαντικότερη τη μη λειτουργία πχ του Wifi που αναφέρθηκε νωρίτερα. Ο καθένας μας όταν πληρώνει θέλει να εχει μια πλήρως λειτουργική συσκευή, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τέτοια ποσά.

Στην τελική ακόμη και αν δεν αντικατασταθεί ή επισκευαστεί η οθόνη, το πρόβλημα είναι μικρής σημασίας και δεν θα πρέπει να προβληματίσει τον φίλο μας.

Έψαχνα τις τελευταίες ημέρες να βρω έναν media player για το Cruise μου, ώστε να μπορώ να δω ταινίες με μη-ενσωματωμένους υπότιτλους. Αφού οι εκδόσεις 0.72RC1 & 0.82 του TCPMP κράσαραν πριν καν ξεκινήσει το πρόγραμμα, κατέληξα στην mod έκδοση 0.72RC1 για Cruise από εδώ και με το κατάλληλο subtitles plugin παίζει τους υπότιτλους μια χαρά. Το plugin υποστηρίζει υπότιτλους SAMI (*.smi), ***/SSA (*.***,*.ssa), SubRip (*.srt) & MicroDVD Subtitle (*.sub)

Λόγω περιορισμών του plugin, το video πρέπει να είναι GDI (δεν παίζει με DirectX ούτε με RAW framebuffer) για να παίξουν και οι υπότιτλοι. Η αναπαραγωγή δεν είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε PDA αλλά αξιοπρεπής για χρήση σε ταξίδια κλπ που δεν έχουμε μεγάλες απαιτήσεις.

Αυτά προφανώς έχουν αναφερθεί στο thread αλλά είπα να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου στο θέμα.

Ενδιαφέρον!

Μπορείς να το αναφέρεις και στο TCPMP - Ταινίες με υπότιτλους στο wm μας.

Σε ευχαριστώ για την επισήμανση, δεν είχα προσέξει το συγκεκριμένο θέμα!