Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ειναι ελληνικο απο πλαισιο..απο καρτα μνημης και igo δεν ξερω..σκετο χωρις καρτα μνημης ποσα θα δινατε εσεισ?? http://www.navimania.gr/search.php?searchid=81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 http://www.navimania.gr/search.php?searchid=81 ειναι ελληνικο απο πλαισιο..και χωρις καρτα μνημης..και αφου δεν εχει καρτα μνημης λογικα δεν θα χει και ιgo και το δινει 400...Ειναι καλα??:wacko: Ας απαντησει καποιος συντομα να ξερω..Μην πεσουμε και κοροιδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Kali einai i timi. Sigourepsou oti einai aristo emfanisiaka kai leitourgika kai parto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Kali einai i timi. Sigourepsou oti einai aristo emfanisiaka kai leitourgika kai parto. οκ ευχαριστω....μετα χαρτες μπορω να βαλω σπασμενους εννοειτε ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 μπορεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 οκ ευχαριστω....μετα χαρτες μπορω να βαλω σπασμενους εννοειτε ετσι? ipmart-forum.com (Και την επόμενη φορά αυτά να τα ζητάς με τρόπο γιατί θα μας κυνηγήσουν!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Κάποιος είχε ανεβάσει εδώ ένα λίνκ 'mp3download' κάπως έτσι λεγόντανε και είχε και το i-go8 μεσα το σάϊτ που ανέβασε, δυστηχώς δε μπορώ να το βρώ :( και ας έψαξα πίσω μέχρι το 135. Αν διαβάζει ο φίλος ας το ξανα ανεβάσει το λινκ γιατι ήταν καλό και χρήσιμο Όχι βρε παιδιά με αφήνει αδιάφορο το igo, το σάϊτ ήταν όμως χρήσιμο, γιαυτό εαν διαβάζει ο φίλος που το ανέβασε ας το ξαναδωσει καθώς μετά απο φορμάτ τα έχασα όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Το IGO8 μπορεί να δουλέψει με τους χάρτες που έχει το μαμα απο ace? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ποσο κανει μια δευτερη μπαταρια? Τελικα να παρω το Τouch Cruise ή το Touch diamond? Ή υπαρχει κανενα καλυτερο? Σε αυτα τα 2 εχω καταληξει Εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Emeis leme oti ean deis kai to Touch Pro... tha mperdefteis perissotero! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 μήπως κανενός το μάτι έχει πάρει καμιά βάση για μηχανή σαν αυτή? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=10410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Το ξυπνητηρι του cruise πιστευω να δουλευει απροβληματιστα χωρις προβλημα ετσι??Σε αυτο βασιζομαι γιατι δεν υπαρχουν αλλα ξυπνητηρια σπιτι..Ειχε κανεις προβλημα με το ξυπνητηρι??Χτυπαει κανονικα χωρις κολπα ετσι?? Αυριο λογικα θα μαι αλλος ενας υπερηφανος κατοχος του cruise:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 με το καλο να το παρεις... ειναι πολυ καλη συσκευη. για ξυπνητηρι θα βαλεις ενα προγραμμα το ptravel alarm και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 pTravel Alarm δαγκωτο Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ναι αυριο θα το χω και θα αρχισω το πασπατεμα:D:rolleyes: Ποιο προγραμμα πλοηγησης καθετε καλυτερα στο cruise και ειναι και πιο ελαφρυ??:blink: Επισης τα 2GB ειναι ικανοιποιητικα για να χωρεσει ενα προγραμμα πλοηγηση μερικα προγραμματα και μια ικανοποιητικη συλλογη απο μουσικη και εικονες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ναι αυριο θα το χω και θα αρχισω το πασπατεμα:D:rolleyes: Ποιο προγραμμα πλοηγησης καθετε καλυτερα στο cruise και ειναι και πιο ελαφρυ??:blink: Επισης τα 2GB ειναι ικανοιποιητικα για να χωρεσει ενα προγραμμα πλοηγηση μερικα προγραμματα και μια ικανοποιητικη συλλογη απο μουσικη και εικονες? Εγώ με 2GB κάρτα, έχω περάσει ένα σωρό προγραμματάκια +Destinator7, iGO8 και MioMap.. και πάει σφαίρα :)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ωραια..Ποιο προγραμμα πλοηγησης ειναι πιο ελαφρυ..Επισης παιζει να βρω πουθενα ναυτικους χαρτες??:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakimak Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Παιδιά σας χαιρετώ όλους ως νέος στο forum.Λοιπόν παντρεύτηκα (καλά να πάθω) και πηγαίνοντας ταξίδι του μέλιτος στη Σιγκαπούρη είδα το P3650 touch cruise της Htc το οποιο με κάρτα 4gb μου έβγαινε 400 ευρω ε! και το πήρα.ΤΩΩΩΩρααααα τι κάνουμε απο ελληνικά,πρόγραμμα Gps,διάφορα προγραμματάκια και ελληνικό manual????Κυριως τα ελληνικά με απασχολούν στο τηλέφωνο.Αν μπορει καποιος να ασχοληθει και να με βοηθησει θα τον χιλιοευχαριστησω ειλικρινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cobra57 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Σαν αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω το forum γιατί με βοήθησε μέσα από τις απόψεις σας στην επιλογή της συσκευής P3650.Την πήρα εχθές το απόγευμα από το Πλαίσιο με χάρτη iGO.Oπότε έγινα και μέλος της μεγάλης παρέα σας. Είμαι στην φόρτιση και στη μελέτη του εγχειριδίου χρήσης. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ανοίγοντας τη συσκευή ή πάω με τις οδηγίες του εγχειριδίου.Η αρχική χρήση κατά μεγάλο ποσοστό είναι τηλέφωνο και GPS. Nάστε όλοι καλά!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bierhoff Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 καλημερα σε ολους,εχω ενα σημαντικο προβλημα με την οθονη:η μιση οθονη εχει μαυρισει,και ακομα υπαρχει μια μεγαλη μαυρη καθετη γραμμη,τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 καλημερα σε ολους,εχω ενα σημαντικο προβλημα με την οθονη:η μιση οθονη εχει μαυρισει,και ακομα υπαρχει μια μεγαλη μαυρη καθετη γραμμη,τι να κανω? To κάνει συνέχεια? Ακόμα και όταν ανοίγει ? ή Άμα τρέχεις κάποιο πρόγραμμα? Αν ναι, για βλάβη στην οθόνη το βλέπω Αν όχι δοκίμασε hard reset Γενικά κάνε ενα hard reset, αν δεν πιάσει βάλτου την αυθεντική ROM και τρέχα το στην ACE HELLAS Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakimak Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Κανενας ρε παιδια?Δεν τολμω να το ανοιξω με ολα αυτα που διαβαζω και το εχω μεσα στο κουτι και το βλεπω.Αμαρτια δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Τα Ελληνικά στο TC χωρίζονται σε 2 κατηγορίες, α. Εξελληνισμός του λειτουργικού, όπου θα πρέπει να εγκαταστήσεις άλλο λειτουργικό (όχι αυθεντικό και εκτός εγγύησης, φτιαγμένο από χρήστη). Δεν το σύνιστώ αλλά αν θες να το δόκιμάσεις δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=370469 β. Να μπορείς να γράφεις και να διαβάζεις ελληνικά. Δες http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5652&highlight=pocketcm Για προγράμματα και διάφορα στο http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=656 PS Κσνένας δεν σου απαντάει γιατί έχει μαλλιάσει το keyboard να γράφουν τα ίδια και τα ίδια. Το tc και γενικά όλα τα pda θέλουν πολύ ψάξιμο και πολύ διάβασμα για τη χρήση τους και μόνο έτσι βγάζεις άκρη. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakimak Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Εσυ φιλε firiel τι μου προτεινεις να βαλω δηλ.3 πραματακια πες μου να κανω για να το λειτουργησω,δεν ειμαι τοσο ψαγμενος οπως εσεις εδω μεσα.Θα γινω ομως οπως την βλεπω.Σε ευχαριστω εκ των προτερω.Α υποψιν αφου το πηρα απο σιγκαπουρη εγγυηση στην ελλαδα καπουτ λογικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Εσυ φιλε firiel τι μου προτεινεις να βαλω δηλ.3 πραματακια πες μου να κανω για να το λειτουργησω,δεν ειμαι τοσο ψαγμενος οπως εσεις εδω μεσα.Θα γινω ομως οπως την βλεπω.Σε ευχαριστω εκ των προτερω.Α υποψιν αφου το πηρα απο σιγκαπουρη εγγυηση στην ελλαδα καπουτ λογικα Και εγώ απ 'έξω το χω πάρει έχουμε την Universal εγγύση της HTC, ότι και να σημαίνει αυτό. Εμένα πότε δεν μου άρεσαν τα ελληνικά windows και έτσι και ελληνικά να είχε θα το γύρναγα. Δική σου επιλογή είναι. Διάβασε για τη rom του Σωτ και δες αν σου κάνει. Από προγράμματα σίγουρα destinator για να χαρείς και το gps. Επίσης Βάλει και το POCKETCM keyboard που για μένα είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο. Αυτά για τώρα. Δες και πράξε Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts