Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πίξελ δεν είναι εμφανές πέρα απο την οθόνη εκκίνησης, οπότε δεν ενοχλέι, απλά ρωτάω μήπως αυτο σημαίνει οτι η οθόνη είναι ελλατώματικη κ αρχίσουν να εμφανίζονται κι άλλα τις επόμενες μέρες; Εαν παραμείνει μόνο αυτό τότε μικρό το κακό.

Σχετικά με το ερώτημα μου όμως τι ισχύει;

Αν η οθόνη θα είναι OK με αυτό το ένα δεν με νοιάζει να το αφήσω κ έτσι, προκειμένου να αποφύγω service, αναμονή κλπ...

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Καλησπέρα!

Μπορεί κάποιος να μου πει αν το Cruise συνεργάζεται άψογα με το Motorola H9;

Γενικά με ποια BT hansfree έχετε ΑΨΟΓΗ συνεργασία;

Ευχαριστώ

• Administrators
Σχετικά με το ερώτημα μου όμως τι ισχύει;

Αν η οθόνη θα είναι OK με αυτό το ένα δεν με νοιάζει να το αφήσω κ έτσι, προκειμένου να αποφύγω service, αναμονή κλπ...

Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα με την οθόνη, ένα "καμένο" pixel είναι καθαρά θέμα τύχης και όχι πρόβλημα αστοχίας ολόκληρης την οθόνης. Δεν έχεις πρόβλημα να το κρατήσεις όπως είναι (εάν δε σε ενοχλεί) και όταν και αν έχεις και άλλο πρόβλημα το αλλάζεις τότε (αρκεί βέβαια να είναι μέσα στο χρονικό περιθώριο κάλυψης της εγγύησης).

Modpic.gif

exthes perasa thn ROM tou bepe 0.67 opera h opoia den exei polla paragmata kai den eida kai kamia diafora sthn taxuthta apo thn original.

shmera evala thn ROM tou udk h opoia einai polu kalhterh ,exei arketa pragmata xrhsima kai einai polu pio grhgorh.opios thelei mporei na thn dokimasei.

• Administrators
Αυτό που με χαλάει με τις ROMs του udk είναι το τεράστιο pagepool με αποτέλεσμα να έχεις ~35ΜΒ ελεύθερη RAM. Κατά τα άλλα είναι όντως αξιόλογες και με το τελευταίο build!

Modpic.gif

emena mou aresei auth giati einai pio lhtourgikh, me thn enoia oti exei pragmata pou mou xriazontai sth douleia mou,opws to remote desktop..

evala kai tou bepe alla lhpoun polla apo mesa.

ante na doume otan tha vgalei h ACE to kalokairi opws akougete ean einai kalhterh.

to thema me to sms pou eixa telika einai kapio bug,to exei kai enas filos mou pou to phranme mazi.

ena to girhseis sta agglika kai regional settings sta ellinika den grafeis mhnymata sta agglika.

• Administrators
ante na doume otan tha vgalei h ACE to kalokairi opws akougete ean einai kalhterh.

Mexri tote, i official ROM tha einai idi pisw se polla pragmata. To mono kalo einai oti tha exeis eggyisi (axreiasti na nai!).

Modpic.gif

Mexri tote, i official ROM tha einai idi pisw se polla pragmata. To mono kalo einai oti tha exeis eggyisi (axreiasti na nai!).

ee kala ...gurizeis pisw to bootloader kai vazeis thn mamisia kai ola kala....

Oxi den ennoousa afto... tin kserw kala ti diadikasia. Apla ithela na tonisw oti to mono pleonektima tis official einai mono afto... oti einai official.

apo auth thn enoia ok...kai t'oti kapioi theloun ta menou sta ellinika

Καλησπέρα,

εχω παρατηρήσει οτι το κινητό δεν κρατάει μερικές απο τις ρυθμίσεις που του έχω κάνει.

Πχ. απο την today screen εχω αφαιρέσει το Link για το i-GO αλλά μετά απο μερικά soft reset (τυχαία), ξαναμπαίνει το link στην today screen και πρέπει να το ξαναβγάλω απο τις ρυθμίσεις.

Επίσης στο φάκελο "Προγράμματα" εχω φτιάξει υποφακέλους κ εχω τακτοποιήσει εκεί τα διάφορα program shortcuts για να μην είναι χύμα. Πάλι μετα απο μερικά soft reset κάποια shortcuts ξαναδημιουργούνται χύμα μεσα στα "Προγράμματα" (διατηρώντας κ αυτά που εχω μετακινήσει στους ανάλογους υποφακέλους). :blink:

Είναι λογικό αυτό?

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Καλησπέρα,

εχω παρατηρήσει οτι το κινητό δεν κρατάει μερικές απο τις ρυθμίσεις που του έχω κάνει.

Πχ. απο την today screen εχω αφαιρέσει το Link για το i-GO αλλά μετά απο μερικά soft reset (τυχαία), ξαναμπαίνει το link στην today screen και πρέπει να το ξαναβγάλω απο τις ρυθμίσεις.

QUOTE]

Για το i-GO αφου ανοιξης την εφαρμογη θα πας

Ρυθμισεις,Για προχωρ.,Εκκιν. και εκαχιστοπ.,και θα ξετσεκαρης το Ενεργ.αυτ.εκτελ.(ειναι πανω πανω) και επισεις αμεσως απο κατω το Αποκρ εισαγ στην οθονη σημερα και εισαι οκ.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Για το i-GO αφου ανοιξης την εφαρμογη θα πας

Ρυθμισεις,Για προχωρ.,Εκκιν. και εκαχιστοπ.,και θα ξετσεκαρης το Ενεργ.αυτ.εκτελ.(ειναι πανω πανω) και επισεις αμεσως απο κατω το Αποκρ εισαγ στην οθονη σημερα και εισαι οκ.

ΟΚ, το βρήκα, ευχαριστώ!

Xiaomi 13T User

Previously

Oxi... ektos kai an exeis balei kamia periergi cooked ROM.

Αυτό ειναί το περίεργο, το έχω μόλις 4 μέρες και είναι το πρώτο WM κινητό (οπότε δεν εχω πειράξει ακόμα τίποτα) και γι' αυτό ρωτάω μήπως εγώ κάνω κάτι λάθος...

Xiaomi 13T User

Previously

Αυτό ειναί το περίεργο, το έχω μόλις 4 μέρες και είναι το πρώτο WM κινητό (οπότε δεν εχω πειράξει ακόμα τίποτα) και γι' αυτό ρωτάω μήπως εγώ κάνω κάτι λάθος...

Δοκίμασε, όταν φτιάξεις τα πάντα όπως θες να κάνεις έναν τερματισμό.

Επίσης χάνει και ρυθμίσεις ? όπως wifi password ή bluetooth partnerships, gprs connections ?

Kill with Power !!!

Καλησπέρα παιδιά,

να ρωτήσω κι' εγώ κάτι, όταν έχω ανοιχτό το GPS και δουλεύει το Destinator 7, κάθε λίγα δευτερόλεπτα ακούγεται ένα γκλιν-γκλιν, ξέρει κανείς τί σημαίνει αυτός η ήχος?

Thanks.

** EDIT **

Ξέρει κανείς επίσης κανένα bluetooth συμβατό με το Touch Cruise? Είδα αυτό, αλλά είναι πανάκριβο, κάτι πιο φτηνό υπάρχει? Δεν με ενδιαφέρει να είναι HTC βέβαια.

Καλησπέρα,

Επίσης στο φάκελο "Προγράμματα" εχω φτιάξει υποφακέλους κ εχω τακτοποιήσει εκεί τα διάφορα program shortcuts για να μην είναι χύμα. Πάλι μετα απο μερικά soft reset κάποια shortcuts ξαναδημιουργούνται χύμα μεσα στα "Προγράμματα" (διατηρώντας κ αυτά που εχω μετακινήσει στους ανάλογους υποφακέλους). :blink:

Είναι λογικό αυτό?

Μαλλον φταιει η rom της ACE, κατι τετοια μου εκανε το s100, καλυτερα να βρεις καποιο προγραμματακι για να τακτοποιησεις συντομευσεις και φακελους.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Ti thes na peis? :confused:

Μόλις έχεις φτιάξει τα πάντα όπως θες, κράτα το on/off πατημένο μέχρι να σε ρωτήσει για τερματισμό και κάνε ένα τερματισμό.

Kill with Power !!!