Bictor Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dWmgl6hqqqQ Το εκανα και εκει που σβηνει η οθονη και πρεπει να ξανανοιξει στο μενου του bootloader απλα σβηνει και ξανανοιγει ο φωτισμος και παραμενει μαυρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι συμβαίνει ακριβώς. Η οθόνη ανάβει καθόλου; Βλέπεις έστω και λίγο ότι μπαίνει η συσκευή σε bootloader; Αν συνδέσεις τη συσκευή στον υπολογιστή έτσι και μετά τρέξεις μια rom, γίνεται τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Η οθονη ειναι σαν να εχεις βαλει στο PC για screen saver μια μαυρη οθονη.. Καταλαβενεις δλδ οτι η οθονη ειναι ανοιχτη αλλα ειναι μαυρη δεν δειχνει τπτ... Δεν εχω καποια rom για να τρεξω..που μπορω να βρω μια?? Ευχαριστω για την πολύτιμη βοηθεια σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Πιο πάνω σε αυτή τη σελίδα δίνω link για να την κατεβάσεις. Δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Τζιφος.. Το προγραμμα ειπε οτι εγινε επιτυχως αλλα η οθονη δεν ανοιξε ποτε... Πολυ περιεργα πραματα..μαλλον δεν τον γλυτωνω τον γερμανο ε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Μάλλον τότε μιλάμε για hardware πρόβλημα. Έχεις εγγύηση; Επικοινώνησε με την ACE Hellas, την επίσημη αντιπροσωπεία. Σίγουρα δεν σου έπεσε ή το χτύπησες κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Μάλλον τότε μιλάμε για hardware πρόβλημα. Έχεις εγγύηση; Επικοινώνησε με την ACE Hellas, την επίσημη αντιπροσωπεία. Σίγουρα δεν σου έπεσε ή το χτύπησες κάπου; Ναι ειμαι σιγουρος πανω στο γραφειο ηταν, το ειχα συνδεσει με το PC για να περασω επαφες αλλα δεν το εβλεπε το PC. Ετσι εκλεισα το κινητο και οταν το ξανανοιξα ειχαμε αυτη την ιστορια...:wacko: Εγγυηση δεν εχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Η οθόνη δεν έχει φωτισμό, μέσα όμως φαίνεται τίποτα ή έχει σβήσει τελείως; Δύσκολα τα πράγματα μιας και μπορεί να είναι οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 εαν πατησεις καποιο κουμπι το on/off ας πουμε που ξεκλειδωνει αναβει ο φωτισμος της οθονης αλλα αλλα δεν δειχνει τπτ-μαυρο... ειναι ευκολο να δοκιμασω να βγαλω την οθονη κ να την ξαναβάλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 ειναι ευκολο να δοκιμασω να βγαλω την οθονη κ να την ξαναβάλω?? http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor_htc_touch_cruise/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=392301 http://mikechannon.net/PDF%20Manuals/HTC%20Polaris%20Service%20Manual.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 τον σεπτεμβριο του 2009 μου ειχε πεσει υγρο πανω στο cruise.το ειχα παει στο service και μου ειπαν να αλλαξουν την οθονη με δικη μου χρεωση βεβαια γιατι δεν καλυπτει ζημιες απο υγρα . η οθονη δουλευε κανονικα αφου το ειχα καθαρισει εξονυχιστικα το κινητο,και δεν δεχτηκα να πληρωσω 250 ευρω περιπου για αλλαγη οθονης. τωρα μετα απο ενα χρονο,συνεχιζει να ειναι μια χαρα! δεν θα επρεπε αν ελεγαν αληθεια,να εχει οξειδωθει εντελως και να μη δειχνει τιποτα? η υπαρχει περιπτωση και τωρα να τα παιξει η οθονη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Το πρόβλημα της οξείδωσης έχει να κάνει κυρίως με την πλακέτα. Εκεί δημιουργεί συνήθως προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Το πρόβλημα της οξείδωσης έχει να κάνει κυρίως με την πλακέτα. Εκεί δημιουργεί συνήθως προβλήματα.του εχω βαλει μια rom xtreme. εχεις υπ οψιν σου ποια ειναι η πιο καλη απο cooked< Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με τις μαγειρεμένες rom σε αυτή τη συσκευή. Πάντως πιστεύω ότι με μια ματιά στο xda-devs θα πάρεις γρήγορα μια εικόνα φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Μόνο κάποιος τεχνικός που έχει ασχοληθεί με αυτές τις συσκευές θα μπορέσει να σου δώσει μια σίγουρη απάντηση. H οθόνη του Artemis... http://www.pdacenter.ru/images/IMG_1132.jpg Και το πίσω μέρος της οθόνης του Polaris... http://www.pdacenter.ru/images/htc-touch-cruise-51.jpg Δεν μου φαίνεται να ταιριάζουν. Θα έλεγα να ανοίξεις τη συσκευή σου με τους παρακάτω οδηγούς οι οποίοι είναι κατατοπιστικότατοι και αν δεν κάνει αυτή που έχεις, να παραγγείλεις μία από το ebay να κάνεις τη δουλειά σου. Πρέπει όμως να έχεις στα υπόψιν ότι μπορεί να μην φταίει η οθόνη υποχρεωτικά αλλά να είναι και θέμα πλακέτας. Guide: HTC Cruise Polaris Screen replacement/dismantling http://www.pdacenter.ru/razborka/razbor_htc_touch_cruise/ τελικά το δοκίμασα. πράγματι δε ταιριάζουν οι οθόνες όχι από θέμα βάσεις αλλά από θέμα σύνδεσης. δυστυχώς δε μπορω να συνδεσω την οθόνη του P3300 με το P3650. Παρ όλα αυτά την ώρα που πήγα να το κλείσω άρχισε να δουλευει η παλιά οθόνη. Όταν το έκλεισα όμως δε λειτουργούσε, κάπου εκεί στο κλείσημο χάνει την επαφή του. Θα κάνω μερικά πειράματα μπας και βγει άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Άρα λογικά είναι θέμα σύνδεσης/επαφής και όχι οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Τελικα παει για ανακυκλωση το cruise....:( Μου το επιστρεψανε απο το service λεγοντας οτι ειναι πιο ακριβοτερο να το φτιαξεις απο να το παρεις καινουργιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Άρα δεν είχε η οθόνη το πρόβλημα αλλά η motherboard να υποθέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Καλησπέρα, Πρόσφατα έβαλα ένα wifi router που δίνει η HOL (NetFasteR WLAN). Μέχρι και σήμερα δεν είχα νομίζω ποτέ πρόβλημα να συνδεθώ μέσω wifi με οποιοδήποτε router, είτε το προηγούμενο το δικό μου είτε σε καφετέριες κτλ. Με το συγκεκριμένο δεν βρίσκω τρόπο να συνδεθώ αν το έχω κλειδωμένο με pass σε οποιοδήποτε συνδυασμό αφάλειας και αν έχω προσπαθήσει. προσπαθεί για κανένα λεπτό και αφου δεν καταφέρνει κάτι, μου πετάει αυτο: "cannot connect to the network. Check your network and service provider settings and try again" (αυτή τη στιγμή δεν δυνδέεται ούτε και με το wifi ξεκλείδωτο....:mad:) σημ. Οποιοσδήποτε έχει προσπαθήσει με άλλο κινητό (HTC HD, iphone) μπαίνει κατευθείαν με το pass που έχω βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Αυτό το θέμα σύνδεσης του Polaris με το ασύρματο router μου το είχα κι εγώ όταν είχα ακόμα το Polaris... δεν είχα τη μαμα-ROM (φορούσε την m-Amine 2.0) αλλά το πρόβλημα το εμφάνισε ξαφνικά, χωρίς να αλλάξω κάτι στο κινητό ή στο router. Αν θυμάμαι καλά, είχα διαγράψει εντελώς τη σύνδεση από το κινητό και μετά από μερικές προσπάθειες κατάφερε να συνδεθεί κανονικά με το router. Φαντάζομαι όμως ότι θα το έχεις ήδη δοκιμάσει αυτό. :rolleyes: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) Φαντάζομαι όμως ότι θα το έχεις ήδη δοκιμάσει αυτό. :rolleyes: Δυστυχώς ναι... :worry: οπουδήποτε αλλού μπαίνει ρε ****το...αυτό είναι που με τσαντίζει... Έχω δοκιμάσει όλους του πιθανούς συνδιασμούς στα settings...και τιποτα... :( Edited November 24, 2010 by octap79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Μήπως να κάνεις ένα hard reset να δοκιμάσεις; Πάρε ένα backup πρώτα για να το επαναφέρεις οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Μήπως να κάνεις ένα hard reset να δοκιμάσεις; Πάρε ένα backup πρώτα για να το επαναφέρεις οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις. Μάλλον αυτό θα κάνω, αλλά βαριέμαι πλέον την διαδικασία λίγο... Με SPB backup θα το κάνω λογικά, απλά πρέπει να το θυμηθώ λίγο, μην κρατήσω backup που θα μου επαναφέρει το "πρόβλημα", αν και δεν είμαι σίγουρος οτι κάνει backup system αρχεια και να το θέλω δηλαδη... Ευχαριστώ για την απάντηση Athan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 έχω ένα θεματάκι με το sync του ημερολογίου από το Oulook Βασικά ένα ημερολόγιο συγχρονίζει (default) ή μπορεί και περισσότερα από ένα; Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Βασικά ένα ημερολόγιο συγχρονίζει (default) ή μπορεί και περισσότερα από ένα; Ένα ημερολόγιο φυσικά. Λες κάτι που δεν έχω καταλάβει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts