karhariasgr Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 δωσε μου το μαιλ σου να σου στειλω το βραδυ ενα msn που μου εχει δουλεψει στο 9000 σε ολες τις ρομ που εχω δοκιμασει.μπορει να σου δουλεψει :O karhariasgr @ gmail.com σε ευχαριστώ φίλε, ελπίζω να δουλέψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 HELP κ πάλι με κάποιο τρόπο δηλώθηκε τα αρχεία cab να ανοίγουν με το Astronavigator II. Το πρόγραμμα αυτό το είχα portable περασμένο μέσα. Έσβησα τον φάκελο κ τώρα με ρωτάει πως να ανοίξω το πρόγραμμα αυτό.?? Πως θα του δηλώσω ότι είναι εκτελέσημο αρχείο για εγκατάσταση? Σε desktop Windows ξέρω πως γίνεται, αλλά σε Windows Mobile??? θενξ in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Όποιος τελευταία βρήκε χρόνο να δοκιμάσει νέες ΡΟΜ απο τους xda ή κ απο αλλού;), μπορεί να μας πεί σε ποια κατέληξε ώς καλύτερη? Με ενδιαφέρει να υπάρχει κάποια που να ενσωματώνει ένα στρωτό - απο άποψη ταχύτητας - Manilla 3D..Με το ίδιο δλδ μενού του Diamond? Φίλε καρχαρία, αφ'ενός καλό θα ήταν να αλλάξεις κ το μαιλ σου να μην πλημμυρίσεις με σπαμ, κ αφ'ετέρου δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το πρόγραμμα αυτό που σε ενοχλεί(κ μετά το ξαναβάζεις??) Edit:To εχεις γράψει,δεν ίσχύει το παραπάνω... Κ τελευταίο, ίσως έπρεπε να αλλάξει το θέμα του thread σε Touch Cruise P3650 '08?:lol: Οσονούπω φθάνει κ το αδερφάκι κ θα χάσουμε την μπάλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Κ τελευταίο, ίσως έπρεπε να αλλάξει το θέμα του thread σε Touch Cruise P3650 '08?:lol: Οσονούπω φθάνει κ το αδερφάκι κ θα χάσουμε την μπάλα.. Υπάρχει ήδη thread με την κωδική του ονομασία... HTC Iolte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Λαγουδάκης ευχαριστώ για το pm, έτρεξα το MSN που σου έστειλες αλλά δεν έπαιξε. Τελικά πέρασα αυτό που βρήκα από τους XDA αλλά με format. Σωστά αναφέρθηκε ότι αν περαστεί μια version του MSN, παιξει δε παίξει, για να περαστεί άλλη χρειάζεται Hard Reset. Τελικά όλα οκ, τώρα με τις ρυθμίσεις GPRS της WIND δε ξέρω τι πρέπει να κάνω. Ας ελπίσουμε να βγει άκρη. Ευχαριστώ κ πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 μια βοηθεια... θελω να βαλω καποιον καλυτερο dial pad που να με βοηθαει να κανω γρηγορη αναζητηση ονοματων στα Ελληνικα. ποιο προτεινετε? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Μπορείς και με το ίδιο dialpad. Απλά βάλε αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 ευχαριστω! Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Kαλημέρα Μετά την "απαλλαγή" που μου κάνανε απο το Asus :X εψαχνα αντικαταστατη και βρηκα ενα touch cruise με 200 ευρω, σε αριστη κατασταση κ εγγυηση. Αξιζει λέτε? Μπορει να ποσταρει καποιος γρηγορες εντυπσωσεις για gps αποδοση ή προβληματα και συμβατοτητα με igo8.3... σειρα? Τι άλλο να προσέξω? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Καλή συσκευή και σε καλή τιμή. Είναι καλύτερο από το ASUS που είχες, είναι μια συσκευή χωρίς προβλήματα και ποιτική κατασκευή. Στο GPS όμως υστερεί έναντι του ASUS χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Kαλημέρα Μετά την "απαλλαγή" που μου κάνανε απο το Asus :X εψαχνα αντικαταστατη και βρηκα ενα touch cruise με 200 ευρω, σε αριστη κατασταση κ εγγυηση. Αξιζει λέτε? Μπορει να ποσταρει καποιος γρηγορες εντυπσωσεις για gps αποδοση ή προβληματα και συμβατοτητα με igo8.3... σειρα? Τι άλλο να προσέξω? μια χαρα επιλογη θα κανεις. και η τιμη καλη και η συσκευουλα πεταει με μια καλη ρομ θα εχεις ολα τα καλουδια των ακριβοτερων συσκευων της htc. οσο για το gps δεν εχει καμμια ασυμβατοτητα με igo8.3....αλλα και με τα υπολοιπα προγραματα πλοηγησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Στο δικό μου ,πάντως, το Gps δούλευε άψογα και "κλείδωνε" σε ελάχιστο χρόνο 8 δορυφόρους με το τελευταίο radio. Συμφωνώ ότι είναι ακόμα μια πολύ καλή και έξυπνη επιλογή. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Μα γιαυτό και είπα ότι κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Όπως και να το κάνουμε όμως το Sirf Star III είναι ανώτερο chipset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Στα 200Ε φιλε και για τη κατασταση που λες και τις δυνατοτητες βεβαια που εχει απλα στο χαριζουνε!! Μη ξεχνας δε παει πολυς καιρος που πολλοι απο εδω μεσα για να παρουμε Ελληνικο κρουζ με iGO διναμε 750Ε!!!:wacko: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Έτσι είναι... η τιμή είναι όντως πολύ καλή, αρκεί να είναι και η κατάσταση της συσκευής εξίσου καλή! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Παιδια ευχαριστω όλους για την γρήγορη ανταπόκριση :D Κατι τέτοιο είχα και εγώ στο μυαλό μου αλλά ήθελα επιβεβαίωση απο χρήστες-γνώστες!! Οι rom που κυκλοφορουν παντως με μια πρωτη ματια ειναι απιστευτες! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Από ROM...όρεξη να έχεις να φλασάρεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoHta Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Από ROM...όρεξη να έχεις να φλασάρεις. :rolleyes: Amine 2.0 με κλειστά μάτια μόλις το πάρεις στα χέρια σου... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=430745 την έχω πόσους μήνες και δεν αλλάζω το cruisακι πλεον με τίποτα μέχρι να βγει κάτι που να έχει πραγματικά added value... ...και μην ακούς μερικούς που λένε για sirfstarIII και λοιπές κακίες...όταν πάρουν με το καλό τη γερμανική κυρία με τα 1150cc θα ηρεμήσουν και θα ψάχνουν για cruise και θηκούλα στο τιμόνι...(εσωτερικό καυστικό αστειάκι :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ...και μην ακούς μερικούς που λένε για sirfstarIII και λοιπές κακίες...όταν πάρουν με το καλό τη γερμανική κυρία με τα 1150cc θα ηρεμήσουν και θα ψάχνουν για cruise και θηκούλα στο τιμόνι...(εσωτερικό καυστικό αστειάκι :p) Την βρήκαμε την γερμανική κυρία! Τώρα εάν σου περισσεύει μια θηκούλα... δεν θα πω όχι! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Ναι καπου την πηρε το ματι μου αυτη την rom.xda ειναι ...ορεξη να εχεις το απογευμα θα ξερω λογικα.Αυτο ή ενα omnia..;....ή pantofla απο την γυναικα:lol::lol: off topic: athanaso καλοριζικη και παντα ορθιος!!Να την βγαλεις βολτα ανα τας Ευρωπας την κυρια;) θα το απολαυσετε Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Όλοι μας σχεδόν έχουν το Cruise μόλις ένα χρόνο τώρα. Τότε όντως έπαιρνες το ελληνικό με 750€ κ αγγλικό με 580-600€! Η συσκευή ουσιαστικά δεν είναι σχεδόν καθόλου παρωχημένη, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, απενταντίας, ο αντικαταστάτης του, σε μερικά σημεία υπολείπεται του προκατόχου.. Αυτό βελτιώνεται ακόμη κ με τις νέες ΡΟΜ που μπορείς να του φορέσεις, (πχ εγώ δεν το έχω κάνει ακόμη) Απλά με την πρακτική της HTC, πολλές συσκευές πέφτουν στο εμπόριο κ αναγκαστικά πέφτουν κ τιμές των ελάχιστα "παλιών". Βεβαίως καλό κ το Ομνια, αλλά δεν νομίζω να το βρείς με 200€...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ο αντικαταστάτης του, σε μερικά σημεία υπολείπεται του προκατόχου.. Θες να γίνεις πιο αναλυτικός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 εχω την εντυπωση οτι "αντικαταστατες"δεν βγαινουν πια,αυτο το λεγαμε παλια,πχ qtek 2020-2020i και ισως s100-s200,πιο εντονο ηταν αυτο στα smartphones...γνωμη μου ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Δεν έχεις άδικο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως μπορούμε να μιλάμε για αντικαταστάτη μιας και έχει ακόμα και το ίδιο όνομα... Cruise '09. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Πραγματικα ετσι ειναι το iolite η cruze 09 ειναι αντικαταστατης του TC! Δεν ειναι μονο η ονομασια αλλα και το σχημα με την απαραιτητη σμικρυνση βεβαια(σημεια των καιρων) που παραπεμπη στο "παλιο" κρουιζακη!:) Παντως αυτο με τα πολυπλειθη νεα μοντελα της htc δε μου αρεσει ιδιατερα ουτε εμενα! Να το δεχτω σε εταιριες που βγαζουν μοντελα της σειρας η πιο οικονομικα τελος παντων,αλλα για κινητα τα οποια πουλουντε στην Ελλαδα 750Ε και με αρκετη περιπετοια και χρονο αναμονης να τα αγορασεις οσο ειναι φρεσκα,και μετα απο λιγο καιρο να τα βλεπεις σε αγγελιες πληρως εξοπλισμενα και σε πραγματικα καλη κατασταση και προσεγμενα να πουλουντε προς μολις 200Ε η και λιγοτερο ε αυτο δε λεει!!Καλυτερα να τα παντρευεσε παρα αυτο το πραγμα!! Και προτιμω να βγαζει η εταιρια 1 καλο μοντελο σε καθε κατηγορια και να υπαρχει ο λογικος αντικαταστατης του σε ευλογο χρονικο διαστημα παρα αυτο το μπαχαλο που γινετε τωρα και που κυριως χαμενοι ειναι οι κατοχοι Ελληνικων μοντελων που τα περνουν για τη δουλεια τους η για το χομπι τους και λιγοτερο χαμενοι οι users που τα περνουν πρωτοι απο expansys π.χ. με σκοπο να παιξουν με διαφορες ROM να τα χαρουν 2-3 μηνες η και λιγοτερο και να τα σπρωξουν με τη τιμη ακομα ψηλα! Δυστυχως εγω ανηκω μονιμα στους χαμενους στη 1η κατηγορια δλδ και αυτο δε μου αρεσει(η τακτικη απαξιωσης των μοντελων απ την εταιρια δλδ)οπως πιστευω και σε πολλους αλλους! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts