christou Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 athanaso ευχαριστω... ξερεις γιατι να ρωτησω ομως κατι μηπως ξερει κανεις... αυτο το magiCALL TO 2 στο ipmart λενε οτι το λουκουμακι δεν δουλευει σωστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 athanaso ευχαριστω... ξερεις γιατι να ρωτησω ομως κατι μηπως ξερει κανεις... αυτο το magiCALL TO 2 στο ipmart λενε οτι το λουκουμακι δεν δουλευει σωστα... Se esena den doulevei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 δεν το δοκιμασα ακομα .... διαβασα τα σχολια και διστασα... θα δοκιμασω και θα αναφερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 δυστηχως μετα απο reset βγαινει trial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Epeidi den to exw diathesimo afti ti stigmi. Steile ena pm ston zaharaki pou to exei se mia syllogi pou eixe kanei gia to Kaiser kai doulevei sigoura. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Giati den dokimazeis tin v2.0? Tha tin breis sto idio meros. το βρήκα, δουλεύει μια χαρά, ευχαριστώ:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 ποια Radio Rom εχετε βαλει στο Polaris εσεις?Εγω εβαλα την Murata(1.58.21.23).Να βαλω την τελευταια καλυτερα(1.64.08.21)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Egw me tin Murata pote den eida kati to idiaitero. Panta protimw tin teleftaia. (Den exeis na xaseis tipota me to na dokimaseis kai na apofasiseis poia einai i kalyteri gia ta dika sou ta dedomena). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 χρόνια πολλά athanaso77:clap: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Efxaristw... na sai kala! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 χρονια πολλα athanaso77 να εισαι παντα καλα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stilatos Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 χρόνια πολλά και από μένα φίλε athanaso77:) Παράθεση Spiros :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Paidia efxaristw poly gia tis efxes!!! Ta pio polla xronia polla ta exw parei apo to myphone simera! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 χρονια πολλα athanaso77 !!! να εισαι παντα γερος και δυνατος και σ' ευχαριστουμε για ολα !! Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Χρόνια σου πολλά και απο μένα με υγεία και ευτυχία! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Χρόνια Πολλά κ απο Εμένα athanaso77.Ευχαριστούμε για τις βοήθειες κ τις απαντήσεις που πάντα περιμένουμε! Υγεία κ ευτυχία σε σένα κ τους δικούς σου λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stilatos Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 προσπαθώ να βάλω την Polaris_Radio_1.64.06.04 αλλά κολλάει το pda. έχω την 1.58.21.23 επίσης δοκίμασα και της υπόλοιπες αλλά το ίδιο παθαίνει, κολλάει:( Υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Spiros :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGE_IOANNOU Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Γειά χαρά σε όλους! Μήπως έχει κανείς τις οδηγίες χρήσης στα ελληνικά σε ψηφιακή μορφή? Αν,αν ας βάλει ένα link η' ας στείλει pm παρακαλώ.. Ευχαριστώ πολύ :O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braveheart1 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 μια ερωτηση παιδιά έχω (για την ώρα:wacko:). Πήρα τη συσκευή απο τον κωτσόβολο αλλά όταν την άνοιξα σπίτι ήταν παραβιασμένη η ταινία ασφαλείας. Απότι είδα όλα πρέπει να είναι οκ αλλά δεν υπάρχει θήκη μέσα. Κανονικά πρέπει να υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 μια ερωτηση παιδιά έχω (για την ώρα:wacko:). Πήρα τη συσκευή απο τον κωτσόβολο αλλά όταν την άνοιξα σπίτι ήταν παραβιασμένη η ταινία ασφαλείας. Απότι είδα όλα πρέπει να είναι οκ αλλά δεν υπάρχει θήκη μέσα. Κανονικά πρέπει να υπάρχει? Κοιταξε το βιβλιαράκι ή το κουτι γραφει τι περιέχει η συσκευασία, μάλλον έχουν αφαιρέσει τη θήκη. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braveheart1 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Κοιταξε το βιβλιαράκι ή το κουτι γραφει τι περιέχει η συσκευασία, μάλλον έχουν αφαιρέσει τη θήκη. τελικά όχι, η θήκη υπάρχει. Δυστυχώς όμως αν το καταλαβαίνω καλά έχουν αφαιρέσει την micro sd καρτα για το iGO. Η συσκευασία λογικά πρέπει να έχει τρείς κάρτες, σωστά? Μία μεγάλη, μία μεσαία και τη μικρή που λογικά ταιριάζει στη συσκευή. Ε απο τη συσκευασία λέιπει η μικρή κάρτα. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αυτό? (οτι πρέπει να υπάρχουν τρεις καρτες για το igo). Και άντε τώρα να παραδεχτούν στον Κωτσοβολο οτι πούλησαν λειψή συσκευασία:mad:.Καμιά ιδέα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 τελικά όχι, η θήκη υπάρχει. Δυστυχώς όμως αν το καταλαβαίνω καλά έχουν αφαιρέσει την micro sd καρτα για το iGO. Η συσκευασία λογικά πρέπει να έχει τρείς κάρτες, σωστά? Μία μεγάλη, μία μεσαία και τη μικρή που λογικά ταιριάζει στη συσκευή. Ε απο τη συσκευασία λέιπει η μικρή κάρτα. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αυτό? (οτι πρέπει να υπάρχουν τρεις καρτες για το igo). Και άντε τώρα να παραδεχτούν στον Κωτσοβολο οτι πούλησαν λειψή συσκευασία:mad:.Καμιά ιδέα κανεις? επρεπε να το πας κατευθειαν πισω... Αντε τωρα να σε πιστεψουν αν το πας την Δευτερα :X Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braveheart1 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 επρεπε να το πας κατευθειαν πισω... Αντε τωρα να σε πιστεψουν αν το πας την Δευτερα :X και σαμπως θα το παω και δευτερα? Το πήρα εσπευσμένα απο τον κωτσοβολο του αεροδρομίου (στην αναμονή της ανταποκρισής μου) γιατί έφευγα ταξίδι και το ήθελα να το εχω. Τώρα είμαι εξωτερικό...:( Φαντάζομαι οτι καποιοσ πωλητης τους καβάτζωσε την καρτούλα. Ήταν και η τελευταία συσκευή που τους είχε μεινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm660 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Υπάρχει πρόγραμμα για το με το οποίο να μετράμε την μέγιστη ταχύτητα του αυτοκινήτου μας ? Ευχαριστώ!!! :thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 και σαμπως θα το παω και δευτερα? Το πήρα εσπευσμένα απο τον κωτσοβολο του αεροδρομίου (στην αναμονή της ανταποκρισής μου) γιατί έφευγα ταξίδι και το ήθελα να το εχω. Τώρα είμαι εξωτερικό...:( Φαντάζομαι οτι καποιοσ πωλητης τους καβάτζωσε την καρτούλα. Ήταν και η τελευταία συσκευή που τους είχε μεινει... Επειδη εχω παθει κατι αναλογο, η μονη σου ελπιδα ειναι να το πας μεσα στην ιδια μερα και χωρις να εχεις πειραξει τιποτα... Η τουλαχιστον να εκανες ενα τηλεφωνο αμεσως να τους ελεγες πως εχουν τα πραγματα και να αφηνες ενα ονομα Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts