KostasGre Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Παιδες..δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ για να ρωτησω αυτο που θελω..αλλα σορυ αν δεν ειναι το καταλληλο...Κανα μεταχειρισμενο κρουζακι παιζει??.. PS:Και παλι σορυ αν κανω ποστ σε λαθος τοπικ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Παιδες..δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ για να ρωτησω αυτο που θελω..αλλα σορυ αν δεν ειναι το καταλληλο...Κανα μεταχειρισμενο κρουζακι παιζει??.. PS:Και παλι σορυ αν κανω ποστ σε λαθος τοπικ:) αν κοιταξεις τις αγγελιες θα βρεις αρκετα και σε αρκετα καλες τιμες θα ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 αν κοιταξεις τις αγγελιες θα βρεις αρκετα και σε αρκετα καλες τιμες θα ελεγα αν ειναι ευκολο στειλε μου λιγο λινκ με αγγελιες γιατι δεν το βρισκω:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 αν ειναι ευκολο στειλε μου λιγο λινκ με αγγελιες γιατι δεν το βρισκω:wacko: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39&order=desc&page=3 εδω εχει 2-3 κομματια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39&order=desc&page=3 εδω εχει 2-3 κομματια... Δυστηχως μου βγαζει αυτο: Λυπούμαστε, KostasGre. Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους: 1. Είναι πιθανόν να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρήσατε να τροποποιήσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία διαχείρισης; 2. Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι αμέσως μετά την εγγραφή σας λαμβάνετε ένα νέο email, στο οποίο περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. 3. Σημειώνεται ότι στις περιοχές που σχετίζονται με το ειδησεογραφικό μέρος του myPhone.gr επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης μόνο από τα μέλη, που έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 μαλλον δεν εχεις ικανο αριθμο μηνυματων. βαλε στην αναζητηση να βρεις τους χρηστες odytsak kai aivadream... στειλτους pm και αν δεν τα χουν δωσει το συζητατε;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 μαλλον δεν εχεις ικανο αριθμο μηνυματων. βαλε στην αναζητηση να βρεις τους χρηστες odytsak kai aivadream... στειλτους pm και αν δεν τα χουν δωσει το συζητατε;) ευχαριστω πολυ ρε φιλαρακι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 ευχαριστω πολυ ρε φιλαρακι;) τιποτις φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Προώθηση κλήσης πως κάνουμε; (την έχω εδώ και καιρό αυτή την απορία:X) Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 ευχαριστω πολυ ρε φιλαρακι;) Des kai edw ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 ξερει κανεις με ποιο προγραμμα μπορουμε να εγκαταστησουμε αρχεια .exe χωρις να το συνδεσουμε με το pc?? καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει ενα τετοιο app αλλα δεν 8υμαμαι που... Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Προώθηση κλήσης πως κάνουμε; (την έχω εδώ και καιρό αυτή την απορία:X) Settings-Personal-phone. Πιέστηκε πολυ το cruise στην τσεπη μου και η μιση οθονη εχει σταμπα που φενεται μονο κατω απο λαμπα φθοριου. Σκευτομαι να το χειρουργησω, μαλλον η μεμβρανη πιεζη το εσωτερικο, να το κανω ή να ψαχτω με την εγγυηση(χλωμο)? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Settings-Personal-phone. Πιέστηκε πολυ το cruise στην τσεπη μου και η μιση οθονη εχει σταμπα που φενεται μονο κατω απο λαμπα φθοριου. Σκευτομαι να το χειρουργησω, μαλλον η μεμβρανη πιεζη το εσωτερικο, να το κανω ή να ψαχτω με την εγγυηση(χλωμο)? Μηπως Κωστα το εκανες επίτηδες για να παρεις Diamond ?????? Λέω εγω τώρα :lol: :p :lol: :p :lol: :p :lol: :p :lol: :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Settings-Personal-phone. Πιέστηκε πολυ το cruise στην τσεπη μου και η μιση οθονη εχει σταμπα που φενεται μονο κατω απο λαμπα φθοριου. Σκευτομαι να το χειρουργησω, μαλλον η μεμβρανη πιεζη το εσωτερικο, να το κανω ή να ψαχτω με την εγγυηση(χλωμο)? Eisai sthn eggyisi den to sizitame tote... giati na valeis xeri kai na thn xaseis.. Milas gia ena orthogonio paralilepipedo sto kentro pou pianei to 1/3 ths othonis... an na den nomizw na ftaiei h piesh alla astoxia ylikou ... eixa to idio prob... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Θα το καταλάβουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα. Ας προσπαθήσεις όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Eisai sthn eggyisi den to sizitame tote... giati na valeis xeri kai na thn xaseis.. Milas gia ena orthogonio paralilepipedo sto kentro pou pianei to 1/3 ths othonis... an na den nomizw na ftaiei h piesh alla astoxia ylikou ... eixa to idio prob... ;) Ετσι ακριβως ειναι, ειχα την εντυπωση πως εγινε απο την τσεπη, το στελνω αυριο. Ποτε περιπου θα το εχω πισω? Θα φαει και Hard Reset? Μαλλον θα το κανω μονος μου το hard reset γιατι η rom μου ειναι μαγειρεμενη. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Μηπως Κωστα το εκανες επίτηδες για να παρεις Diamond ?????? Λέω εγω τώρα :lol: :p :lol: :p :lol: :p Οχι, αλλα θα το φτιαξω, θα το σπρωξω, θα παρω το Diamond και μετα η γυναικα μου θα σπρωξει εμενα απο το μπαλκονι:lol::lol: Περα απο την πλακα ειμαι υποσκεψη, το μονο μειον που βρισκω ειναι η αυτονομια, θα δουμε. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Υπαρχει emulator snes με εικονικο χειριστηριο (touch) οπως στο iphone? Κατι σαν και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=3tjNkcJ4au8&feature=related Off topic το ξερω αλλα δεν ηξερα που να postaro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Θα φαει και Hard Reset? Μαλλον θα το κανω μονος μου το hard reset γιατι η rom μου ειναι μαγειρεμενη. Epanefere tin official ROM kai spl prin to steileis. Ta koitazoun afta kai apoteloun ton simantikotero logo na sou poun oti exeis xasei pleon tin eggyisi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 γεια χαρα σε ολους! :) αρκετές υποχρεώσεις πλέον με αναγκάζουν να απέχω όλο κ περισσότερο από το άθλημα. μήπως έχει κάνεις σας, κάποιο εύκαιρο link με το Destinator 7 + τελευταίο χάρτη και το iGo + τελευταίο χάρτη αλλά να είναι σε μορφή copy/paste στην κάρτα μνήμης? Ανακοινώθηκε κανένας αντικαταστάτης του Cruise? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 μήπως έχει κάνεις σας, κάποιο εύκαιρο link με το Destinator 7 + τελευταίο χάρτη και το iGo + τελευταίο χάρτη αλλά να είναι σε μορφή copy/paste στην κάρτα μνήμης? Rikse mia matia sto ipmart-forum.com kai tha breis oti zitas. Ανακοινώθηκε κανένας αντικαταστάτης του Cruise? To exoume sta xeria mas idi: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200944 (An kai den bgike na antikatastisei to Cruise "episima".) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 τι λέτε τωρα.. βγήκε κιολας αντικαταστάτης?!?! 6 μήνες ζωή είχε το καημένο? δλδ μπαίνουμε στη διαδικασία πώλησεις του .. καινούργιου για το ποιο καινούργιο? άντε παλι απο την αρχη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 τι λέτε τωρα.. βγήκε κιολας αντικαταστάτης?!?! 6 μήνες ζωή είχε το καημένο? δλδ μπαίνουμε στη διαδικασία πώλησεις του .. καινούργιου για το ποιο καινούργιο? άντε παλι απο την αρχη :D Δυστηχως αυτο το ΅αθλημα΅ θελει θυσιες,και βεβαια και λιγο τρελα να τα ακουμπας καθε τοσο κατι που το εκμεταλευοντε με το καλυτερο τροπο οι..εταιριες!!:lol: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 βασικα αστειευόμουν, δε μπορώ να μπω στη διαδικασία αυτή ακόμα δε το πήρα. Στους επόμενους 6 μήνες,να κλείσει χρόνο δλδ ίσως με κανένα καλύτερο, πολύ "υβριδικό" το Diamond. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 λιγο τρελα να τα ακουμπας καθε τοσο κατι που το εκμεταλευοντε με το καλυτερο τροπο οι..εταιριες!!:lol: Kai pio sygkekrimena... i HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts