Administrators athanaso77 Δημ. June 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Με το μεγαλο virtual πληκτρολογιο που διαθετει που ειναι παρα πολυ καλο και κερδιζει τις εντυπωσεις οταν γραφω μια λεξη, την ωρα που τη γραφω (γραφ...) ειναι μικρη. Με το που παταω ομως ολοκληρη την λεξη και μετα Space τοτε στην οθονη του κινητου γινεται ΜΕΓΑΛΗ. Και φυσικα, οταν αποστελεται, στην οθονη του δεκτη εμφανιζεται επισης με ΜΕΓΑΛΑ γραμματα. Παντα 160 χαρακτηρες... Υπαρχει λοιπον καποιος τροπος να ειναι μικροι χαρακτηρες... Οπως αυτοι εδω που βλεπουμε τωρα :) ; Afto pou les symbainei mono sta sms giati etsi prepei na einai. To format twn sms ypostirizei kefalaia grammata mexri 160 xaraktires ana sms. Allou mporeis na grafeis kanonika me mikra. Και τελικα αυτο με το ραδιο δεν το καταλαβα... Ποιο ειναι το προβλημα; Δεν παιζει; ή παιζει χαμηλα; γιατι με το Ν70 μου χαμηλα παιζει, οποτε δεν ειναι προβλημα αυτο... Den exoun oloi problima giati einai thema akoustikwn. Ean esena doulevei swsta, den yparxei kati na se aposxolei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Ρε παιδιά η ρυθμίσεις για Cosmote internet που έχει μέσα το Touch Cruise είναι σωστές; Γιατί όταν προσπαθώ να συνδεθώ μου βγάζει «το μόντεμ απάντησης έχει αποσυνδεθεί». Έχω ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑ αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Ρε παιδιά η ρυθμίσεις για Cosmote internet που έχει μέσα το Touch Cruise είναι σωστές; Γιατί όταν προσπαθώ να συνδεθώ μου βγάζει «το μόντεμ απάντησης έχει αποσυνδεθεί». Έχω ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑ αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Δεν παίζει η κοσμοκάρτα, πρέπει να έχεις συμβόλαιο και να κάνεις μια συνδρομή στο mobile internet. Νομίζω 15€ τα 250ΜΒ, 29,5€ τα 5GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Παραπανω ειπα για ενα προβλημα που εχω που χαλαει η ωρα. Τελικα εκανα οτι μου ειπε ο φιλος αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει. Ξερει κανεις τι αλλο μπορει να φταιει; Σας ευχαριστω πολυ... Κανεις.... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Κανεις.... Βαλε στην τοποικη ωρα +2 Αθηνα,πατα οκ μετα στην 2η ωρα +2 Αθηνα πατα οκ.μετα επελεξε την πρωτη ωρα την τοπικη.Τα κανεις αυτα αφου εχεις απνεργοποιηση την αυτοματη αλλαγη ωρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Βαλε στην τοποικη ωρα +2 Αθηνα,πατα οκ μετα στην 2η ωρα +2 Αθηνα πατα οκ.μετα επελεξε την πρωτη ωρα την τοπικη.Τα κανεις αυτα αφου εχεις απνεργοποιηση την αυτοματη αλλαγη ωρας Ευχαριστω φιλε loydcoyl.Εκανα οτι μου ειπες τωρα μενει να δουμε αν δουλευει σωστα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Ρε παιδιά η ρυθμίσεις για Cosmote internet που έχει μέσα το Touch Cruise είναι σωστές; Γιατί όταν προσπαθώ να συνδεθώ μου βγάζει «το μόντεμ απάντησης έχει αποσυνδεθεί». Έχω ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑ αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Prepei na kaneis kapies allages mesa sths ruthmiseis tou diktuo..autes pou exei proegatesthmenes den einai teleios swstes.. Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Prepei na kaneis kapies allages mesa sths ruthmiseis tou diktuo..autes pou exei proegatesthmenes den einai teleios swstes.. Οι ρυθμίσεις πρέπει να είναι σωστές γιατί έχω βάλει την data card (on the go) και συνδέεται κανονικά στο internet. το πρόβλημα πιστεύω ότι οφείλεται στην κοσμοκάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Είμαι χρήστης κανένα 5μηνο του cruise.Ομολογώ ότι έκανα στροφή σε windows mobile γιατί πίστευα ότι θα υπάρχουν άπειρα applications και εφαρμογές που θα γινόταν το ppc ένα εργαλείο ανάγκης..Τελικά μετά από 5 μήνες κάνω ό,τι λειτουργίες έκανα και με symbian. Το μόνο πρόγραμμα που πραγματικά με εξυπηρετούσε ήταν το εορτολόγιο που τελικά όπως προανέφερα ήταν η αιτία να κολλήσει το cruise. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει προτείνοντας κάποια "δυνατά" προγράμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. Τι είδους προγράμματα θέλεις? Τι ανάγκες έχεις ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Είμαι χρήστης κανένα 5μηνο του cruise.Ομολογώ ότι έκανα στροφή σε windows mobile γιατί πίστευα ότι θα υπάρχουν άπειρα applications και εφαρμογές που θα γινόταν το ppc ένα εργαλείο ανάγκης..Τελικά μετά από 5 μήνες κάνω ό,τι λειτουργίες έκανα και με symbian. Το μόνο πρόγραμμα που πραγματικά με εξυπηρετούσε ήταν το εορτολόγιο που τελικά όπως προανέφερα ήταν η αιτία να κολλήσει το cruise. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει προτείνοντας κάποια "δυνατά" προγράμματα? Yparxoun dynata programmata. Ta WM den exoun kamia sxesi me to symbian. Apla profanws den to exeis psaksei arketa. Rikse mia matia edw na deis kapoies apo tis efarmoges pou proteinontai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Γνωρίζουμε όλοι ότι το Touch Cruise είναι, από θέμα δυνατοτήτων, αλλά και design, ένα πολύ υψηλού επιπέδου μηχάνημα. Όμως "ο εχθρός του καλού είναι ΠΑΝΤΑ το καλύτερο" (HTC Diamond). Όσοι,λοιπόν, είχαν την τύχη να δουν από κοντά το Diamond, από θέμα εμφάνισης και design έχουν να μας πουν κάτι σχετικά? Θυσιάζεται, κατά μια έννοια, άραγε, το εκπληκτικό (κατ' εμέ και κατά πολλόυς) design και γενικά η εμφάνιση (διχρωμία, εκπληκτική οθόνη, compact κατασκευή) του Cruise με την πληθώρα δυνατοτήτων και προσθήκη καινοτόμων λειτουργιών του Diamond? Αξίζει κανείς να το περιμένει γι αυτό το "κάτι παραπάνω" που δίνει ή θα πάρει ένα κινητό που θα δείχνει-ας μου επιτραπεί η έκφραση (τη χρησιμοποιώ για λόγους έμφασης)-πιο "παντόφλα" από τον ΄"προκάτοχό" του? Βεβαίως, θα μου πείτε, η κάθε άποψη είναι υποκειμενική, όμως οι έχοντες ιδίαν πείραν , θα μπορούσαν να εκφράσουν περισσότερο εύστοχα μια αντικειμενική άποψη επί του συγκεκριμένου θέματος. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Θυσιάζεται, κατά μια έννοια, άραγε, το εκπληκτικό (κατ' εμέ και κατά πολλόυς) design και γενικά η εμφάνιση (διχρωμία, εκπληκτική οθόνη, compact κατασκευή) του Cruise με την πληθώρα δυνατοτήτων και προσθήκη καινοτόμων λειτουργιών του Diamond? To prwto pragma pou se entypwsiazei sto Diamond einai... i emfanisi tou! Einai poly pio dynato kai se afto ton tomea apo to Cruise. Αξίζει κανείς να το περιμένει γι αυτό το "κάτι παραπάνω" που δίνει ή θα πάρει ένα κινητό που θα δείχνει-ας μου επιτραπεί η έκφραση (τη χρησιμοποιώ για λόγους έμφασης)-πιο "παντόφλα" από τον ΄"προκάτοχό" του? Ma ti les? To Diamond einai poly (gia tin katigoria) mikrotero apo to Cruise! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTrIxakos Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Exw ena p3650 edw kai 2 bdomades peripou, molis pira ena bluetooth gia to pc, kai prospa8w na to sindesw me to pda gia na mpw internet, alla den ta exw kataferei. Den exw diabasei olo to threat gia to p3650 alla sxedon 20 selides. Psaxna psaxnw alla den borw na brw kati. einai eukolo na me boithisei kaneis? Otan pataw sto active sync sindesi mesw bluetooth, sto onoma tou pc mou exei mono serial port, dn 8a eprepe na exei k activesync? Euxaristw ek twn proterwn! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Τωρα που κυκλοφορησε το diamond με drivers εχει ακουσει κανεις τιποτα και για τα κρουζακια μας? :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 γεια σας, συνηθως φορτιζω το κινητο μεσω το pc με το usb gia να κανω και συγχρονισμο των καινουριων επαφων και γενικα οτι καινουριο εχω περασει στο τηλεφωνο να το περασω και στο pc. πριν μια βδομαδα που πηγα να το φορτισω που εβγαλε ενα μυνημα οτι "Πραγματοποιηθηκε μια αλλαγη στο διακομηστη σας που απαιτει να επαναλαβετε το συγχρονισμο ολων των στοιχειων της συσκευη σας.Οσες αλλαγες εγιναν μετα τον τελευταιο επιτυχη συγχρονισμο θα χαθουν. θελετε να συνεχιστετε?" και αν συμφωνω να γινει η οχι . Θεωρησα πως κατι ειχε αλλαξει στον υπολογιστη μου καθως πριν ειχα βαλει το sp3.συμφωνησα να επαναλαβει το συγχρονισμο και μετα διαπιστωσα οτι ειχα χασει καποια τηλεφωνα και και τα τηλεφωνα απο το touchcube.μεσα στην εβδομαδα στο ξαναφορτισα και δεν μου εκανα κανενα προβλημα. σημερα λοιπον το εβαλα για φορτιση και μου το εμφανισε παλι. τι μπορει να ειναι αυτο? μπορει να μου το εξηγησει κανει?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 ΠΡΟΒΛΗΜΑ! :-) Έχω Wind F2G. Λαμβάνω MMS κανονικά, μου έστειλαν όμως σήμερα ένα VIDEO με MMS, το οποίο εικάζω ότι είναι πάνω από 100kByte. Έχω ορίσει σαν όριο αποστολής στις ρυθμίσεις τα 300kBytes, και στη registry δηλώνει ότι το όριο για τα Εισερχόμενα είναι στο 1MByte... Κι όμως, ξεκινάει να λαμβάνει το MMS, η σύνδεση με τον MMS Server "πέφτει" στα 100kByte (το ελέγχω με το SPB GPRS Monitor), ξανασυνδέεται, μετά από 100k πέφτει πάλι, και συνδέεται μια τρίτη φορά, όπου μου εμφανίζει μήνυμα ότι ΔΕΝ μπορεί να το λάβει, και κρατάει τη σύνδεση με τον MMS Server ανοικτή αυτή τη φορά... Μπορώ να κάνω κάτι για να λάβω το μήνυμα;... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Τωρα που κυκλοφορησε το diamond με drivers εχει ακουσει κανεις τιποτα και για τα κρουζακια μας? :what: Δύσκολο. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Να βάλω anti-virus στο cruise???? Χρειάζεται????? Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Όχι, δεν χρειάζεται. Το μόνο που θα κερδίσεις είναι να "βαρύνεις" τη συσκευή χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 το cruise αραγε θα πεσει καθολου σε τιμη τωρα που βγηκε το diamond:hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Εμένα πάντως η τιμή του εδώ μου φαίνεται ήδη πάρα πολύ καλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 ακομη λιγο πρεπει να το ριξουν ειναι η γνωμη μου:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Δεν πέφτουν τόσο εύκολα οι τιμές τους σε αυτές τις συσκευές (για καινούργια μιλάω πάντα). Δες πόσο πουλάνε τα καταστήματα ακόμα το Ρ3300 και θα καταλάβεις. :wacko: Τα συγκεκριμένα χρήματα πάντως... τα αξίζει το Cruise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 γεια σας, συνηθως φορτιζω το κινητο μεσω το pc με το usb gia να κανω και συγχρονισμο των καινουριων επαφων και γενικα οτι καινουριο εχω περασει στο τηλεφωνο να το περασω και στο pc. πριν μια βδομαδα που πηγα να το φορτισω που εβγαλε ενα μυνημα οτι "Πραγματοποιηθηκε μια αλλαγη στο διακομηστη σας που απαιτει να επαναλαβετε το συγχρονισμο ολων των στοιχειων της συσκευη σας.Οσες αλλαγες εγιναν μετα τον τελευταιο επιτυχη συγχρονισμο θα χαθουν. θελετε να συνεχιστετε?" και αν συμφωνω να γινει η οχι . Θεωρησα πως κατι ειχε αλλαξει στον υπολογιστη μου καθως πριν ειχα βαλει το sp3.συμφωνησα να επαναλαβει το συγχρονισμο και μετα διαπιστωσα οτι ειχα χασει καποια τηλεφωνα και και τα τηλεφωνα απο το touchcube.μεσα στην εβδομαδα στο ξαναφορτισα και δεν μου εκανα κανενα προβλημα. σημερα λοιπον το εβαλα για φορτιση και μου το εμφανισε παλι. τι μπορει να ειναι αυτο? μπορει να μου το εξηγησει κανει?ευχαριστω..........................κανεις δεν ξερει βρε παιδια τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts