loydcoyl Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Exeis pm. WkTask Manager, Resco Explorer, Resco Photo Viewer Pro, Soti Pocket Controller, Sprite Backup, Pocket CM Keyboard, SKTools, SPB Weather, eortologio, HButton, 1-calc, Lingvosoft Greek-English Talking Dictionary, pTravelAlarm, NoData, HTC Action Screen... thes ki alla? Δεν εχω λογια να σ ευχαριστησω φιλε athanaso77.Να σαι καλα!!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Τι εννοεις, να βαλεις τις τελευταιες εκδοσεις απο τα διαφορα προγραμματα που εχεις ή τις αναβαθμισεις της ΑCE? για τις αναβαθμίσεις μιλάω(και μιας και έχω το ελληνικό, αναφέρομαι στης ACE, τα υπόλοιπα έξτρα προγράμματα είναι σχετικά εύκολο να βρω τις τελευταίες εκδόσεις). Den exei bgei kati kainourgio official gia na peraseis. Episis den tha ta baleis ola apo tin arxi, ena hard reset tha kaneis kai tha mpoun ola aftomata. Πως θα μπουν αυτόματα; Οι επαφές, το setup της συσκευής και τα έξτρα προγράμματα πρέπει να μπουν χειροκίνητα! Γι'αυτό και ρωτάω αν υπάρχουν νέες εκδόσεις από την ACE ούτως ώστε να περάσω τα ΒΑΣΙΚΆ προγράμματα και μετά όλα τα υπόλοιπα ώστε να είναι η συσκευή μου up to date. Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Καλημέρα σε όλες και όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Όταν συγχρονίζω το ppc με το office 2007, όλα συγχρονίζονται εντάξει, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με τις καταχωρήσεις του ημερολογίου. Συγχρονίζονται μόνο οι καταχωρήσεις που έχω περάσει εγώ με το χέρι στο ημερολόγιο του office και όχι οι καταχωρήσεις που περάστηκαν στο office από συγχρονισμό με άλλο τηλέφωνο. Κάποια ιδέα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 δεν μου δουλευει το ξυπνητηρι, μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Το κινητό μου εδώ και μια 3-4 ημέρες περίπου χάνει σε άσχετες φάσεις την ώρα!Και όταν λέω την χάνει εννοώ να μένει πίσω λεπτά η ώρες ολόκληρες...Απεγατέστησα όλα τα προγράματα που έβαλα τελευταία αλλά πάλι το ίδιο μου κάνει!!!Ξέρεθι κανείς ποιά προγράματα ή τι άλλο μπορεί να προκαλεί πρόβλημα στο ρολόι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 για τις αναβαθμίσεις μιλάω(και μιας και έχω το ελληνικό, αναφέρομαι στης ACE, τα υπόλοιπα έξτρα προγράμματα είναι σχετικά εύκολο να βρω τις τελευταίες εκδόσεις). http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=7210 Δες εδω, πρεπει να γραφτεις με το imei σου Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Το κινητό μου εδώ και μια 3-4 ημέρες περίπου χάνει σε άσχετες φάσεις την ώρα!Και όταν λέω την χάνει εννοώ να μένει πίσω λεπτά η ώρες ολόκληρες...Απεγατέστησα όλα τα προγράματα που έβαλα τελευταία αλλά πάλι το ίδιο μου κάνει!!!Ξέρεθι κανείς ποιά προγράματα ή τι άλλο μπορεί να προκαλεί πρόβλημα στο ρολόι??? Μηπως γινεται οταν ανοιγεις καποιο προγραμμα πλοηγησης ή να κανεις συγχρονισμο με καποιο pc που εχει λαθος ωρα? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Otan evala to igo nomizw ksekinhsan kai ta problhmata...mia mera malista eixe alaksei kai to timezone...Alla edw kai 2 meres den exw trfeksei kanena programma plohghshs kai pali ta idia....mhpos peirakse to igo kati sto registry????? Sorry gia ta greenglish alla exw ena prob sto pc :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Otan evala to igo nomizw ksekinhsan kai ta problhmata...mia mera malista eixe alaksei kai to timezone...Alla edw kai 2 meres den exw trfeksei kanena programma plohghshs kai pali ta idia....mhpos peirakse to igo kati sto registry????? Sorry gia ta greenglish alla exw ena prob sto pc :) Μεσα στο igo πρεπει να εχει ρυθμισεις για την ωρα, δεν το εχω δει ποτε το προγραμμα για να σου πω, λογικα time zone και κατι τετοια θα εχει, απενεργοποιησε τα, στο ppc πηγαινε στις ρυθμισεις του ρολογιου φτιαξε πρωτα το 2ο ρολοι Αthens και μετα στο πρωτο παλι Athens και οκ. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Θα σας ζαλίσω λίγο με τις ερωτήσεις μου αλλά φτιάχνω συγχρόνως 3 Cruise! 1. Είναι λογικό μόνο με τα 'μαμά' προγράμμτα να ξεκινάει με μνήμη 40+% ??? 2. Τί πρέπει να τρέξω για να μην μου εμφανίζονται τα SMS και οι επαφές της SIM (κάπου το είχα διαβάσει αλλά δεν το βρίσκω τώρα)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Θα σας ζαλίσω λίγο με τις ερωτήσεις μου αλλά φτιάχνω συγχρόνως 3 Cruise! 1. Είναι λογικό μόνο με τα 'μαμά' προγράμμτα να ξεκινάει με μνήμη 40+% ??? 2. Τί πρέπει να τρέξω για να μην μου εμφανίζονται τα SMS και οι επαφές της SIM (κάπου το είχα διαβάσει αλλά δεν το βρίσκω τώρα)??? Το % που σου δειχνει ειναι το ποσο μνημη χρησιμοποιεις και οχι ποσο ελευθερο εχεις. 40% ειναι το λογικο που δουλευει ναι.εκει περιπου. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Θα σας ζαλίσω λίγο με τις ερωτήσεις μου αλλά φτιάχνω συγχρόνως 3 Cruise! 1. Είναι λογικό μόνο με τα 'μαμά' προγράμμτα να ξεκινάει με μνήμη 40+% ??? 2. Τί πρέπει να τρέξω για να μην μου εμφανίζονται τα SMS και οι επαφές της SIM (κάπου το είχα διαβάσει αλλά δεν το βρίσκω τώρα)??? 1. Ναι, τόσα μαμίσια προγράμματα και άλλες τόσες κουταμάρες που φορτώνει, τόσο είναι. 2. SKTools --> Tune Up --> Phone Edition --> Show SIM items=YES Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Είμαι νέος χρήστης Touch Cruise και θα ρωτήσω κάτι που μπορεί να ακούγεται χαζό: Πως μπορούμε να έχουμε ήχο κλήσης ΚΑΙ δόνηση μαζί ταυτόχρονα? Από το μενού του cruise τουλάχιστον το ένα αποκλείει το άλλο - πρέπει να βάλω πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή? (γιατί έχω χάσει ήδη πολλές κλήσεις σε εξωτερικούς χώρους ... help!:() ΥΓ - υπάρχει τρόπος να αλλάξει και ο ήχος ειδοποίησης-ψιθύρισμα του εισερχόμενου μηνύματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα να μετράει και να καταγράφει πόσα χιλιόμετρα τρέξαμε κάθε μέρα και/η να κρατάει και αρχείο? Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο πράγμα αλλά κάθε βοήθεια δεκτή.:happy: ESymetric.Run.GPS.Trainer.UV.Pro :) Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Είμαι νέος χρήστης Touch Cruise και θα ρωτήσω κάτι που μπορεί να ακούγεται χαζό: Πως μπορούμε να έχουμε ήχο κλήσης ΚΑΙ δόνηση μαζί ταυτόχρονα? Από το μενού του cruise τουλάχιστον το ένα αποκλείει το άλλο - πρέπει να βάλω πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή? (γιατί έχω χάσει ήδη πολλές κλήσεις σε εξωτερικούς χώρους ... help!:() ΥΓ - υπάρχει τρόπος να αλλάξει και ο ήχος ειδοποίησης-ψιθύρισμα του εισερχόμενου μηνύματος? Ρυθμισεις , προσωπικό, τηλεφωνο και θα το δεις, (ηχος και δονηση) . Με οτι αρχειο wav θες. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 ESymetric.Run.GPS.Trainer.UV.Pro :) Μονο που αμα τρεχει μεσα στο σπιτι του δεν θα πιανει δορυφορους.:p Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Ρυθμισεις , προσωπικό, τηλεφωνο και θα το δεις, (ηχος και δονηση) . Με οτι αρχειο wav θες. Ευχαριστώ ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 πηγαινε ρυθμησεις>τηλεφωνο και απο εκει το κανονιζεις οσο για το μηνημα πρεπει να βαλεις το mp3 μεσα στο my documents και μετα πηγαινε ρυθμισεις>ηχοι&ειδοποιησεις>ειδοποιησεις βρες για τα μυνηματα και αλλαξε τον ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 κατεβασα το Resco Explorer & Resco Photo Viewer Pro απο εδω http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=228309&highlight=Resco+Explorer+Photo+Viewer+Pro το εκανα κανονικα εγκατασταση ολα εκτος απο το Keyboard Pro στην καρτα μνημης εκτος απο το today plugin που το εγκατεστησα στην κυρια μνημη του κινητου! το προγραμμα δουλευει κανονικα αλλα δεν μπορω να το κανω register!!! μπορει καποιος να μου πει τι ακριβω πρεπει να κανω?help!!! Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 κατεβασα το Resco Explorer & Resco Photo Viewer Pro απο εδω http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=228309&highlight=Resco+Explorer+Photo+Viewer+Pro το εκανα κανονικα εγκατασταση ολα εκτος απο το Keyboard Pro στην καρτα μνημης εκτος απο το today plugin που το εγκατεστησα στην κυρια μνημη του κινητου! το προγραμμα δουλευει κανονικα αλλα δεν μπορω να το κανω register!!! μπορει καποιος να μου πει τι ακριβω πρεπει να κανω?help!!! Πόσο πιο απλά να στο πει δηλαδή...:) Download Instructions: Download, unpack, install, use k****n from carpi (included) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Πόσο πιο απλά να στο πει δηλαδή...:) Download Instructions: Download, unpack, install, use k****n from carpi (included) τα εκανα αυτα που λεει αλλα το αρχειο PPCWCalc που εχει μεσα για να μου βγαλει το code που χρειαζεται για να το καvω register εκει που μου ζηταει id τι βαζω το imei τησ συσκευης? εγω αυτο εκανα μετα πηγα να βαλω τον code που μου εβγαλε αλλα εχει 2 πεδια ενα owner k ενα code! τι βαζω στο owner? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 τα εκανα αυτα που λεει αλλα το αρχειο PPCWCalc που εχει μεσα για να μου βγαλει το code που χρειαζεται για να το καvω register εκει που μου ζηταει id τι βαζω το imei τησ συσκευης? εγω αυτο εκανα μετα πηγα να βαλω τον code που μου εβγαλε αλλα εχει 2 πεδια ενα owner k ενα code! τι βαζω στο owner? Στο owner βάζεις ότι έχεις δηλώσει στο ρυθμίσεις\προσωπικό/πληροφορίες ιδιοκτήτη/όνομα ή στο ρυθμίσεις/σύστημα/σχετικά/ταυτότητα/όνομα. Δεν θυμάμαι πιο από τα δύο είναι, εγώ και στις δύο καρτέλες δηλώνω πάντα το ίδιο όνομα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Στο owner βάζεις ότι έχεις δηλώσει στο ρυθμίσεις\προσωπικό/πληροφορίες ιδιοκτήτη/όνομα ή στο ρυθμίσεις/σύστημα/σχετικά/ταυτότητα/όνομα. Δεν θυμάμαι πιο από τα δύο είναι, εγώ και στις δύο καρτέλες δηλώνω πάντα το ίδιο όνομα. οκ το εκανα! σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! απο ολα αυτα που εχει μεσα στο προγραμμα Resco Utility Package v6.18 ποια ειναι πιο χρησημα για εγκατασταση? για να μην το παραφορτονο απο τωρα... Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 οκ το εκανα! σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! απο ολα αυτα που εχει μεσα στο προγραμμα Resco Utility Package v6.18 ποια ειναι πιο χρησημα για εγκατασταση? για να μην το παραφορτονο απο τωρα... Για να μην αντιμετωπίσεις παρόμοια προβλήματα στο μέλλον ρίξε μια ματιά εδώ. http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=16&t=31886 Περιγράφει τους τέσσερις διαφορετικούς τρόπους που κυκλοφορούν τα προγραμματάκια.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 ESymetric.Run.GPS.Trainer.UV.Pro :) Ευχαριστώ φίλε μου. Τελικά όντως αυτό ήταν που έψαχνα. Με διαφορά το καλύτερο πρόγραμμα από άποψη προπόνησης σε κάποιο άθλημα πχ τρέξιμο, ποδηλασία κτλ . Επιπλέον καταγράφει την διαδρομή και την ανεβάζει στο site : http://www.gps-sport.net/ ή στο google maps. Έκανα δοκιμαστικά δύο διαδρομές: μια στο Παλαιό Φάληρο και μία στην Αγία Μαρίνα στην Ηλιούπολη. Τις κατέγραψε με απόλυτη ακρίβεια. Έπαθα πλάκα. Το παραμικρό σοκάκι είναι καταγεγραμμένο. Κρατάει και αρχείο διαδρομών: χιλιόμετρα,στατιστικά τα πάντα. Απίστευτο πρόγραμμα!!! Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts