Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εδω ενα video για το παραπανω

http://msmobiles.com/news.php/7116.html

φιλε Γιαννη ποια ειναι τα "site" που λες?:confused:στειλε μου ενα pm αν μπορεις:O

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε!!!

Διαβάστε και την απάντηση της :kill:HTC γιατι δε θα αξιοποιήσουν αυτο το chipset (οπως προφανώς θα κάνουν οι άλλοι).

http://www.htcclassaction.org/responses.php#update_20080221

Απλά εξοργιστικό...:mad: Για οποιοδήποτε εργάζεται στο χώρο καταλαβαίνει ποσο ηλίθιους μας περνάνε. Απορώ που κάποιοι τους υποστήριζαν και όλας:dash:. Τρελάθηκα οταν το διάβασα...

Μου θύμισε και την θεική ατάκα που μου πέταξαν απο το support για το radio "Μα εμείς γράφουμε στο διαφημιστικο οτι έχει radio receiver ΟΧΙ οτι μπορεις να το χρησιμοποιήσεις και όλας οπως είναι για να ακούσεις ραδιόφωνο"

Σοβαρή εταιρία. Αν με ξαναδουν πελάτη να μου :X:X:X

ΑΙΣΧΟΣ:kill:ΗΤC

Μονο το Xperia μας σωνει εαν καταλαβα σωστα:chair:

Konandrio thanks for everything!:respect:

φιλε Γιαννη ποια ειναι τα "site" που λες?:confused:στειλε μου ενα pm αν μπορεις:O

το γνωστο μαγαζακι h*****p://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=231116

το έβαλα και έβγαλα απο το today το μεγαλο ρολοι της htc και πλεον εχω απλετο χωρο στο today και με το μενου εγινε ΤΡΟΜΕΡΑ ευχρηστο το cruiseraki moy !!!!!

Αν υπήρχε και καμια rom clean χωρις τις ******ες της htc κυβους και ρολογια θα ήταν τελεια

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• Administrators
Αν υπήρχε και καμια rom clean χωρις τις ******ες της htc κυβους και ρολογια θα ήταν τελεια

Yparxoun... perissoteres apo mia! ;)

Modpic.gif

το έβαλα και έβγαλα απο το today το μεγαλο ρολοι της htc και πλεον εχω απλετο χωρο στο today και με το μενου εγινε ΤΡΟΜΕΡΑ ευχρηστο το cruiseraki moy !!!!!

και δεν ειναι η τελικη version,:rolleyes: η τελικη θα κυκλοφορισει στις 4-5/3, στο site της spb..αν δειτε το video εχει και παραπανω δυνατοτητες:rolleyes:

και δεν ειναι η τελικη version,:rolleyes: η τελικη θα κυκλοφορισει στις 4-5/3, στο site της spb..αν δειτε το video εχει και παραπανω δυνατοτητες:rolleyes:

Μακάρι, γιατί αυτό που πέρασα, ούτε ενσωματωμένο Music Player έχει, ούτε την εφαρμογή της HTC Camera Album αντί της προβολής φωτογραφιών, φορτώνει, και γενικώς έχει όμορφο χειρισμό, αλλά 'λείπουν' πολλά. Π.χ. να βλέπεις τα sms απ' ευθείας εκεί, σαν να ήταν το PocketCM περασμένο, Η ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, να μπορεί να κλειδώσει τη συσκευή και για το ξεκλείδωμα να μη χρησιμοποιείς κωδικό, αλλά Gesture (και δεν αναφέρομαι στο S2U2, μιλάω για 2-3 κινήσεις 'κωδικοποιημένες' που τις ξέρει μόνο ο χειριστής, για να το ξεκλειδώνει γρήγορα. Καλό ε;;;...)!

:cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα!

Μακάρι, γιατί αυτό που πέρασα, ούτε ενσωματωμένο Music Player έχει, ούτε την εφαρμογή της HTC Camera Album αντί της προβολής φωτογραφιών, φορτώνει, και γενικώς έχει όμορφο χειρισμό, αλλά 'λείπουν' πολλά. Π.χ. να βλέπεις τα sms απ' ευθείας εκεί, σαν να ήταν το PocketCM περασμένο, Η ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, να μπορεί να κλειδώσει τη συσκευή και για το ξεκλείδωμα να μη χρησιμοποιείς κωδικό, αλλά Gesture (και δεν αναφέρομαι στο S2U2, μιλάω για 2-3 κινήσεις 'κωδικοποιημένες' που τις ξέρει μόνο ο χειριστής, για να το ξεκλειδώνει γρήγορα. Καλό ε;;;...)!

για μουσικη σε παει κατευθειαν στον media player, το HTC Camera Album το φορτωνει,sms βλεπεις απο το spb menu , για κλειδωμα εχει ,...αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο που ζητας

kamia apantisi?

Oι πιό γρήγορες είναι class 6 που (θεωρητικά) σημαίνει ελάχιστη εγγυημένη ταχύτητα εγγραφής 6 mb/sec. Το touch cruise τις δέχεται όλες. Στην Ελλάδα: ψάξε να δεις στα καταστήματα τι κυκλοφορεί ;).

Από δοκιμές που έχω κάνει με διάφορα benchmarks όπως το pocket mechanic :

Απλή sandisk 1GB --> 1,5 mb/sec

Class 2 sandisk 4GB --> 2,03 mb/sec

class 4 Kingston 4GB (αυτή που έχω) ---> 3,99 mb/sec

class 6 δεν έχει πέσει στα χέρια μου.:D

Στάθης

Μη δοκιμάσετε να κάνετε το update του HTChome.dll που παρουσιάζεται εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=371591 (οποιαδήποτε από τις δύο εκδόσεις) ώστε να πραγματοποιείτε update μέσω proxy (για Non-Stop Plus).

To dll είναι διαφορετικό από του Cruise μας, και το Home σταματά να λειτουργεί.

Έχω ήδη ετοιμάσει τα απαραίτητα .reg αρχεία για να γίνεται επιλογή χρήσης του proxy ή της σύνδεσης WiFi/Activesync, και αναμένω να βρούμε στο xda ένα 'ταιριαστό' dll για τη δική μας (Ελληνική) συσκευή.

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Oι πιό γρήγορες είναι class 6 που (θεωρητικά) σημαίνει ελάχιστη εγγυημένη ταχύτητα εγγραφής 6 mb/sec. Το touch cruise τις δέχεται όλες. Στην Ελλάδα: ψάξε να δεις στα καταστήματα τι κυκλοφορεί ;).

Από δοκιμές που έχω κάνει με διάφορα benchmarks όπως το pocket mechanic :

Απλή sandisk 1GB --> 1,5 mb/sec

Class 2 sandisk 4GB --> 2,03 mb/sec

class 4 Kingston 4GB (αυτή που έχω) ---> 3,99 mb/sec

class 6 δεν έχει πέσει στα χέρια μου.:D

Με μια Class 4 καλύπτεσαι ΠΛΗΡΩΣ... ιδίως για το κινητό που από μόνο του δεν υποστηρίζει και 'τρελές' ταχύτητες. Εγώ έχω μια Class 2 και είμαι καλυμμένος, ακόμη και χρησιμοποιώντας το card reader.

Με ενα black skin θα ειναι τζιτζι!!!!!!!!!!!!

Μπορει να γινει black? ολα αυτα που δειχνει στο video υπαρχουν?

update απο non stop εχουμε?

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Μη δοκιμάσετε να κάνετε το update του HTChome.dll που παρουσιάζεται εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=371591 (οποιαδήποτε από τις δύο εκδόσεις) ώστε να πραγματοποιείτε update μέσω proxy (για Non-Stop Plus).

To dll είναι διαφορετικό από του Cruise μας, και το Home σταματά να λειτουργεί.

Έχω ήδη ετοιμάσει τα απαραίτητα .reg αρχεία για να γίνεται επιλογή χρήσης του proxy ή της σύνδεσης WiFi/Activesync, και αναμένω να βρούμε στο xda ένα 'ταιριαστό' dll για τη δική μας (Ελληνική) συσκευή.

Δες λιγο αυτα που λεω με τον polos, ειχα την 0,55 το bepe και εκανα update με non stop κανονικα, τωρα περασα την 0,56 και τιποτα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2255316#post2255316

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Εβαλα το spbmobile αφου περασα μια clean rom(την butterfly συγκεκριμενα) και τωρα πεταει τελειως....!Εβαλα και black skin.Ειναι απλα φοβερο.

Ενα ελλατωμα που παρατηρησα ειναι οι επαφες που δεν με βολευουν καθολου αλλα αυτο λυνεται πολυ ευκολα με καποιο εξωτερικο contact manager.

Κατι ακομα που με ενοχλησε ειναι πως δεν μπαινει στο today screen του spb το εορτολογιο οποτε πρεπει να βγαινω να ελεγχω αν γιορταζει καποιος.....!

Παντως ειναι σφαιρα

καλημερα παιδια,επειδη εχω πολλες ταινιες σε DIVx με ξεχωριστο αρχειο srt για τους υποτιτλους μηπως ξερετε κανενα προγραμματακι που να παιρνει τους υποτιτλους ξεχωριστα απο την ταινια οπως πχ ειναι το VLC ή το BSplayer για το PC??

Ξερει κανεις να μου απαντησει,Μου δωσανε καποιο link για το vlc το οποιο το κατεβαζω αλλα δεν λειτουργει το προγραμμα.γνωριζει κανεις καποιο αλλο προγραμμα???

Εβαλα το spbmobile αφου περασα μια clean rom(την butterfly συγκεκριμενα) και τωρα πεταει τελειως....!Εβαλα και black skin.Ειναι απλα φοβερο.

Ενα ελλατωμα που παρατηρησα ειναι οι επαφες που δεν με βολευουν καθολου αλλα αυτο λυνεται πολυ ευκολα με καποιο εξωτερικο contact manager.

Κατι ακομα που με ενοχλησε ειναι πως δεν μπαινει στο today screen του spb το εορτολογιο οποτε πρεπει να βγαινω να ελεγχω αν γιορταζει καποιος.....!

Παντως ειναι σφαιρα

Ακούγεται super! Στειλε κανενα screenshoot αν δε βαριεσαι.

Επειδη απο το demo ειδα οτι έχει πολλές απο τις λειτουργίες του κύβου υπάρχει κανενας τρόπος να το απενεργοποιήσουμε τον κυβο με καποιο registry tweak στην official ROM? Διστάζω ακόμα να του βάλω άλλη ROM...

Λοιπόν, sorry για τα απανωτά post, τελικά το αρχειάκι που επισυνάπτω, αντιμετωπίζει ΠΛΗΡΩΣ το πρόβλημα στη δική μου την περίπτωση. Είναι προσθήκη στη registry που περνάτε είτε με το SKTools (Registry Editor - Import), είτε με το Resco Registry.

Το θέμα πλέον είναι άλλο. Εδώ και 2 ημέρες, δεν μου 'ανοίγει' το Destinator 7. Προσπαθεί να τρέξει, και στο Τελευταίο βελάκι περιμένει και είτε κολλάει η συσκευή, είτε κλείνει το Destinator και με γυρίζει στο Today.

Δοκίμασα να σβήσω όλο το φάκελο και να περάσω μια 'καθαρή' έκδοσή του πάλι (χωρίς POI, skins κλπ) κι όμως, γίνεται πάλι το ίδιο. Άρα είναι κάποιο αρχείο στο υπόλοιπο σύστημα, ενδεχομένως όχι στην κάρτα μνήμης. Επειδή δε θέλω να κάνω hard reset, το έχει αντιμετωπίσει κανείς;

Φίλε το αρχειάκι τέλειο. Μπορείς μήπως να μου δώσεις link που το βρήκες? Θέλω να δω τι είναι αυτό που θεωρούν ως ένοχο για αυτές τις δυσλειτουργίες.

Σήμερα που το εξέτασα δεν λειτουργεί το gps! Moυ βρίσκει μόνο 2 δορυφόρους εκεί που έπιανε 8-9. Σε εσάς λειτουργεί κανονικά?

Στάθης

Φίλε το αρχειάκι τέλειο. Μπορείς μήπως να μου δώσεις link που το βρήκες? Θέλω να δω τι είναι αυτό που θεωρούν ως ένοχο για αυτές τις δυσλειτουργίες.

Σήμερα που το εξέτασα δεν λειτουργεί το gps! Moυ βρίσκει μόνο 2 δορυφόρους εκεί που έπιανε 8-9. Σε εσάς λειτουργεί κανονικά?

Τι εννοείς; Πέρασες το αρχείο της registry? Έφτιαξε;

Σε εμένα δεν έχει ξαναεμφανίσει πρόβλημα από τότε...

Ακούγεται super! Στειλε κανενα screenshoot αν δε βαριεσαι.

Επειδη απο το demo ειδα οτι έχει πολλές απο τις λειτουργίες του κύβου υπάρχει κανενας τρόπος να το απενεργοποιήσουμε τον κυβο με καποιο registry tweak στην official ROM? Διστάζω ακόμα να του βάλω άλλη ROM...

Aν προλαβω θα βαλω καποια screenshots αν και εχει στο μαγαζακι καποια...!

Οσο για τη rom του panosha δεν εχω να πω και πολλα πραγματα γιατι ειναι απλα παναλαφρη.Η "πεταλουδα" ειναι αψογο ονομα για τη συγκεκριμενη rom....

Απλα συγχαρητηρια

Βρηκα κατι ακομα που με ενοχλει....στο menu εχει πανω δυο σειρες

http://img412.imageshack.us/img412/5599/k1ckr4zf1.jpg

με τα προγραμματα που χρησιμοποιεις πιο συχνα ή και καποια που θες

να pinαρεις.Θα ηθελα πολυ να μην υπηρχαν καθολου αυτες οι δυο σειρες....

Οσο για της επαφες δε με πολυνοιαζει γιατι μολις ειδα πως εχει ....16.... speed photo calls που με υπερκαλυπτει για τα καθημερινα μου τηλεφωνα

Παντως ειναι εντυπωσιακα πιο γρηγορο...

το spb mobile shell δεν παίζει οπως πρέπει με οθόνες σαν τη δικη μας(touch),ειναι καλύτερο με τις απλές qvga.

Τι εννοείς?

το spb mobile shell δεν παίζει οπως πρέπει με οθόνες σαν τη δικη μας(touch),ειναι καλύτερο με τις απλές qvga.

τι εννοεις?

ως προς το touch κομματι?δεν βλεπω καποιο προβλημα.

Το εχω βαλει να ολισθαινει απο το ενα παραθυρο στο αλλο και το κανει με μεγαλη ευκολια και πολυ γρηγορα.

Ισως βεβαια δε καταλαβα τι ακριβως εννοεις...