spydoc Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Μηπως ξερει κανεις με πιο προγραμμα μπορω να δημιουργησω themes και πως μπορω να κανω καποια animated themes που εχω να παιξουν.Εχω και το flash lite 2.1 και το flash theme εγκατεστημενα.:!: Για animated themes υπαρχει ενα prog στο γνωστο site το Animated Today. Για δημιουργια themes βαλε το ThemeMaker McDeb.Eιναι πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΣΗ CUBE ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ? ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Κανε οτι ακριβως λεει http://www.navimania.gr/showthread.php?t=6670 se ευχαριστω πολυ, τωρα όλα οκ. το θέμα ειναι αν αξιζε τελικά τον κόπο ή 6.1. αραγε ποιες οι διαφορές? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Βρε παιδιά, λίγη βοήθεια για να δω αν τα κατάλαβα σωστά: Αγορά συσκευής με Αγγλική ή Ελληνική ROM? 1. Οι αναβαθμίσεις της Αγγλικής έκδοσης θα μεταφραζονται απ΄την ACE και θα βγαίνουν ύστερα εκδόσεις ελληνικές? Και με WM6.1, κλπ.? 2. Στην Αγγλική υπάρχει τρόπος να βάζεις και να βλέπεις τα ελληνικά ονόματα με το keyboardGR χωρίς πρόβλημα σωστά? Και γενικά να γράφεις μηνύματα στα ελληνικά, να έχεις ελληνικά fonts, κλπ.? 3. Υπάρχει ειδικός λόγος ή κάτι που θα έπρεπε να ξέρει κάποιος ωστε να αγοράσει την Ελληνική έκδοση σε σχέση με την Αγγλική? Από θέμα χρηστικότητας ή οτιδήποτε άλλο? (έχοντας αποφασισει ότι δεν θα υπάρχει εγγύηση στο software αλλα μόνο στο hardware) Υπερτερεί η μια ή η άλλη έκδοση σε κάτι? Tnx Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 tha ithela tin boitheia sas !!! Psaxnw na brw ena programma , to opoio otan me kalloun kapoia sugkekrimena atoma eite na deixnei oti den pianei to kinito mou eite na deixnei oti einai kleisto (enw na min einai) , eite na kanei pws milaei (enw den milaw) !!! Kserei kapoios kati ??? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 tha ithela tin boitheia sas !!! Psaxnw na brw ena programma , to opoio otan me kalloun kapoia sugkekrimena atoma eite na deixnei oti den pianei to kinito mou eite na deixnei oti einai kleisto (enw na min einai) , eite na kanei pws milaei (enw den milaw) !!! Kserei kapoios kati ??? :X Δοκιμασε το call blocker. Δεν ξερω τι σημα δειχνει στους μπλοκαρισμενους. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontosk Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 κωστα ευχαριστω πολυ για το αρχειο lang. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Για animated themes υπαρχει ενα prog στο γνωστο site το Animated Today. Για δημιουργια themes βαλε το ThemeMaker McDeb.Eιναι πολυ καλο. Ευχαριστω πολυ,οντως ειναι πολυ καλο προγραμμα και ευκολο.Οσων αφορα τα animeted themes,το animated today το δοκιμασα,αλλα δεν ειχε κανει δουλεια:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 mipws exei kapoios na mou steilei kai emena to call blocker ?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 πριν λίγο ενεργοποίησα το wind plus non stop , έκανα αυτές τις ρυθμίσεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1511154#post1511154 internet expolrer και google maps δουλεύουν μια χαρά χρειάζονται τίποτα άλλες ρυθμίσεις για opera και msn ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Μια ερωτηση μονο επειδη τα εχω μπερδεψει.Το TC εχει vga,qvga γιατι δεν ξερω της διαφορες τους:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Μια ερωτηση μονο επειδη τα εχω μπερδεψει.Το TC εχει vga,qvga γιατι δεν ξερω της διαφορες τους:grin: qvga :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 tha ithela tin boitheia sas !!! Psaxnw na brw ena programma , to opoio otan me kalloun kapoia sugkekrimena atoma eite na deixnei oti den pianei to kinito mou eite na deixnei oti einai kleisto (enw na min einai) , eite na kanei pws milaei (enw den milaw) !!! Kserei kapoios kati ??? :X Thes to WMAPPS_Call_SMS_Blocker tha to vreis sto ipmart kai exei na epilexeis to ti tha akouei o allos.. mporeis na to deis parakatw se morfh today plugin http://i29.tinypic.com/rkr1mt.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Mετα απο μερικη απασχοληση ποu ειχα αuτες τις μερεs, κατελnξα σε 1-2 λυσεις απο τnν μερια μου για να δειτε μια ταινια n επεισοδιο στο ΤC μαs. Πnρα ενα μικρο .avi κ το μετετρεπα σε πολλα φορματ για να δω τι παιζει καλυτερα σε οποιον απο τοuς 3 players (wmp10, tcpmp ,core player 1.1.0) ποu εχω να δοκιμασω.Το κινητο μας BεBαια παιζει αρκετα πολλα φορματ (mp4,3gp,xvid κτλ κτλ) απλα το ζnτοuμενο μοu ηταν η καλη αποδοση στο video. Για μετατροπες χρισιμοποιησα μια εκδοσn τοu SUPER ποu εχω, ποu κανει πολλαπλα encoding σε πολλα φορματ. Αuτο ποu ειδα ειναι οτι τnν καλυτερn αποδοσn τnν ειδα μεταξυ ενος option (avi for pocket ppc) ποu εχει, κ οταν εκανα avi, με xvid κωδικοποιηση, 320*240 αναλυση, με bitrate γυρω στο 850-900, 24 frames κ τον ηχο (γιατι πολλες φορες το videο nταν αψογο σε εναν player κ δεν επαιζε ο ηχος enw σε αλλο player κ τα 2 μαζι λαγγαραν) γυρω στο 96kbps 41.000khZ. Σε αuτα τα παραπανω, n αποδοση ηταν πολυ καλη κ ομαλη.αuτη τη στιγμη ηδη μετατρεπω 1 ταινιοuλα. Με υποτιτλοuς δεν ασχολn8ικα, αλλα με τις παραπανω ρι8μισεις κ τnν 2.8inch ο8ονη,εχω την εντυπωση οτι 8α φαινονται ολα μια χαρα Yg.Εχει Bγει κ νεος core player ποu μερικοι τον ε3υμνουν ως "μερικη" λυση για το προβλημα τwv video drivers στο ΤC μαs. Υπαρχοuν κ πολλες προτασεις για Divx encoder, 8a δοκιμασω καποια στιγμn Ευχαριστουμε φίλε! Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 auto call blocker mporei kapoios na mou to kanei upload?pls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konspir2 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 2-3 προγράμματα για call filtering που δοκίμασα, δυστυχώς, δεν είχαν επιλογή για να εμφανίζεται το κινητό σαν κλειστό ή εκτός δικτύου... μόνο απόρριψη κλήσης και mute είχαν, κάτι που δεν είναι και ότι καλύτερο για ευνόητους λόγους :) Αν κάποιος ξέρει κανένα πρόγραμμα που να δείχνει το κινητό εκτός δικτύου σε επιλεγμένους αριθμούς (αν και δεν ξέρω αν αυτό είναι εφικτό) ας μας ενημερώσει... θα βοηθήσει πολλούς :) Παράθεση The evil that men do lives on and on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 πριν λίγο ενεργοποίησα το wind plus non stop , έκανα αυτές τις ρυθμίσεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1511154#post1511154 internet expolrer και google maps δουλεύουν μια χαρά χρειάζονται τίποτα άλλες ρυθμίσεις για opera και msn ? έβαλα στις ρυθμίσεις του opera http 192.168.200.10:9401 https 192.168.200.10:9401 αλλά πάλι δε δουλεύει βρήκα ότι δουλεύει ο pocketmsn , ο κανονικός msn υπάρχει καμία λύση να δουλέψει ?? το wind plus non stop είναι μόνο για gprs ? με 3G χρεώνει? αναλόγως το σήμα συνδέεται με gprs και μερικές φορες με 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 ευχαριστω για τη βοη8εια..Λιγες ακομα ερωτησεις που προεκυψαν στην πορεια :) 1) το κινητo δεν μπορει να το διαβασει ο υπολογιστης με το καλωδιο usb αν δεν εχουμε το cd με τους drivers?? 2)πως διαλεγω τα αρχεια που μου στελνει καποιος με το bluetooth να αποθηκευονται στην καρτα μνημης απευ8ειας?? 3) o adobe reader που ειναι προεκατεστημενος στο κινητο δεν διαβαζει pdf σε full screen. Υπαρχει καποια νεoτερη εκδοση που να το κανει αυτο η' πρεπει να καταφυγω σε αλλο προγραμμα?? 4) η κατω και η πανω μπαρα στην today screen γινεται να φυγουν?? Τουλαχιστον η κατω. Ή να γινουν διαφανες ???? 5) η ασπριλα των μενου δλδ δεν αντικα8ισταται με κανενα τροπο? Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Coreplayer 1.2.0 supports Qualcomm chipset!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=371498 φυσικα τον βρισκετε στο γνωστο μέρος /// Επιπλέον οσοι ενθουσιαστηκαν με την παρουσιαση του sony xperia δειτε λιγο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=367399 :D:D:lol: Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω οταν πανω στο τηλ βλεπω το σηματακι του 3g αυτο μου τρωει περισσοτερη μπαταρια?η απλως μου δειχνει οτι εχω σημα 3g?αν ναι μπορω να το απενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω οταν πανω στο τηλ βλεπω το σηματακι του 3g αυτο μου τρωει περισσοτερη μπαταρια?η απλως μου δειχνει οτι εχω σημα 3g?αν ναι μπορω να το απενεργοποιησω? 3g?? ενα Η βγαζει σεμενα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Ρε παιδιά μέχρι πριν 1 εβδομάδα, η μπαταρία κατέβαινε 1-2% το βράδυ που δεν το χρησιμοποιώ. Τον τελευταίο καιρό το αφήνω με 100% στις 1 το βράδυ και το πρωί 7 είναι στο 80%. Κάποιο πρόγραμμα μου κλέβει την μπαταρία. :D:D Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα να βρίσκει πόσο μπαταρία καταναλώνει κάθε εφαρμογή? (εκτός του battery status ,που δείχνει μια γενική εικόνα.) Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Παιδιά, μέσω του Gwap (Wind Non-Stop Plus) σας ανανεώνει τα στοιχεία του καιρού το HTC Home? Ενώ οι browsers λειτουργούν κανονικά, και το Quick GPS επίσης, για κάποιο λόγο ο καιρός δεν ανανεώνεται. :-( Hint: Μπείτε στον Pocket Internet Explorer, πατήστε mobile.htc.com (το link που δείχνει η αρχική σελίδα δηλαδή), επιλέξτε Applications και κατεβάστε το Google Maps! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ*ΛΟΛΕΕΙ!!! Συνδέεται με τη μία με το GPS σας αν το επιλέξετε από το μενού, έχει ΠΟΛΥ καλές και έγκυρες οδηγίες για περιήγηση, γενικώς είναι ΑΨΟΓΟ. Google Maps και Δορυφορικοί, ταυτόχρονα... ΚΑΙ γρήγορο. (P.S. Θα πρέπει και χωρίς να έχω GPS ενεργοποιημένο, με κάποιο τρόπο να μετέδωσε το σταθμό βάσης που είμαι συνδεδεμένος, γιατι μου εμφάνισε με μια απόκλιση ενός km το σημείο 'στο οποίο κοντά' θα πρέπει να βρίσκομαι. Μόλις του ενεργοποίησα και το GPS, με βρήκε ακριβώς. P.S.2.Οι χάρτες του Google Maps μου θυμίζουν ΠΟΛΥ της NGi. ;) Αλλά ΠΟΛΥ όμως. Ή το ανάποδο...) Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Επειδη δεν εχω outlook express, προσπαθω να περάσω τις επαφες απο το nokia 7390 στο cruise. Τις περασα ολες σε ενα folder στο pc. Πού πρέπει να τις μεταφέρεω στο cruise για να αναγνωρίζονται ως επαφές? Επίσης πως κάνεις restart το cruise? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Παιδιά, μέσω του Gwap (Wind Non-Stop Plus) σας ανανεώνει τα στοιχεία του καιρού το HTC Home? Ενώ οι browsers λειτουργούν κανονικά, και το Quick GPS επίσης, για κάποιο λόγο ο καιρός δεν ανανεώνεται. :-( Hint: Μπείτε στον Pocket Internet Explorer, πατήστε mobile.htc.com (το link που δείχνει η αρχική σελίδα δηλαδή), επιλέξτε Applications και κατεβάστε το Google Maps! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ*ΛΟΛΕΕΙ!!! Συνδέεται με τη μία με το GPS σας αν το επιλέξετε από το μενού, έχει ΠΟΛΥ καλές και έγκυρες οδηγίες για περιήγηση, γενικώς είναι ΑΨΟΓΟ. Google Maps και Δορυφορικοί, ταυτόχρονα... ΚΑΙ γρήγορο. (P.S. Θα πρέπει και χωρίς να έχω GPS ενεργοποιημένο, με κάποιο τρόπο να μετέδωσε το σταθμό βάσης που είμαι συνδεδεμένος, γιατι μου εμφάνισε με μια απόκλιση ενός km το σημείο 'στο οποίο κοντά' θα πρέπει να βρίσκομαι. Μόλις του ενεργοποίησα και το GPS, με βρήκε ακριβώς. P.S.2.Οι χάρτες του Google Maps μου θυμίζουν ΠΟΛΥ της NGi. ;) Αλλά ΠΟΛΥ όμως. Ή το ανάποδο...) o καιρός στο htc home δε δουλεύει με το wind plus non stop το Spb Weather δουλεύει μια χαρά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166459 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts